Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szerintem azon fog múlni, hogy ki rúg több gólt a másiknál

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lacee86
A maradék 4-bõl szorzók ide vagy oda, nem lehet megmondani igazán, h ki lesz a végsõ gyõztes. Annyi mindenen múlhat...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Zenszkij
butaság volt ennyit tenni rá, bukó lesz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

attól függ h mikor rakta meg
azt hiszem a VB elõtt 8x-os pénzt fizetett
csoportkör után 4x-es pénzt
most tart 3.25nél (õk a legesélyesebbek az oddsok szerint)

Molnibalage
Miért túlzás...? Egyértelmû, hogy csak õt nyomatják és így sikerült 1 fontos gólt rúgnia összsen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Azért ez erõs túlzás... De én sem szeretem ezt a nagy Neymar kultuszt a brazilokkal kapcsolatban.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Molnibalage
Amibõl 2 Kamerun ellen volt, futottak még kategóriás ellenfél az egyik meg tizenegyes volt ugye? Tehát kb. 1 olyan gólja volt, ami kritikus helyzetben volt....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja, csak 4 gólt végül is.
Lacee86
Ha ennyi pénzed van...

Molnibalage
Mennyit fizet, ha nyersz?

DaemoonHunter
Az hogy próbálnak egységesek lenni, meg próbálnak megfelelni a kultúrájuknak nem jelenti azt hogy végig fogják szántani a pályát, egyszerûen ilyen emberek, ami inkább elõny mint hátrány. Persze felmerül hogy akkor miért nem teszik annyira oda magukat, de azt sem árt tudni hogy a dél amerikai csapatok, mentalitás egyáltalán nem a hajtásról meg az õ szemükkel nézve rettentõ sok futásról szól. Labdázgatás van, háromszögjáték, kreativitás, ez brazília. Az más kérdés hogy mi jön belõle össze, nagyon kíváncsi leszek. Racionálisan gondolkodva a németek ezt is precízen behúzzák 1-2 góllal.

a hozzad hasonlok miatt keruli el bolygonkat minden ertelmes letforma...

http://gaborszantai.co.uk/

contraste
Nem vagy normalis😄

ain't got no history

100k ment a Német gyözelemre. Vagy örülök vagy ugrott idén nyáron a bringa vásárlás 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mor3llo
Na ez a baj, hogy semmi sem látszódott, a legtöbb meccsük nyögvenyelõs sz@r volt. Ha már azt akarják elhitetni, hogy õk 100000%-ban ott vannak lélekben, és viszi õket elõre a szívük, akkor látnánk azt, hogy felszántják a pályát. De errõl szó sincsen...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaemoonHunter
Most õszintén te azt gondolod hogy õk ezzel akarnak vb t nyerni? 😄
Scolari pontosan tudja a receptet, még ha nem is látszott sokszor, de kezd mûködni valami.

Jaja! Az átszellemült puto-zás is kevés lesz.

contraste
Hat meglatjuk, mondom, nekem ez csak egy sejtes..

ain't got no history

contraste
Oriasi a Hype korulotte ez kell nekik..

De azt nem mondanam, hogy semmit nem tett hozza, max nem annyit, amennyit elvarnank egy ennyire beharangozott jatekostol. De meg mindig o csinalt a legtobbet a csapataban, jo meg talan David Luiz jol megy, de Oscar total indiszponalt pl, ami meglepo, mert konf. kupan kb legjobb volt.

ain't got no history

Mor3llo
Az a baj ezzel, hogy megint lélektani magyarázatok vannak arra, hogy miért Brazília fog továbbjutni.
A braziloknak is rá kellene arra jönni, hogy szép dolog, hogy érzelmesen éneklik tovább a himnuszt, meg potyognak a könnyeik, meg kivetkõzve magukból ordítanak, ha gólt lõnek, de ezekkel nem lehet meccset nyerni.
Persze, Chile meg Kolumbia ellen ez is összejött, nyögvenyelõsen, de a fentiek édeskevesek lesznek egy vérprofi, higgadt német válogatott ellen.
Talán a pályára kellene valami érdemlegeset kitalálni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Molnibalage
Bár érteném, hogy miért. Eddig kb. semmit nem tett hozzá a csapat sikeréhez...

Lacee86
Én azt gondolom, h nem ennyire Neymar függõ a brazil válogatott, mint ahogyan ez a csapból folyik. Viszont se Neymarral, se nélküle nem érzem õket annyira erõsnek, h vb-t nyerjenek. Én német-holland döntõt jósolok.

contraste
Ez elsore hulyen hangzik, de sztem Brazilia most eselyesebb, hogy Neymar kiesett (a ringbu😄 )

1. Akit betesznek helyere hipermotivalt lesz.

2. Az egesz csapat erte is fog kuzdeni, nem ugy, ahogy mi fel tudjuk fogni! Eleg csak megnezni a videot, ahogy a brazil TV-ben Neymarral webcam-en beszeltek a korhazbol es az egesz studio bogott! Ok mas szinten erzik ezt at. Nemzeti ugy.

3. Ha Neymar jatszik, kepes Brazilia kicsit hatradolve jatszani, mert majd a kisgyerek megoldja. (ez is benne lehet)

Szoval, lehet fura, de sztem ezt Brazilia atszellemulve meg fogja nyerni ellentmondast nem turve.

ain't got no history

ha A megnyeri (SG team bánatára) akkor nevetni fogok mindazokon, akik B, C és D hypeolták😄DD

A, B, C, D - tetszoleges csapat.

http://gaborszantai.co.uk/

ha Németország megnyeri (SG team bánatára) akkor nevetni fogok mindazokon, akik Brazíliát, Argentínát és Hollandiát hypeolták😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem mondtam, hogy nem érdemelték meg😉, de, ha 11-esekkel kiesnek ezek után is a fejüket verhették volna a falba

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Láma!
brazil idõ szerint. itt 22:00

desigo
17:00 ?
Count Adyn
Ha neked igy jobb hidd igy😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
"Csak" úgy, h velük fognak játszani. 😊

Tehát ezzel elismered,hogy ez a Holland válogatott is kissé messze van a "nagyszerûtõl",köszönöm
1 darab büntetõvel 😄
Ne haragudj de a Hollandokról volt szó.Most,hogy jön ide Argentína?
Rita79
Jaja, még az a szerencse, hogy a többi résztvevõ látványos szép meccseken megy tovább. 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Nem volt mûesés, jogos 11-es volt. ráadásul egyet még meg se adtak neki az elsõ félidõben.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Mexikó ellen is büntetõvel mentek tovább.Nyögvenyelõs 2 szar meccsük volt ez van
Count Adyn
Miért robben mûesése után nem büntetõbõl mentek tovább? rendes játékidõben is büntetõnek hivjak😊<#beka3>

adam46
Szerintem is az egyik legjobb csapat jelenleg, én szurkolok nekik, hogy megnyerjék. Azért elég sokat tettek a tovább jutásért, más kérdés, hogy CR-nak egész VB alatt olyan mákja volt, meg Navasnak nagy védései, meg sok színlelése, amivel elég rendesen meg lehet törni a játékot. Nem hiszem, hogy Németország, Brazília vagy Argentína jobban megérdemelnék a trófeát, õk se nyújtottak eddig valami kimagasló teljesítményt.
Rita79
Melyik meccsükön mentek tovább büntetõkkel még cr-en kívül? Csak mert mexikót a rendes játékidõben gyõzték le. Szal nem kéne badarságokat írogatni. Az egyik kimagaslóan legjobb csapat és kész. Benne vannak a legjobb 4 között gazdagon megérdemelten. Szal pszt...

Lacee86
Csak az utolsó meccsen mentek tovább büntetõkkel, és akkor is úgy, h 600 helyzetük volt a meccs alatt, CR-nak meg volt egy Navas-a meg egy Fortunája... Hollandiának ez volt a mélypont, de ettõl még egy kiváló csapat, nagyon komoly játékerõvel. Pont, hogy az argentinokról lehetne beszélni, akik szenvedõs, semmitérõ játékkal jutottak túl Svájcon és Belgiumon is, de a csoportmeccseken sem voltak meggyõzõek egyáltalán, hiába nyerték meg mindhármat.

Ebbe a csapatba mi a nagyszerû?Olyan lejtõn megy lefelé a játékuk VB-n,hogy lassan nézni se lesz a legjobb.Majd dicsérjük õket ha legyõzik Argentínát rendes játékidõben de az utóbbi 1-2 meccsükön büntetõkkel mentek tovább.Mind2 meccsen,ez a nagyszerü Hollandia?
Solten
Ebbol 11 Van Persie, o eleg dekoncralt volt... 😊) 11-est bevagta lazan mindenesetre.

Saor Alba

Coral Springs
Jól van, ne itt okoskodjál csiribiri. Majd nézel janival a moziban amikor az argentinok kiverik a hollandokat, felesleges itt hypeolnod õket.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Rita79
Sztem betegség olyat állítani, hogy az a csapat dekoncentrált, aki sok lesbe megy bele. A támadó foci az egészen más mint a védekezõ. Szerintem inkább dicséri a hollandokat a sok les is az egyéb mutatók mellett illetve azokkal együtt. Nyomtak, mint még sztem egy csapat sem. És az ellen a cr ellen, aki idáig várakozáson felül teljesített, tehát nem egy utolsó rangú csapat ellen. Szó mi szó, el kell ismerni a Hollandok nagyszerûségét, aki ezt nem teszi, az irígy és csak a rosszindulat szól belõle.

Láma!
a 13 les az azért odaver... hollandok részérõl nagyfoku dekoncentráltság, Costa Rica részérõl meg óriási koncentráció, hibátlan védekezés😊

Szerintem már a stat szerint is a Hollandok megérdemelten mentek tovább.

Jim Morrison
Ha jol ertem, akkor nem is serult meg, az egesz a szabadkomuvesek altal megrendezett jelenet volt?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mars vissza a konyhába elfogultkám.DDD