6938
-
Ezért is örültem volna egy német-holland döntőnek, mert az argentinok 86 óta szar focit nyomnak, még ha sokszor eredményesen is. -
G_ArchAngel #6172 Szep lesz a brazilok szentelyeben, amikor Messi felemeli a kupat - azt hiszem a Kozel-Kelet tundermese lesz ahhoz kepest, amit a brazil hazafiak rendezni fognak az elkovetkezendo hetekben az utcakon... (/viccel) -
#6171 Azert mert svajcnak volt egy kapufaja ? Ok.
Argentina vs Switzerland
1 : 0
78 Dangerous attacks 35
29 Total attempts 14
18 Deliveries in Penalty area 8
13 Clearances 44
587 Passes Completed 335
Ball possession
61% vs 39% -
#6170 Várj! A hosszabbítás utolsó 7 percbén a hollandok átjátszották az argentin védelmet, és nem működött a lestaktika. :D -
#6169 De mit kamu büntetőzöl. Én nem erről beszélek, hanem a mutatott játékról. -
#6168 Ugyanilyen szar meccs lesz a német-argentin. Én szóltam. :D -
#6167 És ennyit a könnyebb ágról -
#6166 -
#6165 ott nem emlékszem kamu büntetőre -
#6164 Mert argentinoknak Svájc ellen pl.? :) -
#6163 Ez elég elfogult. Szerintem tegnap a jobbik csapat nyert hollandoknak meg már Mexikó ellen ki kellett volna esniük ! -
Unreal1942 #6162 Ilyet még egy komoly szakértő se mondana ennek a két csapatnak a tekintetében, hogy egyik vagy a másik sokkal jobb. Maradjunk annyiban, hogy a világ élvonalába tartozó két csapatról van szó akik mostani aállás szerint 10 ből 10 szer hasonló ki-ki meccset vívnának.
-
karajjj #6161 Úgy érted, sokkal jobb csapat és Robben? :D -
TomStorm #6160 -
#6159 Az a meccs engem nem érdekel. Nem fogok fujjogni, mert a hollandok minket elhupáltak. A holland válogatott sokkal jobb csapat, mint az argentin, ennyi. Függetlenül a tegnapi meccstől. -
Coral Springs #6158 Hasonlót sikerült nekem is leírni az előbb. Egy hatalmas taktikai harc ment a pályán amit az argentinok fölényesen megnyertek, nem volt egy élvezetes meccs de jogosan jutottak tovább. -
#6157 Sot azt is bele kellene szamolni, hogy minket elvertek 8:1-re, ezert sokkal jobban megerdemlik. -
karajjj #6156 Amúgymeg adják a vb trófeát a bronzmeccs győztesének, a döntő győztese meg kap aranyérmet és akkor a brazilok még lehetnek világbajnokok! -
#6155 Ez a tegnapi meccs egy fos volt, és ez alapján valóban nem lehetett eldönteni. De ha az egész vb-n az eddigi szereplést és teljesítményt nézzük, a hollandok kb. 3x jobban megérdemelték volna a döntőbe jutást... :/ De hát -hogy közhellyel éljek- a foci nem mindig igazságos. -
#6154 Mindket csapat tovabbjuthatott, volna, de hat a fociban csak egy maradhat:D ismet egy nagy igazsag -
#6153 Le se kell játszani a döntőt... -
Nyiri #6152 Jó hogy itt vagy te és elmondod mi a valóság. Köszönöm :) -
#6151 Jo szar egy meccs volt, senki nem akart ugy jarni, mint a brazilok:D
De vegre kiestek a Hollandok.. -
G_ArchAngel #6150 Szoval az elodontok merlege: ket jo csapat szarul jatszott, egy jo csapat nagyon jol jatszott, a brazilok meg otthon maradtak? -
Coral Springs #6149 Azt azért tegyük hozzá, ahhoz hogy egy csapat ilyen játékkal is eredményes tudjon lenni mint az argentinok masszívnak, és jó felállásúnak kell lennie, minimális hibalehetőséggel. Ehhez náluk megvannak a jó játékosok is, csapatszinten tudnak akkora nyomást gyakorolni az ellenfélre hogy védekezésre kényszerítsék őket. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni, megtehetik hogy azt játsszák amit, bár csak ilyen "szar" focit játszana a magyar válogatott is.
Én tegnap azt láttam hogy az argentinok tartották a labdát, támadásokat építettek, és talán az a plusz hiányzott belőlük mint ami megvan akár a németeknél, a jobb összhang és helyzetkihasználás a kapu előtt. Ilyen szempontból nagy érvágás Di María hiánya. Ellenben a hollandok leginkább védekezésre kényszerültek, támadásokat nem tudtak építeni, a félpályánál egy-két alkalmat leszámítva nem jutottak tovább. A semmi nem jött be nekik helyett inkább mondjuk azt hogy a kapuig se jutottak el. -
karajjj #6148 Asszem azt lassan kijelenthetjük, hogy a Zenitnél nagy vétel volt Garay... -
#6147 Valaki magasba emelte argentinat ? Te olyasmit latsz, amit te latni akarsz, de koze nincs a valosaghoz, ugyanis senki nem magasztlta argentinat,csak a tenyek voltak leirva. -
#6146 jaja, így van
a Sneijder nyilatkozat baromság, de mindkettő csapat ugyanolyan szar volt -
Nyiri #6145 Azért ne emeljük az egekbe Argentínát. A mutatott kép alapján mindkét csapat továbbjuthatott volna, mert 120 perc szenvedésért mindkettő kitett magáért. A 11-es párbaj meg lutri. Akár pénzt is dobhattak volna fel. Szerintem mindkét csapat simán továbbmehetett volna a mutatott játék alapján. -
#6144 Biztos jobban jartak, hogy bronzmecsen kell jatszaniuk es nem a dontoben az aranyert. /sarcasm/ -
G_ArchAngel #6143 Valaki irta valahol, hogy a hollandok jobban jartak, mert egy szetesett brazilia ellen kell bizonyitani. Messiekre pedig kemeny analszex var. -
#6142 Sneijder: "Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak."
Milyen pofatlan. Arra biztos nem emlekszik, hogy pont ok voltak akik arra jatszottak 5 vedovel.
Az argentinok legalabb probalkoztak, volt 2 szaz szazalekos ziccerjuk is.
A hollandok meg csak ivelgettek 50 meterrol oldalrol, a kapu fele a labdat, ha neha eljutott odaig Kuyt es meg az is pontatlan volt altalaban, utana meg szaladtak hatra 10 mezonyjatekossal vedekezni. Semmi mast meg se probaltak jatszani. -
G_ArchAngel #6141 Azt hiszem azok jartak igazan (szerencsere koztuk voltam), akik aludtak :D -
fonak #6140 Én már csak akkor ébredtem fel, amikor elköszönt a műsorvezető :( -
#6139 még ekkora hulladék meccset, mint ami tegnap volt!
nem szokásom bealudni egy meccsen - főleg egy VB elődöntőn -, de olyan királyul elszunyókáltam a 2. félidőben, mint a sicc
poén, hogy pont a 11-esek kezdeténél felébredtem -
#6138 Harmadjara is nemet-argentin donto, ha jol szamolom innentol ez a VB-dontok leggyakoribb parositasa (brazil-olasz volt ketszer).
A meccsen az argentinok tettek tobbet a gyozelemert, de inkabb a hollandok akarata ervenyesult, hogy aztan szokas szerint pocsekul rugjak a buntetoket. -
karajjj #6137 Pedig sokszor a szar foci eredményes igazán, Mourinho meg Capello nagy mestere ennek. -
#6136 A hollandokat erre kényszerítik amikor kifognak egy védekezős-lesrefuttatós-fetrengős csapatot. Costa Rica ellen azért nyomták rendesen, de a hosszabbítás sokat kivehetett belőlük. A vébén nem volt olyan meccs, ahol alibiztek. Ez volt az első, főleg mert az argentinok ellen SEMMI nem jött be nekik. Mire a hosszabbításban rájöttek, hogy több kell, ha nem tizenegyesekkel akarnak továbbmenni, már késő volt. Ritka szar focit nyomnak az argentinok, viszont baszott eredményesek. Ez van. :( A röhej, hogy NEM utálom egyiket sem. Csak zavar, ha szar focival eredményes valaki. Ezért is utálom az olasz válogatottat, pedig mint válogatott, bírom őket, de ..., remélem érthető. Áh. Kár ezért a vébéért!
Eddig két német-argentín döntőt láttam. Abból a 86os zseniális volt. Partiban voltak a németek, sőt, 2:0ról álltak fel (Rummenigge és Völler), de aztán jött a faszom Dunga szintű Burruchaga és eldöntötte, de 90ben két piroslap után a döntőben elkapták őket egy 11essel a németek. Hasonló meccsre számítok ezen a harmadikon is, csak döntetlen lesz és tizenegyesek, vagy megszerzik az argentinok a vezetést, és 90 percen át ülnek majd az eredményen. :( -
#6135 Az 1990-es döntő visszavágója jön. -
#6134 Én igaz, hogy fáradt voltam, de a elaludtam a meccsen. Az utolsó 11-es utáni üvöltsére ébredtem fel...