6938
VB 2014
  • IXEMGabeo
    Nagyokat védett Howard, de zömében középre lőtték a labdákat a belgák...igen rossz helyzetkihasználásuk volt, amiből biztosan tanultak és Argentína ellen félő más taktikát fognak alkalmazni...

szinte hihetetlen, hogy a cserék oldják meg a gondjukat eddig:DD

4 meccsükből 3x a cserék döntötték el a meccset és Lukakut is zseniális pillanatban hozta be Wilmots...mondjuk Klinsmann Greenje is bevált...Bradley gólpassza volt az egyik legszebb húzás

2 szerethető csapat volt, 2 remek vezetőedzővel...bár Wilmots még kispályás szerintem, de mákja van, hogy van kikből válogatnia;) Bele se merek gondolni mi lett volna, ha Hiddink lenne a szöv. kapitánya a vörösöknek
  • DasIsFuck
    szerintem a többi már csak ilyen védekezős lesz a nagy tét miatt.
    A belgák egy ilyen játékkal könnyen ráfázhatnak egy komolyabb csapat ellen.
  • Molnibalage
    Ha meg Pelé játszik a belgáknál... Ez nem "mi lenne ha" Howard volt a kapus. Ennyi...
  • Molnibalage
    Eddigi, te kötekedő egyén...
  • LasDen #4754
    a nyolcaddöntők után kijelenteni hogy a legjobb meccs. hmm...
  • IXEMGabeo
    Ez a futball, amit a 2 csapat bemutatott

VB legjobb meccse volt bátran ki merem jelenteni...

sajnálom USA-t...szavakat nem találok micsoda mentális erejük van...és nem álltak be bunkerfocizni azt nyújtották, amit tudtak és talán annál is többet...

belgák én mondtam nektek, hogy nagyon jó és tudtam, hogy van a játékukban egy kiaknázatlan esély, lehetőség, ami akár a vb cím felé repítheti őket...én attól tartok, hogy valami szerencsétlen megmozdulás közepette elbuknak az argentínok ellen, akik egyáltalán nem jó csapat benyomását keltik...nagyon fiatal válogatottról van szó...

Belgium-Kolumbia döntőt szeretnék szívem szerint...ez a 2 csapat nyújt olyan teljesítményt, mellyel bőven rászolgának, hogy valamelyikük végre, valahára világbajnok csapat legyen...
  • Coral Springs
    Én végig az amerikaiaknak szurkoltam, de azért be kell látni hogy ha nem Howard áll a kapuban akkor még egy nagyobb arányú vereségbe is belefuthattak volna. Persze az is elképesztő hogy mekkora nyomást volt képes kiállni elég sokáig az amerikai védelem, ezt bizonyították Ghána ellen is, ám én a támadásokban valamivel többet vártam volna, kb azt amit a legvégén produkáltak.
  • Molnibalage
    Mindkét csapat. Ez volt a VB eddigi egyik legjobb meccse.
  • sz4bolcs
    Amcsik végig teljesen vállalható, és szimpatikus focit nyomtak.
  • Coral Springs
    Amúgy ha a belgák így fognak játszani a továbbiakban is, én azt mondom hogy nyerjék meg a VB -t, ilyen játék kell a végjátékban.
  • DaemoonHunter
    Küzdős szimpatikus csapat volt ez az amerikai. Le a kalappal. Nem vagyok biztos benne hogy jobb lesz ez így az argentínok ellen ha a belgák játszanak majd, de az tény hogy két profi csapat fog összecsapni(ami döntött ma is). Az edzőt sajnálom a legjobban, ugyanis az elgondolás jó volt, csak nem sikerültek a befejezések.
  • DasIsFuck
    valszeg a vb legjobb meccsét láttuk amúgy:D
  • DasIsFuck
    az amerikai gól után a belgák úgy pukkadtak szét mint egy lufi, igazából ott közük nem volt már a soron következő ziccerekhez.

Igazából marha nagy szerencsén múlott, hogy a belgák kihúzták, ennyit számít a lélektan.
    Hiába uralták addig a meccset, de mégis azt mondom nagy szerencséjük volt a végén, hogy kibírták.
  • Gabe18
    Kevés, mert a Belgák az utolsó 15 percben többet elcsaltak plusz egy csere is volt ami alapból fél perc ráadás a szabály szerint.
  • sempronius18
    főleg, hogy nem állt a játék.
  • Jim Morrison
    Jó volt ez, főleg az utolsó 20 perc (előtte se volt rossz)
  • LasDen #4742
    120 perc után 1 perc hosszabbítás kevés? na takarodjatok a kurva anyátokba :D
  • ReszegKoldus
    Howardé a legtöbb védés 1 meccsen a vb-k történetében
  • Coral Springs
    Nézem, 105 percig nyomtak a belgák én abból indultam ki. Az egy dolog hogy most feltámadtak az amerikaiak, eddig kellett volna.
  • Molnibalage
    Ki mondta, hogy világklasszisok...? Nem igaz, hogy egyesek csak szélsőségesekben tudnak gondolkodni. Arról van szók, hogy a sokak által lenézett "bunkó jenki" csapat olyan kreatívan és szívvel játszanak, hogy a VB sztárprimadonna csapatai elhúzhatnak a francba...

• sz4bolcs
    Aztamocskos. Azért le a kalappal az amcsik előtt..
  • REALista
    Te normális vagy?Nézed egyáltalán a meccset?:D:D
  • hugopareiros
    tehát azért mert most 10 perce elfogadhatóan játszanak világklasszisok lettek?
  • Molnibalage
    Még most is fenntartod véleményed?
  • hugopareiros
    remélem ezt nézték a németek :D ilyen egy igazi taktikus szabadrúgás
  • Jim Morrison
    Milyen szép figure te jo eg :o
  • Molnibalage
    Áááááááááááááááááááá
  • MerlinW
    De szép neve van:) Eden Hazard
  • Molnibalage
    Mindent összevetve szerintem ez nem egy rossz meccs. Lehet, hogy csak a hosszabításban volt gól, de addig sem volt unalmas.
  • Jim Morrison
    Térfélcserekor elővették az amcsik a kotyvasztott itókát :/
  • sz4bolcs
    Na most már szurkolok az usákoknak, h. találjanak mégegyet..
  • Molnibalage
    Bazzz....!
  • Jim Morrison
    Lehet nincs vége :(
    Apukám azt mondta 2-1 lesz, remélem marad :D
  • MerlinW
    A gól mondjuk szép volt. De akkor is fúúú :D
  • hugopareiros
  • MerlinW
    Fúú :/
  • Molnibalage
    Ez a küzdőszellem!
  • Jim Morrison
    Aztarohadt
  • Coral Springs
    Az amerikai válogatott egy nagyon jó példája annak, hogy hiába van egy világszínvonalú edzője egy csapatnak, ha a játékosok nem tudják azt a világszínvonalat produkálni. Villantottak egyet a VB elején, kreatívan játszottak, azt hitte mindenki hogy na majd ez az amerikai válogatott megmutatja, azt itt kb véget is ért a történet. Nagyon csalódott vagyok.
  • Nyiri
    Várható volt de azért dicséretes hogy az USA ne bunkert nyomott hanem próbált játszani és küzdeni.