6938
-
#6415 Kapuscsere LOL mekkora troll -
TomStorm #6414 Egy gólt nem tudnak beszenvedni ezek a semmirekellők.Takarodjanak is de nagyon gyorsan egy perc Brazil focit nem akarok látni -
#6413 Ebbe a brazil keretbe befért volna kaka, ronaldinho es meg ronaldo is..
3. Kapus is jon :D -
#6412 Nos ezért nincs még mindig videóbíró, hogy lehessen csalni. -
#6411 Milyen csapatom? ne légy már hülyébb magadnál........ -
j0rmungandr #6410 Rég nem láttam ilyen rossz játékvezetői gárdát. -
#6409 :DD
-
#6408 Ennyire kicseszik a Brazilokkal ez a bíró (diszkrimináció? rasszizmus?), de a FIFA ezt reklámozza: "Say no to racism!" -
j0rmungandr #6407 Csodálkozom a FIFA mentalitásával a döntőt nem egy Fiji-ről jött bírónak adták. -
#6406 Biztos a brazil unokatesojaval beszelget :) meg a testvirekkel -
#6405 Na mivan breki ilyenkor hol vagy mikor a csapatod kap egy ajandek tizit, lesgolt lo, es nem kapnak meg a brazilok egy jogos buntetot... :) -
TomStorm #6404 Mocskos bíró remélem agyonverik -
#6403 Valami kibaszott noob. -
#6402 ki ez a bíró? -
j0rmungandr #6401 Ez műesés? Ez 123szor nagyobb 11-es mint a másik -
#6400 Ezek a brazilok úgy játszanak, mint a mieink, kár volt ezeknek eddig eljutni. -
karajjj #6399 4 éve volt asszem argentina-mexiko meccsen, tevez volt az alany -
#6398 Az "álítólagos" les gólnál szerintem rendben van, hogy elengedte az asszisztens, hisz elméletileg ilyen helyzetekbe a támadó focit kellene segíteniük az asszisztenseknek. -
j0rmungandr #6397 Nem akarok nagyot mondani, de a 2 bíró hibán kívül 1 holland helyzet volt, meg 1 brazil. X a játék menete alapján, egy erős 0-0. (bár az igaz hogy ha Silva sárga helyett pirost kap, a játék képe más lett volna) -
#6396 Egyértelműen a jobbak közé tartozott úgyhogy tuti nem a teljesítménye miatt nem játszik... -
#6395 Ez igaz, de mégis ő benne láttam egyedül a Brazilok közül, hogy szerezni akar gólt.
Na mindegy. -
#6393 A foci maga színészet. -
TomStorm #6392 Ennél hova kell már nagyobb helyzet??Pff -
#6391 Hollandok hagyjak magukat, de az istenert nem tudnak betalalni a brazilok... -
#6390 Brazil operett es szineszvalogatott akcioban. -
#6389 egyszer egy BL meccsen vagy EB-n, nem is tudom már, kirakták az egyértelmű ismétlést, amit nem szabadott volna, és a 11-es ugyanúgy lement. Hatalmas felhördülés volt meg minden, FIFA részéről is. -
TomStorm #6388 Akkor én kérek elnézést -
fonak #6387 Hát benne volt rendesen az 1-7-ben mert ment ugyan sokat előre, de hátul nem volt ott, ahol kellett volna neki. Ilyen verés után kell pár csere. -
#6386 komoly lenne kiraknák a stadion kivetiőire is az ismétléseket. -
#6385 29. perc:
0 : 5 Németország
26. perc:
0 : 4 Németország
24. perc
0 : 3 Németország
Szóval ilyenkor már 5-0 volt! -
TomStorm #6384 A Németek a döntőért fociztak és ott még szarabb volt a védelem:D
Amúgy még nem volt 5 ilyenkor.. -
#6383 Valaki tudja, hogy miért nem játszik a Braziloknál Marcelo? -
#6382 Döntőt ki vezeti majd? A japó? -
fonak #6381 Nem, ekkor még ők is csak 2-0-ra... -
TomStorm #6380 Nincs olyan csapat aki leállna ilyen védelem láttán,nem kell itt senkit kiemelni.. -
#6379 Igen, de ilyenkor a Németek már 5-0-ra vezettek.
Ez a brazil csapat egy piece of shit. Mintha valami magyar falunapi színvonalú focit tolnának... -
fonak #6378 Braziloknak muszáj támadniuk, és minden kontra életveszélyes lesz, 2-3 passz és már ott is lesz robben a kapussal szemben egyedül. Ezzel a védelemmel kapnak ismét 6-8 gólt a végéig, ha a hollandok nem állnak le.
És ők nem szoktak leállni, a spanyolok ellen se tették, ellenünk se :) -
TomStorm #6377 Ezért nem kell itt a Németeket az egekbe emelni.Ugyanúgy kapják más csapattól is.. -
Takezó #6376 persze, hogy nem, de a hivatkozott cikk is azt írja, hogy akkor nem, ha például a szögletzászló közelében történik a szabálytalanság - ha egyértelmű gólhelyzetet akadályoz meg, akkor igen -
Ferrari23 #6375 Na eddig akkor egy kamu 11 es és egy lesből indult gól :D:D