6938
-
SergioAmigo #5564 Látom nem tudtál a héten sokat vasazni. -
#5563 -
SergioAmigo #5562 Csak a Brazílok. -
#5561 Remélem, a németek jutnak ma tovább. -
Nyiri #5560 Épp ezért kérdeztem a bírói dolgot. -
#5559 ha ez a tendencia ma se dől meg,akkor ki is esnek a házigazdák. Önerőből nem fogják megverni a németeket,sőt szerintem a másik két csapatot se vernék meg önerőből (holland,argentín) -
Susarc #5558 Korea-t nem gyengén mocskos módon tolták anno -
IXEMGabeo #5557 nem 11-es gyanús, hanem na szabályos gólt nem adott meg, mert éppen nem biztos, hogy kéz volt:DDD -
IXEMGabeo #5556 sőt ugyan Webb jól vezette a Chile elleni meccsüket, de Hulk kezezése 11-es gyanús volt be kell vallani;) -
Nyiri #5555 Úgy legyen továbbra is :) -
IXEMGabeo #5554 úgy vettem észre, hogy a Brazílokat csak a Horvát meccsen segítette a buzi japán bíró, de azóta abszolút rendben volt a bíráskodás a meccseiken...semmi probléma nem volt -
IXEMGabeo #5553 ezen a vb-n nem volt túl jó a bíráskodás, de még mindig feleannyi tévedés volt, mint a 2002-es koreai vb-n ahol meccsek dőltek el a bírói tévedések miatt...Horvát-Olasz, Portugál-Korea, Portugál-USA, Olasz-Korea, Spanyol-Korea..., stb stb... -
karajjj #5552 Miért ne lehetne saját döntés? -
Nyiri #5551 Mik derültek ki az elmúlt hónapokban a FIFA-ról? Akkora nagy bűntanya hogy hihetetlen.
Én bízom benne, hogy nem fognak a Braziloknak fújni.
Jó akkor a FIFA nem szól bele. Ha a házigazdának fújnak mint 2002-ben, az csak a bíró saját döntése? -
karajjj #5550 Persze, ott is a bírókat a FIFA utasította, azóta el is ismerték nem? -
Nyiri #5549 2002 Korea -
TomStorm #5548 Szerintünk nem -
karajjj #5547 jaj hagyjad már ezt a hülyeséget, minek utasítanák? -
Nyiri #5546 Szerintetek a ma esti meccsen a FIFA utasítja a bírót, hogy fújjon a Braziloknak? Szerintem kurvára nagy az esélye. Nagyon remélem a Németek rúgnak 3-t az elején amit nem lehet nem megadni :) -
#5545 RIP. Azert mekkora kib@szas ez a sorstol, hogy egy het mulva akar vilagbajnok lehetne Argentina, es ilyenkor megy el... :( -
#5544 akkor az 5. percben véget ér a meccs, mindenki megvonja a vállát és hazamegy. a világbajnokot pedig egy kalapból húzzák ki, amiben Magyarország, Ungarn és Hungary lesz benne. -
#5543 Es ha szabadrugas miatt fuj a sipjaba?:o -
IXEMGabeo #5542 RIP:(
Öcsi bácsival együtt passzolgatnak fent -
#5541 Meghalt Di Stéfano -
IXEMGabeo #5540 és mindezek ellenében a rögbit kézzel is és lábbal is játsszák:P -
#5539 a játék pedig addig tart, amíg a bíró a sípjába nem fúj. -
fonak #5538 Vagy csak mer kockáztatni. :)
"Azok az emberek akik nem hazardíroznak, nem érdemlik meg, hogy szóba álljanak velük" (Jamamoto admirális) -
#5537 A meccsnek a lefújáskor van vége, mert ugye bekaphatnak egy elkerülhető gólt, mégis nyerni csak támadásból lehet, és a győzelmet sosem kell magyarázni, de mindig kell egy jó kapus, mert a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, és ha ez történik, mert a focit gólra játsszák, ráadásul a futballt ésszel kell játszani, hisz sokszor van, hogy fejben nincsenek ott a pályán, de még akkor is a gól az, amit a bíró megad, és a bírónak mindig igaza van, hisz a foci mindig több volt puszta játéknál, na akkor és csak is akkor lehet és kell a következő mérkőzésre koncentrálni! (közhelyparádé off) -
IXEMGabeo #5536 jó neked, hogy ennyi lóvéd van;) -
IXEMGabeo #5535 Bernard és Jo kb az egyetlen csatárok, de egyikük se nagy szám... -
#5534 Most players in the tournament, Most goals scored, Most MOTM awards, Most players in the Semi finals
-
Zenszkij #5533 nem unod még? húzz már innen -
holeee #5532 Srácok, mondanátok véleményt az írásomról. Egy teljesen egyedi, magyar fejlesztésű játékról van szó benne.
http://holeee.blog.hu -
#5531 Véleményem szerint a világbajnok minden bizonnyal az európai vagy a dél-amerikai kontinens valamelyikéről fog kikerülni. -
#5530 Az nyer aki nem veszít. -
#5529 A kötelező győzelem a legnehezebb. -
#5528 Sajnos a focit gólra játsszák. -
#5527 ha a labda gurul, a játékos pedig fut, és a labda a hálóban köt ki, akkor az gólt eredményezhet... -
#5526 én véleményem szerint aki a döntőben felűlmúlja a másikat az magasba emelheti a trófeát,és világbajnok lesz. -
#5525 :)