6938
-
j0rmungandr #3790 Aki az Afrikai foci haláláról beszélt a vb során, először történik meg 2 afrikai csapat jut tovább a 16 közé! -
Zenszkij #3789 orosz meccsen ez a bíró egy igazi gyökér, remélem az arabok hamar ballagnak, szégyen volt ez a csoport -
sempronius18 #3788 Na szép volt tevebaszó teljesen rendben van amit csinál, a mocskos Suarezt viszont meszeljük el. -
sempronius18 #3787 Az igazság az, hogy Capello ideje rég lejárt bármi is lesz, már nagyon nem a régi az öreg meg a lelkesedés sincs meg benne, de az évi 6 millió a balek Oroszoktól évi max 50-60 nap munkáért jól jön. -
TomStorm #3786 Hát igen,nem kell ráülni az 1 gólos vezetésre némelyik kapus meg borzasztó ezen a VB-n -
j0rmungandr #3785 Na legalább felpörög az orosz meccs! -
sempronius18 #3784 Argentína, Chile, Mexikó, Kolumbia, Brazília meccseire meg nem férnek be a szurkolók akkor a stadionok kicsik? -
G_ArchAngel #3783 lehet csak a stadion tul nagy? :) -
sempronius18 #3782 Nekem pozitív csalódás a nézőszám eddig.
Egy Ecuador-Hondurason, vagy egy Algéria-Koreán meg sehol sem lenne telt ház csak ha nem ők rendeznének vagy ingyen lenne a jegy. -
G_ArchAngel #3781 Szomorul latni a felig ures lelatot. Mondjuk elnezve ennek a csoportnak a meccseit, orulhetnek, hogy felhaz van. -
G_ArchAngel #3780 Szamomra az ilyen undoritobb, mint beleharapni valaki vallaba, megerdemelte a paraszt belga. -
#3779 -
j0rmungandr #3778 Ugyanúgy piros még a francia meccsen. Legalább következetesek. -
G_ArchAngel #3777 E! -
G_ArchAngel #3776 Thera are plenty of seats for Italy, Spain and Portugal as well -
#3775 -
"hűha nem nekem integetett." -
#3773 nah meg sporttv-sek akik a darts wb-t tolták ők is jók -
Zenszkij #3772 Mertens bundázik? Menjen a pics'ba! -
sempronius18 #3771 Az említett Faragó és Hajdű B mellet nagyon jó még Méhes Gábor is a Sport 1-ről meg onnan kb bármelyik kommentátor jobb, mint az M1-esek.
A Sport klubbon ott van Léderer Ákos akinek focit nem szabad közvetítenie, de jégkorongban és kéziben nagy király, ott vannak még Somosék akik megosztóak én nem szeretem őket, de még mindig ők, mint Menczer például. Ott van még Horthi aki inkább humoristának képzeli magát, de szvsz annak is xar. Bebaszva, vagy betépve azért élvezetessé tehet egy dupla 0 meccset.
A Digin is ott van Egri aki szerintem jó, de sokan utálják, meg Monoki Lehel aki bár bénán kezdett, de egyre jobb ők is alázzák az M1-eseket.
Az a baj, hogy az M1 nagyon gyengén fizet a sport tvk-hez képest így aki jó húz onnan. -
#3770 neveket nem tudok de
aki a digin szokta kézit tolni az jó
europsorton a kerékpár közvetíti 2 csávó az is fasza
akkor eurosporton a tenisz közvetítők is jók
+ azt hiszem ők szokták atlétikát is tolni az is fasza
nah meg aki nhles hokit szokta tolni azt hiszem fiatal magyar csapat edző vagy mi az is fasza -
#3769 Méhes Gábor -
#3768 Nagyon ritkán nézem őket, de a fiatalabb Knézy nyomásba sem ér apjának. Az F1 közvetítéseknél az eddigi kommentátorok nagy része is halvány volt, és nagyritkán amikor Eurosorton kívült látok, akkor is gynegus. Az Eurosporton, mikor Snooker vagy tenisz megy, akkor szokott még néha jó lenni, bár az egyik teniszt közevítő csákó hangjától a falnak megyek.
Egy kommentátor lehet bármilyen jó, ha a hangfekvése egyszerűen kellemetlen a többség számára... Ez van, ez ilyen szakma... Modell csajok is általában azért modellek, mert jó génkészletük van. A sporriporternek ilyen adottsága a hangja, de az önmagában azért nem elég.
A baj az, hogy a legtöbb itthoninak se ez se az nincs meg... -
sempronius18 #3767 Vannak jók a sport tv-ken. -
#3766 És a durva az, hogy még ő a legjobb kommentátor. Egyszerűen vicc, hogy a hazai média képtelen kitermelni a normális sportkommentátorokat kevés kivételtől eltekintve. Hajdú B. István, Faragó Richárd és kb. itt ér véget még a tehetségessebb "fiatal" generáció, már ők is 50 felé tipegnek...
-
sempronius18 #3765 Gundel így tolja mindig a VB-n még nem tűnt fel? -
G_ArchAngel #3764 Ez szep fejes volt :O -
j0rmungandr #3763 Totál nyugodt géphanggal tudatta velünk, hogy gól volt. Algériának drukkol a közvetítő? -
#3762 ez nagyon fasza kis csapat volt, csíptem őket -
#3761 Azért ez az orosz csapat már nem ilyen
-
Zenszkij #3760 oroszok tovább mennek, a mai meccset megnyerik, figyeld meg -
G_ArchAngel #3759 Szerinem Belgium, Algeria. Oroszoktol en semmit nem varok, focit meg plane nem. -
#3758 9 válogatott meccsre és további 4 hónapra eltiltotta a FIFA fegyelmi testülete Luis Suarezt.
ha volt már törölhető -
#3757 Végül is, ha a a léc alacsony, akkor valóban, ez is siker. :D -
TomStorm #3756 Hát figyelj.Hatalmas zakót senkitől nem kaptak,első meccsüket hozták X-re aztán a csoport első Belgáktól 1-0 kikaptak.Ha ma összehoznak egy szép játékkal győzelmet Algéria ellen akkor ott a helyük a továbbiakban.
Aztán lehet semmi esélyük nem lesz Algéria ellen és örülhetsz:) -
#3755 -
#3754 Na az a másik, idióta Capello, a legjobb játékosát padoztatja, ráadásul nem is értem mit akar játszatni. Egy biztos mindkét esti meccs dögunalom lesz, lehet nem is kellene nézni. -
#3753 De legalább ott voltak :) Mi meg a csoport 4-5. helyéért is megszenvedünk :D -
DRFlame #3752 Bárcsak mi is most estünk volna ki... -
Ferrari23 #3751 Oroszokon meg látszik, hogy az edző olasz.... NULLA FOCI. EB-n legutóbb elég pörgősen fociztak.