6938
-
#4435 Nagyon bénáznak most a németek. Csak a szerencse védi őket perpill. De az kitesz magáért. -
j0rmungandr #4434 1et besodornak és kész:D -
Ferrari23 #4433 Németek pályán sincsenek... :D:D -
IXEMGabeo #4432 Egyébiránt erre számítottam, hogy Algéria kemény dió lesz;)
Nigéria kissé meglepett, mert bennem volt, hogy Fro. simán elintézi őket, de erről szó nem volt...
semmi szégyenkezni valója nem lesz ennek a 2 afrikai csapatnak, bármi is történt remek kis vb szereplésük volt... -
IXEMGabeo #4431 ;)
#4430: ;) -
#4430 Vagy hogy algerok gol utan bealljanak vedekezni es tudjon meg meselni nyugodtan... -
j0rmungandr #4429 Szerintem csak izgalmas meccset szeretne, ha a németek lőnének gólt leülne a meccs. -
IXEMGabeo #4428 Gundi nagyon szeretné Algériát, ha vezetne:DDD -
#4427 Még a szurkolokat se hallom gunditol... Mennyit tud beszelni.
Kozben egy alger golnak/neuer hibanak orultem volna :D gyors gol erosebbik ellen mindig jo :p -
IXEMGabeo #4426 Neuer kezdi a hülyeségeit.DDD -
IXEMGabeo #4425 Kellemes meccsnézést!
Vajon Algériának sikerülhet-e a bravúr -
#4424 ráadásul egy jogos 11-est se adtak meg nekik... szóval.... -
IXEMGabeo #4423 Ennyi erővel a topikba is felesleges írni, csak, mert "ő" nagysága megérkezett és rögtön kioszt mindenkit:DDD -
#4422 Szinte biztos hogy nem. Mivel az egy akció "baleset" volt. Nem feltétlenül indulatból jövő, mint egy harapás. -
#4421 El is fogják. -
#4420 A hollandokat meg felesleges kritizálni, győztek a rendes játékidőben nem? Akkor meg sztem kár azon agyalni, hogy szerencse, meg mi lett volna ha... -
#4419 Ezért Hollandia nem egyszerű csapat. Azt csinálnak a pályán amit akarnak. Mexikó meg hogy jól játszott? Nos, inkább náluk van a VB, mint az európaiaknál. És hol van még a vége!? Én nem féltettem őket, éreztem, hogy lesz egy BL döntő szintű fordulat. -
#4418 Azért a a tizenhatoson belüli átkarolás és érte semmi után nem volt egyszerű a helyzetük bírói szempontból. A bokaszétrúgásért sárgát már nem is mondom. Kb. nulla szabályos megmozdulása volt a franciáknak egész meccsen. :D -
IXEMGabeo #4417 nem nagyon volt esélyük feltörtni a mexikói védelmet...kétségbeestek látszóan...
plusz Moreno sérülése sem segített a helyzeten, bár nem ezen múlt...hanem, egy szögleten tulajdonképp...
ez van -
#4416 Reméljük több gólos :) -
#4415 Sima német győzelem? -
#4414 Pont előjött az árnyék a pálya nagyobb részén is. VG nem hülye, tudta, hogy Mexikó ellen kinéz a hosszabbítás. A kapott gól után kénytelen voltak felpörögni, meleg ide v. oda. De amúgy tartalékoltak, átengedték a terepet a mexikóiaknak, fussák ki magukat, és majd a végén lehajrázzák őket. -
#4413 A pazartól messze voltak. Báár, ha jobban bele gondolunk, akkor egy megye2-höz képest szép helyzetek voltak :D -
#4412 Színtiszta flém. A bíró ugyanis nem egyenlő a FIFA-val. A legtöbb indexes "újságíró" már rége megérett egy szájbavérsre, mert annyira színvonaltalan amit művelnek. Hülyék, hazdunka összevissza, ferdítenek, igazi férgek...
Utólag őt is jól eltilthatják. -
IXEMGabeo #4411 Végülis Llorisnak nem kellett egyszer sem védenie, amit az összefoglalók sem mutattak véletlenül:D -
IXEMGabeo #4410 OK, igazad van -
HUmanHunter #4409 valaki be tudja linkelni a hd m1 streamet? -
#4408 A franciáknak nem is szokás szurkolni, de el kell ismerni, hogy nagyon nagy teljesítményt mutatnak most és sokakban vált ki szimpátiát, mint bennem is. A Hollandokat meg ismerjük, a legjobb tudású játékos állomány a világon, csak hát nehezen kezelhető, sok öntörvényű emberből álló alakulat. Emiatt sokszor is a kardjukba dőlnek. Ezen a VB-n nagy valószínűséggel innen kezdve nem fogja megállítani senki őket, ha Van Gaal a fejekben rendet tud tartani és megfelelő koordinálás alatt tartja őket.
IXEM: egyelőre te kóstolgatsz, jó lenne ha be is fejeznéd a továbbiakban. Én csak annyit mondtam, hogy a nigériaiknak egyetlen épkézláb helyzete sem volt. -
#4407 "a Hollandok 65 percig semmit nem csináltak"
Feleslegesen minek fárasszák ki magukat? Úgyis az jut tovább, akinél a végén van az előny, ilyen szempontból a legjobbkor szereztek vezetést :) -
Nyiri #4406 Azért ez kemény! -
Nyiri #4405 Hogy lehet a Franciáknak szurkolni? :) Mindenki csak Ők ne :P -
IXEMGabeo #4404 Mi volt a hsz-ben szánalmas?
Néztem a meccset és azt láttam, hogy a 2. félidőben Fro. kereste a labdát...mit kell ezen felkapnod a vízet és akarva akaratlanul is beszólnod pont nekem? -
#4403 Szeretem a Focit, de a szánalmas hsz-ek fájnak és néha nem megyek el mellettük szó nélkül . ;) -
IXEMGabeo #4402 Előkerültél alreg? Rég nem láttalak;) -
#4401 "előtte meg a 2. játékrészben pazar támadásokat hajtottak végre"
Azért túlzásokba neked se kell esni. -
#4400 kérlek, ne fokozd már, 'a hírekben' lol :D
ismerd el, hogy nem olvasd el a cikket, csak megnézted a gifet, összeraktad a címmel, és szeva, nem lesz világvége :) -
#4399 Csak hogy tudd:D
-
#4398 gondolom nem véletlenül ajnározzák a csapatokat, mindenki látta milyen játékot tudnak bemutatni, ha odateszik magukat. Természetesen nem lehet mindig ugyanazt a szintet tartani, mindenki kifoghat egy rosszabb napot, vagy éppenséggel kicsit alább becsülik az ellenfelet, lehet most a franciáknál is ez volt. Ez amúgy is jellemző rájuk, amiért haragszok is, hisz nem tanulnak az ilyen esetekből évek óta.
Az meg hogy nigéria a végére szétesett, az simán lehet a fáradtságtól is.
De ahogy írtad, ilyen a foci. -
j0rmungandr #4397 Totál egyetértek. -
#4396 Ott a pont