Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagy meccs volt ez k....a jó volt😄
Li lehet szopni a faszt kedves ellendrukkerek =D

GOOOOOOOL!!!!2:2 de szép volt Roni beadása
PFFFF és bemákolják
[HUN]FaTaL
JEEEE 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Oziris666
Mekkora csíít csapat ez az USA 😄

Zenszkij
YESSSS, csodaszép GÓL, csodás eredmény, bye bye zselé!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Meireles - les és kimondta 😄 áhh bejött az egyéni fogadásom 😄 😄 😄
Figyelj Krisztike, igy lövünk távolról - KAPURA! 😊)

http://gaborszantai.co.uk/

Zenszkij
remélem mostmár behúzzák, rinyáldóék mehetnek haza 😄

Zenszkij
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

[HUN]FaTaL
Hoppá, mekkora dugó 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de szép volt ez b+

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Zenszkij
zselé kilõtte a stadionból 😄

Zenszkij
találtak egy gólt ezek a balfaxok nagy szerencsével, remélem vernek az amerikaiak párat cserébe

Mert láttam Conchitat hisztizni a földön fetrengve. Balatonon korcsolyázva a húgom akkorát esett, hogy már elkezdtük szedni rá a hóvirágot, aztán osszekaparta magát és felállt, a portugál kiscsaj meg eljátszotta a hattyú halálát...

Aha úgyhogy húzzál aludni,18+
Ez mar a nõi VB?

Jim Morrison
Mikor a portugalok ronaldo nelkul jatszottak talan baratsagos meccset, az egesz csapat mintha felszabadultan focizott volna, igy meg ugye magat akarja mindig a kozeppontba tenni... Mikor azt hittem hogy nem fog jatszani kicsit orultem, de megis jatszik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zenszkij
egy majom

Jim Morrison
Ronaldo nem orult tuti o akarta rugni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gabi89
Vezetnek a Portugálok
na így kell ezt 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Zenszkij
Hajrá USA!!! Verjétek el a zselét!

Szééép 1:0 Portugália
Muki100
Mezei xD

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hajrá Portugália!!Sok-sok gólt!
nah akkor hamarosan kezdõdik

http://www.telesport.hu/fifavb/live/?match=30
<#eljen>
Na de majd meglátjuk, szerintem gólváltás lesz. Aztán, hogy ki nyer majd kiderül 😄

Hát az Usa szétszedi õket ebben nem vagyok biztos, Ghána ellen pl elég szarok voltak, és mondhatni, hogy egy máker szöglet gólból nyertek.

Nani, Postiga, Ronaldo, Meireles, Veloso, Moutinho, Costa, Alves, Almeida, Pereira

Ronaldo lesz.

Láma!
portugálok mitõl kaptál volna össze magukat?
a fél csapat lesérült, vagy sérülten játszik, Pepe nincs, USA szétszedi õket...

USA-t nem írnám le...Coentrao és Ronaldo kiesésével, Pepe eltiltásával nem sok reményt fûzök arra, hogy nyerjenek...egy X simán kinéz amerikaiaknak...Nani egyedül kevés

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zene címe ami most megy? az animációs
Hát nagyon remélem.Elõfordulhat,hogy õk összekapták magukat nem úgy mint Spanyol,Angol pl.
Aztán lehet egy kalap alatt fogjuk õket is emlegetni ezekkel,meglátjuk.Lehetõség nekik is adott mint mindenki másnak
w77d
annyit tudok, hogy sima hazai lesz, hiszen ma már megvolt az 1 hibám 😉

Lacee86
Sztem portugálok 2-0-ra nyernek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Portugál meccsen lesz gólváltás?

hát nem volt köze valóban, de egy szimpla ütközés volt a koreai rögtön összecsuklott...túl látványosan esett el...nem is reklamáltak utána

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Miért nem? Ellökte a koreait. Semmi köze nem volt a labdához a védõnek.
jó meccs volt, isteni ez a vb😊

nem osztott nem szorzott volna alig volt 1 perc már...egyébként a koreai igencsak feldobta magát...nálam nem lett volna 11-es...

Algéria 3 pontos

Norbi1990
megint nincs 11-es
nem lesz meg a 4-4😊

Algéria akkor ritka balek, ha ezt innen elbukják

gabi89
4:4 - et ki teszi meg? 😄D

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

luftot rúg a vöröske koreai😄 és úgy került oda a labda Lee Kunyhóhoz😄DD

Nincs lefutva még😄?
beindult a koreai henger😄 1. félidõben 0-0 volt a kapura lövési arányuk...

4-2 hoppá😄