6938
-
Gabe18 #5688 Itt most már csak az a lényeg nehogy a németek túlpörögjék, és úgymond "ellövik az összes puskaport". Mert ugye vasárnap megint 0-0-ról fog indulni a meccs. -
#5687 Sztem németek örömmel elpötyögnének még1 félidőt statokat húzni... -
TomStorm #5686 Istenem rúgják már el a labdát mi ez a bénázás rossz nézni ahogy beszorulnak ezek az idióták.Ezt most direkt basszák el Brazilok? -
#5685 Brazilok jobban járnak most a beton focival, kitámadva a Németek szénné alazzák őket! -
Unreal1942 #5684 Rendeltem is egy kört a kis kocsmába :) -
#5683 1 brazil védelmi hiba = 1 feles.
Nem csodálom -
Unreal1942 #5682 Köszönöm ;) -
haxoror #5681 lol csak most kezdtem el nézni, gondoltam úgy sem szokott történni soha semmi az első fél órában, hát bazmeg... -
#5680 Srácnak lesz pénze 2 uj biciklire:D -
#5679 De azért figyelitek hogy milyen csapatjáték megy a németeknél? Önzetlenül adják egymásnak a gólpasszt ezzel behülyítve a kapust plusz a védőket. Aranyat ér ! (Mondom ezt olasz fanként) -
SzocsA #5678 de igen akkor csak 0-3 lesz az eredmény!
Amúgy ez a döntőben meg fogja bosszulni magát! könnyelműen fogják venni a németek! -
Ironman2 #5677 Annyi gól van ezen a vb-n hogy már nem bírja a májam! -
Nyiri #5676 Még kéne egy Marcelo öngól és szép a nap :D -
#5675 első félidő végén, 3 német csere: becserélik a nulla válogatottságú fiatalokat -
Gabe18 #5674 Hát ha szünetbe fel lehetne adni, asszem egyik fél se problémázna vele. -
#5673 A VB-n a helyunk, ilyen vedelemet az aranylabujaink is osszehoznak :D -
#5672 Nyugi, sztem látsz még ugyanennyit :-D -
#5671 De a német maximum on pörögnek örömmel aláznak -
hagyimiklos #5670 Nem azért, de ilyen sza rmutatott játék ellen mi is nyernénk,ami nagy szó. -
#5669 hát miért 0 ez a védelem? Vazze azért 0-5 az nem véletlen. Valahogy tovább jutottak eddig a Brazilok, nem az elején vagyunk gyerekek. Hidd el, most kezdték el komolyan venni a srácok a dolgot. -
TomStorm #5668 Feladni nem lehet?:D -
gombabácsi #5667 nem bunda ez? bár fordítva lenne értelme bundának... -
#5666 -
#5665 Újpest jobban véd nagyon sajnálom őket -
Nyiri #5664 Épp azon gondolkodtam, hogy ilyen erővel mi is lehetnénk negyed döntősek. -
#5663 Jön negyedik gólról üzenet, mire bekapcsolom a TV-t, hogy ne nézzem nagy késésben a meccset már az ötödik gól ismétlése megy :D -
hagyimiklos #5662 Vicc. Nulla játékkal 5-0. -
#5661 Ezek amúgy mi a lókukit csinálnak? Azért ilyen védekezésért sok gyengébb csapatot is lehetne szídni -
#5660 OMG gyerekek Németeknek szurkoltam mert gyalázat volt amit idáig a Brazilok leraktak az asztalra de ez... sajnálom őket... eddig minden idők legnagyobb zakója nekik.... szerintem még a Németek is megsanálják őket.. -
Coral Springs #5659 A 4 -ik gólnál kapcsolódtam be a meccsbe, há mi van itt kérem ??? Ez nagyon komoly gyalázás és még van egy második félidő. -
Nyiri #5658 Hány karakter fér ki az overlayre? 10-0 kifér? :D -
gombabácsi #5657 ez így nagyon veszélyes, marha nagy társadalmi probléma robbanhat ki így... -
TomStorm #5656 Inkább jó kis szambás csajokat mutatnának mert ez a meccs SZÉGYEN!!!! -
#5655 és most? :) -
#5654 mennyibe lehetett a meccsre a jegy? -
#5653 Ugyanaz volt mint a negyedik gól, azt hittem ismétlés ment LOL :D -
j0rmungandr #5651 Akkor lyuk van a védelemben hogy egy elefánt átférne. -
TomStorm #5650 Legalább megvan a VICC műsor mára LOL -
fonak #5649 Ha ez így folytatódik, megdöntik a mieink 10-1-es rekordját.... -
#5648 Jesszus!!!!