6938
VB 2014
  • Molnibalage
    A belgák komolyan gondolják, annyi szent.
  • sz4bolcs
    Horti Gábor? :D
  • ReszegKoldus
    mert ő nem jutott tovább a csoportkörből
  • sempronius18
    Hát igen, szerinted ki lenne egyébként a megfelelő kommentátor? Sajnos Hajdú B és Faragu eléggé megkopott, a stúdióba is jöhetne pár javaslat, hogy kit kíván a nép.
  • sz4bolcs
    J. 'Archer' Klinsmann :D
  • dave9004
    a belgák igen, mert ezt tudják, USA meg azt amit a németek ellen valszeg
  • sz4bolcs
    Azért kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk valamelyik nagy csapattal került volna össze itt az USA, vagy Belgium, akkor ugyanezt a nyílt játékot játszanák-e.
  • Jim Morrison
    Mezei hangját bezzeg 2 napja nem hallottam ...:D

Már nagyon érik a belga gól...
  • Molnibalage
    A kommentátor az összes meccsén eddig olyan hibákat vétett, hogy több kieső csapattal őt is haza kellett volna zavarni.
  • sempronius18
    A kommentátor is fasza.
    Azt mondja most derül ki, hogy mit tudnak majd a Belgák felállt védekezés ellen..

Nem mintha az Algírok, Oroszok, Koreaiak nem védekeztek volna majdnem végig ellenük.
  • sz4bolcs
    Tökre nem látszik ezekből a kameraállásokból, amiket általában mutogatnak ezen a vb-n, h. valóban beesett volna-e. Vagy csak én kezdek megvakulni öreg koromra...
  • sz4bolcs
    xDDDD "és valóban úgy van, ahogy az a stúdióban elhangzott, -beakadhatott volna"
  • UUUU
    A szakértő LOL
    Beakadhatott volna és még mutogat, mint ha időjárásjelentést mondana. Szánalom
  • sz4bolcs
    Meg mert mondjuk ez a két csapat kivételesen nem 120 perc védekezésre rendezkedett be.
  • j0rmungandr
    Azért van nagyobb iram a többi meccshez képest mert nem volt fetrengés igazán az 1. félidőben.
  • sz4bolcs
    hát az tuti, h. 1 góltól csak mégjobb lesz xDDD 2 maximálisan támadó csapa kiegyenlített meccsén 1 gól csak jót szokott tenni.
  • sz4bolcs
    de gyönyörű labdákat adnak mindkét oldalon...
  • j0rmungandr
    A "rendező"-t bírónak hívják, szerinte ért bele a belga védő.
  • sz4bolcs
    xDDD
  • sz4bolcs
    hát ja, már el is repült 35 perc. Nem is biztos, h. a gól jót tenne izgalmak szempontjából.. Szerintem ezek így fognak hajtani 90 percig, meg utána, ha nem hoz össze vki egy gólt..
  • contraste
    Ez volt már, ezt még muszaj volt:DD

• sempronius18
    Azért ez eddig tényleg jó meccs viccen kívül.
  • sempronius18
    A Brazil-Mexikó 0-0-át csak azért éreztük jónak, mert kint volt 60K ember aki hatalmas hangulatot csinált, hogy Zombori Sándort idézzem.

Ha ugyanezt a meccset az üres Megyeri úton játszották volna mindenki sarazná.
  • sz4bolcs
    a-a :D Felőlem lehet a 90. percben is 0-0, ha ilyen izgalmas a meccs..
  • dave9004
    volt már itt jó 0-0
  • sempronius18
    Adjad, de ha 0-0 lesz megígéred, hogy végig nézed a Lombard Pápa és a Puskás Akadémia összes 2014-15-ös szezonbeli meccsét.
  • sz4bolcs
    Sztem akkor majd én adom a lottoszámokat, ok? :D
  • sempronius18
    Első percbe volt egy helyzet láttam, attól a többi 89 lehet kalap szar is meg fasza is.
  • sz4bolcs
    Nézed amúgy?
  • sempronius18
    A lottószámokat esetleg?
  • sz4bolcs
    Azért vicc, h. ez a két csapat fogja játszani a legizgalmasabb nyolcaddöntőt..
  • IXEMGabeo
    na ez jó meccs lesz:) 1. perc is kapásból jobb, mint az összes többi:DDD
  • j0rmungandr
    Az az igazság, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy Argentínát legyőzi, bárki is nyer ma.
  • IXEMGabeo
    Szimpatikus a belga fiatalosság, mert sok van a csapatukban, de, ha USA jutna tovább az sem vágna hanyatt...szimpatikus a mentális erejük a hozzáállásuk
  • IXEMGabeo
    hmm...Argentína ritka gyér volt, de ők is behúzták...de legalább a bíró rendben volt kivéve Shaqiri fantasztikus esésénél;) nagy szöveget nyomott Gundi, a meccs amúgy pokoli gyenge volt:((( talán a legrosszabb a nyolcaddöntők közül...

jól mondtátok itt már az eredményesség számít nem a szép játék...

Kolumbia és Uruguay toltak élvezhető futballt eddig a kieséses szakaszban ezenkívül a Mexikó-Holland meccs hozta az elvártat a többi sajnos nem...
  • Nyiri
    Jaja vicces. Mondjuk az is hogy a Francia gyerek csak egy laza sárgát kapott miközben az Nigériai srácnak 2 helyen törte el a lábát egy belépés után...
  • DaemoonHunter
    Most láttam először valódi partjelző beállítottságú embert. Már a kezdő képernyőn lesre állt a szeme.
  • Coral Springs
  • LasDen #4639
    úgyis hosszabbítás lesz. vagy ha nem, akkor 88 perc szarakodás...
  • sz4bolcs
    aki nem jár humiariba:

xDDD