6938
-
#4354 ma is elmondható az,ami az elmúlt két napban...a kisebbnek vélt csapat érdemelné meg jobban a továbbjutást,de van egy olyan gyanúm,hogy ez ma se fog bekövetkezni -
#4353 Franciáknak nagyon nem megy a gól szerzés. Előző meccsen is emberelőnyben is csak szenvedtek. :( Benzema is olyan impofens ma mint a Madridban szokott. -
j0rmungandr #4352 Az az érzésem, hogy aki gólt talál az beáll védekezni és 1-0 marad. -
Gabe18 #4351 Kombinatívabb játékra kényszeríti a csapatokat. Ha nem lenne les, akkor meg lehetne csinálni hogy 1-2 embert ott hagyok az ellenfél kapujánál és 50 méterről rugdosom oda nekik a labdát. -
#4350 Undorító franciák! Roppant durvák.
Ha Suarez harapása akkora eltiltást ért utólag, akkor ez minimum 100 meccs. -
DRFlame #4349 Nem azt nem értem, hogy miért volt les, hanem hogy mire jó ez a szabály? Azon kívül, hogy még egy dolog ami miatt lehet anyázni a bírót, meg vitatkozni. -
Zenszkij #4348 jó a meccs -
Gabe18 #4347 Les mert előrébb volt. Nem kell túl bonyolítani.
És nem a les segíti a támadó focit, hanem kétes les helyzetnél, amikor a partjelző nem biztos benne hogy les-e vagy nem, akkor a támadó focit kéne segíteni, tehát nem beinteni. A valóságban ez pont fordítva működik, egy partjelző se meri felvállalni, és minden kétes esetben beintik... -
#4346 +1 -
#4345 Lehet de örülnék ha nigéria rúgna először gólt, még az első félidőben, utána lenne nagyonnagyon jó a meccs :) -
DRFlame #4344 Ezt a les szabályt sosem értettem... Nem gól, mert nem vágta le a körmét a nagylábujjáról és az belógott...
Azt is mondogatják, hogy a támadó focit segíti, de én csak azt látom hogy hátráltatja. -
#4343 jó de ők franciák
ezt csak a németeknél kell megjegyezni, ahol az érintettek nagyrészénél az anya/apa német
na, hát itt még ez sincs meg, csőcsokik :D -
#4342 öö..a francia keret fele fekete :D lehet keveset is mondtam :D -
Coral Springs #4341 Szerintem a franciák kitömik a négereket, remélem hogy így is lesz. -
#4340 Nyögvenyelős meccset várok, remélem nem így lesz. -
#4339 "... és mindent meg fognak tenni, hogy túlSZAR.. túlszárnyalják a franciákat."
kommentátori baki -
#4338 nem kell olvasni szart és akkor nem fogod látni.
magic... -
#4337 Facebook nekem már nem is dobja be a trollfocis posztokat hírfolyamba. Mondjuk az eredeti(???) troll football jobb :D -
#4336 1 napig... Trollfocin ha vmit felkapnak, az megy 2 hétig. És qva unalmas... -
#4335 mindig arra szállnak rá,aki a legutóbb csinálta,mai meccseken Müller vagy Valbuena bedobja magát akkor 1 napig róluk fognak cikkezni. Ez ilyen -
#4334 Hát lehet, h Robben sokat színészkedik, de azért odáig el is kell ám jutni. Plusz, elég sokan megtennék a helyében, amennyire erre van kihegyezve minden manapság. Nem mondom, h ez jó, de eléggé rászálltak ezzel Robira. -
#4333 Gondolom szívből, őszintén megbánta. Azért nem csinálja azóta. :-D -
fonak #4332 Robben a holland Dombi Tibor :)
Mondjuk azzal a különbséggel, hogy Robben azért nem csak futni és esni tud. :) -
#4331 Na most, hogy is van? Nigériaiak is hőbörögtek a pénzért? -
#4330 2011-ben a Bochum ellen is volt, hogy utólag egy esetért, ahol színészkedett, elnézést kért
gondolom akkor is gyökérkedett, nem? -
#4329 Jaa, hogy volt egy 3. ami a 16oson kívül kívül történt, és földobta magát.. hát istenem xD egy ilyen gyökér játékos max fricskából nyilatkozik ilyet arról az esetről utólag.. -
#4328 Amúgy ilyen esetekre simán bevezetném, h. bíróként megítélem a 11-est, aztán sárgalap a színészkedőnek, simán különválasztható a kettő.. -
#4327 Nekem is ez a véleményem, a másik viszont méginkább az, akkor is, ha Robben sokkal gyérebb színészi alakítást nyújt. -
Nyiri #4326 Akárhogy is esett. Jogos a tizi. -
Erről van szó amúgy? Mert itt maga az esés talán hitelesebb is, mint annál a másik gifnél. Támasztólábat úgy behajlítani nagyobb művészet, mint ezt összehozni. Az meg, hogy mit nyilatkozik.. 10-ből 9x esik így el, akkor is, ha azokért nem kér bocsánatot, ez talán nem a szent grál... -
G_ArchAngel #4324 ergo kijavitottad, amit nem kellett volna, de igy mar ertem (y) -
Susarc #4323 -
#4322 én is arra írtam, amelyik a gifen van, ez pedig az első félidőben történt :) ő is erre írta, csak hogy Robben nem arra mondta, hogy feldobta magát -
Susarc #4321 -
G_ArchAngel #4320 Szerintem te nem olvastad el rendesen amit irt. O az elso 11-rol beszelt. -
#4319 Ezen a meccsen valóban nem voltak jobbak, mint a görögök. DE: miért, a görögök mit csináltak korábban? Rém gyenge, passzív játékot mutattak be, és körülbelül 270+x percig kiesésre álltak a csoportkörben. -
#4318 Illik elolvasni a cikket is. Robben nem arra tizenegyes-esetre monda, hogy feldobta magát, hanem egy korábbira.
Amúgy nem is értem, lehet elvakultan nem szeretni egy játékost, na de ezen a kissé lassított gifen nem látni, hogy először eltalálják hátulról a jobb lábát, majd az előlről érkező védő elkaszálja a balt is....no, az már a képzelőerő magasiskolája. -
#4317 Azért az részben szegénységi bizonyítvány a görögökről. Amikor 5 v 2-ben nem tudtak gólt rúgni egyszerűen röhögnöm kellett... -
G_ArchAngel #4316 ja es 10 emberrel megusztak 60 percen keresztul, ami semmiseg... -
Susarc #4315 szép műesés! a jobb lába olyan erős lehet mint egy bivalyé,nehéz lehetett időben megrogyasztani,hogy "szépen" nézzen ki az esés......