6938
VB 2014
  • Mor3llo
    hagyjátok már hagyimiklost, fogyaték
  • hagyimiklos
    Elöbb tedd be magadnak a vazelint
  • hagyimiklos
    Én értem te meg egy elfogult fasz vagy.
  • a.carkey
    Még van egy félidő. Inkább örüljünk, hogy (El-)Salvador elleni '82es mestermunkánk max. egy félideig lehet veszélyben, utána négy évig ismét nem. :D
  • w77d
    de nem érted????? hát megtörtént! túljátszották ez ellenfelet!!! vagy mi a faszom lenne már de tényleg?
  • Jim Morrison
  • hagyimiklos
    Nyilvánvaló hogy 4 gólt tud lőni egy csapat 6 percen belül egy VB középdöntőben, mert túljátszák az ellenfelet a saját erejükből, hát hogyne.
  • sz4bolcs
    Na azt az anyukát mutogathatnák a meccs helyett
  • w77d
    jó elvakultam, de várjá gyorsan megnézem az eredmény jelzőt..... ja, 0-5 bocsi
  • Gabe18
    Mosolygó brazil mezes nő. Szerintem azt hiszi ez még csak a bemelegítés volt...
  • Count Adyn
    Ez jutott eszembe a szünetben:D
  • DasIsFuck
    szerintem azok után a német meccsek után amit a portugál gála után nyomtak, már érezhető volt, hogy ez egy vb döntős csapat lesz, akik olyan borzalmas félidők után is betudják húzni a meccseket azok a csapatok nem véletlen jutnak oda ahova.
    lásd a 10-es spanyol vagy 06-os olasz csapat.
  • a.carkey
    Az a röhej, hogy 0:0nál a brazilok még lazán el-el kezdtek színészbobkodni, aztán erre most már nem lesz idejük. :D
  • zaki
    A nemeteknek azert jar dicseret, mert 2-0-nal nem alltak le tuytimutyizni, ahogyan a legtobb csapat tenni... Viszont 5-0-nal mar igen, szal kapjak be :D
  • Shep
    Hát akkor a cserekapus :D
  • hagyimiklos
    6 perc alatt négy gól.
    Szerintem ilyen se volt még, hogy ennyire szarul játszon egy védelem és leajándékozzanak 4 gólt.
  • TomStorm
    Szerintem az már nincs a nézőtéren:D
    Legalábbis én már húztam volna a francba onnan
  • Shep
    Hát lényegében nem, mert a brazilok intézték el a dolgot :)
  • zaki

bocsi :D
  • SpeedXHUN
    Tudom gyenge most a brazil csapat, de a német taktika most is lenyűgözött
  • zaki
    https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/p235x350/10306181_1099055753467973_6475390420634270424_n.png
  • Shep
    Én utálom őket az viszont tény, hogy az ő játékuk a legkönnyedebb, még ha voltak nehézségeik is.
  • Gabe18
    Nyilván egy VB elődöntőben véletlenül megy egy csapat öt góllal. Nem is csinálnak semmit, csak úgy jött.
  • a.carkey
    Itt a második gól miatt történt tanácstalanság pár percig, ami még három gólt eredményezett. Szerintem tök érthető, nem erre készültek. De ez van Brazília!
  • DasIsFuck
    én is német drukker vagyok csak próbáltam ironikus lenni.:D
  • Shep
    Behozzák Ronaldot a nézőtérről :D Annyit még úgy télapósan is érne, mint Freddy :D
  • DasIsFuck
    én meg merem remélni:)
  • gombabácsi
    lehet hogy a brazil focisták most azért vannak megijedve, hogy túl látványos a bunda, ezért rúgniuk kell legalább 3-at :)
  • TomStorm
    Ki rúgná az ötöt?Az Oszkár?:DD
    Szakadok ezeken a pancsereken már amúgy
  • argo001
    Engem egyáltalán nem zavar, sőt örülök annak, hogy ennyivel mennek a németek.
  • Shep
    Hát a fene tudja, argentínok 5. percben lerúgják Robbant aztán vége is a hollandoknak.
  • DasIsFuck
    én csak annyit mondok, néz meg klosét azért mit küzd, addig özil 1 félidő után mintha a lelkét kilehetle volna...ez az ami irritál, mert khedira sem jó, de legalább küzd-hajt...
  • a.carkey
    De aztán mégsem így lett. :D

• hagyimiklos
    Ja azért szerettem volna, ha a brazilok kiesnek.
    De te a német fasszopástól nem igazán akarod észre venni, mi is történik a pályán.
  • Gabe18
    Hát az elején engem is idegelt Özil. Poroszkál fel-alá, egy méter nem fut kétes labdáért.
  • Shep
    Én asszem megnézek inkább egy filmet, ott legalább lesz némi izgalom :)
  • a.carkey
    Ilyenkor sajnálom a horvátokat. Ha kicsit is van isten, a brazilok már a csoportkörben kizakóznak, és nincs ekkora megaláztatás. Ja, és szombaton még meccselnek egyet az argentinokkal, mert hogy holnap a Hollandok mennek tovább, ezek után meg merem jósolni.
  • Mor3llo
    engem is....
    jöjjön már Götze/Draxler
  • Susarc
    TROLLFOCIRÓL:

"Egy ilyen brazil csapatot a mennyei megyeiben kutyákkal kergetnék el a faluból..."

:D
  • Rita79
    Látom mindenki élvezi a brazil szappanoperát. :D