6938
-
#4677 A belgák komolyan gondolják, annyi szent. -
#4676 Horti Gábor? :D -
#4675 mert ő nem jutott tovább a csoportkörből -
sempronius18 #4674 Hát igen, szerinted ki lenne egyébként a megfelelő kommentátor? Sajnos Hajdú B és Faragu eléggé megkopott, a stúdióba is jöhetne pár javaslat, hogy kit kíván a nép. -
#4673 J. 'Archer' Klinsmann :D -
#4672 a belgák igen, mert ezt tudják, USA meg azt amit a németek ellen valszeg -
#4671 Azért kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk valamelyik nagy csapattal került volna össze itt az USA, vagy Belgium, akkor ugyanezt a nyílt játékot játszanák-e. -
#4670 Mezei hangját bezzeg 2 napja nem hallottam ...:D
Már nagyon érik a belga gól... -
#4669 A kommentátor az összes meccsén eddig olyan hibákat vétett, hogy több kieső csapattal őt is haza kellett volna zavarni. -
sempronius18 #4668 A kommentátor is fasza.
Azt mondja most derül ki, hogy mit tudnak majd a Belgák felállt védekezés ellen..
Nem mintha az Algírok, Oroszok, Koreaiak nem védekeztek volna majdnem végig ellenük. -
#4667 Tökre nem látszik ezekből a kameraállásokból, amiket általában mutogatnak ezen a vb-n, h. valóban beesett volna-e. Vagy csak én kezdek megvakulni öreg koromra... -
#4666 xDDDD "és valóban úgy van, ahogy az a stúdióban elhangzott, -beakadhatott volna" -
#4665 A szakértő LOL
Beakadhatott volna és még mutogat, mint ha időjárásjelentést mondana. Szánalom -
#4664 Meg mert mondjuk ez a két csapat kivételesen nem 120 perc védekezésre rendezkedett be. -
j0rmungandr #4663 Azért van nagyobb iram a többi meccshez képest mert nem volt fetrengés igazán az 1. félidőben. -
#4662 hát az tuti, h. 1 góltól csak mégjobb lesz xDDD 2 maximálisan támadó csapa kiegyenlített meccsén 1 gól csak jót szokott tenni. -
#4661 de gyönyörű labdákat adnak mindkét oldalon... -
j0rmungandr #4660 A "rendező"-t bírónak hívják, szerinte ért bele a belga védő. -
#4659 xDDD -
#4658 hát ja, már el is repült 35 perc. Nem is biztos, h. a gól jót tenne izgalmak szempontjából.. Szerintem ezek így fognak hajtani 90 percig, meg utána, ha nem hoz össze vki egy gólt.. -
#4657 Ez volt már, ezt még muszaj volt:DD
-
sempronius18 #4656 Azért ez eddig tényleg jó meccs viccen kívül. -
sempronius18 #4655 A Brazil-Mexikó 0-0-át csak azért éreztük jónak, mert kint volt 60K ember aki hatalmas hangulatot csinált, hogy Zombori Sándort idézzem.
Ha ugyanezt a meccset az üres Megyeri úton játszották volna mindenki sarazná. -
#4654 a-a :D Felőlem lehet a 90. percben is 0-0, ha ilyen izgalmas a meccs.. -
#4653 volt már itt jó 0-0
-
sempronius18 #4652 Adjad, de ha 0-0 lesz megígéred, hogy végig nézed a Lombard Pápa és a Puskás Akadémia összes 2014-15-ös szezonbeli meccsét. -
#4651 Sztem akkor majd én adom a lottoszámokat, ok? :D -
sempronius18 #4650 Első percbe volt egy helyzet láttam, attól a többi 89 lehet kalap szar is meg fasza is. -
#4649 Nézed amúgy? -
sempronius18 #4648 A lottószámokat esetleg? -
#4647 Azért vicc, h. ez a két csapat fogja játszani a legizgalmasabb nyolcaddöntőt.. -
IXEMGabeo #4646 na ez jó meccs lesz:) 1. perc is kapásból jobb, mint az összes többi:DDD -
j0rmungandr #4645 Az az igazság, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy Argentínát legyőzi, bárki is nyer ma. -
IXEMGabeo #4644 Szimpatikus a belga fiatalosság, mert sok van a csapatukban, de, ha USA jutna tovább az sem vágna hanyatt...szimpatikus a mentális erejük a hozzáállásuk -
IXEMGabeo #4643 hmm...Argentína ritka gyér volt, de ők is behúzták...de legalább a bíró rendben volt kivéve Shaqiri fantasztikus esésénél;) nagy szöveget nyomott Gundi, a meccs amúgy pokoli gyenge volt:((( talán a legrosszabb a nyolcaddöntők közül...
jól mondtátok itt már az eredményesség számít nem a szép játék...
Kolumbia és Uruguay toltak élvezhető futballt eddig a kieséses szakaszban ezenkívül a Mexikó-Holland meccs hozta az elvártat a többi sajnos nem... -
Nyiri #4642 Jaja vicces. Mondjuk az is hogy a Francia gyerek csak egy laza sárgát kapott miközben az Nigériai srácnak 2 helyen törte el a lábát egy belépés után...
-
#4641 Most láttam először valódi partjelző beállítottságú embert. Már a kezdő képernyőn lesre állt a szeme. -
Coral Springs #4640 -
#4639 úgyis hosszabbítás lesz. vagy ha nem, akkor 88 perc szarakodás... -
#4638 aki nem jár humiariba:
xDDD