6938
-
IXEMGabeo #6093 itt Krul is kevés lett volna, mert az argentínok magabiztosan lőtték a 11-seket -
sempronius18 #6092 Ezeket a büntetőket bárki megfogja jól mondják a kommentátorok. -
TomStorm #6090 Meglesz édesistenem:)most a lehetőség -
IXEMGabeo #6089 bye bye Netherland;) -
j0rmungandr #6088 Argentína most már tovább megy, a kapus viszi be őket. -
TomStorm #6087 ROMERO for president!!!!! -
#6086 Vége :/ -
#6085 Jajj most meg itt klasszisozik. Muteolnam de azert a kozonseget akarom hallgatni:/ -
IXEMGabeo #6084 Franciák ellen is uralták a meccset bocsánat... -
j0rmungandr #6083 A holland kapus most bizonyíthat, hogy fölöslegesen cserélték le az előző meccsen. -
IXEMGabeo #6082 nem értem, jhogy miért Vlaar kezdte a büntetőrúgást...múltkor bevált az, hogy a sztárok kezdték... -
#6081 Azert elotte is jatszottak jol. Pont a tegnapi meccs alapjan nem itelek.. -
sempronius18 #6080 Mert a Németek is de faszák voltak az Algírok, vagy Ghána ellen.
Kicsúszott egy meccs a széthulló Brazilok ellen kb. -
#6079 Na ez hiányzott, szakkomentátorok felsorolják az orok igazsagokat, meg mindent amit tizenegyeseknel mondanak... -
Coral Springs #6078 Ha már valaki bemákolja akkor az argentínok, mert a hollandok ott se voltak ma a pályán, 0 volt a játékuk. -
#6077 Jajj ne:( mondjuk barmelyik jut tovabb, nem tudom kinek szurkoljak majd a dontoben... Mondjuk nem is kell:)
De ilyen focival amit mindket csapat mutat az elmult meccseken, rohadtul keves lesz a nemetek ellen. -
Coral Springs #6076 Tiszta vicc ez a meccs, el se hiszem hogy ez is tizenegyesekkel kell hogy eldőljön. -
TomStorm #6075 Hollandok ezen a meccsen se tudnak tovább jutni büntetők nélkül,vicc
De legalább most bukják el -
#6074 ezt meg bemákolják majd az argentínok. nem mááár :((( -
#6073 http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/272400_ozil_uzenet_a_braziloknak -
IXEMGabeo #6072 baszki...mennyi helyzet kell ezeknek?
és oda Cilessen kezébe adják... -
#6071 Megneznem te mikor fejelsz ilyen labdaba ugy, mintha labbal rugnad :) -
#6070 -
sempronius18 #6069 Ha élő szerződésed van sérülten is megkapod a fizetést....... -
Susarc #6068 akkor nem értem :D ,de lehet csak nekünk tűnik úgy,hogy könnyelműsködnek...... -
#6067 Mit hagytak ki:o kapus mire megfogta kommentator ott tart, hogy most az argentinok jutnak kozelebb a golhoz... -
j0rmungandr #6066 Ez milyen fejes volt:D? A kapus kezébe fejebe gyengéden. Hazaadásnak tökéletes volt. -
IXEMGabeo #6065 az a probléma, hogy az argentínok ezt csinálják a kieséses szakasz óta...
Hollandok pedig Chile ellen elkezdték...
és mit hagyott ki úristen... -
#6064 Ez valamennyire igaz, de en hozzaveszem, hogy ok egesz evben hajtottak, meg most sem a legjobb korulmenyek kozott kell focizniuk. Nem mindenkinek megy ilyenkor. -
IXEMGabeo #6063 tévedés, mert sérülés esetén is megkapják a fizetésüket:DDD, annyi van, hogy könnyen kieshetnek a formából, játékhiány miatt nem akarnak lesérülni, de a fizut így is úgyis megkapják...benne van a szerződésükben;) -
sempronius18 #6062 Igen direkt alibiznek az elődöntőben írd még le 10-szer. -
IXEMGabeo #6061 olvastam egy cikket, hogy a német válogatott tagja 150 ezer eurónál tartanak fejenként...ismétlem fejenként...
ők megérdemlik, de belegondolok ilyen lélektelen futballal, amit ma a 2 csapat nyújt szívem szerint egyik csapatot se fizetném ki...mehetne az a pénz a daganatos betegek számára, mint ilyen alibiző faszoknak -
Susarc #6060 jaja ! én a lelkemet is kahajtanám! az a baj a PÉNZ tönkrebaszta a focit....ezek olyan pénzeket keresnek a klubjaikban,hogy mikor "ingyen" kell a nemzetet képviselni akkor pöppet beleszarnak,mert ha lesérül nem kapja a fizut a gazdag spanyol,olasz,angol klubboktól.... -
j0rmungandr #6059 Nem azért, de milyen időkben élünk már, hogy egy VB elődöntő se tüzeli fel a játékosokat? Mekkora presztízs és lehetőség egy játékosnak, hogy játszhat, erre álldogál? -
sempronius18 #6058 Az Argentín támadók tényleg nem futnak semmit ezért nem megjátszhatók általában élen Messivel akit az első félidőben pedig dicsértem.
Talán most Palacio..... -
IXEMGabeo #6057 az biztos algériai lehetett...azok hihetetlen futómennyiséget toltak le...és elég jól bírták kondival... -
#6056 Hozza az egesz vb-s szinvonalat.. -
j0rmungandr #6055 Ez a kommentátor... -
#6054 Neuer valamelyik meccsen annyit futott mint a belső hátvéd :D
De arról sem feledkezzünk meg, higy az egyik afrikai csapat tagja 1 meccsen futott 18km-t :DD mint az oviban, biztos mindig odafutott ahol volt a labda :D -
IXEMGabeo #6053 mekkora helyzet volt jujj..