6938
-
#6011 még pár brazil címlap:
[spoiler]
"Gyász, szégyen, megalázás, rövidzárlat"
"Szégyen"
“Itt nyugszik a hatodik vébégyőzelem álma – Belehalt a szégyenbe”
és még sok más -
#6010 Eredményes, de jól is sikerült.
Ez a kommentátor is elemében van. -
Susarc #6009 Brazilok még nyerhetnek ? :D -
Stockbauer33 #6008 1-0 lett vna.A port.hu rosszul irta :D -
#6007 Akkor inkábv egyik csapat jusson tovább, és a donto legyen 0:0 ŽŽ -
SzocsA #6006 0:0 nál mindkét csapat kiesik és a németek nyerik a VBt ! ? ? -
#6005 Ez nem jelent semmit. Csak atmeneti :p -
Susarc #6004 jobb az Argentína eddig! szerencsére :D -
Susarc #6003 MESSIN a 2 védő 0/24 ben LOL -
TomStorm #6002 Én azon csodálkozom,hogy anyádat láttam egy bulin és amit ott csinált csoda,hogy nem ugatsz -
#6001 Mi a sztori a képhez? -
Coral Springs #6000 Alaposan megritkultak a sárga mezes nézők. Szerintem aki brazil és kiment a meccsre inkább az is más színben öltözött. -
#5999 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rommá -
#5998 hát az tényleg csoda lenne :D -
#5997 Nekem igen! De szerencsére itt van édesanyád, ő megvigasztal :D -
#5996 nekem jobban bejön Gundi mint aki most nyomja -
TomStorm #5995 Nekem nem hiányzik -
#5994 szerintem csak a döntőt -
#5993 nem úgy volt, hogy az utolsó 4 meccset Gundi közvetíti? :( -
Stockbauer33 #5992 Holland győzelem.Első félidő 0-1 (max 1-1) -
#5991 simán kiszopnak a gyenge argentinok szvsz -
Coral Springs #5990 Messi brillírozni fog, és bejutnak az argentinok a döntőbe ahol a németeket megverve megnyerik a világbajnokságot. Én bízok a csodákban.
Hajrá Messi !!! -
#5989 nah ma mi lesz
sokáig döntetlen? -
#5988 -
#5987 ne kezd itt is a trollkodást fotel gyerek :) -
#5986 igaza van, 5 éves gyerekek szoktak ilyeneket tolni :D -
#5985 mert te a beszólogatós piacra jársz -
Coral Springs #5984 Melyik piacon árulnak humorrépát ? Alig bírom követni a poénjaidat. -
Stockbauer33 #5983 #3372
#3472 -
Stockbauer33 #5982 -
Stockbauer33 #5981 http://galeria.hir24.hu/3/73180/A_vb_legszomorubb_szurkoloi#kep-599919 -
#5980 Az én ismerősöm ráadásul pont Belo Horizontéből jött... Elképesztő véletlen. -
#5979 lényegre törő :D -
#5978 Fekete az egész...az Én nyomtatóm nem bírná :D -
karajjj #5977 az durva :D -
#5976 egy brazil újság címlapja
-
#5975 Nekem meg az unokatesóm Brazil
ő ezt írta ki, fordítóval angolra fordítottam
"REPASSING:
This is more than a simple game! Represents the triumph of competence over trickery! Sets an example for generations of children who know that to succeed in life one has to grate, train, study! End this story knack Brazilian trickster who wins the game with his swagger, earns money without getting sweaty, becomes president without training! The great legacy of this canopy is the example for the future generations! That a country is done by honest people, hard working, and not by a parasite population transformed into a government that teaches us to receive food in the mouth and not to fight to get it! Germany wins masterfully and merit! That serve as a lesson! Beloved country Brazil has to be loved every day in our work, in our study, our honesty! Loving the country in a football game the other day and steal the country in an act of corruption, whatever it is, sticking a row, evading taxes, killing, robbing! That love of country is this! Enough! The Brazil is tired of being betrayed by his own people! Let that be a lesson to you agigantemos us to build a better country! Educating our children for a generation of shame! A true nation that prides itself on its people, and not just his football!
That's it ...." -
#5974 Nekem egyébként van brazil ismerősöm, még nem mertem beszélni vele. Tiszta szerencse, hogy nem vele együtt néztük a meccset... Mondjuk van német is, ha mindkettő egyszerre lett volna ott, az lett vonla az igazán epic pillanat. :) -
#5973 :D -
#5972 nem tudom volt e már:
"Brazil tanár: -"Gyerekek számoljatok el hétig németül!
-Müller, Klose, Kroos, Kroos, Khedira, Schürrle, Schürrle... "