Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
bíró megitélte, szabálytalanság történt nem tudom akkor mi a probléma.

arról nem is beszélve, hogy 1 tizeneggyessel kevesebbet kapott hollandia mint ami járt volna nekik.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

UUUU
Te mar reg ledobtad a lancot, amikor lehorgonyoztal az ovi szinten es ott rekedtel párí és löndön király.

Lacee86
Trollkodni jár ide. Állítom, 3 meccset ha látott a vb-bõl, amikor anyukája megengedte neki, h fent maradjon 10 után. 😊)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jim Morrison
*.*

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

UUUU
Rovid emlekezotehetsegtol mit varsz ? 😛

Nem tartott sokaig, hogy ledobjad a lancot es elkezdj szemelyeskedni. <#integet2>

http://gaborszantai.co.uk/

Mor3llo
és tényleg, pedig eskü végigolvastam a hozzászólásodat 😄D mea culpa

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

UUUU
Mi van buta gyerek, aki a magyaroknak is párí-t mond es aki szerint a japan-t ket p-vel ejtik a magyarok es ezert bunkok es kolumbiat, mi hulyen columbianak irjuk ?
Gondolom ugyan ilyen ertelmes hozzaszolas volt, amit nem tudok ertelmezni,hogy mit is szeretnel vele kifejezni.

Breki33
mondja ezt egy mindenhová csak trollkodni járó minános :-)
Breki33
pontosan így volt:

Arjen Robben, a holland válogatott szélsõje a Mexikó elleni vb-nyolcaddöntõjük után az egyik holland tv-csatornának elismerte, hogy az elsõ félidõben az egyik szituációban feldobta magát. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabályzata szerint utólag is büntethetõk azon játékosok, akik vétenek a fair play szellemisége ellen.

Ez alapján Robben akár bajba is kerülhetett volna õszintesége miatt, ám Delia Fisher, a FIFA szóvivõje elmondta, nem tud arról, hogy a holland kiválóságot bármiféle büntetéssel sújtanák.

Robben nem ismerte be viszont mérkõzés kimenetele szempontjából sokkal fontosabb mûesését. Az összecsapás hajrájában Robben a mexikóiak 16-osában játszotta meg a nagyhalált, amibõl tizenegyes és gyõztes holland gól született.
Breki33
világosan leírtam, hogy arra nem, nem kötöttem össze semmit
valts nicket gyorsan es tamogasd a hulyesegedet 😄 😄

SLICK
szerintem meg be lehetne fejezni a flémelést, mert kurvára nem érdekel senkit ez a hõzöngés....

UUUU
Hagyjad ez a pali is vak, nem csak hulye.

"nem is kellett mit visszakapniuk, Marquez rálépett Robben lábfejére"

Ott a kep amin latszik, hogy koze nincs semmilyen labra lepesnek. Ezert kezdett most a kontaktrol hadovalni.

Mor3llo
tegnapelõtt is parádézott Klose ügyben

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szeretem amikor egy leminuszozott, korabban nem latott user feltunik a semmibol es probalja a remenytelent megmenteni 😊)

Persze az alázás a nyilatkozatra már nem érvényes.
A NÉMETEK ELISMERTÉK, A SZÜNET UTÁN LASSÍTOTTAK

Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere egy interjúban elismerte, a brazilok elleni elõdöntõben rászólt a játékosokra, hogy ne alázzák meg az ellenfelet.
"VOLT KONTAKT? VOLT! Ez szokták büntetni...."

Na még egy marha ember. Nem, nem a kontaktot szokták bûntetni, hanem a szabálytalanságot. Illetve igy kellene lennie, csak a bírók sem tévedhetetlenek. Már pedig az nem szabálytalanság, ha a támadó beakasztja a lábát az ellenfélbe és utána vetõdik egy nagyot,de mivel van kontakt a te marha érved szerint büntetõt kellene itélni a kontakt miatt. Ezt szinészkedésnek hivják és nem szabálytalanságnak és mint írtam ebben volt ludas Marquez, hogy helyet adott az ilyen lehetõségnek.
a.carkey
Scolari egy vén bunkó

2002: Brazília világbajnok? 😄
2004: Portugália EB ezüst?

A medve nem játék.

Mor3llo
igen, beismerte, de azok nem a tizenegyesre vonatkoztak. Ha nem emlékszel a nyilatkozatra, akkor ne kösd össze azokat a dolgokat, amiknek semmi közük nincs egymáshoz.

Mor3llo
lol ember, ne kezd már megint a baromságaidat, te magad írtad le:
"Marquez persze abban híbás,hogy belépett elé, de nem azért mert szabálytalankodott" --> VOLT KONTAKT? VOLT! Ez szokták büntetni (mint most is, egy jogos 11-essel), az, hogy az egyszeri drukker hogyan magyarázza (Robben meghajlította a tér-idõ kontinuumot, Marquez már az esti PS4 meccsekre gondolt) a megmagyarázhatatlan, megintcsak mosoly tárgya.

szucsy89
én csapatom 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dedó
Itt neked kell elmenni szemészhez. Rálép a lábára ? Tehát ha valaki a lába elélép az lábralépés? Vagy esetleg Robben a földön csúsztatva betolta a talpa alá a lábát, mert akkora spieler? És mitõl dobja magát oldalra, mikor még senki nemis ér hozzá ?

Semmi egyebet nem csinált Robben, mint utána szépen bebícskázott. beakaszva a lábát az ellenfél lábfejbe, hogy jogosnak tûnjön az eset. Marquez persze abban híbás,hogy belépett elé,de nem azért mert szabálytalankodott, hanem rutinos védõ létére tudnia kellett volna, hogy a Robben féle vetõdõbajnokok azonnal dobálják magukat ilyen esetben és a bírókat rengetegszer megetetik ilyennel.
Lacee86
Hány és hány mûesés, fetrengés, hattyúhalál-eljátszás van egy-egy meccsen, csak itt a vb-n is. Most Robbenre lett divat rászállni. Csak erre azt mondom: csak az tud ilyeneket produkálni a 16-oson belül, aki el is jut odáig...

a.carkey
Modellszerzõdést kapott az egyik belga szurkolócsaj

Azért a holland-argentínon is volt pár durva nõ akiket még az elején mutattak! 😄

A medve nem játék.

Breki33
nincs Robben utálatom, és nem kell a személyeskedésed.

Egyértelmû nem volt jogos aki nem elfogult látta te nem fogadd el nyeld le fárassz másokat. Köszi :-)
MIvel nem volt kamu, csak rajatszott - kell egy jo szemesz vagy szakember, aki segit tuljutni a Robben-utalatodon? Az evek elorehaladtaval egyre rosszabb lesz a sok gyulolethullam es szuklatokoruseg.

adidas döntõ van 😄
Breki33
és? Én most Argentínáról beszélek, bár tényleg az Olaszok a másik kedvencem a Juventus miatt.
Breki33
A meccs után be is vallotta, hogy voltak kamu esései amelyekért elnézést is kért igaz ezért természetesen nem.
UUUU
Vergodj meg kicsit pls. <#eplus2>

Lacee86
Kis unatkozó csicska vagy, ez kiderül az adatlapodból, meg a sok negatív értékelésedbõl is. Menjél inkább diákmelóra itt a nyáron, de valami olyat válassz, amihez nem kell gondolkozni.

nem akarok beleszólni, de az olaszok már hazamentek rég
UUUU
Nem is kell a szavazas eleg, ha megnezi hd-ben a videot barki is a 8. masodperctol,ott pillanat allithatjak is az egeszet.
Robben laba a foldon, Marqueze a laba elott, meg egymashoz se ernek,de Robben mar feloldalasan veti magat aztan jon a kamuszalto homoritassal, uvoltessel es az arcara eroltetett vilagfajdalommal, mintha eppen fejszet vagtak volna bele hatulrol.

Breki33
nem kell ez a szájkarate

igen van két kedvenc csapatom, mint ahogy gondolom majd mindenkinek itt
Jim Morrison
(nike reklámbó ^^) "These Nike stars have ran out of luck.. "

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a.carkey
"Csank Jánosnak is van 7-1-es vereség utáni tapasztalata az 1997-es vb-pótselejtezõrõl. Azt mondta, minden egyes jugoszláv gól korbácsütéssel ért fel. Ráadásul mivel a születésnapját ünnepelte, ezért a hangszórókból szólt Halász Judit száma, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod." 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Van Gaal: "Cillessen még életében nem fogott tizenegyest." Remek az ilyen kapus! 😄

A medve nem játék.

wow, van csapatod? 😮
es itt vered magad a csorok kozott az SG-n, ahelyett, hogy vmi topmodell mellerol szivnad a kokaint a monacoi obolben ringo jachtodon?

(sajnalom, de mexikonak is drukkoltam azon a meccsen es nem szakadt meg a szivem a holland "vereseg" utan, mert szamomra fontosabb, hogy a barataim, akik velem ellentetben tenyleg szurkolhatnak hazajuk csapatanak jol erezzek magukat - es ok nemetek)

UUUU
Azert en egy pozitivumot latok a tegnapi merkozes utan.
Feltem attol,hogy Hollandok megnyerik a dontot es nem utalat vagy mas vezerelt ebben.
Egyszeruen feltem attol, amit itt magyarorszagon csinalnak magyarazkodas cimen es hogy majd jonni fognak az okoskodo magyar edzok, es megmagyarazak majd utolag a 8:1-et, hogya vilagbajnoktol nem is olyan nagy szegyen ez es lam a brazil-nemet meccsen is kikaphatnak a brazilok 7:1-re, mikozben mi a szar labdarugasunk miatt kapunk ki es nem egy ritkan elofordulo rovidzarlat miatt,ami nalunk mar vagy 30 eve folyamatosan tart.

Lehet tanulni Costa Ricatol es utana szajkozni egy olyan onamito tetelt, hogy kis penz kis foci.

Breki33
egyébként érdemes megnézni itt a szavazást többet ér mint bármilyen szakemberek véleménye

http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/on_szerint_11-es_volt_robben_esese/
Breki33
itt neked savanyú a szõlõ :-)

troll nem szeretnék lenni meghagyom neked te hisztizel itt az én csapatom a döntõben van
hollandia meg a helyén
Varom a linkeket, ahol szakemberek allitjak, hogy nem volt jogos 11-es. Addig maradjunk annyiban, hogy trollnak keves vagy, hisztizni meg nem erdemes a jatekbolt elotti jardan fetrengve, nem kapod meg az uj Barbiet...

Breki33
maradhatunk annyiban, hogy te pislogtál mikor feldobta magát mem-ek is születtek belõle még ide is raktam ki

ennyire már ne legyen savanyú a szõlõ 😊
UUUU
Pedig milyen szep is lenne, ha pontozasos sportag lenne a foci, mert akkor lehetne tizes pontot adni Robben Rittbergerjere is, peldaul a mexikoiak ellen es utana ismetleskeppen,hogy visszakapjak, az ellenfel tamadoja is ugorhatna egyet a zsuri argus szeme elott. <#nevetes1>

limperatore
fõleg h jogos 11-esrõl volt szó

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
nem is kellett mit visszakapniuk, Marquez rálépett Robben lábfejére

Nem kellett visszakapni, egyel kevesebbet kaptak igy is, ami jart volna - ergo elvett a biro Mexiko javara egy holland golszerzesi lehetoseget.