6938
-
#6253 Azért raktam be, de nekem ő jobban tetszik :-)
És ők is
-
#6252 Hm, finom. -
TomStorm #6251 *sok -
TomStorm #6250 Van Gaal szerint - "Nem lenne szabad lejátszani a bronzmeccset, mindig ez volt a véleményem, nem most találtam ki, 10-15 éve mondom. Nincs helye ennek a mérkőzésnek a futballban, nem szabad erre kényszeríteni a játékosokat. Ráadásul az sem fair, hogy egy nappal kevesebbet pihentünk."
Na most akkor mit csináljanak mégis?Sorsolják ki a 3.-at?Ez sehol sem így működik azért.
De ha semmit nem számít egy csapatnak a Világbajnoki bronzérem az azért szánalmas kicsit.
Sokan összetették volna 2 kezüket ha Bronzal távoznak.. -
TomStorm #6249 Ja kapott Sabella 2 segítőt ilyen esetre?:DD
Amúgy meccs utáni egyik nyilatkozata:
"A hollandok elleni háború sokat kivett a csapatból, néhányan fáradtak, sérültek vagy mindent kiadtak magukból - fogalmazott Sabella. - Ez a mérkőzés teljesen egyértelmű döntetlen volt, akkor is ezt mondtam volna, ha mi veszítünk tizenegyesekkel. Nagyszerű csapat ellen játszottunk. Bejutottunk a döntőbe, ahol egy olyan gárdával fogunk találkozni, amely egy nappal többet pihenhetett. Munkával és alázattal készülünk, mindent megteszünk azért, hogy végül csúcsra érjünk."
Hát nagyon sikert nekik!! -
#6248 #6207 -
-
#6246 -
#6245 -
#6244 Csak áltasd magad a saját hülyeségeddel. -
G_ArchAngel #6243 Kettonk kozott a kulonbseg, hogy en leirtam, hogy buta vagyok a focihoz. Te ahhoz is, hogy ezt belasd. -
#6242 :D
-
#6241 Máshoz se. -
G_ArchAngel #6240 -
#6239 az a fájdalmas, hogy ezeket komolyan is gondolod
tényleg nem értesz a focihoz -
G_ArchAngel #6238 Majd amikor sir Breki33, hogy az utolso 4 nemet gol szabalytalan volt 8-1-es meccsen :D -
#6237 nekem aztán tök8 kit vernek el a németek a döntőben -
#6236 -
#6235 -
#6234 bíró megítélte, szabálytalanság nem történt
a probléma az, hogy Argentína kiverte Hollandiát és egyesek ezt nehezen tudják megemészteni. -
#6233 bíró megitélte, szabálytalanság történt nem tudom akkor mi a probléma.
arról nem is beszélve, hogy 1 tizeneggyessel kevesebbet kapott hollandia mint ami járt volna nekik. -
Coral Springs #6232 -
#6231 Te mar reg ledobtad a lancot, amikor lehorgonyoztal az ovi szinten es ott rekedtel párí és löndön király.
-
#6230 Trollkodni jár ide. Állítom, 3 meccset ha látott a vb-ből, amikor anyukája megengedte neki, h fent maradjon 10 után. :)) -
#6229 *.* -
#6228 Rovid emlekezotehetsegtol mit varsz ? :P -
G_ArchAngel #6227 Nem tartott sokaig, hogy ledobjad a lancot es elkezdj szemelyeskedni. -
#6226 és tényleg, pedig eskü végigolvastam a hozzászólásodat :DD mea culpa -
#6225 Mi van buta gyerek, aki a magyaroknak is párí-t mond es aki szerint a japan-t ket p-vel ejtik a magyarok es ezert bunkok es kolumbiat, mi hulyen columbianak irjuk ?
Gondolom ugyan ilyen ertelmes hozzaszolas volt, amit nem tudok ertelmezni,hogy mit is szeretnel vele kifejezni.
-
#6224 mondja ezt egy mindenhová csak trollkodni járó minános :-) -
#6223 pontosan így volt:
Arjen Robben, a holland válogatott szélsője a Mexikó elleni vb-nyolcaddöntőjük után az egyik holland tv-csatornának elismerte, hogy az első félidőben az egyik szituációban feldobta magát. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabályzata szerint utólag is büntethetők azon játékosok, akik vétenek a fair play szellemisége ellen.
Ez alapján Robben akár bajba is kerülhetett volna őszintesége miatt, ám Delia Fisher, a FIFA szóvivője elmondta, nem tud arról, hogy a holland kiválóságot bármiféle büntetéssel sújtanák.
Robben nem ismerte be viszont mérkőzés kimenetele szempontjából sokkal fontosabb műesését. Az összecsapás hajrájában Robben a mexikóiak 16-osában játszotta meg a nagyhalált, amiből tizenegyes és győztes holland gól született.
-
#6222 világosan leírtam, hogy arra nem, nem kötöttem össze semmit -
G_ArchAngel #6221 valts nicket gyorsan es tamogasd a hulyesegedet :D :D -
#6220 szerintem meg be lehetne fejezni a flémelést, mert kurvára nem érdekel senkit ez a hőzöngés.... -
#6219 Hagyjad ez a pali is vak, nem csak hulye.
"nem is kellett mit visszakapniuk, Marquez rálépett Robben lábfejére"
Ott a kep amin latszik, hogy koze nincs semmilyen labra lepesnek. Ezert kezdett most a kontaktrol hadovalni. -
#6218 tegnapelőtt is parádézott Klose ügyben -
G_ArchAngel #6217 Szeretem amikor egy leminuszozott, korabban nem latott user feltunik a semmibol es probalja a remenytelent megmenteni :))
-
hagyimiklos #6216 Persze az alázás a nyilatkozatra már nem érvényes. -
karajjj #6215 A NÉMETEK ELISMERTÉK, A SZÜNET UTÁN LASSÍTOTTAK
Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere egy interjúban elismerte, a brazilok elleni elődöntőben rászólt a játékosokra, hogy ne alázzák meg az ellenfelet. -
hagyimiklos #6214 "VOLT KONTAKT? VOLT! Ez szokták büntetni...."
Na még egy marha ember. Nem, nem a kontaktot szokták bűntetni, hanem a szabálytalanságot. Illetve igy kellene lennie, csak a bírók sem tévedhetetlenek. Már pedig az nem szabálytalanság, ha a támadó beakasztja a lábát az ellenfélbe és utána vetődik egy nagyot,de mivel van kontakt a te marha érved szerint büntetőt kellene itélni a kontakt miatt. Ezt szinészkedésnek hivják és nem szabálytalanságnak és mint írtam ebben volt ludas Marquez, hogy helyet adott az ilyen lehetőségnek.