6938
-
#5728 Azért az mekkora lenne ha a vége 5-5 és hosszabbítás 11-es párbaj :D -
#5727 Egyébként szerintem is, ennyire még mi sem tudunk megzuhanni :D -
#5726 Szerintem is igaza van, ez a védelem nagyon lyukas, a tanácstalanságot pedig kihasználták a németek. -
#5725 algérai ftw aszondom, cheater németek, fúj,fúj....
egyébként most legalább megkapják a brazilok a "jutalmat" a jogtalan agyon hypolásért.. -
#5724 fred rúg hatot aztán oda a mixetek :C -
#5723 de hát erről szól a foci. Hibák kihasználásáról. Hiba nélkül nincs gól, ha a védők és a kapus teszik a dolgukat, akkor bevehetetlen a kapu. Hibák. Amióta van foci ebből lesznek a gólok. -
#5722 Izgultunk a nejemmel, hogy rámoljanak be még egyet-kettőt a félidő végéig, ha már lúd, legyen kövér alapon, de elszabotálták. :) Minden esetre gyorsan elment a félidő. :)
Néztem a port.hut. Lazán nem tette be az M1 a hosszabbítást és 0:10re már a Híradót írták. Szerintem tudtak valamit. :D -
#5721 Szerintem mi azért jobbak lennénk, 3-0-val, 1. félidő után :) -
#5720 ez nem az én véleményem, Scolari nyilatkozta a 2-0 után álljunk le dolgot:) -
#5719 Abban bízom ,hogy a németek most kilövik magukat és a döntőben elvéreznek! (de nem fognak, ezek a hülyék megnyerik simán) -
#5718 hagyd már a hülyeséged, elhiszem, hogy nem szereted a Német csapatod, de azért magad ne alázd meg ennyire... -
#5717 tehát egyetértünk, hogy a braziloknak semmi keresnivalója az elődöntőben ilyen védelemmel:D -
#5716 Hát a brazilok úgy játszanak, mintha a mieinket látnám :) Sejtettem ,hogy a németek mennek tovább de ez azért túlzás. -
#5715 Omg, ezt a brazilok soha nem fogjak kiheverni :D
Orom nezni ezt az alazast :P -
#5714 a 3.góltól már könnyelműek voltak a németek, csak a brazil csapat annyira szétesett, hogy ezek is bementek.
egyébként elég fura, de engem özil személye még az 5 gólos gála melett is irritál:( -
argo001 #5713 Egyébként a németek semmi különlegeset nem mutattak eddig, csak a brazil védelem hibáit könyörtelenül kihasználják.
Nem mintha bánnám, sőt... :D -
#5712 ez akkora hülyeség, havert is lebasztam... mi az, hogy 2-0-nál álljon le egy csapat? amelyik megteszi, az nem a profi vonalba való. Ha ennyi különbség van a kettő között, hát akkor ennyi. A gólok száma nem illem, hanem teljesítmény kérdése. -
hagyimiklos #5711 Túlzás? Semmilyen túlzás nincs itt.
Németek gyakorlatilag találtak öt gólt egy olyanvédelem ellen, ami van olyan lyukas, mint a magyar válogatoté. Hányszor is passzolták le nekik 30 méterre a kapujuktól a labdát,amiből gól lett? -
sempronius18 #5710 Hát tizen valahány éve még egy Mario Jardel aranycipősként nem fért be a válogatottba a Braziloknál ma meg Hulk kezdő.......azért ez a széthullás meglepett. -
Ironman2 #5709 Számbá!!! -
Gabe18 #5708 Talán túlzás, de mintha már a németek pár kontrát szándékosan elpasszoltak volna, mert lett volna lehetőség megindulásra, de furán meredek passzok lettek belőle a végén.. De hogy a koncentráció már sehol nincs az biztos.
Nem is baj, fél gőzzel a döntőbe. Aztán remélhetőleg holnap egy hosszabbításos vérremenő meccsen jut be a másik. -
#5707 Scolari most szerintem elmondja majd hogy Low hibája az egész, hiszen 2-0nál illene rászólni a csapatra, hogy ne rugjanak már többet, mer minek... -
#5706 Jobban jártak volna? -
#5705 -
#5704 8:2re teszem a végét. Gyors brazil gól az elején, aztán még 3 német, majd a végén még egy brazil. Aztán holnap nem lesz elődöntő, mert utcai harcok lesznek mindenhol Brazíliában. -
paj01 #5703 Hat ilyen vilagtalan csatarokkal nem is lehetett varni h brazilok vb t nyernek. Erre jott h silva elbszta, szet esett a vedelem. Neymar volt a fenysugar dehat...rodalgirnyot meg nem kell elhozni..minek az,inkabb tele rakta a ven gyoker utepito munkasokkal a kozeppalyat :-D cumi. -
#5702 Ha nem állnak ki, csak 3:0. :D -
#5701 amúgy szerintem ez a meccs ennyi.. A Brazilok összeomlottak a Németek pedig hagyják a fenébe az egészet. -
TomStorm #5700 Ez az Oszkár ki a fa@@om ki ez??Pancser -
#5699 Azért mert ilyen jegyárakat nem engedhetnek meg maguknak azok, akik balhézhatnának.
A többi meg elsirdogál, vagy hazamegy. -
#5698 Azért nem gondoltam volna, h. lesz csapat ami nagyobbat pukkan, mint a spanyolok -
Gabe18 #5697 Majd a meccs után. Asszem pár embernél ki fogja arra felé verni ez a biztosítékot. De hát ez van, ők akartak VB-t rendezni. Már aki akart... -
#5696 azért ez erős túlzás.. sőt... -
#5695 majd meccs után az utcákon. Sajnálom a kint lévő német szurkolókat :/ -
SzocsA #5694 Ház az iram nem fogja a német ghána meccset felülmúlni! -
#5693 én csak azt nem értem, miért nem futotottak be a pályára a szurkolók, meg eleve miért nincs mészárlás? -
#5692 A tészta, mondaná egy idős mester -
:D
-
hagyimiklos #5690 A vicc az hogy a németek semmit nem mutatnak de 4 labda eladásból lőttek 5 gólt. -
TomStorm #5689 Amúgy ja mondjuk lehet jobban tennék..