Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Argentína semmi különöset nem csinált ez a szomorú...

alibi csapat a szó szoros értelmében...

Messinek köszönhetik azt is, hogy a csoportból tovább kerültek...+

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Nekem tök mindegy mit találnak ki, de ez így egy ilyen komoly világversenyen melyet négy évente tartanak ebben a szakaszban irritáló.

A medve nem játék.

DasIsFuck
Szerintem meg alapból tizenegyespárbajokkal kellene eldõlnie minden futball mérkõzésnek...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Megnézed hány másodpercre mentek át a felezõn és rögtön látszik.

A medve nem játék.

Csodálatos gondolat...
Most azt nem tekintve hogy teljes agyrém az egész, mégis ki döntené el hogy egy csapat 11 emberrel védekezik vagy csak 10-el?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a.carkey
Komolyan, kellene valamit csinálni ha egy csapat mást se csinál, mint 11 emberrel védekezik. Tíz perc után -1 ember, 20 után még egy, aztán ha -3 emberelõnyben sem rúg gólt az ellen, akkor az ellentõl -1, és így tovább. Ezt kombinálva bármivel, ami antifocira ad lehetõséget.

A medve nem játék.

DasIsFuck
Igazából ez várható volt a belgáktól, még én is megmondtam, hogy ez a játék kevés lesz argentína ellen.
Egy Usa ellen el lehetett ezt játszani, de egy komoly elut csapat ellen már nem.
Ezért nem hiszem hogy az argentínokat kellene utálni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Szerintem megint nem sikerült a stúdióban szinkronba hozni a képet és hangot, elég zavaró.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
Az...<#szomoru2>
CR-nek jo az X, nem is fognak kitamadni.
Lehet itt is hosszabbitas lesz...

CRC jól nyomja h még nem szoptak be egy gólt se, de sztem Német-Holland döntõ lesz

rage
Egy újabb csodálatos mérkõzés.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Jim Morrison
Nem tudom eldönteni, a kommentár hangja késik vagy ennyire le van lassulva?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

el vagyok kurvára keseredve...csalódott vagyok, mert Argentínának volt a legkönnyebb sorsolása és, amit mûveltek a kieséses szakaszban vérlázító és nálam NEM FUTBALL...Messi ide vagy oda, hajtós Di María...kurvára ideges vagyok, amiért beálltak 1-0-nál egy védõrõl odapattanó lövés és ez a neve nincs ki Higany meg bevágja...

meg se nézem, ha Argentína-Brazília döntõ lesz...

évekkel ezelõtt imádtam mindkét válogatottat most pedig mindkettõ folyamatosan alibizik (bár a Brazílok tény és való tegnap jól nyomták, azért mégiscsak 2 pontrúgásból szereztek gólokat, ami külön csalódás...)

Nem tetszik ez az elõdöntõ párosítás...minden csapat kiesett, akikkel szimpatizáltam...Németek nyerjék meg innentõl, mert évek óta ott vannak a tûz közelében sõt még a Hollandok is felõlem nyerhetik, mert megvertek egy Spanyol, chilei és egy kemény mexikói csapatot eleddig (valószínû behúzzák CRC-t is)...

Ez az Argentín válogatott az egyik legrosszabb, amit valaha láttam és pont õk jutnak el ilyen messzire...egyszerûen röhejes...

Kellemes szórakozást a CRC-Ned meccsre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
nah legyen már egy pörgõs jó meccs...

3+ lap és 10+ szöglet?

Coral Springs
100+ hsz szájkarate, szép volt srácok !

Most pedig hajrá Costa Rica, bár nem hiszem hogy még a hollandokon is túljutnának, de aztán ki tudja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

rage
Ahhoz képest, ahogy a máltai csapatok ellen szerepeltek kupacsapataink, ez akkor is szép eredmény, ha a Lyon a D csapatával játszik 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lacee86
Azért gondolom a Lyon erõsen tartalékos. 😊 De attól még persze meglepõ eredmény.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

rage
Bezzeg a Debrecen közben a negyediket rúgja az Olympic Lyonnak 😊

contraste
<#nyes><#taps> ez sikerdíjgyanús😄

ain't got no history

Lacee86
Én most valahogy azt érzem, h lesz több gól is, a tippem 3-0. Costa Rica már így is messze messze túlszárnyalta a legvadabb álmokat. 😊

contraste
Jó bocsánatot kérek a szóhasználatért, de attól még nem igaz, amit írtál, egyáltalán nem "semmi játékkal" jutottak tovább a belgák, USA azon a meccsen örülhetett és köszönhette a kapusának többek közt meg a szerencsének, hogy nem lettek kitömve, mint egy fácán😄

ain't got no history

rage
Pedig amúgy jól indult a VB. A csoportmeccsek szoktak unalmasabbak lenni, ehhez képest egy halom tök jó meccs volt.
De az egyenes kieséses rendszerben már mindenki a biztonságra játszik, illetve ahogy írtam, több csapat túlságosan is tisztelte nagyobb nevû ellenfelét.

Na meglátjuk este, remélem, nem az lesz, hogy lõnek a hollandok egy gólt a 3. percben, aztán onnantól békés gurigázás jön.

Láma!
igen, nem volt olyan nagyon rég 😄

de hát ezt magyarázhatod itt... az nem foci volt, ez a foci...

Én emlékszem 😄

rage
Emlékszel, volt olyan is, mikor Brazilia világbajnok lett, de az edzõt leváltották, mondván nem játszott a csapat elég tetszetõsen...

Lacee86
Olyan szórakoztató, ahogy ontod a f*szságaid, ne ronts el az örömöm. 😊

Láma!
Régebben az ilyen kijelentésért Brazíliában lincseltek volna...

rage
"Rá kellett szólnom a játékosokra, mert a második gól után már harmadikat meg negyediket akartak rúgni. Nincs szükség annak bizonygatására, hogy tudunk harmadikat vagy negyediket is rúgni."

Nos, régebben azért nem ez volt a mottó.

UUUU
Hogyne. Csak nem sima cicit szívsz hanem hosszúcicit jó ratyi módjara, amilyen vagy.
És nem kell válaszolni erre, hiszen állítólag te nem vagy troll. Oh wait...de

Láma!
csak egy kicsit másképp... 😄
viszont jó meccs volt, óriási drámával, persze, ez manapság ahogy itt olvasom nem foci... hanem cirkusz -.-

Lacee86
Na ugye. 😊

rage
Az is Suarezrõl lett híres 😊

De ez legalább nem volt unalmas x 😄😄

Lacee86
Én cicit szívok, te meg idegenekkel szájkaratézol sg-n. 1-1, mindenki boldog. <#eljen>

"+1 az összes fetrengõs mûmájer zsírdisznónak küldenék egy nagy adag lóbránert.... nyerjenek akkor 2 góllal vagy mutassanak valamit ne fetrengjenek mint a partravetett hal"

Nem is rossz ötlet, 2 góllal kell nyerni... 😄

Láma!
Uru - Ghána 2010.

UUUU
Itt aki ma bármit bevett az te vagy, két marokkal szivtad a hosszúcicit a haveroddal együtt, aki már a mérközés elejétõl ellenszenvesen, nem egy csapatnak szurkolt, hanem egy másik ellen.

Igy jártatok.

"Ezen a meccsen az argok semmivel sem mutattak többet, mint a belgák.
Nem az a baj, hogy az argók egy góllal nyernek, hanem ezzel a játékukkal idáig lehet jutni..."

Ennyi....

Lacee86
Te meg már úgy látom be is vetted, csak valószínûleg nem jót. 😞 Jönnek a mellékhatások.

UUUU
De azért inkább neked kellene bevenni a gyógyszert, de sajnos a te problémádra nem létezik megoldás, még nem tart ott pszichológia.

Ja b+ elkaptad a lényeget húzok is a Pride-ra.
Mor3llo
azta mekkora oltás 😄DDDDDDDDD
azért ez még egy alapvetõen informatikai oldalon/fórumon is kemény 😄DDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Lacee86
Te beteg vagy, komolyan aggódom érted. 😞

UUUU
Gondolom itt a te ánuszodról lehet szó,amibe az ujjaddal vájkáltál. <#eplus2>

Lacee86

Rita79
Miért eddig hányszor dobta fel magát az ellene irányuló egyértelmû buktatásokból, melyekbõl van egy nagy csomagnyi?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

SLICK
szerintem meg mind melegek vagytok :c

rage
Akkor mondjuk azt, hogy láttunk már vb-n egyenes kieséses rendszerben jobb meccseket?
Például ha már német-francia, a hosszabbítás utáni 3:3?

De nem kell ennyire visszamenni az idõben, az elmúlt vb-ken is jobbak voltak ezek a meccsek, most viszont a csoportmeccsek voltak az átlagosnál sokkal jobbak.

Lacee86
Magyarország a 100 ezer foci szakértõ országa. Én nem vagyok köztük minden bizonnyal, de te tuti elõkelõ helyen vagy benne mester. Respect. <#worship><#worship><#worship>