6938
VB 2014
  • Shep
    Kár, hogy az ilyesmik mindig barátságos meccseken történnek velünk. Persze azért a tegnapi után a mi 8-1-ünk teljesen felértékelődött :DDDDDDDdd
  • w77d
    reméltem is vazze XD
  • Breki33
    ott a mosoly jel a végén azt jelenti VICC
  • w77d
    EB-n? Na az lenne az igazi meglepi XXD
  • Breki33
    Korai még a brazilokat temetni, most csak pechjük volt, az volt a balszerencséjük, hogy túl gyorsan jött az első 5 gól. Neymarral majd megmutatják két év múlva az Eb-n, hogy ők a világ legjobbjai! :)
  • Susarc
  • Molnibalage
    Trutymó Eddie.
  • a.carkey
    Mick Jagger tehet a brazil vereségről :D

A Bronxi mesében volt egy idióta, aki ha fogadásról volt szó, mindig veszített. Jagger is ilyen idióta lehet mostantól, akit mindenki kerül. :D
  • Breki33
  • Lacee86
    A magyar foci egy vicc maga. :)
  • Nyiri
    Magyar focival nem viccelünk! :D
  • Breki33
    jajj istenem egyeseknek mennyire nincs humorérzékük

nem véletlen van a mosoly jel a végén.........
  • maffioso
    Nyilván oktattuk őket. Remélem te sem hiszed el ezt a baromságot.
  • Breki33
    A tegnapi meccs utàn csak annyit, 10 éve még oktattuk a németeket, Xanyi a levegő ura kettőt vàgott és sima magyar siker született:)

• Nyiri
    Ha nyernek nem ez lett volna? :) dehogynem
  • Coral Springs
    1-7 ide vagy oda, Löw még mindig feszült.

Már a hatodikat rúgták a németek de ez az ember még mindig elégedetlen pofát vágott. Biztos lejárt a bányászengedélye.
  • Coral Springs
    Elszabadult a pokol Brazíliában az 1-7 után.
  • a.carkey
    Pofáraesést.
  • adam46
    Mit kell nézni a videón?
  • Lacee86
  • Mor3llo
    Erről van szó, ezt mindenki látja!!!
  • a.carkey
    Paul Breitner keményen nekiment Mesut Özilnek.

"Ha Löwnek van esze, nem teszi be a csapatba, mert vele csak többen vagyunk. Ha nem akar tíz emberrel játszani, akkor mást küld ki a pályára. A többiek, mind a kilencen harcolnak, körömszakadtáig küzdenek, ő meg sétálgat, így nem lehet világbajnokságot nyerni. Ha kihagyja, az a kulcs az aranyhoz."
  • a.carkey
    Ennyit a brazilokról!
  • Mor3llo

ugye nem én vagyok? :DDDD
  • a.carkey
    Nem lesz meg a 3. hely. Argentina lesz a harmadik.
  • Molnibalage
    A cimborám is lezevarta volna Özilt a sunyiba... Mondjuk ez a haver azt is mondta a b. váltogatottról, hogy sikerhez kicsit több kell, mint a himnusz hamisan üvöltése a meccs elején és krokodilkönnyek potyogtatása...
  • Coral Springs
  • Coral Springs
  • Frank99
    a braziloknak eddig is mákuk volt, hogy idáig eljutottak.
    Az elejétől feléjük lejtett a pálya. Az ezelőtti meccsük volt jó, akkor néztem is, hogy jé, ezek tudnak focizni is...

aztán jött a K.O tegnap.

Azért még lehet mint rendező meglesz a 3. hely....

De ennél sokkal jobb csapatok estek ki, az biztos.

• a.carkey
    Kiss gólja volt a leszebb. (8:1) :D
  • karajjj
    haggyadmár, nem szeretjük az ilyen scifiket...
  • a.carkey
  • Jim Morrison

utolsó :c
  • Mor3llo
    Hát bátran lehetne, Özil helyett.
  • Darthmushroom
    Miro is máj híróóó :D Grande Miro! meg van a rekord!!
  • Lacee86
    Ez mondjuk így van. Sokat nem is kell ragozni.
  • karajjj
    Tulajdonképpen ha nagyanyám sárga, sínen megy és csenget, akkor ő a villamos. Nincs olyan, hogy ha...
  • Lacee86
    Tulajdonképpen ha nincs az a teljes kihagyás ott az 1. félidőben, akkor nem 7-1, csak 3-1... Bár nyilván a morális oldal is más akkor, akár szoros is lehetett volna. A meccs jó részében amúgy rossz volt nézni, ahogyan a brazilok csak futkostak a labda után, mint mikor az ember a kutyával játszik... Aki pedig Neymar meg Silva hiányára fogja ezt a vereséget, az nagyon elfogult vagy totál nem ért a focihoz. :)
  • Mephike
    Kölyök korom óta a német válogatottnak szurkolok a VB-ken. Akkor is nekik szurkoltam, mikor mindenki azt mondta, hogy undorító a német foci. Sajnáltam a tegnap a Brazilokat, de legyünk őszinték, hogy nem lett volna fair, ha egy ilyen csapat nyeri a VB-t. Most a jobbik csapat jutott tovább.
    Nem akarok vészmadár lenni, de ma este az Argentin válogatott is belefuthat egy kiadós pofonba...
  • G_ArchAngel #5932