6938
-
Coral Springs #4637 Szerintem a belgák amit eddig mutattak nem volt egy akkora durranás hogy most mindenki őket majmolja, esélyesebb hogy az amerikaiak jutnak tovább, legalábbis én ebben bízok. -
#4636 este hajrá belgák!!! -
sempronius18 #4635 Az a világ egyik nagy rejtélye, hogy ki találta ki és milyen indíttatásból, hogy Szélesi legyen a szakértő. -
#4634 Azért érdekes, hogy a csoportmeccsek jobbak, mint a nyolcaddöntők. -
#4633 Ugyan honnan szednének itthon fociszakértőt? mlsz-től? xD -
#4632 akkor jó neked :D -
#4631 valamelyik csoportmeccs alatt jöttem rá, hogy nem szakértés folyik meccs előtt, alatt, után, hanem ilyen laikusoknak szóló látványosság...:D -
TomStorm #4630 Én élvezettel néztem minden meccsüket.Problem? -
#4629 Ja, nagyon gáz. Még egy pálca kéne a tanárbácsi kezébe... mint egy időjárásjelentés xD -
TomStorm #4628 Én csak a visszajátszások végett nézem tovább de mit beszélnek az nem érdekel:) -
#4627 a jó csapat nálam ott kezdődik, hogy élvezet nézni a meccsüket. Nem kell 100 gól ahhoz, hogy jó legyen egy meccs. De az hogy megnyerték minden meccsüket az csak nekik jó, én nem nyertem velük semmit. -
Ferrari23 #4626 Jól teszed :D:D -
#4625 van olyan? :D én meccs lefújást követően nyomom ki a tv-t a picsába :D -
Ferrari23 #4624 De a legidegesítőbb gyerekek m1-en ez a szakértősködés a meccsek után... :D:D Röhej :D:D Legjobb, amikor kiállnak megmutatni egy szituációt :D:D:D -
sempronius18 #4623 Jó lehet, hogy ők balfaszok, de a többi még inkább, mert csak a nagyok lesznek a 8 között. CRC és Belga vagy USA nem lesz ott csak klasszikus nagy csapat. -
TomStorm #4622 Minden meccsüket hozták Argentínok.Igaz nem 5 gólt rúgtak egy meccsen de kit érdekel nem az a lényeg.Szerintem jó csapat -
sempronius18 #4621 Jah nem védekezett ám ma olyan jól Svájc, de tegnap Algéria sem csak simán az Argentínok, meg a Németek voltak fosok, a Brazilok simán gyengék csak 8 éve is a támadó szellemű játékosok közül Neymaron kívül senki sem lenne kerettag sem...... -
Ferrari23 #4620 Érdekes, hogy csak az agyonsztárolt nagy csapatok balfaxok :D -
#4619 Nem tudom egyesek miért várnak káprázatos,önfeledt támadófocit bárkitől is az egyenes kieséses szakaszban... -
Ferrari23 #4618 Nekem is az, egyedül Kolumbia ér valamit számomra, remélem elverik a brazilokat is :D -
Nyiri #4617 Miért? Az összes nagy csapat halovány. Szenvednek. -
#4616 Meccs után az a veszett sündisznó Suarezt akarta jelképezni? XD -
Ferrari23 #4615 Vb egyik meccsén sem volt az, nagy rakás fos, amit foci címszó alatt előadnak. -
#4614 Gundi egyetlen jó mondata egész vb n :D -
#4613 Az nem kifejezés :) -
#4612 itt már nem gólra játszanak a csapatok, hanem hogy ne kapjanak gólt. Ezek a 120 perces meccsek az eredménye.... -
#4611 Ja, annyira undorító ez a védekezünk amíg lehet, aztán majd lesz valami. -
#4610 USA továbbjut, csak azért, hogy ne jusson tovább minden csoportgyőztes :) -
#4609 nem volt annyira meggyőző Argentína -
#4608 Azt észrevettétek ,hogy eddig minden meccsen a favorit ment tovább? Remélem az utolsón megszakad a sorozat! -
#4607 Tipikus. Feszült farkasszemnéznés az első gólig, és csak aztán kezdenek el játszani....:( -
Nyiri #4606 Nem vagyok Argentin drukker de Svájc olyan antifocit nyomott, hogy megérdemelten esnek ki. Ha kiesnek. -
sempronius18 #4605 Svájc is mit akart a gól után tisztán látszik, hogy tudnak veszélyesek lenni erre végig a 11-esekre játszanak az ilyen csapat csikis ezt érdemli, hogy a 118.-ban benyalja....... -
#4604 "még Robben sem csinálja ilyen jól" -
#4603 Szabadrugas huhu :F -
#4602 Di maria :D -
sempronius18 #4601 Geci nagy csalódás eddig az összes negyeddöntő pedig a csoportkört csíptem felüdülés volt az Selima-FTC. -
#4600 kapufa :D
izgalmasabb az utolsó 10 perc mint az egész meccs :D -
TomStorm #4599 Atyavilág mi volt itt:D -
Ferrari23 #4598 Szó szerint mákolják....