6938
VB 2014
  • bakkerman
    ma is elmondható az,ami az elmúlt két napban...a kisebbnek vélt csapat érdemelné meg jobban a továbbjutást,de van egy olyan gyanúm,hogy ez ma se fog bekövetkezni
  • gabi89
    Franciáknak nagyon nem megy a gól szerzés. Előző meccsen is emberelőnyben is csak szenvedtek. :( Benzema is olyan impofens ma mint a Madridban szokott.
  • j0rmungandr
    Az az érzésem, hogy aki gólt talál az beáll védekezni és 1-0 marad.
  • Gabe18
    Kombinatívabb játékra kényszeríti a csapatokat. Ha nem lenne les, akkor meg lehetne csinálni hogy 1-2 embert ott hagyok az ellenfél kapujánál és 50 méterről rugdosom oda nekik a labdát.
  • a.carkey
    Undorító franciák! Roppant durvák.

Ha Suarez harapása akkora eltiltást ért utólag, akkor ez minimum 100 meccs.
  • DRFlame
    Nem azt nem értem, hogy miért volt les, hanem hogy mire jó ez a szabály? Azon kívül, hogy még egy dolog ami miatt lehet anyázni a bírót, meg vitatkozni.
  • Zenszkij
    jó a meccs
  • Gabe18
    Les mert előrébb volt. Nem kell túl bonyolítani.
    És nem a les segíti a támadó focit, hanem kétes les helyzetnél, amikor a partjelző nem biztos benne hogy les-e vagy nem, akkor a támadó focit kéne segíteni, tehát nem beinteni. A valóságban ez pont fordítva működik, egy partjelző se meri felvállalni, és minden kétes esetben beintik...
  • bakkerman
    +1
  • Jim Morrison
    Lehet de örülnék ha nigéria rúgna először gólt, még az első félidőben, utána lenne nagyonnagyon jó a meccs :)
  • DRFlame
    Ezt a les szabályt sosem értettem... Nem gól, mert nem vágta le a körmét a nagylábujjáról és az belógott...
    Azt is mondogatják, hogy a támadó focit segíti, de én csak azt látom hogy hátráltatja.
  • Mor3llo
    jó de ők franciák
    ezt csak a németeknél kell megjegyezni, ahol az érintettek nagyrészénél az anya/apa német
    na, hát itt még ez sincs meg, csőcsokik :D
  • bakkerman
    öö..a francia keret fele fekete :D lehet keveset is mondtam :D
  • Coral Springs
    Szerintem a franciák kitömik a négereket, remélem hogy így is lesz.
  • Jim Morrison
    Nyögvenyelős meccset várok, remélem nem így lesz.
  • SLICK
    "... és mindent meg fognak tenni, hogy túlSZAR.. túlszárnyalják a franciákat."

kommentátori baki
  • LasDen #4338
    nem kell olvasni szart és akkor nem fogod látni.
    magic...
  • Jim Morrison
    Facebook nekem már nem is dobja be a trollfocis posztokat hírfolyamba. Mondjuk az eredeti(???) troll football jobb :D
  • Lacee86
    1 napig... Trollfocin ha vmit felkapnak, az megy 2 hétig. És qva unalmas...
  • bakkerman
    mindig arra szállnak rá,aki a legutóbb csinálta,mai meccseken Müller vagy Valbuena bedobja magát akkor 1 napig róluk fognak cikkezni. Ez ilyen
  • Lacee86
    Hát lehet, h Robben sokat színészkedik, de azért odáig el is kell ám jutni. Plusz, elég sokan megtennék a helyében, amennyire erre van kihegyezve minden manapság. Nem mondom, h ez jó, de eléggé rászálltak ezzel Robira.
  • sz4bolcs
    Gondolom szívből, őszintén megbánta. Azért nem csinálja azóta. :-D
  • fonak
    Robben a holland Dombi Tibor :)
    Mondjuk azzal a különbséggel, hogy Robben azért nem csak futni és esni tud. :)
  • Shep
    Na most, hogy is van? Nigériaiak is hőbörögtek a pénzért?
  • Mor3llo
    2011-ben a Bochum ellen is volt, hogy utólag egy esetért, ahol színészkedett, elnézést kért
    gondolom akkor is gyökérkedett, nem?
  • sz4bolcs
    Jaa, hogy volt egy 3. ami a 16oson kívül kívül történt, és földobta magát.. hát istenem xD egy ilyen gyökér játékos max fricskából nyilatkozik ilyet arról az esetről utólag..
  • sz4bolcs
    Amúgy ilyen esetekre simán bevezetném, h. bíróként megítélem a 11-est, aztán sárgalap a színészkedőnek, simán különválasztható a kettő..
  • sz4bolcs
    Nekem is ez a véleményem, a másik viszont méginkább az, akkor is, ha Robben sokkal gyérebb színészi alakítást nyújt.
  • Nyiri
    Akárhogy is esett. Jogos a tizi.
  • sz4bolcs

Erről van szó amúgy? Mert itt maga az esés talán hitelesebb is, mint annál a másik gifnél. Támasztólábat úgy behajlítani nagyobb művészet, mint ezt összehozni. Az meg, hogy mit nyilatkozik.. 10-ből 9x esik így el, akkor is, ha azokért nem kér bocsánatot, ez talán nem a szent grál...
  • G_ArchAngel #4324
    ergo kijavitottad, amit nem kellett volna, de igy mar ertem (y)
  • Susarc
  • Mor3llo
    én is arra írtam, amelyik a gifen van, ez pedig az első félidőben történt :) ő is erre írta, csak hogy Robben nem arra mondta, hogy feldobta magát
  • Susarc
  • G_ArchAngel #4320
    Szerintem te nem olvastad el rendesen amit irt. O az elso 11-rol beszelt.
  • Lacee86
    Ezen a meccsen valóban nem voltak jobbak, mint a görögök. DE: miért, a görögök mit csináltak korábban? Rém gyenge, passzív játékot mutattak be, és körülbelül 270+x percig kiesésre álltak a csoportkörben.
  • Mor3llo
    Illik elolvasni a cikket is. Robben nem arra tizenegyes-esetre monda, hogy feldobta magát, hanem egy korábbira.

Amúgy nem is értem, lehet elvakultan nem szeretni egy játékost, na de ezen a kissé lassított gifen nem látni, hogy először eltalálják hátulról a jobb lábát, majd az előlről érkező védő elkaszálja a balt is....no, az már a képzelőerő magasiskolája.
  • Molnibalage
    Azért az részben szegénységi bizonyítvány a görögökről. Amikor 5 v 2-ben nem tudtak gólt rúgni egyszerűen röhögnöm kellett...
  • G_ArchAngel #4316
    ja es 10 emberrel megusztak 60 percen keresztul, ami semmiseg...
  • Susarc
    szép műesés! a jobb lába olyan erős lehet mint egy bivalyé,nehéz lehetett időben megrogyasztani,hogy "szépen" nézzen ki az esés......