6938
-
#4798 "Megvan a 14. Bayern-gól. Az amerikai Julian Green szerezte a Belgium-Egyesült Államok nyolcaddöntő hosszabbításában. Ezzel a Bayern vezeti is ezt a rangsort, hiszen a német Müller négy gólja mellett Shaqirinek (Svájc) és Robbennek (Hollandia) is van három-három, Madzukicnak (Horvátország) kettő, míg Götzének egy. A Barcelona játékosai 10, a Manchester United játékosai 8 találatig jutottak eddig. Di Maria pontos lövésével a Real Madrid ötnél tart."
:D -
#4797 azért Di Maria nem semmi milyen hidegvérrel tette le laposan a balalsóba a lasztit,mindezt 118 perc után,valószínűleg fejben már a büntipárbajnál járva. Azért ilyen helyzetben ezt így megoldani tényleg csak egy vérprofi,igazi klasszis képes,eddig ezen a VB-n ő nagyot nőtt a szememben,nagyon aktív,és a hibái ellenére Leo mellett tényleg az argentínok vezérévé vált szerintem -
IXEMGabeo #4796 most, hogy mondod tényleg csak a csoportelsők nyertek:(
azért Chile és Mexikó többet érdemeltek volna, de még Svájc is egy 11-es párbajt legalább -
IXEMGabeo #4795 +1
ennyi -
Susarc #4794 amerikai kapus epikus formában volt az nem vitás ,de a Belgák is iszonyatosan durvák voltak annyi helyzettel! kurvajó meccs volt! -
#4793 "Felesleges" volt megrendezni a nyolcaddöntőket, egyszerűbb lett volna ha csak a csoportelsők mennek tovább és egyből negyeddöntő van. -
#4792 Megtanultak? Ez a játék szinte az előző vb-n nyújtott teljesítményük folytatása, már ott ezzel a játékkal szerettették meg magukat, csak akkor Ghánának ment jobban a szekér, mint most Belgiumnak. Én ahhoz képest nem sok fejlődést látok, mindenesetre szurkolok nekik, hogy legközelebb még tovább jussanak.. -
#4791 hiába estek ki az amcsik,azért az látszik,hogy MEGTANULTAK focizni,és mostmár bátran az élmezőnybe lehet őket tenni. Ha még többet áldoznak a futballra ott,az utánpótlás képzésre,akkor már Oroszországban is kijöhet nekik egy elődöntő is esetleg. Szimpatikus csapat voltak,sajnálom hogy kiestek,de végülis a belgákat is csípem,szóval nekik lehet drukkolni Messiék ellen -
#4790 Egy ilyen bemelegítés után még Casillas is visszanyerné a megszokott formáját. :D -
#4789 -
tegnapi meccs... :p
StephyCardone/status/484062792392400896/photo/1 -
#4787 Azért látva a belgákat és az amerikaiakat, hihetetlen, hogy játékban mennyire erőltetett az angol foci! 1966 óta ha csak annyit fejlődnek, mint az USA, legalább szépen játszva esnek ki. És náluk azért férfi szinten nagyobb lehetőségek vannak emberben és pénzben, mint az USAban. -
#4786 Ez biza a Ceulemans, Scifo, Gerets, Van der Elst (stb.) aranycsapathoz hasonló Belgium. Nem lepődnék meg ha elődöntőt játszanának. Csak túl kell jutni Argentínán. Látva az Argentinokat, ez azért nem feltétlenül lesz lehetetlen küldetés. -
#4785 Én erre két verziót halottam eddig:
-a mai rugby, foci, és amerikai foci is egy régi játék mutációja
-a labda 1 láb hosszu, szóval 1-foot-ball -
#4784 Lehet, h külön-külön nézve nem volt sok bravúr köztük, de azért ilyen hosszú ideig, ilyen mennyiségben folyamatosan résen lenni, na az, ami világklasszis teljesítmény. Ha nem Howard áll a kapuban, a rendes játékidőben megnyerik a belgák min. 2 góllal. -
#4783 Nagy orulok a belgaknak! Lukaku amugy is jo, de nagyon nagy fegyverteny behozni a vegere, mert a faradt vedelem ellen oriasi rombolast tud okozni az erejevel, gyorsasagaval, ahogy tegnap is lattuk. Wilmots ezt jol kitalalta, ha ezt tervezte.
Sajnos viszont, ha ennyit hibaznak Argentina ellen nehez lesz, pedig nagyon adnam, hogy kiejtsek oket! -
#4782 Összefoglalót azért megnéznék ebből a meccsből minden történéssel. :D -
#4781 Valaki mindjart benyogi hogy makjuk volt/nem erdemeltek meg a tovabbjutast... -
#4780 Szerencsére a legtöbb labdát belelőtték a kapusba -
Susarc #4779 URAMATYÁM MIT MŰVELT EZ A KAPUS!! 40x lőttek kapura a Belgák a meccs alatt!! ez egy gif 16!!!!! védésről !! EPIK
-
Matyko92 #4778 Ez a tegnapi belga meccs volt az év meccse. Belga-Kolombia döntőt szeretnék látni, ők érdemlik meg a címet legjobban. A vb többi csapata nálam nagyon leszerepelt. -
#4777 -
#4776 Talán itt is mondtam már, de kollégáknak a második belga meccs után azonnal, hogy ők formát időzítettek a csoportmeccseken. Kiadtak annyit amennyit kell az utolsó 20 percben, azzal nyertek, és tessék, ez az igazi belga válogatott... ez a játékuk, ezt csinálták a selejtezőkön is. A horvát, szerb, skót, wales, macedón csoportot veretlenül nyerték...
Argentína felkötheti a gatyáját, lehet hogy Messi rúg 3-at ennek a belga védelemnek (bár azért eddig csak 2 gólt kaptak, selejtezőkkel együtt 14 meccsen 6-ot...), de Messi mögött nincs olyan kapus mint Howard. Bízom a belga továbbjutásban. -
#4775 A tegnapiak alapján egyértelműen a belgákat tartanám érdemesebbnek a továbbjutásra. Argentinok nagyon nem voltak jók. -
G_ArchAngel #4774 Az eddigi meccseik alapjan engem megleptek a belgak, nem tartottam sokra oket. Legalabbis annyira nem, mint ahogy a sajto bealliotta. Viszont a tegnapi meccsek utan nem tekintek rajuk, mint az argentinok edzotarsaira. Messieket ez a belga csapat meg tudja verni, ha nem javulnak fel a del-amerikaiak. -
#4773 Howard-on kívül nincs igazán jó játékosuk. De küzdeni küzdöttek, ez értékelendő. Sajnáltam őket vmilyen szinten, de belgák meg jobbak, ennyi. -
#4772 :D :D -
IXEMGabeo #4771 igen igen és főleg, ha a Svájc elleni "pazar" játékkal fognak előrukkolni;) -
#4770 mármint Messitől...:D -
TomStorm #4769 Aha oké.Majd Argentínoktól tanulhatnak akkor;-) -
IXEMGabeo #4768 akkor más meccset nézünk;) belgák magabiztosak, csak a helyzetkihasználáson kell dolgozni és baj nem lesz;) -
TomStorm #4767 Annyira nem voltam elájulva Belga-USA meccstől.Belgák hajtanak ez tény de nem éreztem át a játékukon a magabiztosságot.Labdát se helyezték meg nagyon úgy ahogy azt kellene.Biztos jók meg bírják az iramot de nekem ez már túl hajtós meccs volt és mégse volt gól 90 percig.
USA jobb focit mutatott volna ha másokkal kerülnek össze.Én jobban néznék egy USA-Argentín meccset de hát ez van.
Ez nem lesz elég Belgáktól a következő meccsre Argentínok ellen.Azért Messiék ezen a védelmen átsétálnak majd ha akarnak.Nagy meccs lesz az biztos! -
IXEMGabeo #4766 összes csapat közül kb nekik volt a legjobb kondijuk:) -
#4765 Szerintem az usákok végig ugyanazt nyomták a meccsen, a belgák egyszerűen elfáradtak fejben is a végére, ami nem csoda, hiába az az elképesztő mennyiségű helyzetkialakítás, amit műveltek, az amcsik olyan erőt demonstráltak azzal, hogy 2-0-nál sem rogytak meg, amivel nehezen tudtak mihez kezdeni. Emiatt tűnhetett úgy, hogy USA feljavult a végére.. -
#4764 nem aggódom. bocsánat -
IXEMGabeo #4763 ;) na és akkor mi van he
mai a legjobb meccs volt, de a világbajnokságnak nincs vége én is tudom ne aggódj;) -
IXEMGabeo #4762 Spanyolok 4 éve teljesen az eredményességre törekedtek azon túl, hogy szétpasszolták, kiőrölték az ellenfelet...1 gólokat lőttek mégis támadták őket azért, mert a játékuk már közel sem volt szórakoztató és látványos, mint a 2008-as EB-n. Okosan futballoztak, de látható volt, hogy bőven a többiek előtt jártak fejben, fizikálisan, játéktudásban...gólokban nem kamatozott viszont világbajnokok lettek. Most a Belga fiatalok bőven bizonyítottak és ezek után, ha visszatérnének a csoportküzdelmeknél látott taktikára majd a végén világbajnokok lesznek akkor fel kell tenni a kérdést, hogy mi vezet eredményre a cél eléréséhez? Hát persze, hogy a kontrajáték és az eredményesség... túlzott támadó futball a rossz helyzetkihasználás halálos... -
#4761 nincs oda írva -
#4760 Ha belovi a vegen Wondolowski... :o
Donovan meg otthon napozik. -
#4759 szerintem akkor az lett volna, hogy az a bizonyos másik kapus védi ki ezeket a helyzeteket:D