Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Tehát ha Magyarországon kifütyülik az izraeli himnuszt a meccs elõtt, akkor az rasszizmus. Ha, a brazilok kifütyülik a chilei himnuszt, ott a "más a szokás itt Dél-Amerikában" szlogen.
Minden világos!"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
am ha itt euróõában csinálják az kirekesztõ és megbotránkoztató, a braziloknál meg más szokások vannak...
Dum spiro, spero.
#3881: Egyszer amikor nagyon szar volt a stream mérgemben regisztráltam oda, de olyan szar a minõség hogy szerintem ne ajánlgasd.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha kis segítség kell regelj alám, s rögtön írok és segítek plusz extra pontot kapsz:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=3NxF_Nfd