6938
VB 2014
  • Stockbauer33 #4555
  • Ferrari23
    Rajta nem csodálkozunk, realos :D:D
  • j0rmungandr
    Di Maria se csinálta jobban az előbb.
  • Ferrari23
    Hát ekkora brokit :D:D
  • Krisztiam #4551
    odapasszolta a kapusnak :DD
  • Ferrari23
    mit csinált ez a hülye svájci LOL
  • Jim Morrison
    Gundi már leangolozta meg lebrazilozta az argentin szurkolokat :[
  • Krisztiam #4548
    Messi 2 védőt is megetetett :D
  • Devv
    Beírnátok egy-két linket, hogy hol szoktatok fogadni? Én még sosem fogadtam...
  • Jim Morrison
    eddigi továbbjutók nagy csalódások a nagyok közül... Brazil, Német, Holland válogatott nem szerepeltek meggyőzően egyenes kiesésben, szerintem Argentína se fog...
  • TomStorm
    Ne essen ki:)
  • LasDen #4544
    jó lenne már, de nem fog :(
  • Jim Morrison
    na, kiesik Argentína? :c
  • Coral Springs
    Hajrá Argentína ! Remélem Messi most odateszi magát.
  • a.carkey
    "A francia Matuidi igazi hentesmunkát végzett, amikor letalpalta a nigériai Onazit. (2-0-ra nyertek a franciák, de az eset még 0-0-nál történt.) A PSG játékosa ugyan elnézést kért - a vétlenséget hangsúlyozta, és hogy a labdára ment -, nem csoda, mert riválisának a szárkapocs- és sípcsontját is eltörte.

Az amerikai játékvezető, Mark Geiger ezt csak sárgával büntette, pedig igen közel állt az esethez, és az olasz Marchisiót fele ennyiért is kiállították."
  • Láma!
    Minél többen/többet tesznek egy eseményre, annak annál lejjebb megy az odds-a.

Hogy egy német válogatott világbajnoki mérkőzésébe belenyúljanak úgy, hogy abban a németek is benne legyenek (0-0 esetén csak úgy lehet) annak az esélye kb 0.

Nem egy kamerun-mozambik meccs volt, ahol a játékosok 2/3-a kevesebbet keres mint a magyar átlagember.

Európai topcsapat bundázását megoldani kb lehetetlen mind klub, mind válogatott szinten. Egyszerűen nincs az a pénz amiért megérné nekik kockáztatni, mivel nagyságrendekkel többet keresnek hetente, mint amivel meg szoktak venni meccseket.
  • Zenszkij
    balfax németek, 0-0..vicc
  • Lacee86
    A fogadóirodák azzal játszanak, h egy-egy eseményre az oddsok nem a 100%-ot adják ki, hanem olyan 106-107 % körül szokott lenni. De az, h hány ember fogad milyen eseményre, tőlük teljesen független. Nem látunk bele a folyamatokba, de ez az egész egy hatalmas nagy üzlet, és messze nem csak a fociról szól. Én semmin sem lepődnék meg, az az igazság.
  • bakkerman
    belgáknak több mint svájcnak
  • Magic Boy
    Svájcnakszimpatikus fiatal csapata van, ahogy Belgiumnak is, de szerintetek mennyi esélyükvan továbbjutni?
  • Bercy #4535
    Ugy nez ki Mustafi serulese komolyabb. Mar nem fog tudni jatszani a VB-n.
    A nemet csapatnak ez lehet, hogy eppenseggel elony ha Lahm-ot vegre visszateszik szelso vedonek, de mint embernek termeszetesen mielobbi jobbulast kivanok.
  • DaemoonHunter
    Valóban nehéz megtippelni, mivel nincs meghatározható erősorrend. Nekem valahogy épp ezért is nem lesz a kedvenc vb-m akár mi is lesz, méghozzá azért, mert szerintem ez a félkész, alakulóban lévő csapatok vb je. Egyszerűen nem lehet olyan gárdát találni akire azt lehet mondani hogy a játékuk egy az egyben az amit az edzéseken gyakorolnak, vagy amit az adott nemzet fiai a "vérükben" hordoznak(mint az előzőn a spanyolok tökéletes tikitakája).
  • DRFlame
    A fogadóirodák úgy üzemelnek, hogy nem igazán számít egy-egy meccs kimenetele. Ezt úgy érik el, hogy az oddsok finomításával egyensúlyba kerül minden fogadás. Vagyis kimeneteltől függetlenül jön nekik a pár %. Nyilván közel lehetetlen teljes egyensúlyt elérni, de nagyjából azért megvan minden fogadásra az egyensúlyközeli állapot.
  • bakkerman
    megtippelhetetlen hogy kik lesznek a döntőben,még ma azért meg kell nézni a belgákat,az amcsikat meg az argentínokat hogy ők mit mutatnak,de érdekes lesz a végkifejlet
  • ReszegKoldus
    Chile star Mauricio Pinilla gets tattoo of crossbar shot against Brazil
  • Lacee86
    Sztem a német meccsen ez a rendes játékidőben 0-0 egy mix ölés volt, semmi más. Túl sokat buktak volna a fogadóirodák...
  • Molnibalage
    A lónak a derby napján kell futnia. A 1998-as VB-n a franciák egy röhejesen könnyű csoportból jöttek tovább, azán Paraguay-jal szenvedtek, olaszokat csak büntetőkkel verték meg és a horvátokat éppenhogy. A döntőben meg Brazíliának szar napja volt és úgy alázták őket, ahogy ritkán. A csapat totál enervált volt, a két Zindane gólnak szinte semmi előzménye nem volt. Oszt mégis ők lettek a bajnokok, hogy aztán 2002-ben meg úgy zúgjanak ki, ahogy....

Szóval lehet, hogy a nagyok most szenvednek, aztán a döntőben meg megrázzák magukat és összejönnek a dolgok. A csoportmeccsne sokszor tét nélkül könnyű felszabadultan játszani.
  • IXEMGabeo
    Kolumbia

aztán lehet tévedek, de megvárnám a Belgákat, hogy mit hoznak ki USA ellen...

ez a 2 csapat nagyon esélyes...többiek bukdácsolnak...mostmár a Németeket sem érzem annyira magabiztosnak

Argentínát nem tudom még mindig hova tenni...ha Messinek jó napjai vannak tartósan akkor az is benne van, hogy 86 után ismét ők nyerik, de, bármelyik csapat elkaphatja őket, mert, ha Messit megfogják vége...
  • Gabe18
    Szerintem az a vicc, hogy az eddigiek alapján nincs egyértelmű esélyes.
    Brazilok több meccsen szenvedtek, Chile ellen már csak szerencse mentette őket. Hollandok, Németek nyitottak egy nagyot, aztán fokozatos lejtmenet, mintha meccsről meccsre gyengülnének. Franciák svájcot megszórták, de ma ők se voltak meggyőzőek. Argentina amit Irán ellen leművelt az kb. a mai Német gyötrelemmel volt egyenértékű. Kolumbia meg Uruguay ellen jó volt, de ők meg a leggyengébb csoportot nyerték meg.
    Szóval kb. minden esélyesnek volt jó és gyenge meccse is. De kiszámíthatatlan egymás ellen mi lesz.
  • Jim Morrison
    Kb annyi, de chile ellen amit mutattak osszessegeben nem volt valami sok.
  • sz4bolcs
    Szerintetek amúgy ki a legesélyesebb a vb címre összességében a látottak alapján? Én a hollandokban érzek még annyi pluszt, amivel túlnőhetnek a többieken. Robben tarsolyában lehet még pár Oscart érő performansz :-D
  • Coral Springs
    Komoly lett volna ha Algéria még berúgja a másodikat is a végén, de hát nem a végén kell kapkodni.
  • IXEMGabeo
    vagy játszanak egy akkora meccset, hogy évekig fogunk róla beszélni...
  • Nyiri
    Azért Neuer paraszt volt elvette a labdát amikor kapott egy gólt hogy húzza az időt.
  • Gabe18
    Hát ez tragikus volt.
    Itt már csak ilyen nagy futballigazságokba lehet gondolkodni hogy "rövid időn belül kétszer ilyen gyengén nem lehet" meg hasonlók, de hát ugyan már.
    Ennek a csapatnak várhatóan a Francia-Brazil pároson át kéne bemenni a döntőbe, hogy ott játszon valószínű a Holland/Argentín ellen. Ezt a mai napot látva kizárt hogy végig lehessen vinni.
    Lőw találmányai meg. Mustafi (ki ez az ember???) , a pályáról teljesítménytől függetlenül lerobbanthatatlan Özil , Lahm a középpályán (Guardiola majmolás). Agyrém...
  • LasDen #4520
    A német-francia meccs is jól hangzik, de nyögvenyelős szar lesz tuti...
  • TomStorm
    Na akkor Francia-Német meccs majd.Egy előnye lesz legalább,mindenképpen Europai jut tovább
  • w77d
    Azért le a kalappal Algéria előtt, tényleg emelt fővel távozhatnak. A végére egy baromi jó meccs lett. A németeknek a hozzáálláson meg igencsak kell csiszolni, mert ha nem baromkodják el, akkor legalább ötöt vághattak volna ha nem többet.
  • IXEMGabeo
    legjobb Afrikai csapat volt:) legalább ők fejben erősebbek voltak, mint társaik
  • Jim Morrison
    Ha leveszi és felfordulattal ballal belovi...