6938
VB 2014
  • JethroHUN
    Nagyon bénáznak most a németek. Csak a szerencse védi őket perpill. De az kitesz magáért.
  • j0rmungandr
    1et besodornak és kész:D
  • Ferrari23
    Németek pályán sincsenek... :D:D
  • IXEMGabeo
    Egyébiránt erre számítottam, hogy Algéria kemény dió lesz;)

Nigéria kissé meglepett, mert bennem volt, hogy Fro. simán elintézi őket, de erről szó nem volt...

semmi szégyenkezni valója nem lesz ennek a 2 afrikai csapatnak, bármi is történt remek kis vb szereplésük volt...
  • IXEMGabeo
    ;)

#4430: ;)
  • Jim Morrison
    Vagy hogy algerok gol utan bealljanak vedekezni es tudjon meg meselni nyugodtan...
  • j0rmungandr
    Szerintem csak izgalmas meccset szeretne, ha a németek lőnének gólt leülne a meccs.
  • IXEMGabeo
    Gundi nagyon szeretné Algériát, ha vezetne:DDD
  • Jim Morrison
    Még a szurkolokat se hallom gunditol... Mennyit tud beszelni.

Kozben egy alger golnak/neuer hibanak orultem volna :D gyors gol erosebbik ellen mindig jo :p
  • IXEMGabeo
    Neuer kezdi a hülyeségeit.DDD
  • IXEMGabeo
    Kellemes meccsnézést!

Vajon Algériának sikerülhet-e a bravúr
  • Rita79
    ráadásul egy jogos 11-est se adtak meg nekik... szóval....
  • IXEMGabeo
    Ennyi erővel a topikba is felesleges írni, csak, mert "ő" nagysága megérkezett és rögtön kioszt mindenkit:DDD
  • Rita79
    Szinte biztos hogy nem. Mivel az egy akció "baleset" volt. Nem feltétlenül indulatból jövő, mint egy harapás.
  • a.carkey
    El is fogják.
  • Rita79
    A hollandokat meg felesleges kritizálni, győztek a rendes játékidőben nem? Akkor meg sztem kár azon agyalni, hogy szerencse, meg mi lett volna ha...
  • a.carkey
    Ezért Hollandia nem egyszerű csapat. Azt csinálnak a pályán amit akarnak. Mexikó meg hogy jól játszott? Nos, inkább náluk van a VB, mint az európaiaknál. És hol van még a vége!? Én nem féltettem őket, éreztem, hogy lesz egy BL döntő szintű fordulat.
  • a.carkey
    Azért a a tizenhatoson belüli átkarolás és érte semmi után nem volt egyszerű a helyzetük bírói szempontból. A bokaszétrúgásért sárgát már nem is mondom. Kb. nulla szabályos megmozdulása volt a franciáknak egész meccsen. :D
  • IXEMGabeo
    nem nagyon volt esélyük feltörtni a mexikói védelmet...kétségbeestek látszóan...

plusz Moreno sérülése sem segített a helyzeten, bár nem ezen múlt...hanem, egy szögleten tulajdonképp...

ez van
  • Rita79
    Reméljük több gólos :)
  • desigo
    Sima német győzelem?
  • a.carkey
    Pont előjött az árnyék a pálya nagyobb részén is. VG nem hülye, tudta, hogy Mexikó ellen kinéz a hosszabbítás. A kapott gól után kénytelen voltak felpörögni, meleg ide v. oda. De amúgy tartalékoltak, átengedték a terepet a mexikóiaknak, fussák ki magukat, és majd a végén lehajrázzák őket.
  • Rita79
    A pazartól messze voltak. Báár, ha jobban bele gondolunk, akkor egy megye2-höz képest szép helyzetek voltak :D
  • Molnibalage
    Színtiszta flém. A bíró ugyanis nem egyenlő a FIFA-val. A legtöbb indexes "újságíró" már rége megérett egy szájbavérsre, mert annyira színvonaltalan amit művelnek. Hülyék, hazdunka összevissza, ferdítenek, igazi férgek...

Utólag őt is jól eltilthatják.
  • IXEMGabeo
    Végülis Llorisnak nem kellett egyszer sem védenie, amit az összefoglalók sem mutattak véletlenül:D
  • IXEMGabeo
    OK, igazad van
  • HUmanHunter
    valaki be tudja linkelni a hd m1 streamet?
  • Rita79
    A franciáknak nem is szokás szurkolni, de el kell ismerni, hogy nagyon nagy teljesítményt mutatnak most és sokakban vált ki szimpátiát, mint bennem is. A Hollandokat meg ismerjük, a legjobb tudású játékos állomány a világon, csak hát nehezen kezelhető, sok öntörvényű emberből álló alakulat. Emiatt sokszor is a kardjukba dőlnek. Ezen a VB-n nagy valószínűséggel innen kezdve nem fogja megállítani senki őket, ha Van Gaal a fejekben rendet tud tartani és megfelelő koordinálás alatt tartja őket.

IXEM: egyelőre te kóstolgatsz, jó lenne ha be is fejeznéd a továbbiakban. Én csak annyit mondtam, hogy a nigériaiknak egyetlen épkézláb helyzete sem volt.
  • ReszegKoldus
    "a Hollandok 65 percig semmit nem csináltak"

Feleslegesen minek fárasszák ki magukat? Úgyis az jut tovább, akinél a végén van az előny, ilyen szempontból a legjobbkor szereztek vezetést :)
  • Nyiri
    Azért ez kemény!
  • Nyiri
    Hogy lehet a Franciáknak szurkolni? :) Mindenki csak Ők ne :P
  • IXEMGabeo
    Mi volt a hsz-ben szánalmas?

Néztem a meccset és azt láttam, hogy a 2. félidőben Fro. kereste a labdát...mit kell ezen felkapnod a vízet és akarva akaratlanul is beszólnod pont nekem?
  • Rita79
    Szeretem a Focit, de a szánalmas hsz-ek fájnak és néha nem megyek el mellettük szó nélkül . ;)
  • IXEMGabeo
    Előkerültél alreg? Rég nem láttalak;)
  • Rita79
    "előtte meg a 2. játékrészben pazar támadásokat hajtottak végre"
    Azért túlzásokba neked se kell esni.
  • Mor3llo
    kérlek, ne fokozd már, 'a hírekben' lol :D
    ismerd el, hogy nem olvasd el a cikket, csak megnézted a gifet, összeraktad a címmel, és szeva, nem lesz világvége :)
  • Count Adyn
    Csak hogy tudd:D
  • SLICK
    gondolom nem véletlenül ajnározzák a csapatokat, mindenki látta milyen játékot tudnak bemutatni, ha odateszik magukat. Természetesen nem lehet mindig ugyanazt a szintet tartani, mindenki kifoghat egy rosszabb napot, vagy éppenséggel kicsit alább becsülik az ellenfelet, lehet most a franciáknál is ez volt. Ez amúgy is jellemző rájuk, amiért haragszok is, hisz nem tanulnak az ilyen esetekből évek óta.
    Az meg hogy nigéria a végére szétesett, az simán lehet a fáradtságtól is.
    De ahogy írtad, ilyen a foci.
  • j0rmungandr
    Totál egyetértek.
  • UUUU
    Ott a pont