Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem néztek focit faszért okoskodtok most már így mondom.
Fordítva ez rám is igaz, mert én meg rugby-t nem nézek, úgyhogy kvitt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Chiellini meg már a 16 között játszhatna, ha nem esnek ki.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most képzeld el, ha 10 perc járna egy sárgáért az elmebeteg bíró ott csalná el a meccset ahol akarná.
Csak azért, mert valaki régen megúszta, akkor az miért indok arra, hogy ma valaki megússza...? Régen önbíráskodás volt. Szóval a "bezzeg akkor" dumával inkább le kellene állni, mert semmi értelme...
Szinészkedés,durvaságok,pofázás a bírónak stb. Piros lapért ugyanolyan eltíltás jár sokszor, mint 2 sárgáért ?
1 mérkõzés és annyi ? Milyen szerepe van manapság a sárgának ? A játékosok szinte már le se szarják.
Gondolom máshogy viszonyulnának, ha olyan lenne, minta rugbyben, hogy sárgánál le a pályáról 10 percre azonnal. Mindjárt nem lenne 6-7 sárga egy meccsen egy csapattól.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Oláh Lórántot minden csapatba az rendes tisztelettudó fiatalember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az eltiltástól az természete nem változik meg?
Ha Suarez nem valóban vámpír akkor a harapása kevésbé. Nagyon nem egy szint. Ráadásul klubcsapatban 10 meccs akár alig több, mint egy hónap nem 4 és ez azért nagyon nem mind1.
És semmi köze ahhoz, hogy Pool-os, én nem utálok senkit azért mert ott játszik, viszont az ilyen magatartás ellen így kell fellépni, mivel nem ez az elsõ ilyen esete. Ha Rooney rágná meg folyamatosan az ellenfelek testrészeit, akkor is ez lenne a véleményem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Még szerencse, hogy nem én vagyok valami fejes, mert én tiltanék el mindenkit meg osztogatnám a pirosat minden szarért.
Ez a bíróra utalna?
Így majd meg a 200 millióból amit költhetnek csak visszavág majd a MU ebben reménykedik gondolom.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vagy ott a Boszniát kiejtõ Új-Zélandi biológus õt miért nem tiltják el? Szerintem kiejteni egy válogatottat fajsúlyosabb, mint egy kis harapás.
A foci a világ legjobb játéka, de a fifa mindent megtesz, hogy tönkretegye, kiölik az emberiséget és az érzelmeket, mert már a gólnak sem örülhetsz akárhogy, hülye bírókat küld, korrupció, meg idióta helyszínek, mint Quatar látom már ott mekkora hangulat lesz.
Nem baj legalább ez a VB fasza nagyrészt a játék is meg a hangulat is nem tudta elszúrni az a pár 10K tüntetõ a VB elõtt, mert van még 190 millió Brazil akik imádják a focit és örül, hogy rájuk figyel a világ.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
A Németeknél például nincs is prémium csak a továbbjutás esetén azon kívül amit a fifa utal.
Ott felfogják valamiért, hogyha a VB-n amit az egész világ figyel odateszik magukat akkor majd jön a PSG ügynöke évi 10 milliós szerzõdéssel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)