Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Ezt el se hiszem. Kiesett Mexikó, azt most lehet hogy továbbjutnak a görögök. Ennél szarabb már nem lehetne ez a nap. <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

DasIsFuck
a mai meccsen még azt sem lehet mondani, hogy annyira anti focit nyomnának a görögök.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

desigo
még egy gyors gól és ennek is vége?
gabi89
Az oké de a görögök mindig szarok 😄 meg mákosak. (2004-es E😎

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Miért is? 90+ perc egy meccs - sípszóig tart

http://gaborszantai.co.uk/

hallom eléggé dörög 😄DD
Megérdemlik hajtanak érte.Szép volt!!!
Molnibalage
Nem értem ezt az általános ellenszenvet a görögök iránt. Mintha a brazilok olyan kurva jól játszottak volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

desigo
nevetséges,hogy nem lehet kivédekezni azt a pár utolsó percet...
A Görögök gólt rúgtak!!😄DD
1-1
AZ ISTENEIK velük vannak még mindig!44😄D
Jim Morrison
Ettol feltem... Rohadt gorogoknek mindig mazlijuk van, most is. Essenek mar ki

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
egy meccsnek nem lehet az a vége, amit szeretnék 😞
Chile, Mexikó most meg Costa Rica 😞((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
nna ma sem maradunk hosszabbítás nélkül 😄

ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD

Görögök és TÁMADNAK!!!!

Molnibalage
Csak betolták...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Röhejek a mai meccsek😄
ReszegKoldus
görögök...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mor3llo
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL MICSODA VB 😄DDDDDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jim Morrison
Na piros... Most nagyon kellene costa ricanak a meg nem adott tizi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

desigo
höhö piros...
Tapolcai Bauxit vs Pápa VSC volt ennyire izgalmas, amikor 8 éves voltam... Mindig csak az mozdul meg, aki a legközelebb van a labdához, a többieknek nem kell kalóriát égetni

Coral Springs
A kapusnak le sem esett hogy egy labda formájú tárgy sétálgat a kapu felé, végignézte ahogy bemegy. <#vigyor3>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ITV-n mondtak valami olyat, hogy a szurkolóknak is túl meleg volt es csak a lefedett, árnyékos helyekre fogyott el az összes jegy

Jim Morrison
Mindenki kidolt a melegtol.

Egyebkent attol felek mindjart bekap egyet costa rica😞

Sajnos errol nincs tuti infom mint holland chilerol :p

desigo
sárgát kapni egy perc játék nélkül
epic
Kicsit visszatérve a Holland/Mexikó meccsre. Észrevettétek, hogy mennyire kevesen voltak a lelátón?

Jim Morrison
Ez begurult 😄

Röhögök 😊)))

DasIsFuck
Kifejezetten jól játszanak most a görögök.
Látszik, hogy próbálnak felépített akciókkal operálni és 1-2 komoly lehetõségük volt is az amerikaiak kapuja elõtt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
bemákolják ezt is majd a görögök....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Elég jó most a HD stream, valamiert nincs leterhelve 😊

dave9004
pörög a topik jó a meccs😄
Solten

Saor Alba

Lacee86
Nem nekik szurkolok, de nincs igaza annak, aki leírja õket. A mexikóiakat amúgy én is sajnáltam ettõl függetlenül.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

desigo
Mert amúgy egyetlen támadásuk sem volt...
aztán 10 méterrõl pont elé pattanó labdát majdhogynem üres kapura baromira nehéz volt kihagyni😊))

hosszabbítással is kiegyeztem volna, de ez vicc volt a vége...

mondjuk a végén pont nem figyelnek Robbenre, hát igen életveszély a pali...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ausztrálok ellen is ritka mázlijuk volt fõleg Depay góljánál, nem érdemeltek gyõzelmet...Chile ellen ugyanezt csinálták, betaláltak egy szabadrúgás fejesbõl majd a 92. percben egy mindegy mindegy kontrából...

Igazából Hollandiát a sztárjai húzzák ki a csávából, de eljön az az idõ (akár a negyed, elõdöntõ) amikor ez kevés lesz...

kommentátor ajnározta õket micsoda Holland akciók, támadások voltak és igazából 1 szögleten kívül (Amit Ochoa védett bravúrral), abszolút nem voltak veszélyesek...

nem tetszik a focijuk ez a véleményem Mexikó végre egyszer megérdemelt volna egy negyeddöntõt...aki nekik szurkol lelkük rajta...

ritka egy mázlis csapat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Engem nem lehet Holland drukkernek mondani, ugyanis megrögzött Spanyol drukker vagyok. De még így is azt mondom hogy a Hollandok megérdemelten nyertem. Hiába mondják a tvben a szakértõk, hogy 60. percig kemények voltak a Mexikóiak. A Meccs 90 percig tart. A végén fejben dõlt el. A mexikóiaknak muszáj volt ekézni? Azt hitték hogy 2x nem fújják be a 11-est akkor nem fogják harmadjára sem? Már a 10. perc környékén 11-es kellett vonla.

Sneijder bombája akkora volt, hogy ha Ochoa beleér akkor vele együtt megy a hálóba...

Lacee86
Egy meccsbõl nem kéne általánosítani... Azért a csoportmeccseken aki azt mondja, h alibi focit játszottak, az rossz csatornát nézett.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gratulálok, akinek tetszik ez az alibi holland válogatott...igen igen mérges vagyok, remélem kiesnek a picsába késõbb...amilyen szerencséjük van a pontrúgásoknál majd valószínû Costa Rica ellen is továbbmenetelnek

LasDen
így már más. 😄

Szerintem a probléma nagyon tudományos. A fizikában kell keresni a megoldást, a tömeg, térfogat és sûrûség képletében. Ha a sûrûség állandó, akkor a térfogat növelésével a tömeg is nõ.
Van akinek nem számít a tömeg, sokaknak viszont igen.
Molnibalage
A fenti szenvedés és CR focija miatt erre én nem fogadnék...

LasDen
nem értem a problémát....

dave9004
csajok hátul mit lesnek, hogy nem õk vannak a srác másik végén 😄
desigo
ez büntet...

contraste
Ma tettem életembe kb másodjára szelvényes tippmix, mind2cs gólt, ami ugye bejött. Mennyi idõ után lehet menni kiváltani? Csak mert dolgom van még a városba, de ha már kilehet, akkor viszem magammal.

bakkerman
de elõtte találnak egy gólt a 17. percben,csak azért hogy még biztosabb legyen az a bunker a kapu elõtt 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!