6938
VB 2014
  • LasDen #3830
    oké, ezt eddig értem és tudom is, de ez már színtiszta kapzsiság. jó gondoom ez két élű dolog, mert esetleg a szövetségben meg nem lehet bízni, hogy nem nyúlják le a lét, de akkor is.
    Assou-Ekotto :D
  • bakkerman
    az afrikaiak úgy tekintenek a focira,mint egy munkára,nekik csak a munkájuk a labdarugás,lásd Aszuekottó nyilatkozatát. Csak a pénz a lényeg. Persze vannak kivételek,akik magáért a játékért fociznak,de belőlük kevés van
  • IXEMGabeo
    franciák, németek, ha szenvedve is, de nyerni fognak...

hollandok egy elég erős mexikóval találkoznak majd, akik pokoli keményen védekeznek...nem vagyok benne biztos, hogy ellenük az alibi és a kontrajáték működni fog így nyerhetnek az amigosok akár 1-0-ra is;)
  • Bercy #3827
    Itt az egyenes kiesesben mar nincs konnyu meccse. Persze meglepetes lenne ha a Hollandok, Franciak vagy a Nemetek kiesnenek... de minden benne van a pakliba. Barmelyik "nagy" csapat kifoghat egy rossz napot ugy ahogy a "kicsik" is jot. A meglepetes csak az lenne ha mind harman kiesnenek :)
  • Pluskast
    Én a mostani VB meccsei alapján egyáltalán nem vagyok biztos a hollandok győzelmében. Örülnék ha tovább jutnának de most minden elképzelhető.
  • LasDen #3825
    Ma Nigérián van a sor. Nem mentek edzeni, mert már most akarják a pénzüket azért, mert továbbjutottak a csoportból. Ez az egész kezd már szánalmas lenni....
    Ennyit sem tudnak várni? Azért ezek az emberek nem nigériában játszanak, akik a mélyszegénységből jöttek. Nem tudom megérteni...
  • G_ArchAngel #3824
    Mexiko utan mindketto levezeto partner lenne
  • Lacee86
    Costa Ricával vagy a görögökkel. :) Sztem Costa Rica fog amúgy továbbjutni onnan, ami aztán tényleg óriási lenne a részükről. A hollandok aztán véget vetnek nekik minden bizonnyal. Báááár... ki tudja. :D :D
  • Pluskast
    Egy kérdésem lenne. Ha most hétvégén nyernek a Hollandok akkor kikkel kerülhetnek össze?
  • Lacee86
    Nincs ma meccs, egész fura. :D
    Amúgy érdekes összeállítás lett itt a nyolcaddöntőben. Franciaország-Nigéria ?? Németország-Algéria ???, mint ha a csoportmeccseken lennénk. :) Az azért kár, h ez a 2 nagyágyú már a negyeddöntőben összekerül, miközben más ágakon sokkal gyengébb csapatok vannak.
  • G_ArchAngel #3820
    A kepen Suarez helyett? Akkor mi? Csak megismerem a kutyamat...
  • Breki33
  • Mor3llo
    Amúgy mégis mit kellett volna tennie Algériának, hogy ne sírjatok az agyatlan játékoskkal teli Ghána stb válogatottak miatt? Semmivel sem voltak jobbak, nem is értem, mi ez a nagy halálhangulat.
    Kikaptak a belgáktól, nem kell magyarázni. Majd lealázták Dél-Koreát, a VB egyik legjobb meccsén, tegnap pedig nyomtak egy döntetlent a Capello általt eltorzított, bűngyenge oroszokkal. Pont annyi, amennyi kellett.
    Nem is értem, komolyan...
  • jugen
    Igaz, ez nem schnauzer...
  • G_ArchAngel #3816
    nem vicces, a schnauzerek bekes, aranyos kutyak
  • a.carkey
    1x játszottak velük, akkor is kikaptak. :D
  • karajjj
  • IXEMGabeo
    VDB marad:)

örülök is részben, és respect a spanyol szövetségnek, amiért neki hagyták meg a döntés jogát;) Man cityt is választhatta volna több lóvéért cserébe...mindenképpen pozitív, hogy Iscoékat szeretné beépíteni
  • IXEMGabeo

lehetne jobb is:DDD

Oroszokat kellett volna beszúrni Kalinyingrád felett egy Vosztokkal:DDD
  • Molnibalage
    Azért CR meglephet minket.
  • IXEMGabeo
    a poén az, hogy Ghána és Elefántcsontpart sokkal erősebb Nigériánál és Algériánál...utóbbi 2-nek szerencséje volt, hogy gyengébb kvartettbe kerültek..bár az Elefántok saját maguk baszták el így meg is érdemelték a kiesést...

egyébként hamar ki fognak esni az afrikai csapatok...mind a németek, mint a franciák átlépnek rajtuk
  • G_ArchAngel #3809
    90-es evek elejetol a hollandoknak szurkolok, de nagyon szimpatikus a mexikoi csapat, lehet infarktust kapok majd meccs kozben...
  • TomStorm
    Az lesz a legdurvább meccs!
    A többi hát nem is tudom most így hirtelen.Kicsit fel kell idézni ki hogy jutott tovább de holnapra összeállítok egy általam gondolt best nyolcat
  • IXEMGabeo
    ruszkik, ahogy várható volt kigolyózták saját magukat is (Akinfeev)

Algéria ennek ellenére megérdemelte...és a németeknek az 1. gólt lesz nehéz belőni, mert ez a csapat okozhat még nehézségeket számukra...

Portugálok bűngyengék voltak..ritka szerencséjük volt, hogy egyáltalán be tudtak találni. Ghána peches volt, de ő nekik mindig is rossz volt a helyzetkihasználásuk...USA megérdemelte a továbbjutást a Németek mentalitása ismételten dícséretre méltó...nem ikszeltek le, hanem győzelemre mentek, ahogy a Belgák is...

Jó meccsek lesznek holnap szünnap egy kicsit lehet aludni:DDD

• j0rmungandr
    Aki ott tovább jut, szerintem gyakorlatilag elődöntős, hisz az ellenfele a Costa Rica-Görögország győztese lesz a 8 közt.
  • G_ArchAngel #3805
    Hollandia - Mexiko nagyon odabaszos meccs lesz, szerintem a legdurvabb ez a nyolc talalkozo kozul.
  • LasDen #3804
    Német - Algéria
    Belgium - júeszmadafakinéj
  • TomStorm
    Beszarás bassza meg.Ilyen nincs komolyan,hogy még ilyen szerencséjük legyen.
  • G_ArchAngel #3802
    Nemetek, tortenelmi visszavago lesz :)
  • TomStorm
    Ugye nem a Németek?
  • j0rmungandr
    Németek. Sima német győzelem.
  • G_ArchAngel #3799
    Legjobb nyolc szerintem (erzelmi alapon):
    Brazilia
    Kolumbia
    Franciaorszag
    Nemetorszag
    Hollandia
    Costa Rica
    Svajc
    Belgium

• TomStorm
    Ezt az ócska Algériát ki kapja?
  • LasDen #3797
    Franciák, Németek, Costa Rica simán továbbjut.
  • j0rmungandr
    A Brazília-Chile, a Hollandia-Mexikó és az Argentína-Svájc izgalmas meccsek lesznek.
  • LasDen #3795
  • SergioAmigo
    Szép volt Algéria.
  • sempronius18
    Hát a fekete-afrikai csapatoknak nem is fáklyás menet ez a VB. a Francia C válogatott viszont kisegítette őket így mégis történelmet írtak a két továbbjutóval. :)
  • Zenszkij
    látom mennyire vártál, hogy visszaszúrj :D, időhúzó tetű csapat ez az arab
  • G_ArchAngel #3791
    Jegkorong?