6938
VB 2014
  • SergioAmigo
    Látom nem tudtál a héten sokat vasazni.
  • Lacee86
  • SergioAmigo
    Csak a Brazílok.
  • Lacee86
    Remélem, a németek jutnak ma tovább.
  • Nyiri
    Épp ezért kérdeztem a bírói dolgot.
  • bakkerman
    ha ez a tendencia ma se dől meg,akkor ki is esnek a házigazdák. Önerőből nem fogják megverni a németeket,sőt szerintem a másik két csapatot se vernék meg önerőből (holland,argentín)
  • Susarc
    Korea-t nem gyengén mocskos módon tolták anno
  • IXEMGabeo
    nem 11-es gyanús, hanem na szabályos gólt nem adott meg, mert éppen nem biztos, hogy kéz volt:DDD
  • IXEMGabeo
    sőt ugyan Webb jól vezette a Chile elleni meccsüket, de Hulk kezezése 11-es gyanús volt be kell vallani;)
  • Nyiri
    Úgy legyen továbbra is :)
  • IXEMGabeo
    úgy vettem észre, hogy a Brazílokat csak a Horvát meccsen segítette a buzi japán bíró, de azóta abszolút rendben volt a bíráskodás a meccseiken...semmi probléma nem volt
  • IXEMGabeo
    ezen a vb-n nem volt túl jó a bíráskodás, de még mindig feleannyi tévedés volt, mint a 2002-es koreai vb-n ahol meccsek dőltek el a bírói tévedések miatt...Horvát-Olasz, Portugál-Korea, Portugál-USA, Olasz-Korea, Spanyol-Korea..., stb stb...
  • karajjj
    Miért ne lehetne saját döntés?
  • Nyiri
    Mik derültek ki az elmúlt hónapokban a FIFA-ról? Akkora nagy bűntanya hogy hihetetlen.
    Én bízom benne, hogy nem fognak a Braziloknak fújni.

Jó akkor a FIFA nem szól bele. Ha a házigazdának fújnak mint 2002-ben, az csak a bíró saját döntése?
  • karajjj
    Persze, ott is a bírókat a FIFA utasította, azóta el is ismerték nem?
  • Nyiri
    2002 Korea
  • TomStorm
    Szerintünk nem
  • karajjj
    jaj hagyjad már ezt a hülyeséget, minek utasítanák?
  • Nyiri
    Szerintetek a ma esti meccsen a FIFA utasítja a bírót, hogy fújjon a Braziloknak? Szerintem kurvára nagy az esélye. Nagyon remélem a Németek rúgnak 3-t az elején amit nem lehet nem megadni :)
  • zaki
    RIP. Azert mekkora kib@szas ez a sorstol, hogy egy het mulva akar vilagbajnok lehetne Argentina, es ilyenkor megy el... :(
  • LasDen #5544
    akkor az 5. percben véget ér a meccs, mindenki megvonja a vállát és hazamegy. a világbajnokot pedig egy kalapból húzzák ki, amiben Magyarország, Ungarn és Hungary lesz benne.
  • Jim Morrison
    Es ha szabadrugas miatt fuj a sipjaba?:o
  • IXEMGabeo
    RIP:(

Öcsi bácsival együtt passzolgatnak fent
  • AnuluWork #5541
    Meghalt Di Stéfano
  • IXEMGabeo
    és mindezek ellenében a rögbit kézzel is és lábbal is játsszák:P
  • Láma!
    a játék pedig addig tart, amíg a bíró a sípjába nem fúj.
  • fonak
    Vagy csak mer kockáztatni. :)
    "Azok az emberek akik nem hazardíroznak, nem érdemlik meg, hogy szóba álljanak velük" (Jamamoto admirális)
  • a.carkey
    A meccsnek a lefújáskor van vége, mert ugye bekaphatnak egy elkerülhető gólt, mégis nyerni csak támadásból lehet, és a győzelmet sosem kell magyarázni, de mindig kell egy jó kapus, mert a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, és ha ez történik, mert a focit gólra játsszák, ráadásul a futballt ésszel kell játszani, hisz sokszor van, hogy fejben nincsenek ott a pályán, de még akkor is a gól az, amit a bíró megad, és a bírónak mindig igaza van, hisz a foci mindig több volt puszta játéknál, na akkor és csak is akkor lehet és kell a következő mérkőzésre koncentrálni! (közhelyparádé off)
  • IXEMGabeo
    jó neked, hogy ennyi lóvéd van;)
  • IXEMGabeo
    Bernard és Jo kb az egyetlen csatárok, de egyikük se nagy szám...
  • Mor3llo
    Most players in the tournament, Most goals scored, Most MOTM awards, Most players in the Semi finals
  • Zenszkij
    nem unod még? húzz már innen
  • holeee
    Srácok, mondanátok véleményt az írásomról. Egy teljesen egyedi, magyar fejlesztésű játékról van szó benne.

http://holeee.blog.hu
  • Lacee86
    Véleményem szerint a világbajnok minden bizonnyal az európai vagy a dél-amerikai kontinens valamelyikéről fog kikerülni.
  • banok
    Az nyer aki nem veszít.
  • a.carkey
    A kötelező győzelem a legnehezebb.
  • a.carkey
    Sajnos a focit gólra játsszák.
  • LasDen #5527
    ha a labda gurul, a játékos pedig fut, és a labda a hálóban köt ki, akkor az gólt eredményezhet...
  • bakkerman
    én véleményem szerint aki a döntőben felűlmúlja a másikat az magasba emelheti a trófeát,és világbajnok lesz.
  • Lacee86
    :)