6938
VB 2014
  • Shep
    Azért az mekkora lenne ha a vége 5-5 és hosszabbítás 11-es párbaj :D
  • Shep
    Egyébként szerintem is, ennyire még mi sem tudunk megzuhanni :D
  • adam46
    Szerintem is igaza van, ez a védelem nagyon lyukas, a tanácstalanságot pedig kihasználták a németek.
  • DasIsFuck
    algérai ftw aszondom, cheater németek, fúj,fúj....

egyébként most legalább megkapják a brazilok a "jutalmat" a jogtalan agyon hypolásért..
  • Jim Morrison
    fred rúg hatot aztán oda a mixetek :C
  • w77d
    de hát erről szól a foci. Hibák kihasználásáról. Hiba nélkül nincs gól, ha a védők és a kapus teszik a dolgukat, akkor bevehetetlen a kapu. Hibák. Amióta van foci ebből lesznek a gólok.
  • a.carkey
    Izgultunk a nejemmel, hogy rámoljanak be még egyet-kettőt a félidő végéig, ha már lúd, legyen kövér alapon, de elszabotálták. :) Minden esetre gyorsan elment a félidő. :)

Néztem a port.hut. Lazán nem tette be az M1 a hosszabbítást és 0:10re már a Híradót írták. Szerintem tudtak valamit. :D
  • Prince23
    Szerintem mi azért jobbak lennénk, 3-0-val, 1. félidő után :)
  • Láma!
    ez nem az én véleményem, Scolari nyilatkozta a 2-0 után álljunk le dolgot:)
  • Shep
    Abban bízom ,hogy a németek most kilövik magukat és a döntőben elvéreznek! (de nem fognak, ezek a hülyék megnyerik simán)
  • w77d
    hagyd már a hülyeséged, elhiszem, hogy nem szereted a Német csapatod, de azért magad ne alázd meg ennyire...
  • Láma!
    tehát egyetértünk, hogy a braziloknak semmi keresnivalója az elődöntőben ilyen védelemmel:D
  • Shep
    Hát a brazilok úgy játszanak, mintha a mieinket látnám :) Sejtettem ,hogy a németek mennek tovább de ez azért túlzás.
  • zaki
    Omg, ezt a brazilok soha nem fogjak kiheverni :D
    Orom nezni ezt az alazast :P
  • DasIsFuck
    a 3.góltól már könnyelműek voltak a németek, csak a brazil csapat annyira szétesett, hogy ezek is bementek.

egyébként elég fura, de engem özil személye még az 5 gólos gála melett is irritál:(
  • argo001
    Egyébként a németek semmi különlegeset nem mutattak eddig, csak a brazil védelem hibáit könyörtelenül kihasználják.
    Nem mintha bánnám, sőt... :D
  • w77d
    ez akkora hülyeség, havert is lebasztam... mi az, hogy 2-0-nál álljon le egy csapat? amelyik megteszi, az nem a profi vonalba való. Ha ennyi különbség van a kettő között, hát akkor ennyi. A gólok száma nem illem, hanem teljesítmény kérdése.
  • hagyimiklos
    Túlzás? Semmilyen túlzás nincs itt.
    Németek gyakorlatilag találtak öt gólt egy olyanvédelem ellen, ami van olyan lyukas, mint a magyar válogatoté. Hányszor is passzolták le nekik 30 méterre a kapujuktól a labdát,amiből gól lett?
  • sempronius18
    Hát tizen valahány éve még egy Mario Jardel aranycipősként nem fért be a válogatottba a Braziloknál ma meg Hulk kezdő.......azért ez a széthullás meglepett.
  • Ironman2
    Számbá!!!
  • Gabe18
    Talán túlzás, de mintha már a németek pár kontrát szándékosan elpasszoltak volna, mert lett volna lehetőség megindulásra, de furán meredek passzok lettek belőle a végén.. De hogy a koncentráció már sehol nincs az biztos.
    Nem is baj, fél gőzzel a döntőbe. Aztán remélhetőleg holnap egy hosszabbításos vérremenő meccsen jut be a másik.
  • Láma!
    Scolari most szerintem elmondja majd hogy Low hibája az egész, hiszen 2-0nál illene rászólni a csapatra, hogy ne rugjanak már többet, mer minek...
  • Kandurex
    Jobban jártak volna?
  • Solten
  • a.carkey
    8:2re teszem a végét. Gyors brazil gól az elején, aztán még 3 német, majd a végén még egy brazil. Aztán holnap nem lesz elődöntő, mert utcai harcok lesznek mindenhol Brazíliában.
  • paj01
    Hat ilyen vilagtalan csatarokkal nem is lehetett varni h brazilok vb t nyernek. Erre jott h silva elbszta, szet esett a vedelem. Neymar volt a fenysugar dehat...rodalgirnyot meg nem kell elhozni..minek az,inkabb tele rakta a ven gyoker utepito munkasokkal a kozeppalyat :-D cumi.
  • a.carkey
    Ha nem állnak ki, csak 3:0. :D
  • w77d
    amúgy szerintem ez a meccs ennyi.. A Brazilok összeomlottak a Németek pedig hagyják a fenébe az egészet.
  • TomStorm
    Ez az Oszkár ki a fa@@om ki ez??Pancser
  • Láma!
    Azért mert ilyen jegyárakat nem engedhetnek meg maguknak azok, akik balhézhatnának.
    A többi meg elsirdogál, vagy hazamegy.
  • sz4bolcs
    Azért nem gondoltam volna, h. lesz csapat ami nagyobbat pukkan, mint a spanyolok
  • Gabe18
    Majd a meccs után. Asszem pár embernél ki fogja arra felé verni ez a biztosítékot. De hát ez van, ők akartak VB-t rendezni. Már aki akart...
  • w77d
    azért ez erős túlzás.. sőt...
  • Jim Morrison
    majd meccs után az utcákon. Sajnálom a kint lévő német szurkolókat :/
  • SzocsA
    Ház az iram nem fogja a német ghána meccset felülmúlni!
  • SLICK
    én csak azt nem értem, miért nem futotottak be a pályára a szurkolók, meg eleve miért nincs mészárlás?
  • Muki100
    A tészta, mondaná egy idős mester
  • Jim Morrison

:D
  • hagyimiklos
    A vicc az hogy a németek semmit nem mutatnak de 4 labda eladásból lőttek 5 gólt.
  • TomStorm
    Amúgy ja mondjuk lehet jobban tennék..