Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Te takarodj innen, nem kéne még aludnod, szotyi?😄

ain't got no history

contraste
Nem tagadom, h tisztán jutottak tovább. Az elsõt azt bevallom nem láttam. Csak annyit mondtam, hogy az nem feltétlen megadható tizi. Meg, hogy sztem Mexikó érdemelte volna, de ez szubjektív, ráadásul sokan gondolták ugyanezt, amikor 'MI' nyertünk BL-t.

Sztem hagyjuk ezt mára😄 Csak a kva görög essenek ki😄

ain't got no history

Alig várom, hogy lassan, ahogy a görögök igazi spártaiakként falat alkossanak és ne engedjenek át semmilyen támadást 😊

http://gaborszantai.co.uk/

szucsy89
😄DDDD hagyd, õ ilyen nyomi
w77d
figyelj, hiába mondod ez egyértelmû tizenegyes volt. De mondjuk ne legyen. Akkor ott volt az elsõ félidõ legvégén amit nem adtak meg, az kristálytiszta tizenegyes volt. Jogosan mentek tovább mindenféle segítség nélkül a hollandok

contraste
Igen, ez tény. Azért lett volna bíró, aki nem eszi meg Robben sokadik ilyenjét.

ain't got no history

a.carkey
Ahogy nem volt olyan meleg, belelendültek a hollandok. Nem biztos, hogy a tojásfejû így akarta, õ 0:0ra gondolt, de 1:0ról kellett felállniuk, és kb. úgy játszottak, ahogy max. a németek szoktak.

A medve nem játék.

Coral Springs
Azért ahogy a bosnyákokat kiejtette a játékvezetõ, vagy ahogy a horvátokat megszopatták az egyértelmûbb szituáció volt mint ez. A hollandok nem érdemelték meg a továbbjutást, ám jogosan jutottak tovább, felesleges a bírót hibáztatni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

contraste
Ezt mindig eljátszák az ostoba hülyegyerekek?😄

ain't got no history

Láma!
beleszólnak abba a belgák is szerintem

Melyik csapatban jatszol, hogy Robben vesztett ellened?

w77d
Nem sírt, szomorkodni pedig na ná, hogy szomorkodik egy esélyes csapat kiesés miatt. Viszont CR-t már láttuk például azért bõgni, mert túl sokszor szerelték és csak balfaszkodott 😄

Láma!
a magyar válogatott BL döntõt játszott?:o
vagy te kirõl beszélsz többes szám 1-ben?😄

Darthmushroom
Kolumbia nyeri a VB-t 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
Kolumbia-Németország-Franciaország-Argentína négyesbõl nyeri valamelyik SZERINTEM

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Azért volt pár eset amit nem adtak meg ...

A medve nem játék.

contraste
Azt nagyon adnám, én nekik szorítok.

ain't got no history

contraste
Robben nem tud sírni? Hát pedig eléggé sírt, amikor miatta bukta a Bayern a BL-t ellenünk.

ain't got no history

a.carkey
Hehe. 😊

A medve nem játék.

Láma!
nem, csak saját csapattársával összeverekedni, igazi vezér... de hagyjuk, jó játékos, de nem kéne isteníteni.

contraste
Nem mondom, hogy rossz, csak szar látni, hogy egy összekovácsolt jó kis focit játszó, kûzdõ csapatot kiejt azzal, hogy hozzáérnek és már harapja is a füvet. Nem ezt érdemelték, de hát ez van a bíró volt a gyökér.

ain't got no history

Shep
USA nyeri, nektek nem szóltak? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
a belgák
w77d
hát egy két dolgot tud... mondjuk kegyetlen szinten focizni és meccseket eldönteni. Sírni tényleg nem tud a pályán...

contraste
VB-t úgyse nyert volna se Mexikó, se Hollandia, úgyh mind1. Egyre inkább úgy néz ki, ha nem Brazília nyeri ezt, akkor a Németek fogják. Vagy egy meglepetés dél-amerikai? 😄

ain't got no history

Shep
Robban vagy mi, Robben közel sincs tudásban, Mészihez vagy CR7-hez. Jól nyomja ezt a befelé cselezek és lövök figurát, meg még egy két mozdulatot, valamint ha van elõtte tér jól be tud robbanni 😊 és úgy ennyi. Jó játékos nem kétséges de azért vannak tõle jobbak is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DasIsFuck
és azzal az egy-két dologgal számtalan meccset képes eldönteni...
mi mást kellene még egy támadónak tudni?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

contraste
Na meg állandóan erre játszik, mindig megpróbál tizit csinálni.. egy picivel ügyesebb, de tiszta Dombi Tibi😄

ain't got no history

DasIsFuck
pár év és majd ez is pontozásos lesz ne félj😄
lehet majd sms-ben szavazni, hogy ki érdemelte meg jobban a "gyõzelmet"😄

contraste
Ez azért elég nagy túlzás😊 van, amit tud, de az egy-két dolog, nem több nála sokkal több sokoldalúbb jobb játékos van.

ain't got no history

Továbbjutottak, mert több gólt lõttek. Azt hiszem talán a focit még gólra játszák...

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Mor3llo
haha, ezért mit fogsz kapni mindjárt 😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
Én bízok a görög antifutballba😄

contraste
Tökmind1, ki így ki úgy látja, szerintem sokkal inkább Mexikónak kéne ott lennie, egyszerûen nekem jobban tetszik az, amit õk mutatnak ezen a VB-n.

ain't got no history

ToCsEk
ORANJEE<#alien>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

dave9004
továbbjuttaják a nagynevûeket, mert csak õk tudnak biztos focizni, más nem számít
w77d
rendesen eltrafálta.... Robbent amúgy sem kéne fikázni, a világ legjobbja pedig nem mai gyerek. Ilyen Ronaldo meg miafaszom focisták elbújhatnak mellette.

DasIsFuck
Teljesen megérdemelte Hollandia ezt a továbbjutást!
Mexikóiaknak nem kis mákjuk volt a meccsen és a végén visszadta a bíró az elvett tizit a mérkõzés elsõ félidejébõl.

Ertem, szeretnék épp rálépni egyszer a lábfejedre aztán ha kibõgted magad, akkor majd megbeszéljük, hogy fáj-e vagy sem

UUUU
Azt mondja jogos 11-es. Átvetödik egy olyan lábon ami a földön van, biró meg alig várta hogy befújhassa, nehogy még kevesebb európai csapat legyen.

Mor3llo
lol, tizenegyes volt, nem azon múlt, hogy Robben féreg-e vagy sem
ráadásul az 1. félidõben volt még 1 elmaradt, jogos tizenegyes

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

contraste
Épp, hogy hozzáért, benézted.

ain't got no history

DaemoonHunter
Megérdemelt gyõzelem, hajrá Hollandia! 😊

Mégis miért igazságtalan? 50 percig Mexikó volt a jobb, utána 40-ig a Hollandok. Kiegyenlített meccs volt, és akkor még az elsõ félidõs elmaradt Robben 11-esrõl nem is beszélve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

benőmenő
Jött a tippem! Már én sem hittem benne! 😄
dave9004
micsoda megérdemelt gyõzelem
contraste
Remélem Costa Rica megcsapja õket...

ain't got no history

A te tv-dben nem léptek rá a lábfejére?

bakkerman
és ezzel a büntetõvel gyakorlatilag a 4 közé jutott Hollandia,akár a görögöket,akár Costa Ricat megfogják verni...de ezt elmondhattuk volna Mexikóról is...a mocskos kurva igazságtalan élet faszát azt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Solten
Mexiko nyilvan megerdemelte volna mi? Raultek az eredmenyre.

Saor Alba