Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
srácok, ha tippmixen a Brazilokat raktam meg akkor azt már buktam? rendes játékidõt vesznek figyelembe vagy ha a hosszabbításban vagy 11esekkel nyernek az is jó?

Bazinga!

precision
bazki, 11 szöglet
10,5nél kevesebbre fogadtam...
rohadt életbe 😊

Bazinga!

DasIsFuck
jah, chillérnek legalább volt pár szép kombinatív támadása, egyébként nehéz eldönteni melyik csapat múlja alul a másikat a béka segge alatti színvonalba..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
A csodálatos,félelmetes brazil válogatott!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
hiába bírom Neymart,én már Chílének szurkolok...nem tudom,egyedül vagyok-e ezzel a dologgal? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Devv
Úgy is tovább nyalják a brazilokat...
Ez Chile nagyon tetszetõs. Már a tavaszi németek elleni barátságoson is látszott hogy nem gyengén nyomják. Nincs túl sok taktikázás, ha megvan nekik a labda nyomulnak elõre, mondhatni nem félnek semmitõl, senkitõl. Igaz akkor is elszórakoztak vagy 4-5 gólra elég ziccert, és egy meccs elején kapott góllal kikaptak. Most is félõ a brazilok elõbb-utóbb bemákolnak nekik egyet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dave9004
egyáltalán továbbjut? aztán Kolumbia is jöhet. de ma Chile továbbmegy
szucsy89
ez a gyenge brazil válogatott a német/franciáktól minimum 5öt fog kapni 😄
dave9004
akkor a fél világ utál minket vmiért
Brazilok próbálkoznak az edzésen gyakorolt színészkedéssel 😄😄

ReszegKoldus
és amikor a románok fütyülték ki a magyar himnuszt bukarestben azt minek hívják?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

precision
ilyenkor nincs videóbíró...
vállal vette le, az mindegy hogy állt a keze...

Bazinga!

Jim Morrison
A felkarjanak koszonheti hogy elotte marad a labda. Be is kellett fujni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez a kezezés tipikus határesete volt. Nem mondanám rá, hogy kéz, de mivel a kezét úgy tartotta mint egy madárijesztõ eléggé gyanussá tette. Befújható volt.
Zenszkij
nesztek, h a braziloknak fúj, ugyanmár

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jim Morrison
Webb jó, más nem merte volna befújni a braziloknak a kezezést ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dave9004
mondjuk ez találó
"Tehát ha Magyarországon kifütyülik az izraeli himnuszt a meccs elõtt, akkor az rasszizmus. Ha, a brazilok kifütyülik a chilei himnuszt, ott a "más a szokás itt Dél-Amerikában" szlogen.
Minden világos!"
dave9004
gundi jó beteg lehet hangjából ítélve.
Coral Springs
Ha az elsõ meccsen nem köcsög a bíró, akár még a horvátok is elverhették volna õket.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ressy14
majd kapnak egy meccs zártkaput 😄
am ha itt euróõában csinálják az kirekesztõ és megbotránkoztató, a braziloknál meg más szokások vannak...

Dum spiro, spero.

Coral Springs
Nekem egyszer akadt meg, újratöltöttem az oldalt azt onnantól jó volt megint.

#3881: Egyszer amikor nagyon szar volt a stream mérgemben regisztráltam oda, de olyan szar a minõség hogy szerintem ne ajánlgasd.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Én is attól félek, hogy egy tizenegyes fog dönteni a braziloknak. Ha nem mennek tovább, ott kitör a forradalom.

A medve nem játék.

UUUU
Webb meg gondoskodik majd, a piros chilei lapról, ha nem rúgnának a brazilok hamar gólt a második félidõben, mert már lassan kipontozta sárgalapokkal már a védelmüket a semmire.

a.carkey
Ritka gyengék ezek a brazilok. És ez még "csak" Chile.

A medve nem játék.

Kapu elõtt nem adjuk el a labdát egyik legelsõ szabály.
alakul

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Molnibalage
ollé

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dave9004
1-1 hulk örömfocija
dave9004
nyitómeccs óta ilyen.
broadsport.eu-t javaslom
Nézi valaki a telesport.hu streamjét? Csak nekem szar? Egy ideig megy aztán leáll töltögetni meg elkockásodik meg megáll a kép ilyesmi.
Zenszkij
látszik nem jársz meccsre...

Jim Morrison
Luiz hogy orült magának az ongolnal 😄

limperatore
1:0 😉)))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Itt az elsõ Chilei gól😄
dave9004
na de majd jövõre Chilében a copán megkapják
dave9004
közel nincs olyan viszonya a két országnak mint nekünk, bunkók voltak.
attiGT
elég gáz vagy

szucsy89
remélem kiesnek a brazilok, hajrá chile!
Zenszkij
na, milyen férgek, hagyjad már! a román himnuszon én is fütyülném

Coral Springs
A brazilok kifütyülik a chilei himnuszt, menjenek a büdös kúrva anyjukba ezek a férgek ! <#levele>

Zenszkij
viszlát Chile, ennyi volt, köszönjük

Totti5
Bunkóságból 5ös a brazil közönség....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Coral Springs
Hajrá Chile, remélem hazaküldik ezt a Neymar gyereket. <#vigyor5>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Count Adyn
Straubing, Münchentõl északra 100km el kb, Duna-parton😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Húzz innen... <#levele>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ebben az új fantasy foci játékban én vagyok az egyik legjobb, mert tudom, mely focistáktól várhatok jó teljesítményt az aktuális mérkõzésükön. Még izgalmasabb lenne, ha együtt játszanánk, gyertek és próbáljátok ki ti is, ingyenes, és mobilról is lehet tolni! A vébé alatt egy versenyük is van ahol a fõdíj egy 3D-s smart tévé

Ha kis segítség kell regelj alám, s rögtön írok és segítek plusz extra pontot kapsz:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=3NxF_Nfd
bakkerman
ha valaki fehér porral kínál,akkor óvatosan...FOGADD EL! 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!