Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

német bild 😄D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mor3llo
milyen az a zöldségfejû? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Egervári és Scolari között a lényeges különbség az, hogy míg Egervárinak elég volt lemondania, Scolari-t viszont menekíteni kell majd.

+még a szemüket is kivédi ez a zöldségfejüXD
Jim Morrison
Müllert hogy öszekeverte Lahmmal kedves Gundi.

Neuer meg véd 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mor3llo
hehe, Neuer szenyózik, és megfog mindent 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kandurex
Na már engedik magukra a brazilokat....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szerintetek ez a meccs után Brazíliában mennyien fogják kedvelni a Németeket?😊
NagyiBMX
Istenem mekkora élmény volt amikor elõször láttam a filmet, meghoztad hozzá a kedvemet! Legjobb háborús film! 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Count Adyn
kibujt a jakuza a zsákból😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mor3llo
hagyjátok már hagyimiklost, fogyaték

Elöbb tedd be magadnak a vazelint <#kocsog>
Én értem te meg egy elfogult fasz vagy.
a.carkey
Még van egy félidõ. Inkább örüljünk, hogy (El-)Salvador elleni '82es mestermunkánk max. egy félideig lehet veszélyben, utána négy évig ismét nem. 😄

A medve nem játék.

w77d
de nem érted????? hát megtörtént! túljátszották ez ellenfelet!!! vagy mi a faszom lenne már de tényleg?

Jim Morrison
<#eljen><#nevetes1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nyilvánvaló hogy 4 gólt tud lõni egy csapat 6 percen belül egy VB középdöntõben, mert túljátszák az ellenfelet a saját erejükbõl, hát hogyne.
sz4bolcs
Na azt az anyukát mutogathatnák a meccs helyett

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

w77d
jó elvakultam, de várjá gyorsan megnézem az eredmény jelzõt..... ja, 0-5 bocsi

Mosolygó brazil mezes nõ. Szerintem azt hiszi ez még csak a bemelegítés volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DasIsFuck
szerintem azok után a német meccsek után amit a portugál gála után nyomtak, már érezhetõ volt, hogy ez egy vb döntõs csapat lesz, akik olyan borzalmas félidõk után is betudják húzni a meccseket azok a csapatok nem véletlen jutnak oda ahova.
lásd a 10-es spanyol vagy 06-os olasz csapat.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Az a röhej, hogy 0:0nál a brazilok még lazán el-el kezdtek színészbobkodni, aztán erre most már nem lesz idejük. 😄

A medve nem játék.

zaki
A nemeteknek azert jar dicseret, mert 2-0-nal nem alltak le tuytimutyizni, ahogyan a legtobb csapat tenni... Viszont 5-0-nal mar igen, szal kapjak be 😄

Shep
Hát akkor a cserekapus 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

6 perc alatt négy gól.
Szerintem ilyen se volt még, hogy ennyire szarul játszon egy védelem és leajándékozzanak 4 gólt.
Szerintem az már nincs a nézõtéren😄
Legalábbis én már húztam volna a francba onnan
Shep
Hát lényegében nem, mert a brazilok intézték el a dolgot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki

bocsi 😄

SpeedXHUN
Tudom gyenge most a brazil csapat, de a német taktika most is lenyûgözött

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

zaki
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/p235x350/10306181_1099055753467973_6475390420634270424_n.png

Shep
Én utálom õket az viszont tény, hogy az õ játékuk a legkönnyedebb, még ha voltak nehézségeik is.

Nyilván egy VB elõdöntõben véletlenül megy egy csapat öt góllal. Nem is csinálnak semmit, csak úgy jött.

a.carkey
Itt a második gól miatt történt tanácstalanság pár percig, ami még három gólt eredményezett. Szerintem tök érthetõ, nem erre készültek. De ez van Brazília!<#pardon1>

A medve nem játék.

DasIsFuck
én is német drukker vagyok csak próbáltam ironikus lenni.😄

Shep
Behozzák Ronaldot a nézõtérrõl 😄 Annyit még úgy télapósan is érne, mint Freddy 😄

DasIsFuck
én meg merem remélni😊

lehet hogy a brazil focisták most azért vannak megijedve, hogy túl látványos a bunda, ezért rúgniuk kell legalább 3-at 😊

Ki rúgná az ötöt?Az Oszkár?😄D
Szakadok ezeken a pancsereken már amúgy
Engem egyáltalán nem zavar, sõt örülök annak, hogy ennyivel mennek a németek.

Shep
Hát a fene tudja, argentínok 5. percben lerúgják Robbant aztán vége is a hollandoknak.

DasIsFuck
én csak annyit mondok, néz meg klosét azért mit küzd, addig özil 1 félidõ után mintha a lelkét kilehetle volna...ez az ami irritál, mert khedira sem jó, de legalább küzd-hajt...

a.carkey
De aztán mégsem így lett. 😄

A medve nem játék.

Ja azért szerettem volna, ha a brazilok kiesnek.
De te a német fasszopástól nem igazán akarod észre venni, mi is történik a pályán.
Hát az elején engem is idegelt Özil. Poroszkál fel-alá, egy méter nem fut kétes labdáért.

Shep
Én asszem megnézek inkább egy filmet, ott legalább lesz némi izgalom 😊

a.carkey
Ilyenkor sajnálom a horvátokat. Ha kicsit is van isten, a brazilok már a csoportkörben kizakóznak, és nincs ekkora megaláztatás. Ja, és szombaton még meccselnek egyet az argentinokkal, mert hogy holnap a Hollandok mennek tovább, ezek után meg merem jósolni.

A medve nem játék.

Mor3llo
engem is....
jöjjön már Götze/Draxler

TROLLFOCIRÓL:

"Egy ilyen brazil csapatot a mennyei megyeiben kutyákkal kergetnék el a faluból..."

😄

Rita79
Látom mindenki élvezi a brazil szappanoperát. 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro