6938
VB 2014
  • LasDen #4838
    Ki nyeri a karbatett kéz VBjét? :DDD
  • Jim Morrison
    Nem idei anyag!..

1magyar, 2 német gólt raktak be...
  • Stockbauer33 #4836
  • Coral Springs
  • Stockbauer33 #4834
  • IXEMGabeo
    :DDDD
  • Breki33
  • sz4bolcs
    Focit xD
  • sempronius18
    Ők szerintem csak előállítják a drogot nem hiszem hogy a maffia megengedné nekik, hogy megdézsmálják mikor a New Yorki fiatalok megveszik 10, vagy kitudja hányszoros áron.
  • bakkerman
    nem sokkal több mint egy átlagos bogotai péntek esti buli alatt :)
  • sempronius18
    Bírom az ilyeneket Ecuadorban, Bolíviában, Puruban alig van fehér ember inkább csak indiánok, mert a közhiedelemmel ellentétben a Spanyolok és Portugálok tized olyan jó munkát nem végeztek az őslakókkal mint a dicsőséges és liberális Angolok meg az USA.

Plusz Pelé meg Ronaldo se tűnik Portugálnak meg aztán ott vannak az Olaszos nevű Argók meg Uruk, de ő nagyon okosan közli, hogy bizony Dél-Amirika 100%-a Spnyol Portugál. :)
  • G_ArchAngel #4827
    Remelem azzal tisztaban vagy, hogy az osszes eszak-amerikai es ausztral Europaban nem szivesen latott szemelyek, fegyencek es azok orzoinek leszarmazottja.

Ha normalis akarsz maradni, akkor Europaban maradsz es lehetoleg jo melyre engedte gyokereit a csaladfad itt :D
  • sempronius18
    Ez kapufa meg nem is igaz.
  • Susarc
    remélem azzal tisztában vagy,hogy szinte az összes Dél-Amerikai az Spanyol illetve Portugál felmenőkkel rendelkezik szinte 100% ban ..... :P
  • limperatore
    mennyi kokain fogyhat el a meccs alatt
  • IXEMGabeo
    Kolumbia óriási lázban;)
  • sempronius18
    Te hoztad fel a témát, hogy az Algírok bár nemes cselekedet vélhetően azért adakoznak mert Ramadan van. Erre írom, hogy a szintén muszlim Nigéria ezzel szemben pedig bojkottálja az edzést mert nem kapja meg már rögtön az utolsó csoportmeccs lefújása után a prémimát ami sajnos tény.

Az eredményt te is látod sok tízezres tömeg várja az Algír hősöket akik pedig nagyrészt nem is otthon születtek.....erre mondom, hogy talán ők jártak jól.

Attól még lehet adakoztak a Nigériaiak is azt nem tagadom.
  • G_ArchAngel #4821
    Es honnan tudod, hogy nem adakoznak privat emberkent? En nem tudom, de te talan kaptal belso informaciot.
    Amugy nincs hatar, adhatnak egy koldusnak egy szendvicset is es maris megvan a jotett.
  • sempronius18
    A Nigéria válogatott több mint fele muszlim meg az országnak is. Ezt nem tudtad ha már a térség akkora szakértője vagy? :)
  • G_ArchAngel #4819
    Kommentek... CR segitett egy kisfiun es nem keveset adakozik amugysem.

Raadasul Ramadan van, amikor kotelezo a jomodban elo muszlimoknak adakozni a szegenyek javara. Persze igy is, ugy is nemes cselekedet, de ilyenkor nem egyedulallo.
  • sempronius18
    Erről beszélek ők ezek után már örökre nemzeti hősök lesznek.

Lehet többet ér ez hosszútávon, mint plusz 50 ezer Euro ma......
  • IXEMGabeo
    respect Algéria
  • Breki33
    World Cup Highlights: Argentina - Belgium, Mexico 1986

World Cup Highlights: France - Germany FR, Mexico 1986

• hugopareiros
    tolatva ;)
  • Mor3llo
    nyomnék egy padlógázt :)
  • G_ArchAngel #4813
    Del-amerikaiak, nem hazudtoljak meg onmagukat. Amugy 4 eve a nemetek ugyanezt csinaltak Londonban. Igaz nem tort semmi, de rugdostak, utottek az autokat, akik bementek a szurkoloi kocsma, egyebkent emberekkel zsufolasig telt utcajaba.
  • Nyiri
    Tényleg ünneplés..
  • TomStorm
    Remélem Brazilok elpicsázzák őket:)
  • Bercy #4810
    Mocskos szarhaziak... Kivancsi vagyok hogy fognak unnepelni amikor kiesnek a picsaba :)))
  • Coral Springs
    A kolumbiaiak New Yorkban így ünneplik az Uruguay feletti győzelmüket.

• sz4bolcs
    xD
  • LasDen #4807
    igaz. egyszerűen felettük állunk. egy senkik hozzánk képest....
  • IXEMGabeo
    kettőt is ;)
  • LasDen #4805
    mi meg döntőt játszottunk. Fatality!!

:DD
  • IXEMGabeo
    ugyanakkor az 1. vb-n is ott voltak és az első mesterhármas is az ő nevükhöz, játékosukhoz fűződik nem röhej?:D
  • Solten
    94'-ben rendeztek egy VB-t, elkezdtek komolyan venni, es egyre jobban fejlodnek azota. Be fog csuszni elobb-utobb egy aranyerem.
  • Breki33
  • IXEMGabeo
    LOL
  • sz4bolcs
    Szerintem meg lírai formában
  • Bercy #4799
    A srac ha jol tudom akkor a Bayern Munchen II-ben jatszik ami az alsobb ligakban szerepel.
    Szerintem most majd felhozzak szepen az elso csapatba :)