6938
-
Susarc #5001 lehet,de szőkésbarna haj+zöld szem, szőke szőrrel és Eisen nevű nagymamával Hornacek nagypapival nem hinném :D -
sempronius18 #5000 (Nem neked akartam küldeni csak általánosan)
Egy gól azért nem életbiztosítás attól még, hogy a Németeknek az impotens Franciák ellen elég volt. :) -
#4999 Ez a biro sincs a helyzet magaslatan. Ugy latszik ez a szar birok napja. -
G_ArchAngel #4998 3 oraja lattuk... OH WAIT! -
sempronius18 #4997 Most xopnák meg a Brazilok mikor jól is tolják röhögnék 1 gól nem előny. :) -
G_ArchAngel #4996 rossz hirem van: magyarkent sokkal nagyobb eselyed van ra, hogy cigany is keveredett a csaladfadba, mint egy del-amerikainak -
#4995 psszt, píszláv van :D -
Susarc #4994 mondanám,hogy elég cigányos a vérmérsékletük,de akkor nem mondom :P :D -
#4993 jó pörgős eddig
faszán passzolgatnak meg minden -
#4992 ezek mit csinálnak? :D
ez tényleg jobb meccs :) -
Susarc #4991 Kolumbia nem bír a vérével :D -
G_ArchAngel #4990 gecijo ez a meccs :O -
Susarc #4989 a Német Francia unalmas meccs után ez valami Isteni! -
#4988 mekkora les lett volna, ha eljut valamelyikhez a labda :D -
G_ArchAngel #4987 Nezoter azert poen, mert mindket csapat alapmeze sarga :D -
G_ArchAngel #4986 hehe, brazilok mekkorat altattak eddig :D -
G_ArchAngel #4985 Mióta egy modellel járok - én sem értem - elég magasra került a léc, de talán engedném, hogy megérintsen... -
#4984 tyű, azt a csajt ott még G_ArchAngel is sunázná -
#4983 jézus, hogy szakad a srácról a víz :D -
#4982 és a 7.percben a gól :D
mint a videóban #4849
:O -
#4981 szép védőhiba :) -
#4980 Silvaaaa -
G_ArchAngel #4979 ne menj TV josnak... -
#4978 góól :) -
TomStorm #4977 Ennyi!1:0 Brazília így kell ezt.. -
j0rmungandr #4975 Unalmas meccre számítok, ahol egy begyötört góllal nyernek a brazilok. Szét fogják faultolni Kolumbiát, ritmus nélkül nem rúgnak gólt. -
#4974 most Kolumbiába sok kokain elfogy :D -
#4973 a brazilok itt most a hazájukért küzdenek. a kolOmbiaiak meg egy csíkért vagy a világbékéért -
#4971 hazájukért? gonosz nácikok :D -
#4970 hmm, akkor ezt megjegyzem, fontos lehet :D -
#4969 valami osztályharcról beszélnek hogy harcolni kell ellene... -
#4968 Örülnénk itt mi is, ha lenne ilyen... :D -
#4967 A helyszínről jelentem:
a németeknél elgurult a gyógyszer, mintha a döntőt nyerték volna meg dudál mindenki a városban meg énekel:D -
#4966 miről beszélnek a büdös niggerek? -
#4965 a reklám mindig olyan hangos -
#4964 Hulk erre a meccsre tartalékolta magát és 5 gólt rúg majd ma... -
Gabe18 #4963 Az a baj, szerintem Kolumbia egy "lufi".
Továbbmentek a magasan leggyengébb csoportból ahol nem volt jelentős csapat. Utána meg megverték azt a Uruguay-t akik túl jól egyszer se játszottak, ráadásul a Suarez kiesése a legfőbb fegyverük elvesztésével ért fel. Azon a meccsen is a döntés az azóta egekbe emelt "Hames" Rodriges tővoli bombája hozta, amiről gyanítom az a jóember az elkövetkező 5 évbe akkora gólt nem rúg még egyet.
Szóval Kolumbia erősen túlértékelt a nézetem szerint.
De ne legyen igazam, német szempontból egy Brazil kiesés csak jó lenne. -
#4962 Kurvaszar meccs volt,de a nemetek miert eroltettek volna ennel jobban meg magukat?Egy gyenge ellenfel ellen kiadtak 50-60%ot magukbol es kimelve a csapatot siman tovabbmentek.A torekves ertheto,az ilyen csatak sosem latvanyosak.Neuer nagyon magabiztos es soprogetonek sem utolso.
Remelem most pedig egymasnak esik a ket del-amerikai garda rendesen. -
#4961 Kolumbia nyer a rendes játékidőben... -
IXEMGabeo #4960 azért az kemény, hogy bakkermannal megjósoltuk a Belgák és Kolumbia negyeddöntős szereplését;) csak tudunk valamit.DDD