Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
😄😄 Még jó, hogy az egész meccsen ki volt írva, meg meccs elõtt még külön fel is olvastak a rasszizmussal kapcsolatban 😄
😊
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Remélem ma Messi jól fog játszani és õ legalább békén lesz hagyva..
Ugyanígy nem kérem meg Neymart sem, hogy vizsgaidõszakban vizsgázzon helyettem geomatematikából.
A belépõ pedig egyértelmûen szabálytalan volt, de nem volt ez akkora, hogy Zunigából egy gyilkos képét faragjuk. Matuidi belépõje ezerszer durvább volt.
Ez egy szabálytalanság volt, ahol Zuniga térde szerencsétlen helyen találta el Neymart. Ennyirõl van szó, csak a brazil hiszti világi méreteket öltött.
Természetesen Neymarnak mielõbbi felépülés, mondom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Franciák. Tudtam, hogy lufi csapat. Ki is pukkant.
Brazilok. Hát. Nem volt meggyõzõ. Nagyon nem. Silva szabálytalansága teljesen értelmetlen volt.
Komolyan mondom, tippem sincs ki nyerheti a VB-t. Remélem Európai csapat lesz.
Én nagyon sajnálom mert ott lett volna a helye a következõ meccsen.Megérdemelné,végig hajtott a VB-n.Másik,hogy sajnos ez még nagy hátrányt is jelenthet Braziloknak😞((
Maximum hajszálrepedés lehet rajta, mert egy eltört csigolya nem pár hetes kihagyást jelentene. Ráadásul benne fut a gerincvelõ. Az esetek 95%-ban a valódi keresztirányú csigolya tõrés nagyon komoly fizikai traumával,de akár halállal is járhat.
Ezek meg akkorára fújták a dolgot, mintha egy valós törés következett volna be.
Már pedig a törés azt jelenti, hogy valami kettétörik. A repedés, zúzódás etc, nem törés.
Már pedig a gerinc 33 csigolyából áll, bármelyik kettétörne utána a legjobb esetben is sokkal hosszabb rehabilitációra lenne szükség. 2 hónapig tolós székbõl se engednék felkelni.
Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy ezek valami repedésre,hajszálrepedésre irták a törést a média szokásos túlzása kapcsán.
Annyira látszik, hogy direkt csinálta. Ennél egyértelmûbb kevés dolog van. Ugranak a labdáért, de a labda a cél. Lendít egyet a térdén és puff. Ha a labdára megy csak elsodorta volna.

(lehet, hogy nem lett még beírva elégszer)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Remelem holland-belga elodonto lesz, erdekes lenne, az tuti 😄
Én amúgy nem fogadnék a belgák ellenében az argentinokra ... 😊
A medve nem játék.
A mérkõzés utáni órákban a brazil válogatott orvosa, Rodrigo Lasmar közölte a brazil SportTV-vel, hogy eltört Neymar egyik csigolyája a gerince alsó részében – egészen pontosan az ágyéki rész harmadik csigolyája –, emiatt biztosan nem játszhat a vb további részében. „Nem súlyos abban az értelemben, hogy nem kell mûteni, de nem szabad mozgatnia azt a részét a testének, amíg fel nem épül” - mondta Lasmar, aki szerint hetek kellenek a gyógyuláshoz.
Sajnalom a sracot, remeljuk mielobb 100%-os lesz.
http://gaborszantai.co.uk/
Jobban szeretik mint anno romaldot mivel eleg sokaig otthon jatszott
De csorinak eltortek a csogojajat remelem nem benul le..
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kíváncsian várom a kolumbiai játékos eltiltásának mértékét.
Ugye Suarezé volt 9 meccs, s ott nem sérült meg komolyan senki.
A kolumbiai csapat nagy csalódás, az eddig látottak alapján egy egységes, gólra törõ jól játszó csapatot ismertünk meg bennük, de sajnos az elsõ komolyabb ellenfél után visszaestek a tele gatyával játszó, gyáva, beszari kiscsapat szintre.
Kár értük.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ha brazil-argentin döntõ lesz, az az elõre lebeszélt vb mintapéldája lenne...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://gaborszantai.co.uk/