6938
-
IXEMGabeo #5444 én nem számítok jó meccsre:DD 2 alibi csapat ...
Németek mindet le fogják szépen focizni, akik eddig láthatóan tartalékoltak...
én őket látom a jelenlegi négyesből a leginkább magabiztosnak...talán ez vezethet idén a siker kapujába -
Ferrari23 #5443 Hát ha Argentína olyan színvonalas játékot mutat majd, mint ma, akkor bőven elég lesz.... -
#5442 Egyértelmű, amit sajnálok az az, hogy az 1000 egyértelmű helyzetükből nem tudtak értékesíteni egyet sem. :( -
TomStorm #5441 Jó hát sok mindent nem lehetett várni CR-tol max drukkolni nekik.Hollandoknak meg nem is ment igazán azért Argentína ellen ez kicsit kevéske lesz de biztos jobb meccs lesz mint ez volt:-)
Szvsz ma a 2 jobbik csapat ment tovább -
Nyiri #5440 Lehet itt szurkolni a CR-nek, de ősztintén nem jobb ez? Inkább a Hollandok legyenek Argentína ellen mint CR. Milyen volt már a CR játék. Esélytelen volt bármilyen támadás. Össze vissza baszták előre a labdát. A hollandok pontos passzokat nyomtak csak egy kapu elé beállított buszt nehéz átlőni.
Én már írtam többszőr, hogy Spanyol drukkerként utálni kéne a Hollandokat, de nagyon örülök hogy Ők mentek tovább. NAGYON megérdemelten. -
#5439 Nagy makjuk volt, de ez a Costa Rica-i vedelem valami iszonyat jo. Nem csoda hogy idaig eljutottak. -
hugopareiros #5438 vagy kapufa
vagy mellé / fölé -
IXEMGabeo #5437 pontosan ez miatt szerencsejáték a 11-es rúgás...
valahogy nagyon ritkán sikerül a kiscsapatoknak nyerni ebben is... -
IXEMGabeo #5436 Jakuza te vagy?:) Rá emlékeztetsz...
félig meddig igazad volt Kolumbia kapcsán...hihetetlen, hogy tegnap előtt milyen rossz napot fogtak ki a Brazílok ellen:S:S ,de nem 3-0 lett legalább -
#5435 Látom makimám, nekedMessi fóbiád van. Valami törpe betette neked ?
Gondolom azért birizgál a babszem a seggedben. -
#5434 Más meccset nézhettél, semmit nem makkoltak, inkább Costa Rica-ra mondanám a makkolást.
Hála a jó istennek kiestek, még egy ilyen máker csapatot nem láttam, másik meg az a homokos Navas kapus színészkedései, egy perc mire kirúgja a labdát, hihetetlen. -
Ferrari23 #5433 Menjél pihenjél le, még azért Mésszire rántsál rá :D:D -
#5432 majd a brazil argentin mehet a bronzért:) -
#5431 Mi van buzgár ? Szar hollandok még gólt se tudnak lőni csak tizenegyesből? -
#5430 ettől független, ha eleve rossz oldalra dobja magát, még a rosszul rúgott tizi is gól! -
#5429 Azt hittem a 11-nel Sneijder telibeveri a kapufat... -
IXEMGabeo #5428 Navas is érezte sok esetben az irányt, de azon múlt, hogy a hollandok jól lőtték a büntetőket...nagyon rosszul rúgta Ruiz és Omana is -
Ferrari23 #5427 Na mi van buzgár? CRC kipukkant, mint a Belgák.... :D -
#5426 Krul o/ :D -
Susarc #5425 :D -
IXEMGabeo #5424 Német-Brazíl
Argentín-Holland:S
nem erről álmodtam, de ez van...akik kitartottak mellettük és bíztak bennük grat nekik... -
#5423 Na ez hatalmas húzás volt Gyulától.
Krul minden lövésnél érezte az irányt... -
#5422 Holland buzik ezt is kimakoltak. -
Ferrari23 #5421 Azzal jól jártak az irodák. Világ szintem pár száz milla bezsebeltek :D:D -
#5420 Ennyi, alap kapust le se szarjak, krul a nemzeti hos :D -
j0rmungandr #5419 Bejött a kapuscsere! -
IXEMGabeo #5418 itt a vége...
és hős lett Krul
de ez akkor sem Van Gaal meccse volt -
#5417 na ennyit ért a nagy bekkelés :))) -
Ferrari23 #5416 pápá crc..... :D -
#5415 kapusnak respect ! -
j0rmungandr #5414 Centikre az elődöntőtől Hollandia. Elérik-e? -
IXEMGabeo #5413 a fene...mindenki belövi a hollandoknál -
Ferrari23 #5412 Mindenkinek odamond :D lelki hadviselés :D -
IXEMGabeo #5411 belövik a nagy sztárok... -
IXEMGabeo #5410 Krul odamondott valamitez mi -
IXEMGabeo #5409 pedig a hollandok híresen szarok a büntetőkben és pont Ruiz hagyta ki:S -
#5408 Ezt akartam mondani. Krul nem csinalt semmit de nemzeti hos lehet :) -
#5407 megfogta
hopp -
hugopareiros #5406 atyaég
-
IXEMGabeo #5405 baszki nem hiszem el