6938
-
#6213 Scolari egy vén bunkó
2002: Brazília világbajnok? :D
2004: Portugália EB ezüst? -
#6212 igen, beismerte, de azok nem a tizenegyesre vonatkoztak. Ha nem emlékszel a nyilatkozatra, akkor ne kösd össze azokat a dolgokat, amiknek semmi közük nincs egymáshoz. -
#6211 lol ember, ne kezd már megint a baromságaidat, te magad írtad le:
"Marquez persze abban híbás,hogy belépett elé, de nem azért mert szabálytalankodott" --> VOLT KONTAKT? VOLT! Ez szokták büntetni (mint most is, egy jogos 11-essel), az, hogy az egyszeri drukker hogyan magyarázza (Robben meghajlította a tér-idő kontinuumot, Marquez már az esti PS4 meccsekre gondolt) a megmagyarázhatatlan, megintcsak mosoly tárgya. -
#6210 én csapatom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dedó -
hagyimiklos #6209 Itt neked kell elmenni szemészhez. Rálép a lábára ? Tehát ha valaki a lába elélép az lábralépés? Vagy esetleg Robben a földön csúsztatva betolta a talpa alá a lábát, mert akkora spieler? És mitől dobja magát oldalra, mikor még senki nemis ér hozzá ?
Semmi egyebet nem csinált Robben, mint utána szépen bebícskázott. beakaszva a lábát az ellenfél lábfejbe, hogy jogosnak tűnjön az eset. Marquez persze abban híbás,hogy belépett elé,de nem azért mert szabálytalankodott, hanem rutinos védő létére tudnia kellett volna, hogy a Robben féle vetődőbajnokok azonnal dobálják magukat ilyen esetben és a bírókat rengetegszer megetetik ilyennel.
-
#6208 Hány és hány műesés, fetrengés, hattyúhalál-eljátszás van egy-egy meccsen, csak itt a vb-n is. Most Robbenre lett divat rászállni. Csak erre azt mondom: csak az tud ilyeneket produkálni a 16-oson belül, aki el is jut odáig... -
#6207 Modellszerződést kapott az egyik belga szurkolócsaj
Azért a holland-argentínon is volt pár durva nő akiket még az elején mutattak! :D -
#6206 nincs Robben utálatom, és nem kell a személyeskedésed.
Egyértelmű nem volt jogos aki nem elfogult látta te nem fogadd el nyeld le fárassz másokat. Köszi :-) -
G_ArchAngel #6205 MIvel nem volt kamu, csak rajatszott - kell egy jo szemesz vagy szakember, aki segit tuljutni a Robben-utalatodon? Az evek elorehaladtaval egyre rosszabb lesz a sok gyulolethullam es szuklatokoruseg.
-
karajjj #6204 adidas döntő van :D -
#6203 és? Én most Argentínáról beszélek, bár tényleg az Olaszok a másik kedvencem a Juventus miatt. -
#6202 A meccs után be is vallotta, hogy voltak kamu esései amelyekért elnézést is kért igaz ezért természetesen nem. -
#6201 Vergodj meg kicsit pls. -
#6200 Kis unatkozó csicska vagy, ez kiderül az adatlapodból, meg a sok negatív értékelésedből is. Menjél inkább diákmelóra itt a nyáron, de valami olyat válassz, amihez nem kell gondolkozni. -
karajjj #6199 nem akarok beleszólni, de az olaszok már hazamentek rég -
#6198 Nem is kell a szavazas eleg, ha megnezi hd-ben a videot barki is a 8. masodperctol,ott pillanat allithatjak is az egeszet.
Robben laba a foldon, Marqueze a laba elott, meg egymashoz se ernek,de Robben mar feloldalasan veti magat aztan jon a kamuszalto homoritassal, uvoltessel es az arcara eroltetett vilagfajdalommal, mintha eppen fejszet vagtak volna bele hatulrol. -
#6197 nem kell ez a szájkarate
igen van két kedvenc csapatom, mint ahogy gondolom majd mindenkinek itt -
#6196 (nike reklámbó ^^) "These Nike stars have ran out of luck.. "
-
#6195 "Csank Jánosnak is van 7-1-es vereség utáni tapasztalata az 1997-es vb-pótselejtezőről. Azt mondta, minden egyes jugoszláv gól korbácsütéssel ért fel. Ráadásul mivel a születésnapját ünnepelte, ezért a hangszórókból szólt Halász Judit száma, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod." :D -
#6194 Van Gaal: "Cillessen még életében nem fogott tizenegyest." Remek az ilyen kapus! :D -
G_ArchAngel #6193 wow, van csapatod? :O
es itt vered magad a csorok kozott az SG-n, ahelyett, hogy vmi topmodell mellerol szivnad a kokaint a monacoi obolben ringo jachtodon?
(sajnalom, de mexikonak is drukkoltam azon a meccsen es nem szakadt meg a szivem a holland "vereseg" utan, mert szamomra fontosabb, hogy a barataim, akik velem ellentetben tenyleg szurkolhatnak hazajuk csapatanak jol erezzek magukat - es ok nemetek) -
#6192 Azert en egy pozitivumot latok a tegnapi merkozes utan.
Feltem attol,hogy Hollandok megnyerik a dontot es nem utalat vagy mas vezerelt ebben.
Egyszeruen feltem attol, amit itt magyarorszagon csinalnak magyarazkodas cimen es hogy majd jonni fognak az okoskodo magyar edzok, es megmagyarazak majd utolag a 8:1-et, hogya vilagbajnoktol nem is olyan nagy szegyen ez es lam a brazil-nemet meccsen is kikaphatnak a brazilok 7:1-re, mikozben mi a szar labdarugasunk miatt kapunk ki es nem egy ritkan elofordulo rovidzarlat miatt,ami nalunk mar vagy 30 eve folyamatosan tart.
Lehet tanulni Costa Ricatol es utana szajkozni egy olyan onamito tetelt, hogy kis penz kis foci. -
#6191 egyébként érdemes megnézni itt a szavazást többet ér mint bármilyen szakemberek véleménye
http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/on_szerint_11-es_volt_robben_esese/ -
#6190 itt neked savanyú a szőlő :-)
troll nem szeretnék lenni meghagyom neked te hisztizel itt az én csapatom a döntőben van
hollandia meg a helyén -
G_ArchAngel #6189 Varom a linkeket, ahol szakemberek allitjak, hogy nem volt jogos 11-es. Addig maradjunk annyiban, hogy trollnak keves vagy, hisztizni meg nem erdemes a jatekbolt elotti jardan fetrengve, nem kapod meg az uj Barbiet... -
#6188 maradhatunk annyiban, hogy te pislogtál mikor feldobta magát mem-ek is születtek belőle még ide is raktam ki
ennyire már ne legyen savanyú a szőlő :) -
#6187 Pedig milyen szep is lenne, ha pontozasos sportag lenne a foci, mert akkor lehetne tizes pontot adni Robben Rittbergerjere is, peldaul a mexikoiak ellen es utana ismetleskeppen,hogy visszakapjak, az ellenfel tamadoja is ugorhatna egyet a zsuri argus szeme elott. -
#6186 főleg h jogos 11-esről volt szó -
#6185 nem is kellett mit visszakapniuk, Marquez rálépett Robben lábfejére -
G_ArchAngel #6184 Nem kellett visszakapni, egyel kevesebbet kaptak igy is, ami jart volna - ergo elvett a biro Mexiko javara egy holland golszerzesi lehetoseget. -
#6183 fociban olyan tétel nincs, hogy visszakapják :-) -
#6182 ha érdemre adnák a továbbjutást, mind a 2 csapat kiesett volna. -
#6181 milyen kamu büntetőről beszélsz?
az első félidőben volt egy eggyértelmű büntetőjük amit nem adott meg a bíró, a végén max visszakapták ezt. -
G_ArchAngel #6180 Mondjuk en ertek itt legkevesbe a focihoz, igy ertekelnek egy linket, ahol elismert szakemberek, egykori labdarugok vagy sport ujsagirok tamogatjak a velemenyedet.
Vagy maradjunk annyiban, hogy pont akkor pislogtal, amikor raleptek Robben labfejere? -
#6179 Bizony szoltal. Bizony szemelyeskedtel.
A focihoz meg annyi eszed van mint egy lepkenek.
De persze aki egy merkozes alatt ketszer annyit tamad es veszelyesebben mint az ellenfel, az rosszabbul jatszik.
Ezerszer lattunk mar jobban jatszo csapatokat kikapni es itt nem az eredmenyesebb csapat ertelmezeserol beszelunk, jobban jatszas teren.
Svajc pedig nem jatszott jobban argentinanal, sot...
A vegen volt egy helyzetuk,amivel egyenlithettek volna maximum es ennyi volt az egesz merkozesen mutatott jatekuk.
A ketszinu sirast meg tartsd meg magadnak, azokutan, hogy mit engedtel meg magadnak korabban. -
#6178 Azért kamu büntetőzök mert kamu büntetővel szerintem jogtalanul jutottak tovább azon a meccsen Mexikó érdemelt volna továbbjutást, utána meg 11-esekkel vergődtek tovább. Nem kell ennyire a hollandok fenekét nyalni :-) -
#6177 Mit személyeskedsz? Miféle holland farokcidázásról beszélsz? Szóltam én így hozzád?
Vegyél vissza legyél olyan kedves. Köszi.
Ha pedig száraz tények alapján akarsz fociról beszélni, akkor az a bizonyos hályog a te szemeden van, megbocsáss. -
#6176 Ja, szurkehalyog mogul argentin utalattal es holland farok cidazassal, amit mar costa rica ellen is elhintettel.
Az adatok pedig nem hazudnak, minden teren az argentinok jobbak voltak.
Ezek a szaraz tenyek. -
#6175 Nem a hollandok miatt .... (lsd. utolsó 7 perc!) -
#6174 Köszi, ki tudom guglizni a statisztikát. Én meg láttam a meccset. ;)