6938
-
hugopareiros #4597 édesistenem :O :'( -
#4596 ezt nem hiszem el geci argentinok bemakkolják -
#4595 Di Marianak csak sikerült továbblőnie Argentínát :D -
TomStorm #4593 NA VÉGRE!!
1-0 Argentína! -
#4592 1 hiba...:( -
#4591 röhej és pont ez lövi -
#4590 Na hamarosan sok játékos fog sírni... -
#4589 jobb lett volna, ha ma nem lép pályára Di Maria :) -
#4588 Di Maria nagyon nyerni akar. Mindent kapura lő :D -
#4587 Így csinálnak a nagy csapatok. Altatnak 90 percig aztán hajrá... mint Svájc.. :-D -
Ferrari23 #4586 Remélem így lesz :D Kicsit túl sztárolt a csapat, de sok mindent én még ezen a VB-n nem láttam tőlük. -
#4585 Holnapi címlapokon: Argentínok büntetőkkel búcsúztak a VB-től. -
Ferrari23 #4584 Ritka szar a csávó. -
j0rmungandr #4583 Di Maria 37-szer vesztett labdát 90 perc alatt. Az azért durva. -
G_ArchAngel #4582 Beszarok, ha az argentinok elkészültek fizikailag és az eddig pihenő Svájc bedarálja őket -
#4581 Hogy lebaszta a bírót :D -
ManoNegra #4580 A brazilok olléznak Svájcnak.. :-D -
G_ArchAngel #4579 Jó ez a kis balkáni Svájc :) -
#4578 mondjuk várható volt hogy az egyenes kiesésben óvatosabb meccsek lesznek, mindenki biztosra akar menni. -
j0rmungandr #4576 Majd a 121. percben kap egy 11est Argentína és továbbjut, minek aggódni. -
G_ArchAngel #4575 amerikai továbbjutást, értem, hogy Belgium a sötét ló, de szerintem sánta -
Ferrari23 #4574 LOL
Messi haj -
#4573 Tegnapi német meccs sztem tök izgalmas volt. Mondjuk német szurkolóként némileg megértem, ha valakinek nem tetszett... :D -
Ferrari23 #4572 Én meg szimplán bealudtam mindkettőn, mint ahogy ezen az Argentin meccsen is átaludtam 60-85-ig :D -
#4571 és az esti Belgium-United States of America meccstől mit vársz? -
j0rmungandr #4570 A Francia és a német meccs első 75 perce szenvedés közeli állapotba vitt. Kolumbia és a holland meccs jó volt, főleg az utóbbi. -
Ferrari23 #4569 Kolumbiával egyetértek. Az az egyetlen értelmes csapat egyelőre a 8 között. -
G_ArchAngel #4568 Se a Colombia, se a Netherland meccs nem volt szar és tempóra a France és Germany is jóak voltak -
#4567 Algéria után még1 szimpatikusan küzdő kis csapat.. -
Ferrari23 #4566 Újabb fos meccs, sajnos csoportkörök óta csak fos meccs van.... -
j0rmungandr #4565 Szerintem az utólagos eltiltást hiányolja (lásd Suarez). -
#4564 nem a pirost vitatom, hanem hogy unalmas ezen lovagolni, még akkor is ha véletlen okozott szerencsétlennek sérülést. Amúgy is tele van ez a Vb bírói hibákkal, ne most lepődjünk már meg -
j0rmungandr #4563 Amíg a svájciak a befejezést a többiekre és nem Messire eröltetik, addig van esélyük van a meccsen (Messi nem passzolna haza többször egymás után a kapusnak) -
#4562 Mindjárt jön a surprise swiss goal :$ -
#4561 ez is tipikusan 1 gólos meccs,egyet csak begyötörnek a kékek -
#4560 jah latom mar volt sry.
SLICK: sztem ebben az esetben mind1, hogy szandekos volt-e vagy sem, mint ahogy nem szandekos kezezesert is adnak 11-est peldaul.
Tiszta piros volt. -
#4559 Tegnapi Franciaorszag-Nigeria meccsen Matuidi belepoje (ami amugy pirosat ert volna) tudjatok mit okozott Onazinak? Ugy nezett ki, hogy valami bokaserules lehet belole, legrosszabb esetben tores es vagy szalagszakadas. Hat azt nem irjak, hogy a bokajaval mi van, de a SIPCSONTJA (tibia) es a SZARKAPOCSCSONTJA (fibula) is eltorott bazmeg szerencsetlennek:O
Onazi Injury update -
#4558 mennyit lovagolsz még ezen? Kurva unalmas. Késett egy ütemet, de nem szándékos volt. -
#4557 mekkora trolll baszki :DDDDD -
Stockbauer33 #4556