6938
-
#6133 Ritka szar meccs volt. Argentína védekezett és kontrázott, ment a színészkedés ezerrel, a Hollandok meg detto, mert nem akartak gólt kapni. Aztán jöhetett a végén a lutri.
Nem örülök az argentinoknak a döntőben, mert nem tudnék olyan meccset mondani, ahol játékos focit játszottak, nem pedig ezt a faszom lesrefuttatásos védekezést, sok-sok fetrengéssel. Egy játékos-taktikus német-holland jobb lett volna. Attól tartok hétfőn is kb. 1kor fekszem hajnalban. -
rsnbeni #6132 Pluszban arról nem is beszélve, hogy mindezt Di Maria nélkül, aki talán az idei vb-n ugyanakkora húzó egyéniség volt a csapatban mint Messi.. -
rsnbeni #6131 Látom még mindig megy itt az argentin utálat :D pedig most nem lehet őket szidni, a meccset meg hülyeség lenne hasonlítgatni a német-brazilhoz, ott sok gól volt itt nem azt ennyi. Azért valljuk be az argentinok sokkal jobban játszottak, de az összes csapat, nem csak a kicsik, még a nagy hollandok is ellenük úgy beállnak védekezni hogy az egész csapat ott van. Ha Messi felé közelített a labda akkor szokás szerint ráállt 3 ember minimum. Nem csoda hogy nincs így gólzápor. Ennek ellenére szépen áttörték párszor a védelmet csak valahogy a gól nem jött össze, illetve az eddigiekhez képest külön dicséretet érdemel az argentin védelem, mert jól megállták a helyüket.
Összességében lehet itt mondogatni hogy ez az argentin válogatott nem érdemli meg hogy döntőt játsszon a németekkel, de a tegnapi meccs alapján igenis ők érdemlik meg és jobbak voltak mint a hollandok. A mi lett volna ha meg könnyű ágon voltak meg ez meg az a csapat jobban megérdemelné kezdetű monológok meg totál feleslegesek, ők vannak itt és nem véletlen. Valószínű a németektől kikapnak a döntőben, de szerintem közel sem lesz annyira egyszerű dolguk mint a brazilok ellen. -
Coral Springs #6130 A FIFA megbüntette Nigériát. -
TomStorm #6129 Ja és sírni valakinek mindig kell,ez ilyen:) -
TomStorm #6128 Teljesen egyetértek.Felkészülten,nyerni akarással még a Németeken is átmehetnek! -
IXEMGabeo #6127 ez így való igaz, mert a Német ág nehezebb volt;)
bár Svájc és Belgium bárki számára nehéz falat lett volna, de az argentínok kapták a legkönnyebb csoportot ez is tény -
#6126 amilyen ágról továbbpotyogtak az argentínok nem volt nehéz... a gyökér hollandok meg a mai produkcióval csak asszisztáltak nekik.
amilyen jól indult a VB a vége olyan fos lett -
Coral Springs #6125 Felesleges azon agyalni hogy ki mit érdemelt volna, az argentinok még ha sok meccsen szar játékkal is, de magabiztosan nyertek. Magabiztosak voltak most is, a hollandok nem tudtak semmit felmutatni ellenük, aztán tizenegyesekkel eldőlt. Ennyi ! A lényeg hogy az argentinok ott vannak a döntőben, a többi meg nincs sehol, és ez az ami számít. -
#6124 Argentínának volt értékelhető meccse a VB-n?
Hollandokat nem csípem és így a VB végére eléggé leült e focijuk. De összességében a VB-n mutatott játék alapján akkor már inkább ők érdemelték volna meg a VB döntőt.
Már előre félek, hogy a döntőbe is így megerőszakolják az argók a focit.... -
fonak #6123 Ezen a meccsen frankón bealudtam. De már az első félidőben látszott, hogy 0-0 és büntetők lesz a vége. -
IXEMGabeo #6122 igen, de akkor inkább az Argentínok a nagyobb lúzer kategória:)
mondjuk tegyük hozzá egyik vb címet sem érdemelték meg, na jó a 86-ost talán igen, de Maradona miatt;) viszont a 78-as címüket egyértelműen azért nyerték meg (hazai pályán), mert államcsőd szélén állt az ország...elég csak arra gondolni, hogy Nyilasit és Törőt miféle módon állították ki az 1. meccsen...
Németeknek azért jó pár dobogós helyezés kinézett 2002 óta... -
Coral Springs #6121 Akiknek szurkoltam Portugália és USA kiestek, az utolsó reményem Argentína viszont ott van a döntőben. Ennek azért is örülök mert a hollandok a legyengített braziloknak megfogják adni a ráadást, ebben biztos vagyok. -
#6120 milyen sikereket tud a német csapat 96 óta felmutatni?
milyen is volt a 2000-2012-es időintervallum eredmény sora...
ott vannak mindig, csak a győzelem valahogy sose jön össze.
az argentínokról meg elég annyi, hogy hány éve nem voltak az elődöntőbe.
Én azt tartottam eddig, hogy amíg mr taknyász a kapitány nem is fognak nyerni semmit, de remélem rámcáfolnak a fiúk.. -
IXEMGabeo #6119 Lúzer?:DD miből gondolod? -
Susarc #6118 Egy hollanddal találkozik a német éppen a szupermarketnél, aki mondta, hogy holnap az argentinokkal fognak játszani. Furcsa egybeesés - válaszol a német - vasárnap mi is! -
#6117 Ritka sz@r meccs volt.. Dontoben eselyuk nem lesz az argentinoknak szvsz a nemetek ellen. Brazilok meg ki fognak kapni hollandiatol. -
#6116 na alapjáraton 2 lúzer ország fog döntőzniXD -
#6115 -
IXEMGabeo #6114 1986 és 1990 után ismét Német-Argentín döntő lesz...
Hangzásra nem rossz, de mutatott játék alapján max a németek érdemelték meg
legalább nem 2 európai játssza a döntőt, mert ez ment 2006 óta... -
#6113 Kb ugyan azt de őket már a meccs előtt szétfikáztuk:D -
#6112 mert az argentinok mit nyomtak?:D
mind a kettő erre játszott már az elejétől. -
#6111 Igaz, doppingteszten megfogjak! -
#6110 be volt doppingolva a kapus láttam a pupilláján -
SzocsA #6109 A németek a szamba után tangózhatnak is egyet! -
sempronius18 #6108 Tedd Argentínát nem mondom, hogy nyernek majd de több esélyük lesz mint amit az oddsuk mutatni fog. -
#6107 En ugy lattam, hogy kioklozhette volna, ha nem ugy volt akkor sry, igazad van. -
#6106 Idióta seggek úgy gondolták hogy 2x ez bejön?? Meg is érdemlik a Hollandok.... ezt az alibi fost amit toltak 120 percig.. -
#6105 Van isten. Gyoker hollandok elmehetnek a sunyiba,mar mexiko ellen ki kellett volna esniuk. -
sempronius18 #6104 Dehogy védte be ha izomból lövik és nem találják telibe pont a kapust akkor nem tud mit tenni, hiába érzi. -
#6103 Így nem is eri meg a nemetekre fogadni, nem fizet szinte semmit :D -
#6102 Há há:) elfogyott a tulipán-mák:) -
j0rmungandr #6101 Ha eltalálja az oldalt. Azt el kell. -
IXEMGabeo #6100 Ritus most sírhat:DDD meg kéne vigasztalni:P -
TomStorm #6099 Viszlát Hollandia!!! -
IXEMGabeo #6098 pff:D ezt Cilessen mondjuk benézte, de mondjuk erős lövés volt Maxitól...
nahát akkor 2006 és 2010 reloaded következik csak a döntőben:DDD -
#6097 hát a legnyomorékabb csapat döntőzik baszki.... nem hiszem el... -
#6096 szuper Hollandia kipotttttttttttttyant -
TomStorm #6095 ARGENTÍNA a döntőben ójeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeXDDDD -
#6094 Bevédi...:(