Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát azért Mészi csak vágott 2 gólt ezzel szerezve lényegében 6 pontot csapatának, szóval annyira csak nem 0, mondom ezt úgy, hogy igazából nem kedvelem a gyereket de hogy tud azt elismerem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszönöm, hogy elismered szakértelmem😛 jól esett

bõven elég volt annyit kiírnod, hogy "nesztek ellendrukkerek😛"...kivehetõ, hogy te sem ismered be mennyire rosszul játszott tegnap az "Istened"...és rossz nézni azt, hogy még a stúdióban is csak õt említik meg, mert volt véletlenül 1 jó beadása, de a gól mégiscsak Varela szerezte, aki fontos pillanatban jól fejelt és remek csere volt. Vagy éppen Naniról említést sem tettek, aki remekül focizott tegnap. Egyébként sem vagyok tekinthetõ elvakultnak, mert épp az elõbb írtam le, hogy Messi sem az igazi, ha világbajnokságról van szó...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Beteg az az ember. Az sem volt semmi mikor Klinsmann-t és az õ pulóverét dicsérte 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

+1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Idézd már vissza, hol nyalta Ronaldo seggét, te gyökérfasz. Egy mondatot nem írtam róla, és bár Messit rühellem, õt sem ekézem, amiért egy kibaszott nulla eddig a VB-n. Ezzel szemben te mást sem csinálsz, csak szakértesz, meg okádod a szart.
Sporolj végre össze 500Ft-t hogy fel tudj jönni pestre a kibaszott salátádért te majom.

LasDen
tegyük hozzá, hogy mind Ronaldonak és Klosenak voltak/vannak olyan társai, akivel ellehetett/ellehet érni azt a 15 gólt, míg a portugál válogatott Ronaldoból, az argentín meg Messibõl áll csak és ennyi. Õk soha nem fogják megdönteni a rekordot. És nem voltak és nem is lesznek vb esélyesek.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

te meg egy elvakult gyökér vagy , aki még akkor is Ronaldo seggét nyalja, ha szarul játszik és ingerli az itt lévõket😄

nem fogja, mert õ nulla a válogatottban...

Messinek legalább összejött 2 gól és ráadásul mindkettõ fontos volt...bár õ sem játszott hû, de jól...

egyikük sem egy válogatott guru

Hollandok mar az elozo meccsen is pihentek, nem volt eleg? 😄

http://gaborszantai.co.uk/

gabi89
Jó meccs volt és a 2:2 -vel azért igen szoros is lehet az utolsó kör.

Esti Holland: Chile tippek ?
2,5 van a Hollandokra meg kellene rakni csak félek mert benne van, hogy a hollandok nem hajtanak. Továbbjutás úgy is meg van nekik és úgy lesznek vele a döntetlen is elég az elsõ helyhez vagy majd beakad egy gól a végén 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bakkerman
ha nyernek is,akkor szigorúan 1 góllal fognak,és akkor tovább megy USA is,mert ezek a portugálok maximum 1 góllal verik meg Ghánát,márha egyáltalán megverik. Kell az USA piac a fifának,ha most kiesnek akkor a 16 között már nagyon megcsappan az amerikai nézettség,de ha ott lesz még a válogatottjuk,akkor még hozzák a számokat. A portugálokat csak CR miatt nem viszi tovább a FIFA,hiába nagy marketing ereje van,de õ csak 1 játékos,ha az amikat tovább viszik,akkor egy egész ország nézettségét biztosítják a 16 között.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Coral Springs
Én most néztem meg felvételrõl az USA - Portugália meccset, végig tudtam hogy 2-2 lesz az állás, de egyáltalán nem zavart.

Amúgy nagyon jó meccs volt, azt sajnálom hogy a két kedvencem csapott össze egymással, és nem külön csoportba kerültek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jim Morrison

Ez meg a tegnapi... 😄

G Csoport eldõlt

Zorro 😄DDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zenszkij
vótmá 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jim Morrison
Ha vótmá' sorry

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jaja, ez igy van.<#eljen>

Te IMEXGabo retardált ikertestvére vagy, hogy ilyen képzelgéseid vannak, vagy csak egy másik szerencsétlen proli, aki az ellenszenvét nem tudja magába tartani/feldolgozni?

Bát talán izgalmasabb ha tudjuk az neredményt.Na még kitalálom mi legyen..
Vagy felesleges mert a riporter közli meccs alatt mi történik a másikon?
Akkor mától kell "eltûnni" a topikból meccsek alatt ha nem akarom tudni a másik meccs eredményét hanem rögtön utána nézném meg?
Tegnap a meccs utani beszelgetesben mondtak, hogy az a vagya, hogy megdontse Ronaldo rekordjat es a cimlapokon szerepelhessen - lott is, mint a bolond, amikor mast helyzetbe hozhatott volna. Latszott is az elso golnal, hogy tiszta ideg, mert nem az ove lett.

Jim Morrison

Lacee86
😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ha ez az impotens portugal valogatott megver akarkit is, akkor nagyon kemeny drogtesztre kuldenem oket.

a.carkey
Múlt héten még 3kor is kezdõdött meccs. 😄

Eszetlenül van kitalálva a dolog. EU meccsek idióta idõpontban, a helyieké meg mindegy mikor megy, akkor is jó nekik ha nekünk az este hat óra.

Remélem a ruszkik szarrá szopatják majd az amerikaiakat! Minden É-K-D amerikai meccset a nekik legrossszabb idõben kezdik majd. 😄

A medve nem játék.

Jim Morrison
Tök jó hogy már nem 00:00kor van meccs, lehet végre alszok egy jót 😄

Lacee86
Sztem a portugáloknak annyi. 5 gól különbséget kellene a 2 meccs függvényében lefaragni, ami sztem nem fog összejönni. Németek megverik az USA-t 1 góllal, portugálok meg Ghánát 1 vagy 2 góllal, és mehetnek haza.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Szerintem nem. Németek nyerni akarnak.

Én Barca drukker vagyok, de szurkolok Ronaldo-éknak. Tiszteletre méltó, hogy szar térddel mit meg nem tesz csapatáért.

bakkerman
akkora büdös nagy 0-0 lesz a német-usa,hogy öröm lesz nézni 😄 szerintem ezt már a portugálok is tudják.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ghánát mondjuk sajnálnám, mert elég jó játékot mutattak a 2 meccsen😞 komolyan szórakoztató módon tolták...ha valakik az afrikaiak közül nem érdemelnének kiesést pont õk...ilyen a foci..mondjuk az USA is megérdemli a továbbjutást a következetességüknek köszönhetõen, meg rendkívül erõsek mentálisan még egy ilyen 95. perces gól után is...ebbõl a csoportból szívem szerint 3 csapatot szívesen látnék a továbbiakban ugyanakkor még egy Nigéria simán továbbjuthat egy latymatag csoportból:S

Zenszkij
a csoport elsõségért cserébe a németek leixelnek, egyik se akar kifulladni, így lepartizzák

ennyi😉 Klinsmannék lezsírozzák...

mondjuk azért egyikük sem szeretnének a belgákkal összefutni úgyhogy a csoportelsõség fontos lesz

Zenszkij
Klinsmann le is beszéli Löwvel

Kurva nagy meccsek lesznek - meg Brazília sincs biztonságban

Mondjuk USA - Német döntetlen is megoldaná a gondokat. Németek csoportelsõk maradnának és a gyengébb statisztát vinnék magukkal

németeknek baromi jó a gólarányuk...gyakorlatilag õk már továbbmentek

Ghána viszont pokoli jó és mivel az életükért fognak hajtani le fogják gyûrni ezt a gyenge portugál válogatottat...

Tyler1
Szerintem sem, bár én a portuknak szurkolok, inkább õk vagy Ghána jusson tovább, mint a majom Usa, õk maradjanak csak a saját szar sportjaiknál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Az nagyon nehéz lesz de persze sikerülhet.Ha hajtanak akkor egy vereség egy döntetlen után már csak a gyõzelem van vissza😊
Zenszkij
egy USA, Ghánának jobban örülnék 😊

Sima Németország, Ghána lesz a két továbbjutó

azta micsoda meccs volt

95. perc hagyjuk nem mondok véleményt...

az külön gusztustalan, hogy megint mindenki Krisztiánó picsáját nyalja...elegem van már ebbõl komolyan...

USA megérdemelten nyert volna, Bradley pokoli felelõtlen volt pont õ vesztette el a labdát a végén és nem lett volna ez a mizéria:S:S:S portugál csapatból egyedül Nani és Veloso játszott jól na meg volt az a hatalmas mentése Sousának vagy kinek...

Portugália biztos hogy nem fogja megverni Ghánát 😊

Zenszkij
az biztos, hogy az utolsó forduló jó lesz, de hogy Ghánát nem verik sok góllal az tuti

Tyler1
Legalább 3 góllal verni kell Ghánát, mert a németek biztos gyõzelemre mennek majd, ami rontani fogja az Usa gólarányát.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
németek nyernek, portugálok nyernek nagy arányba.

usa-nak 1-es a gólaránya
a portugáloknak meg - 4

nagy csoda kell tõlük és egy nagy arányú német siker.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Zenszkij
egy ezressel a 90. percben megraktam a döntetlent...ha nem nyernek az amerikaiak, legalább vigasztalódjak 😊

Ebbõl a csoportból ilyen gólarány mellett Portugáliának mi az esélye?

DasIsFuck
ez elképesztõ volt😊

remélem valahogy behúzza a 2 európai ezt a csoportot...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Oziris666
háhh így még izgi lesz ,hajrá GHÁNA