6938
-
#5524 szerintem azon fog múlni, hogy ki rúg több gólt a másiknál -
#5523 A maradék 4-ből szorzók ide vagy oda, nem lehet megmondani igazán, h ki lesz a végső győztes. Annyi mindenen múlhat... -
Zenszkij #5522 butaság volt ennyit tenni rá, bukó lesz -
hugopareiros #5521 attól függ h mikor rakta meg
azt hiszem a VB előtt 8x-os pénzt fizetett
csoportkör után 4x-es pénzt
most tart 3.25nél (ők a legesélyesebbek az oddsok szerint) -
#5520 Miért túlzás...? Egyértelmű, hogy csak őt nyomatják és így sikerült 1 fontos gólt rúgnia összsen... -
#5519 Azért ez erős túlzás... De én sem szeretem ezt a nagy Neymar kultuszt a brazilokkal kapcsolatban. -
#5518 Eh:D -
#5517 Amiből 2 Kamerun ellen volt, futottak még kategóriás ellenfél az egyik meg tizenegyes volt ugye? Tehát kb. 1 olyan gólja volt, ami kritikus helyzetben volt.... -
fonak #5516 Ja, csak 4 gólt végül is. -
#5515 Ha ennyi pénzed van... -
#5514 Mennyit fizet, ha nyersz? -
#5513 Az hogy próbálnak egységesek lenni, meg próbálnak megfelelni a kultúrájuknak nem jelenti azt hogy végig fogják szántani a pályát, egyszerűen ilyen emberek, ami inkább előny mint hátrány. Persze felmerül hogy akkor miért nem teszik annyira oda magukat, de azt sem árt tudni hogy a dél amerikai csapatok, mentalitás egyáltalán nem a hajtásról meg az ő szemükkel nézve rettentő sok futásról szól. Labdázgatás van, háromszögjáték, kreativitás, ez brazília. Az más kérdés hogy mi jön belőle össze, nagyon kíváncsi leszek. Racionálisan gondolkodva a németek ezt is precízen behúzzák 1-2 góllal. -
G_ArchAngel #5512 a hozzad hasonlok miatt keruli el bolygonkat minden ertelmes letforma... -
#5511 Nem vagy normalis:D -
Unreal1942 #5510 100k ment a Német gyözelemre. Vagy örülök vagy ugrott idén nyáron a bringa vásárlás :D -
#5509 Na ez a baj, hogy semmi sem látszódott, a legtöbb meccsük nyögvenyelős sz@r volt. Ha már azt akarják elhitetni, hogy ők 100000%-ban ott vannak lélekben, és viszi őket előre a szívük, akkor látnánk azt, hogy felszántják a pályát. De erről szó sincsen... -
#5508 Most őszintén te azt gondolod hogy ők ezzel akarnak vb t nyerni? :D
Scolari pontosan tudja a receptet, még ha nem is látszott sokszor, de kezd működni valami. -
Nyiri #5507 Jaja! Az átszellemült puto-zás is kevés lesz. -
#5506 Hat meglatjuk, mondom, nekem ez csak egy sejtes.. -
#5505 Oriasi a Hype korulotte ez kell nekik..
De azt nem mondanam, hogy semmit nem tett hozza, max nem annyit, amennyit elvarnank egy ennyire beharangozott jatekostol. De meg mindig o csinalt a legtobbet a csapataban, jo meg talan David Luiz jol megy, de Oscar total indiszponalt pl, ami meglepo, mert konf. kupan kb legjobb volt. -
#5504 Az a baj ezzel, hogy megint lélektani magyarázatok vannak arra, hogy miért Brazília fog továbbjutni.
A braziloknak is rá kellene arra jönni, hogy szép dolog, hogy érzelmesen éneklik tovább a himnuszt, meg potyognak a könnyeik, meg kivetkőzve magukból ordítanak, ha gólt lőnek, de ezekkel nem lehet meccset nyerni.
Persze, Chile meg Kolumbia ellen ez is összejött, nyögvenyelősen, de a fentiek édeskevesek lesznek egy vérprofi, higgadt német válogatott ellen.
Talán a pályára kellene valami érdemlegeset kitalálni... -
#5503 Bár érteném, hogy miért. Eddig kb. semmit nem tett hozzá a csapat sikeréhez... -
#5502 Én azt gondolom, h nem ennyire Neymar függő a brazil válogatott, mint ahogyan ez a csapból folyik. Viszont se Neymarral, se nélküle nem érzem őket annyira erősnek, h vb-t nyerjenek. Én német-holland döntőt jósolok. -
#5501 Ez elsore hulyen hangzik, de sztem Brazilia most eselyesebb, hogy Neymar kiesett (a ringbu:D )
1. Akit betesznek helyere hipermotivalt lesz.
2. Az egesz csapat erte is fog kuzdeni, nem ugy, ahogy mi fel tudjuk fogni! Eleg csak megnezni a videot, ahogy a brazil TV-ben Neymarral webcam-en beszeltek a korhazbol es az egesz studio bogott! Ok mas szinten erzik ezt at. Nemzeti ugy.
3. Ha Neymar jatszik, kepes Brazilia kicsit hatradolve jatszani, mert majd a kisgyerek megoldja. (ez is benne lehet)
Szoval, lehet fura, de sztem ezt Brazilia atszellemulve meg fogja nyerni ellentmondast nem turve. -
G_ArchAngel #5500 ha A megnyeri (SG team bánatára) akkor nevetni fogok mindazokon, akik B, C és D hypeolták:DDD
A, B, C, D - tetszoleges csapat. -
IXEMGabeo #5499 ha Németország megnyeri (SG team bánatára) akkor nevetni fogok mindazokon, akik Brazíliát, Argentínát és Hollandiát hypeolták:DDD -
IXEMGabeo #5498 Nem mondtam, hogy nem érdemelték meg;), de, ha 11-esekkel kiesnek ezek után is a fejüket verhették volna a falba -
#5497 brazil idő szerint. itt 22:00 -
#5496 17:00 ? -
#5495 Ha neked igy jobb hidd igy:) -
#5494 "Csak" úgy, h velük fognak játszani. :) -
TomStorm #5493 Tehát ezzel elismered,hogy ez a Holland válogatott is kissé messze van a "nagyszerűtől",köszönöm -
Takezó #5492 1 darab büntetővel :D -
TomStorm #5491 Ne haragudj de a Hollandokról volt szó.Most,hogy jön ide Argentína? -
#5490 Jaja, még az a szerencse, hogy a többi résztvevő látványos szép meccseken megy tovább. :D -
#5489 Nem volt műesés, jogos 11-es volt. ráadásul egyet még meg se adtak neki az első félidőben. -
TomStorm #5488 Mexikó ellen is büntetővel mentek tovább.Nyögvenyelős 2 szar meccsük volt ez van -
#5487 Miért robben műesése után nem büntetőből mentek tovább? rendes játékidőben is büntetőnek hivjak:) -
#5486 Szerintem is az egyik legjobb csapat jelenleg, én szurkolok nekik, hogy megnyerjék. Azért elég sokat tettek a tovább jutásért, más kérdés, hogy CR-nak egész VB alatt olyan mákja volt, meg Navasnak nagy védései, meg sok színlelése, amivel elég rendesen meg lehet törni a játékot. Nem hiszem, hogy Németország, Brazília vagy Argentína jobban megérdemelnék a trófeát, ők se nyújtottak eddig valami kimagasló teljesítményt. -
#5485 Melyik meccsükön mentek tovább büntetőkkel még cr-en kívül? Csak mert mexikót a rendes játékidőben győzték le. Szal nem kéne badarságokat írogatni. Az egyik kimagaslóan legjobb csapat és kész. Benne vannak a legjobb 4 között gazdagon megérdemelten. Szal pszt...