6938
VB 2014
  • Coral Springs
    Szerintem a belgák amit eddig mutattak nem volt egy akkora durranás hogy most mindenki őket majmolja, esélyesebb hogy az amerikaiak jutnak tovább, legalábbis én ebben bízok.
  • szucsy89
    este hajrá belgák!!!
  • sempronius18
    Az a világ egyik nagy rejtélye, hogy ki találta ki és milyen indíttatásból, hogy Szélesi legyen a szakértő.
  • a.carkey
    Azért érdekes, hogy a csoportmeccsek jobbak, mint a nyolcaddöntők.
  • sz4bolcs
    Ugyan honnan szednének itthon fociszakértőt? mlsz-től? xD
  • LasDen #4632
    akkor jó neked :D
  • LasDen #4631
    valamelyik csoportmeccs alatt jöttem rá, hogy nem szakértés folyik meccs előtt, alatt, után, hanem ilyen laikusoknak szóló látványosság...:D
  • TomStorm
    Én élvezettel néztem minden meccsüket.Problem?
  • sz4bolcs
    Ja, nagyon gáz. Még egy pálca kéne a tanárbácsi kezébe... mint egy időjárásjelentés xD
  • TomStorm
    Én csak a visszajátszások végett nézem tovább de mit beszélnek az nem érdekel:)
  • LasDen #4627
    a jó csapat nálam ott kezdődik, hogy élvezet nézni a meccsüket. Nem kell 100 gól ahhoz, hogy jó legyen egy meccs. De az hogy megnyerték minden meccsüket az csak nekik jó, én nem nyertem velük semmit.
  • Ferrari23
    Jól teszed :D:D
  • szucsy89
    van olyan? :D én meccs lefújást követően nyomom ki a tv-t a picsába :D
  • Ferrari23
    De a legidegesítőbb gyerekek m1-en ez a szakértősködés a meccsek után... :D:D Röhej :D:D Legjobb, amikor kiállnak megmutatni egy szituációt :D:D:D
  • sempronius18
    Jó lehet, hogy ők balfaszok, de a többi még inkább, mert csak a nagyok lesznek a 8 között. CRC és Belga vagy USA nem lesz ott csak klasszikus nagy csapat.
  • TomStorm
    Minden meccsüket hozták Argentínok.Igaz nem 5 gólt rúgtak egy meccsen de kit érdekel nem az a lényeg.Szerintem jó csapat
  • sempronius18
    Jah nem védekezett ám ma olyan jól Svájc, de tegnap Algéria sem csak simán az Argentínok, meg a Németek voltak fosok, a Brazilok simán gyengék csak 8 éve is a támadó szellemű játékosok közül Neymaron kívül senki sem lenne kerettag sem......
  • Ferrari23
    Érdekes, hogy csak az agyonsztárolt nagy csapatok balfaxok :D
  • DasIsFuck
    Nem tudom egyesek miért várnak káprázatos,önfeledt támadófocit bárkitől is az egyenes kieséses szakaszban...
  • Ferrari23
    Nekem is az, egyedül Kolumbia ér valamit számomra, remélem elverik a brazilokat is :D
  • Nyiri
    Miért? Az összes nagy csapat halovány. Szenvednek.
  • sz4bolcs
    Meccs után az a veszett sündisznó Suarezt akarta jelképezni? XD
  • Ferrari23
    Vb egyik meccsén sem volt az, nagy rakás fos, amit foci címszó alatt előadnak.
  • Jim Morrison
    Gundi egyetlen jó mondata egész vb n :D
  • Shep
    Az nem kifejezés :)
  • LasDen #4612
    itt már nem gólra játszanak a csapatok, hanem hogy ne kapjanak gólt. Ezek a 120 perces meccsek az eredménye....
  • Shep
    Ja, annyira undorító ez a védekezünk amíg lehet, aztán majd lesz valami.
  • ReszegKoldus
    USA továbbjut, csak azért, hogy ne jusson tovább minden csoportgyőztes :)
  • desigo
    nem volt annyira meggyőző Argentína
  • Shep
    Azt észrevettétek ,hogy eddig minden meccsen a favorit ment tovább? Remélem az utolsón megszakad a sorozat!
  • LasDen #4607
    Tipikus. Feszült farkasszemnéznés az első gólig, és csak aztán kezdenek el játszani....:(
  • Nyiri
    Nem vagyok Argentin drukker de Svájc olyan antifocit nyomott, hogy megérdemelten esnek ki. Ha kiesnek.
  • sempronius18
    Svájc is mit akart a gól után tisztán látszik, hogy tudnak veszélyesek lenni erre végig a 11-esekre játszanak az ilyen csapat csikis ezt érdemli, hogy a 118.-ban benyalja.......
  • desigo
    "még Robben sem csinálja ilyen jól"
  • Jim Morrison
    Szabadrugas huhu :F
  • Jim Morrison
    Di maria :D
  • sempronius18
    Geci nagy csalódás eddig az összes negyeddöntő pedig a csoportkört csíptem felüdülés volt az Selima-FTC.
  • Krisztiam #4600
    kapufa :D
    izgalmasabb az utolsó 10 perc mint az egész meccs :D
  • TomStorm
    Atyavilág mi volt itt:D
  • Ferrari23
    Szó szerint mákolják....