6938
VB 2014
  • Breki33
    Azért raktam be, de nekem ő jobban tetszik :-)

És ők is

• Lacee86
    Hm, finom.
  • TomStorm
    *sok
  • TomStorm
    Van Gaal szerint - "Nem lenne szabad lejátszani a bronzmeccset, mindig ez volt a véleményem, nem most találtam ki, 10-15 éve mondom. Nincs helye ennek a mérkőzésnek a futballban, nem szabad erre kényszeríteni a játékosokat. Ráadásul az sem fair, hogy egy nappal kevesebbet pihentünk."

Na most akkor mit csináljanak mégis?Sorsolják ki a 3.-at?Ez sehol sem így működik azért.
    De ha semmit nem számít egy csapatnak a Világbajnoki bronzérem az azért szánalmas kicsit.
    Sokan összetették volna 2 kezüket ha Bronzal távoznak..
  • TomStorm
    Ja kapott Sabella 2 segítőt ilyen esetre?:DD

Amúgy meccs utáni egyik nyilatkozata:
    "A hollandok elleni háború sokat kivett a csapatból, néhányan fáradtak, sérültek vagy mindent kiadtak magukból - fogalmazott Sabella. - Ez a mérkőzés teljesen egyértelmű döntetlen volt, akkor is ezt mondtam volna, ha mi veszítünk tizenegyesekkel. Nagyszerű csapat ellen játszottunk. Bejutottunk a döntőbe, ahol egy olyan gárdával fogunk találkozni, amely egy nappal többet pihenhetett. Munkával és alázattal készülünk, mindent megteszünk azért, hogy végül csúcsra érjünk."
    Hát nagyon sikert nekik!!
  • a.carkey
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • UUUU
    Csak áltasd magad a saját hülyeségeddel.
  • G_ArchAngel #6243
    Kettonk kozott a kulonbseg, hogy en leirtam, hogy buta vagyok a focihoz. Te ahhoz is, hogy ezt belasd.
  • Jim Morrison
    :D
  • UUUU
    Máshoz se.
  • G_ArchAngel #6240
  • Breki33
    az a fájdalmas, hogy ezeket komolyan is gondolod

tényleg nem értesz a focihoz
  • G_ArchAngel #6238
    Majd amikor sir Breki33, hogy az utolso 4 nemet gol szabalytalan volt 8-1-es meccsen :D
  • Mor3llo
    nekem aztán tök8 kit vernek el a németek a döntőben
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    bíró megítélte, szabálytalanság nem történt

a probléma az, hogy Argentína kiverte Hollandiát és egyesek ezt nehezen tudják megemészteni.
  • DasIsFuck
    bíró megitélte, szabálytalanság történt nem tudom akkor mi a probléma.

arról nem is beszélve, hogy 1 tizeneggyessel kevesebbet kapott hollandia mint ami járt volna nekik.
  • Coral Springs
  • UUUU
    Te mar reg ledobtad a lancot, amikor lehorgonyoztal az ovi szinten es ott rekedtel párí és löndön király.
  • Lacee86
    Trollkodni jár ide. Állítom, 3 meccset ha látott a vb-ből, amikor anyukája megengedte neki, h fent maradjon 10 után. :))
  • Jim Morrison
    *.*
  • UUUU
    Rovid emlekezotehetsegtol mit varsz ? :P
  • G_ArchAngel #6227
    Nem tartott sokaig, hogy ledobjad a lancot es elkezdj szemelyeskedni.
  • Mor3llo
    és tényleg, pedig eskü végigolvastam a hozzászólásodat :DD mea culpa
  • UUUU
    Mi van buta gyerek, aki a magyaroknak is párí-t mond es aki szerint a japan-t ket p-vel ejtik a magyarok es ezert bunkok es kolumbiat, mi hulyen columbianak irjuk ?
    Gondolom ugyan ilyen ertelmes hozzaszolas volt, amit nem tudok ertelmezni,hogy mit is szeretnel vele kifejezni.
  • Breki33
    mondja ezt egy mindenhová csak trollkodni járó minános :-)
  • Breki33
    pontosan így volt:

Arjen Robben, a holland válogatott szélsője a Mexikó elleni vb-nyolcaddöntőjük után az egyik holland tv-csatornának elismerte, hogy az első félidőben az egyik szituációban feldobta magát. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabályzata szerint utólag is büntethetők azon játékosok, akik vétenek a fair play szellemisége ellen.

Ez alapján Robben akár bajba is kerülhetett volna őszintesége miatt, ám Delia Fisher, a FIFA szóvivője elmondta, nem tud arról, hogy a holland kiválóságot bármiféle büntetéssel sújtanák.

Robben nem ismerte be viszont mérkőzés kimenetele szempontjából sokkal fontosabb műesését. Az összecsapás hajrájában Robben a mexikóiak 16-osában játszotta meg a nagyhalált, amiből tizenegyes és győztes holland gól született.
  • Breki33
    világosan leírtam, hogy arra nem, nem kötöttem össze semmit
  • G_ArchAngel #6221
    valts nicket gyorsan es tamogasd a hulyesegedet :D :D
  • SLICK
    szerintem meg be lehetne fejezni a flémelést, mert kurvára nem érdekel senkit ez a hőzöngés....
  • UUUU
    Hagyjad ez a pali is vak, nem csak hulye.

"nem is kellett mit visszakapniuk, Marquez rálépett Robben lábfejére"

Ott a kep amin latszik, hogy koze nincs semmilyen labra lepesnek. Ezert kezdett most a kontaktrol hadovalni.
  • Mor3llo
    tegnapelőtt is parádézott Klose ügyben
  • G_ArchAngel #6217
    Szeretem amikor egy leminuszozott, korabban nem latott user feltunik a semmibol es probalja a remenytelent megmenteni :))

• hagyimiklos
    Persze az alázás a nyilatkozatra már nem érvényes.
  • karajjj
    A NÉMETEK ELISMERTÉK, A SZÜNET UTÁN LASSÍTOTTAK

Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere egy interjúban elismerte, a brazilok elleni elődöntőben rászólt a játékosokra, hogy ne alázzák meg az ellenfelet.
  • hagyimiklos
    "VOLT KONTAKT? VOLT! Ez szokták büntetni...."

Na még egy marha ember. Nem, nem a kontaktot szokták bűntetni, hanem a szabálytalanságot. Illetve igy kellene lennie, csak a bírók sem tévedhetetlenek. Már pedig az nem szabálytalanság, ha a támadó beakasztja a lábát az ellenfélbe és utána vetődik egy nagyot,de mivel van kontakt a te marha érved szerint büntetőt kellene itélni a kontakt miatt. Ezt szinészkedésnek hivják és nem szabálytalanságnak és mint írtam ebben volt ludas Marquez, hogy helyet adott az ilyen lehetőségnek.