Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Molnibalage
Az én ismerõsöm ráadásul pont Belo Horizontébõl jött... Elképesztõ véletlen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bakkerman
lényegre törõ 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jim Morrison
Fekete az egész...az Én nyomtatóm nem bírná 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

az durva 😄
szabii98
egy brazil újság címlapja

I met God. She's black

Breki33
Nekem meg az unokatesóm Brazil

õ ezt írta ki, fordítóval angolra fordítottam

"REPASSING:
This is more than a simple game! Represents the triumph of competence over trickery! Sets an example for generations of children who know that to succeed in life one has to grate, train, study! End this story knack Brazilian trickster who wins the game with his swagger, earns money without getting sweaty, becomes president without training! The great legacy of this canopy is the example for the future generations! That a country is done by honest people, hard working, and not by a parasite population transformed into a government that teaches us to receive food in the mouth and not to fight to get it! Germany wins masterfully and merit! That serve as a lesson! Beloved country Brazil has to be loved every day in our work, in our study, our honesty! Loving the country in a football game the other day and steal the country in an act of corruption, whatever it is, sticking a row, evading taxes, killing, robbing! That love of country is this! Enough! The Brazil is tired of being betrayed by his own people! Let that be a lesson to you agigantemos us to build a better country! Educating our children for a generation of shame! A true nation that prides itself on its people, and not just his football!
That's it ...."
Molnibalage
Nekem egyébként van brazil ismerõsöm, még nem mertem beszélni vele. Tiszta szerencse, hogy nem vele együtt néztük a meccset... Mondjuk van német is, ha mindkettõ egyszerre lett volna ott, az lett vonla az igazán epic pillanat. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

w77d
😄

Darthmushroom
nem tudom volt e már:
"Brazil tanár: -"Gyerekek számoljatok el hétig németül!
-Müller, Klose, Kroos, Kroos, Khedira, Schürrle, Schürrle... "

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Shep
Kár, hogy az ilyesmik mindig barátságos meccseken történnek velünk. Persze azért a tegnapi után a mi 8-1-ünk teljesen felértékelõdött 😄DDDDDDdd

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
reméltem is vazze XD

Breki33
ott a mosoly jel a végén azt jelenti VICC <#hamm>
w77d
EB-n? Na az lenne az igazi meglepi XXD

Breki33
Korai még a brazilokat temetni, most csak pechjük volt, az volt a balszerencséjük, hogy túl gyorsan jött az elsõ 5 gól. Neymarral majd megmutatják két év múlva az Eb-n, hogy õk a világ legjobbjai! 😊

Molnibalage
Trutymó Eddie.

a.carkey
Mick Jagger tehet a brazil vereségrõl 😄

A Bronxi mesében volt egy idióta, aki ha fogadásról volt szó, mindig veszített. Jagger is ilyen idióta lehet mostantól, akit mindenki kerül. 😄

A medve nem játék.

Breki33
Lacee86
A magyar foci egy vicc maga. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Magyar focival nem viccelünk! 😄

Breki33
jajj istenem egyeseknek mennyire nincs humorérzékük

nem véletlen van a mosoly jel a végén.........
maffioso
Nyilván oktattuk õket. Remélem te sem hiszed el ezt a baromságot.

\"If in doubt, flat out!\"

Breki33
A tegnapi meccs utàn csak annyit, 10 éve még oktattuk a németeket, Xanyi a levegõ ura kettõt vàgott és sima magyar siker született😊

Ha nyernek nem ez lett volna? 😊 dehogynem

Coral Springs
1-7 ide vagy oda, Löw még mindig feszült.

Már a hatodikat rúgták a németek de ez az ember még mindig elégedetlen pofát vágott. Biztos lejárt a bányászengedélye. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Pofáraesést.

A medve nem játék.

adam46
Mit kell nézni a videón?
Lacee86
<#eljen>

Mor3llo
Errõl van szó, ezt mindenki látja!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a.carkey
Paul Breitner keményen nekiment Mesut Özilnek.

"Ha Löwnek van esze, nem teszi be a csapatba, mert vele csak többen vagyunk. Ha nem akar tíz emberrel játszani, akkor mást küld ki a pályára. A többiek, mind a kilencen harcolnak, körömszakadtáig küzdenek, õ meg sétálgat, így nem lehet világbajnokságot nyerni. Ha kihagyja, az a kulcs az aranyhoz."

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Mor3llo

ugye nem én vagyok? 😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a.carkey
Nem lesz meg a 3. hely. Argentina lesz a harmadik. <#idiota>

A medve nem játék.

Molnibalage
A cimborám is lezevarta volna Özilt a sunyiba... Mondjuk ez a haver azt is mondta a b. váltogatottról, hogy sikerhez kicsit több kell, mint a himnusz hamisan üvöltése a meccs elején és krokodilkönnyek potyogtatása...

Coral Springs

Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

Frank99
a braziloknak eddig is mákuk volt, hogy idáig eljutottak.
Az elejétõl feléjük lejtett a pálya. Az ezelõtti meccsük volt jó, akkor néztem is, hogy jé, ezek tudnak focizni is...

aztán jött a K.O tegnap.

Azért még lehet mint rendezõ meglesz a 3. hely....

De ennél sokkal jobb csapatok estek ki, az biztos.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

a.carkey
Kiss gólja volt a leszebb. (8:1) 😄

A medve nem játék.

haggyadmár, nem szeretjük az ilyen scifiket... <#banplz>
a.carkey

A medve nem játék.

Jim Morrison
<#kuss>
utolsó :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mor3llo
Hát bátran lehetne, Özil helyett.

Darthmushroom
Miro is máj híróóó 😄 Grande Miro! meg van a rekord!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Lacee86
Ez mondjuk így van. Sokat nem is kell ragozni.

Tulajdonképpen ha nagyanyám sárga, sínen megy és csenget, akkor õ a villamos. Nincs olyan, hogy ha...
Lacee86
Tulajdonképpen ha nincs az a teljes kihagyás ott az 1. félidõben, akkor nem 7-1, csak 3-1... Bár nyilván a morális oldal is más akkor, akár szoros is lehetett volna. A meccs jó részében amúgy rossz volt nézni, ahogyan a brazilok csak futkostak a labda után, mint mikor az ember a kutyával játszik... Aki pedig Neymar meg Silva hiányára fogja ezt a vereséget, az nagyon elfogult vagy totál nem ért a focihoz. 😊

Mephike
Kölyök korom óta a német válogatottnak szurkolok a VB-ken. Akkor is nekik szurkoltam, mikor mindenki azt mondta, hogy undorító a német foci. Sajnáltam a tegnap a Brazilokat, de legyünk õszinték, hogy nem lett volna fair, ha egy ilyen csapat nyeri a VB-t. Most a jobbik csapat jutott tovább.
Nem akarok vészmadár lenni, de ma este az Argentin válogatott is belefuthat egy kiadós pofonba...

http://gaborszantai.co.uk/