Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyenge az a CR.Elsõ meccsükön még felkaptam a fejem de aztán rá kellett jönnöm,hogy semmi különleges nincs bennük.
Amúgy egy belõtt 11-essel jobbak mint a Görögök,semmi többel..
Lacee86
Remélem, nem jutnak be az elõdöntõbe se.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Micsoda brazil válogatott... Egy ember kiesik és félelmek...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sz4bolcs
Robben zseniálisan tud esni. Amúgy a gifnél ami szerinte 11-es lett volna, ott is eldobta magát. Támasztólábra érkezett, azt kellett neki behajlítani, hogy el tudjon esni. Én ezekért az esetekért nem tudom hibáztatni, amikor valóban szabálytalanság történik ellene, és arra játszik rá, hogy a bíró 100%-osan észrevegye..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lacee86
Jobban, mint a görögök... Fõleg az elõzményeket ismerve.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Neymar kihagyhatja a negyeddöntõt
jún. 30. 08:40 Brazília
A brazilok legnagyobb félelme válhat valóra az amerikai Associated Press hírügynökség szerint, amely arról tájékoztatott, hogy a házigazdák legjobb és egyben legfontosabb játékosa nincs jó állapotban a Chile elleni nyolcaddöntõ után. Már a mérkõzésen is látni lehetett a csatáron, hogy fájdalmai vannak, vasárnapra viszont annyira bedagadt a combja, hogy kérdésessé vált a játéka a Kolumbia elleni, pénteki negyeddöntõben.

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem kicsit Colombia lett a favoritom, ok vannak a nehezebb agon, mert brazilokat hazai palyan megverni, majd a nemet-francia gyoztese ellen kiallni a dontoert nem leanyalom.

jugen
Kár Mexikóért, jók voltak. A hollandok már a második meccsükön akadoznak nagyon. Így a németek lesznek a világbajnokok...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha Messit lefogják Argentínának vége...Belgák szerintem simán kiejtenék õket, de elõbb USA-n kell túllenni...

valamiért Belga-Holland Németo.-Kolumbia elõdöntõt érzek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Ugyan, miért vagy ilyen negatív? Pont most gyõzték le a másik nagy favoritot. xDD

Robbenre szerelnek egy járókeretet, és nem lesz itt semmi gond.

elképesztõ drámai meccs volt a Görög-Costa Rica...fõleg a hosszabbítás...ez a kis csapat nem igaz mit küzdött a Helléneknek pedig számtalan esélyük volt emberelõnnyel együtt mindenestül...végül pont Gekasz volt a negatív hõs

történelmet írt Costa Rica...elõször jutottak a legjobb 8 közé

sz4bolcs
Costa Ricára is nyugodtan lehet fogadni, mint vb várományos, annyival talán nem lehet rosszabb az oddsuk, mint a görögöknek 😄

Coral Springs
Ezzel ugyan így vagyok én is, bár Costa Ricának valószínûleg már Hollandia a végállomás lesz. A kedvemet azért visszahozták most a VB -hez.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

LasDen
Mindeközben 12 éve ezen a napon...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A belga - amerikai meccs gyõztese is ajándék lesz Argetinanak

Molnibalage
80? Még 60 sem volt, de egyébként igazad van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

UUUU
Aki nyolcvan perc alatt emberelönyt nem tud kiharcolni és kidolgozott helyzete nincs csak ivelgeti be a labdákat, az meg is érdemli,hogy kiessen.

Count Adyn
Bárki csak a görögöket ne lássam😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DasIsFuck
Hollandia majd helyreteszi õket😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

gabi89
hoho Costa Rica
Egy meccsre egy görög mák jut csak. 😄DD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Zenszkij
mert Costa Rica olyan jól mutat a nyolc közt...LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Miért? En leszarom kit tömnek ki a Narancsok

Count Adyn
Nah hálisten😊 eggyel kevesebb 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zenszkij
nem érdemelte meg ez a xar csapat maradjunk ennyiben, antifutball fossal tolták

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ok lettek Hollandia edzõpartnerei?

bah 500 ft oda 😞

Jim Morrison
Jaaa, úgy már értem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

UUUU
Na rinyálhatsz.

Láma!
ollé

Jim Morrison
Huh 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pár száz ft-tot megért a nagy odds 😄

Jim Morrison
Görög vb cím? O.o

én görög vb címet akarok szóval jussanak is tovább...hisz megraktam õket végsõ gyõzelemre 😄

Írjatok meg elõre a hisztis kommenteket, hogy azonnal el lehessen küldeni, ha a görögök továbbjutnak 😊)

ReszegKoldus
neki se tudnak már futni a 11-eseknek, úgy elfáradtak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gabi89
Mondjuk jogos mert annyit lazán állt a játék.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

2 percet még rárak..beszarás 😄

buszos 😄

Jim Morrison
Bírónak felajánlottak 1 hetes görög nyaralást amit eltölthet a családjával...:c

Molnibalage
5 v 2 és nem tudnak gólt rúgni. Azért ez tényleg vicc....

Coral Springs
Azt sem értem hogy mi értelme 11 -esre játszani ? Egyértelmû hogy a görögök azt befogják húzni, de ugyanez volt a helyzet a brazilok esetében is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Egyértelmûen a görögök javára fúj a bíró, ezt megjegyezte a kommentátor is. <#levele>

+1
UUUU
Az a mák, hogy már korrekt játékvezetés mellett ez a mérkózés már véget ért volna.
De ennél a majomnál a tiszta kezezés nem az, mert nem costa ricai játékos csinálta.

Ennyi +1

Amit ma tolnak, az nagyon szimpatikus, inkább CRC játszott antifocit, meg 11 emberrel is

Mor3llo
ne haragudjatok, de mi ebben a mák? Elefántcsontpart ellen, és ma is 90 percen keresztül szántották a pályát.
Lehet nem minden 2. megmozdulásuk egy biciklicsel, de bárcsak lenne nekünk egy Karagounisunk, vagy Katsouranisunk, aki a 85. percben a legmagasabb szinten köpi ki a belét, teszi oda a szívét...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Láma!
szerintem itt a brazilokkal se sokan szimpatizálnak 😄

UUUU
Micsoda szánalom gól volt már megint a görögöktõl.

Jim Morrison
Es akkor meg itt vannak ezek a szakkomentatorok is... Ezek is mehetnenek mar haza :c