6938
-
TomStorm #4314 Gyenge az a CR.Első meccsükön még felkaptam a fejem de aztán rá kellett jönnöm,hogy semmi különleges nincs bennük.
Amúgy egy belőtt 11-essel jobbak mint a Görögök,semmi többel.. -
#4313 Remélem, nem jutnak be az elődöntőbe se. -
#4312 Micsoda brazil válogatott... Egy ember kiesik és félelmek...? -
#4311 Robben zseniálisan tud esni. Amúgy a gifnél ami szerinte 11-es lett volna, ott is eldobta magát. Támasztólábra érkezett, azt kellett neki behajlítani, hogy el tudjon esni. Én ezekért az esetekért nem tudom hibáztatni, amikor valóban szabálytalanság történik ellene, és arra játszik rá, hogy a bíró 100%-osan észrevegye.. -
#4310 Jobban, mint a görögök... Főleg az előzményeket ismerve. -
G_ArchAngel #4309 Neymar kihagyhatja a negyeddöntőt
jún. 30. 08:40 Brazília
A brazilok legnagyobb félelme válhat valóra az amerikai Associated Press hírügynökség szerint, amely arról tájékoztatott, hogy a házigazdák legjobb és egyben legfontosabb játékosa nincs jó állapotban a Chile elleni nyolcaddöntő után. Már a mérkőzésen is látni lehetett a csatáron, hogy fájdalmai vannak, vasárnapra viszont annyira bedagadt a combja, hogy kérdésessé vált a játéka a Kolumbia elleni, pénteki negyeddöntőben. -
G_ArchAngel #4308 Nekem kicsit Colombia lett a favoritom, ok vannak a nehezebb agon, mert brazilokat hazai palyan megverni, majd a nemet-francia gyoztese ellen kiallni a dontoert nem leanyalom. -
#4307 Kár Mexikóért, jók voltak. A hollandok már a második meccsükön akadoznak nagyon. Így a németek lesznek a világbajnokok... -
IXEMGabeo #4306 Akik szerint az 1. 11-es volt...Robben is bevallotta, hogy csak feldobta magát;) -
IXEMGabeo #4305 ha Messit lefogják Argentínának vége...Belgák szerintem simán kiejtenék őket, de előbb USA-n kell túllenni...
valamiért Belga-Holland Németo.-Kolumbia elődöntőt érzek -
#4304 Ugyan, miért vagy ilyen negatív? Pont most győzték le a másik nagy favoritot. xDD
Robbenre szerelnek egy járókeretet, és nem lesz itt semmi gond. -
IXEMGabeo #4303 elképesztő drámai meccs volt a Görög-Costa Rica...főleg a hosszabbítás...ez a kis csapat nem igaz mit küzdött a Helléneknek pedig számtalan esélyük volt emberelőnnyel együtt mindenestül...végül pont Gekasz volt a negatív hős
történelmet írt Costa Rica...először jutottak a legjobb 8 közé -
#4302 Costa Ricára is nyugodtan lehet fogadni, mint vb várományos, annyival talán nem lehet rosszabb az oddsuk, mint a görögöknek :D -
Coral Springs #4301 Ezzel ugyan így vagyok én is, bár Costa Ricának valószínűleg már Hollandia a végállomás lesz. A kedvemet azért visszahozták most a VB -hez. -
#4300 Mindeközben 12 éve ezen a napon...
-
G_ArchAngel #4299 A belga - amerikai meccs győztese is ajándék lesz Argetinanak -
#4298 80? Még 60 sem volt, de egyébként igazad van. -
#4297 Aki nyolcvan perc alatt emberelönyt nem tud kiharcolni és kidolgozott helyzete nincs csak ivelgeti be a labdákat, az meg is érdemli,hogy kiessen. -
#4296 Bárki csak a görögöket ne lássam:) -
#4295 Hollandia majd helyreteszi őket:) -
#4294 hoho Costa Rica
Egy meccsre egy görög mák jut csak. :DDD -
Zenszkij #4293 mert Costa Rica olyan jól mutat a nyolc közt...LOL -
G_ArchAngel #4292 Miért? En leszarom kit tömnek ki a Narancsok -
#4291 Nah hálisten:) eggyel kevesebb :D -
Zenszkij #4290 nem érdemelte meg ez a xar csapat maradjunk ennyiben, antifutball fossal tolták -
G_ArchAngel #4289 Ok lettek Hollandia edzőpartnerei? -
hugopareiros #4288 bah 500 ft oda :( -
#4287 Jaaa, úgy már értem :D -
#4286 Na rinyálhatsz. -
#4285 ollé -
#4284 Huh :D -
hugopareiros #4283 pár száz ft-tot megért a nagy odds :D -
#4282 Görög vb cím? O.o -
hugopareiros #4281 én görög vb címet akarok szóval jussanak is tovább...hisz megraktam őket végső győzelemre :D -
G_ArchAngel #4280 Írjatok meg előre a hisztis kommenteket, hogy azonnal el lehessen küldeni, ha a görögök továbbjutnak :)) -
#4279 neki se tudnak már futni a 11-eseknek, úgy elfáradtak :D -
#4278 Mondjuk jogos mert annyit lazán állt a játék. -
hugopareiros #4277 2 percet még rárak..beszarás :D -
Susarc #4276 buszos :D -
#4275 Bírónak felajánlottak 1 hetes görög nyaralást amit eltölthet a családjával...:c