Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azért az mekkora lenne ha a vége 5-5 és hosszabbítás 11-es párbaj 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyébként szerintem is, ennyire még mi sem tudunk megzuhanni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

adam46
Szerintem is igaza van, ez a védelem nagyon lyukas, a tanácstalanságot pedig kihasználták a németek.
DasIsFuck
algérai ftw aszondom, cheater németek, fúj,fúj....

egyébként most legalább megkapják a brazilok a "jutalmat" a jogtalan agyon hypolásért..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jim Morrison
fred rúg hatot aztán oda a mixetek :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
de hát errõl szól a foci. Hibák kihasználásáról. Hiba nélkül nincs gól, ha a védõk és a kapus teszik a dolgukat, akkor bevehetetlen a kapu. Hibák. Amióta van foci ebbõl lesznek a gólok.

a.carkey
Izgultunk a nejemmel, hogy rámoljanak be még egyet-kettõt a félidõ végéig, ha már lúd, legyen kövér alapon, de elszabotálták. 😊 Minden esetre gyorsan elment a félidõ. 😊

Néztem a port.hut. Lazán nem tette be az M1 a hosszabbítást és 0:10re már a Híradót írták. Szerintem tudtak valamit. 😄

A medve nem játék.

Prince23
Szerintem mi azért jobbak lennénk, 3-0-val, 1. félidõ után 😊

Láma!
ez nem az én véleményem, Scolari nyilatkozta a 2-0 után álljunk le dolgot😊

Shep
Abban bízom ,hogy a németek most kilövik magukat és a döntõben elvéreznek! (de nem fognak, ezek a hülyék megnyerik simán)

w77d
hagyd már a hülyeséged, elhiszem, hogy nem szereted a Német csapatod, de azért magad ne alázd meg ennyire...

Láma!
tehát egyetértünk, hogy a braziloknak semmi keresnivalója az elõdöntõben ilyen védelemmel😄

Shep
Hát a brazilok úgy játszanak, mintha a mieinket látnám 😊 Sejtettem ,hogy a németek mennek tovább de ez azért túlzás.

zaki
Omg, ezt a brazilok soha nem fogjak kiheverni 😄
Orom nezni ezt az alazast 😛

DasIsFuck
a 3.góltól már könnyelmûek voltak a németek, csak a brazil csapat annyira szétesett, hogy ezek is bementek.

egyébként elég fura, de engem özil személye még az 5 gólos gála melett is irritál😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Egyébként a németek semmi különlegeset nem mutattak eddig, csak a brazil védelem hibáit könyörtelenül kihasználják.
Nem mintha bánnám, sõt... 😄

w77d
ez akkora hülyeség, havert is lebasztam... mi az, hogy 2-0-nál álljon le egy csapat? amelyik megteszi, az nem a profi vonalba való. Ha ennyi különbség van a kettõ között, hát akkor ennyi. A gólok száma nem illem, hanem teljesítmény kérdése.

Túlzás? Semmilyen túlzás nincs itt.
Németek gyakorlatilag találtak öt gólt egy olyanvédelem ellen, ami van olyan lyukas, mint a magyar válogatoté. Hányszor is passzolták le nekik 30 méterre a kapujuktól a labdát,amibõl gól lett?
Hát tizen valahány éve még egy Mario Jardel aranycipõsként nem fért be a válogatottba a Braziloknál ma meg Hulk kezdõ.......azért ez a széthullás meglepett.
Számbá!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Talán túlzás, de mintha már a németek pár kontrát szándékosan elpasszoltak volna, mert lett volna lehetõség megindulásra, de furán meredek passzok lettek belõle a végén.. De hogy a koncentráció már sehol nincs az biztos.
Nem is baj, fél gõzzel a döntõbe. Aztán remélhetõleg holnap egy hosszabbításos vérremenõ meccsen jut be a másik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Láma!
Scolari most szerintem elmondja majd hogy Low hibája az egész, hiszen 2-0nál illene rászólni a csapatra, hogy ne rugjanak már többet, mer minek...

Kandurex
Jobban jártak volna?<#miaz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solten

Saor Alba

a.carkey
8:2re teszem a végét. Gyors brazil gól az elején, aztán még 3 német, majd a végén még egy brazil. Aztán holnap nem lesz elõdöntõ, mert utcai harcok lesznek mindenhol Brazíliában.

A medve nem játék.

Hat ilyen vilagtalan csatarokkal nem is lehetett varni h brazilok vb t nyernek. Erre jott h silva elbszta, szet esett a vedelem. Neymar volt a fenysugar dehat...rodalgirnyot meg nem kell elhozni..minek az,inkabb tele rakta a ven gyoker utepito munkasokkal a kozeppalyat :-D cumi.

a.carkey
Ha nem állnak ki, csak 3:0. 😄

A medve nem játék.

w77d
amúgy szerintem ez a meccs ennyi.. A Brazilok összeomlottak a Németek pedig hagyják a fenébe az egészet.

Ez az Oszkár ki a fa@@om ki ez??Pancser
Láma!
Azért mert ilyen jegyárakat nem engedhetnek meg maguknak azok, akik balhézhatnának.
A többi meg elsirdogál, vagy hazamegy.

sz4bolcs
Azért nem gondoltam volna, h. lesz csapat ami nagyobbat pukkan, mint a spanyolok

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Majd a meccs után. Asszem pár embernél ki fogja arra felé verni ez a biztosítékot. De hát ez van, õk akartak VB-t rendezni. Már aki akart...

w77d
azért ez erõs túlzás.. sõt...

Jim Morrison
majd meccs után az utcákon. Sajnálom a kint lévõ német szurkolókat :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ház az iram nem fogja a német ghána meccset felülmúlni!
SLICK
én csak azt nem értem, miért nem futotottak be a pályára a szurkolók, meg eleve miért nincs mészárlás?

Muki100
A tészta, mondaná egy idõs mester <#idiota>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jim Morrison

😄

A vicc az hogy a németek semmit nem mutatnak de 4 labda eladásból lõttek 5 gólt.
Amúgy ja mondjuk lehet jobban tennék..
Itt most már csak az a lényeg nehogy a németek túlpörögjék, és úgymond "ellövik az összes puskaport". Mert ugye vasárnap megint 0-0-ról fog indulni a meccs.

sz4bolcs
Sztem németek örömmel elpötyögnének még1 félidõt statokat húzni...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Istenem rúgják már el a labdát mi ez a bénázás rossz nézni ahogy beszorulnak ezek az idióták.Ezt most direkt basszák el Brazilok?
Kandurex
Brazilok jobban járnak most a beton focival, kitámadva a Németek szénné alazzák õket!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rendeltem is egy kört a kis kocsmába 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jim Morrison
1 brazil védelmi hiba = 1 feles.

Nem csodálom<#idiota>

Köszönöm 😉

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

lol csak most kezdtem el nézni, gondoltam úgy sem szokott történni soha semmi az elsõ fél órában, hát bazmeg... <#idiota>

Count Adyn
Srácnak lesz pénze 2 uj biciklire😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

petee
De azért figyelitek hogy milyen csapatjáték megy a németeknél? Önzetlenül adják egymásnak a gólpasszt ezzel behülyítve a kapust plusz a védõket. Aranyat ér ! (Mondom ezt olasz fanként)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01