Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak akik csak a VB alatt nézik.......
SLICK
nyilván azért van itt mindenki mert nem néznek focit 😄😄_SA_😄_A

Lebuktunk... mindenki más rugbyt néz, csak te nézel focit.
Tudod fociban is megy le a pályáról aki kurva anyázza a bírót, de ez benne van a szabálykönyvben.

Nem néztek focit faszért okoskodtok most már így mondom.

Fordítva ez rám is igaz, mert én meg rugby-t nem nézek, úgyhogy kvitt.
UUUU
Tényleg ? Hát nem.Az összesdurvaságot díjjazzák, na de ott nem is fetrengenek, ha rájuk fúj a szél. Ráadásul ott nem k. anyázzak a bírót, mert egybõl mehetnének le a pályáról.

SLICK
így legalább nem jön a Realba! Ennél jobb hír nem is kell

Vállharapás mióta gyilkossági kísérlet kérdezem tõled is?
Lacee86
Ha én megpróbálok vkit megölni, de nem sikerül, ne kapjak semmi büntetést, mert há' kérem, nem öltem meg??

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

De értsd már meg, hogy ma is rengeteg olyan eset van, mint Keane-é ahol egy játékos karrierjét teszik tönkre és megússzák 3 meccsel csak te nem tudsz róla mert a Vb-n kívül alig nézel focit.

Chiellini meg már a 16 között játszhatna, ha nem esnek ki.
Szerintem tetessenek rá szájkosarat. Az megfelelõ büntetés lenne.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Molnibalage
Nagyon nem igaz, hogy nem szarják le pontosan azért, mert két különbözõ meccsen kapott sárgával is kiejtik megukat. Sokszor az kapitány inkább be sem küldi õket. Még, ha a játékos nem is veszi komolyan, más igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja és a könyvében külön kifejtette, hogy nem bánta meg ezt a tettét. Gratula!

Molnibalage
Ezen jót röhögtem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja csak rugby-ben kb a gyilkosságért jár sárga.

Most képzeld el, ha 10 perc járna egy sárgáért az elmebeteg bíró ott csalná el a meccset ahol akarná.
Molnibalage
Hallottál már arról, hogy az idõk változnak? Ha most történne meg, akkor ezért akár 1 évet is kaphatna lazán.

Csak azért, mert valaki régen megúszta, akkor az miért indok arra, hogy ma valaki megússza...? Régen önbíráskodás volt. Szóval a "bezzeg akkor" dumával inkább le kellene állni, mert semmi értelme...

UUUU
A gond a szankciókkal van. Egyre kisebb a sportszerûség szerepe a sportokban és a szabályalkotók hagyják.
Szinészkedés,durvaságok,pofázás a bírónak stb. Piros lapért ugyanolyan eltíltás jár sokszor, mint 2 sárgáért ?
1 mérkõzés és annyi ? Milyen szerepe van manapság a sárgának ? A játékosok szinte már le se szarják.
Gondolom máshogy viszonyulnának, ha olyan lenne, minta rugbyben, hogy sárgánál le a pályáról 10 percre azonnal. Mindjárt nem lenne 6-7 sárga egy meccsen egy csapattól.

ReszegKoldus
Kár, hogy csak 4 hónapra tiltották el.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Megölte Chiellinit, vagy Ivanovicsot? Okozott nekik komoly sérülést?

Oláh Lórántot minden csapatba az rendes tisztelettudó fiatalember.
Akkor meg nem való a focipályára. Ha én idegbeteg vagyok és ezért megölöm az ellenfelet a pályán, akkor az idegbetegségem mentesít?
Erre gondoltam várom a United fan fórumtárs véleményét.
Tyler1
Szerintem többet ûztem, mint te, de ennek semmi köze ehhez. Hülye magyarázat ez a "meccs hevében" stb, ez nem mentség.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mentális gondjai vannak régen sokkterápiával gyógyították, de azt betiltották, ma meg erõs gyógyszerekkel amik zombivá teszik az embert nem kívánom neki egyiket sem.

Az eltiltástól az természete nem változik meg?
És a többi focista tud gondolkodni, csak ez a néhány nem? Akkor azok biztos nem fociznak komolyan.
UUUU
Errõl nem is beszélve. 3 mérkõzéses eltíltás. Håland pályafutása meg végetért.

Te se ûztél komolyan semmi sportot, ilyenkor nem gondolkozik...
Igen meg a partjelzõire.
Földön fekvõ emberbe belerúgás könnyen halált is okozhat, de sérülést biztos.

Ha Suarez nem valóban vámpír akkor a harapása kevésbé. Nagyon nem egy szint. Ráadásul klubcsapatban 10 meccs akár alig több, mint egy hónap nem 4 és ez azért nagyon nem mind1.
Tyler1
Fú az komoly büntetés egy Suarez esetében, akit 4 év alatt lassan 50 meccsre tiltottak el. Biztos átgondolná a sorozatos balhéit egy piros lap után.
És semmi köze ahhoz, hogy Pool-os, én nem utálok senkit azért mert ott játszik, viszont az ilyen magatartás ellen így kell fellépni, mivel nem ez az elsõ ilyen esete. Ha Rooney rágná meg folyamatosan az ellenfelek testrészeit, akkor is ez lenne a véleményem.

LasDen
nah, akkor az 56-os forradalmat még lesz ideje megünnepelni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Engem jobban zavart, amikor 2010-ben Ghánát ejtette ki a 121. percben egy kezezéssel. Gáz, hogy a szabályok szerint "megérte" az a szabálytalanság. Szerintem eleve gáz, hogy a szankciók egyátalán engedik az ilyen mérlegeléseket. Lásd taktikai szabálytalanságok.
Még szerencse, hogy nem én vagyok valami fejes, mert én tiltanék el mindenkit meg osztogatnám a pirosat minden szarért.
Molnibalage
Vagy ott a Boszniát kiejtõ Új-Zélandi biológus õt miért nem tiltják el?

Ez a bíróra utalna?

Na akkor még inkább megértem.
Így majd meg a 200 millióból amit költhetnek csak visszavág majd a MU ebben reménykedik gondolom.
UUUU
Emlékszel Pepe esetére ? Az elborultabb dolog volt és gyakorlatilag ugyanennyit kapott 10 mecset.

bakkerman
október 26.-ig tiltották el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mondjuk tégedet megértelek fõleg, ha Augusztusban, vagy Szeptemberben lesz a MU-Pool.
Kapjon érte pirosat és tiltsák el két meccsre ennyire egyszerû.
Tyler1
Tehát az lett volna korrekt eljárás, ha az ilyen megmozdulásokat abszolút nem tolerálja a Fifa, mert hát semmi komoly sérülés nem született? Azzal teszik tönkre a futballt, hogy pályára nem való, mindenféle sportszerûséget nélkülözõ, szándékosan játékos ellen irányuló agresszív tevékenységért szankciót szabnak ki?

bakkerman
én alapból nem engedném olyan park közelébe,ahol gyerekek vannak 😄

Egyébként ezt megmondom, hogy konkrétan buziság amit a fifa csinál az alattomos karriereket tönkre tévõ megmozdulásokért semmit sem kapnak egyes játékosok, ez a hülye gyerek meg a meccs hevében csinál valami hülyeséget amivel semmi komoly sérülést nem okoz aztán 4 hónap.

Vagy ott a Boszniát kiejtõ Új-Zélandi biológus õt miért nem tiltják el? Szerintem kiejteni egy válogatottat fajsúlyosabb, mint egy kis harapás.

A foci a világ legjobb játéka, de a fifa mindent megtesz, hogy tönkretegye, kiölik az emberiséget és az érzelmeket, mert már a gólnak sem örülhetsz akárhogy, hülye bírókat küld, korrupció, meg idióta helyszínek, mint Quatar látom már ott mekkora hangulat lesz.

Nem baj legalább ez a VB fasza nagyrészt a játék is meg a hangulat is nem tudta elszúrni az a pár 10K tüntetõ a VB elõtt, mert van még 190 millió Brazil akik imádják a focit és örül, hogy rájuk figyel a világ.
Jim Morrison
nem, mert kiskorúak bántalmazásáért mégtöbbet kapna.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor a gyerekével se passzolgathat a parkban novemberig?
bakkerman
Suarez 9 válogatott meccsrõl eltiltás,4 hónap minden futballtevékenységtõl eltiltás

Breki33
Két és fél óra van hátra az USA-Németország mérkõzésig, ám Recife-ben jelenleg ilyen az idõ:

Az egyetemen voltak Nigéria haverjaim.
Jah meg válogatottnak lenni nem kötelezõ, ha nem akarsz játszani akkor lemondhatod és megy más.
Oke, neked igazad van, nekem meg idom nincs, ugyhogy hagyjuk. Gondolom rohadt sok fekete ismerosod van.

http://gaborszantai.co.uk/

Most ha utána néznél tudnád, hogy a legtöbb válogatott tagjai eleve sokkal kevesebb prémiumot kapnak, mint a Ghánaiak.

A Németeknél például nincs is prémium csak a továbbjutás esetén azon kívül amit a fifa utal.

Ott felfogják valamiért, hogyha a VB-n amit az egész világ figyel odateszik magukat akkor majd jön a PSG ügynöke évi 10 milliós szerzõdéssel.
Pedig csak egy napja volt... #3486

Molnibalage
Rohadtul nem vágom a poént...

Két lába van, három keze meg egy labdája, és nagyon boldog - ki az...?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)