Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Ja most van a Ferencváros - Sliema Wanderers meccs félideje a Puskás Stadionban. Néztem egy ideig, de a VB meccsek után ez hatalmas kínlódás. Ezeknél még Irán is jobban játszott.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

MTVn micsoda minõségváltás. Fradi meccs. Végre igazi foci! <#banplz>

szucsy89
Várhidi csoda, hogy nem beszélt kicsit az olaszokról... 😊
Mor3llo
Amúgy király volt a mostani Zuhanyhíradó. Várhidi-Puhl-Nyilasi trió
20 percet beszéltek a VB-rõl: kb. 5 perc Brazilok, 5 perc argentínok, 4 perc Messi, 4 perc Neymar.
A végén meglepetésre kaptak 1-1 percet a németek és a hollandok 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tyler1
olaszokkal egyetértek, magyarokat rendszerint csak mi látjuk szépnek 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mor3llo
sajnos ma nincsen meccs

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33

Breki33
najó kaptok még :-)

bakkerman
ez csak véletlen mûve,európa legszebb nõi NAGY ÁTLAGBAN az olaszok,és a magyarok között keresendõk 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
a sörön euro 2008,a vízjelen euro 2012 <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szerelem volt elsõ látásra 😄

megélhetési focistacsaj 😄

Mor3llo
Õ Schweini nõje.

Tyler1
Belgák nagyon adják nõi nemben 😊 Néztem már pár szurkolói képet, azok rendre nagy arányban tudnak szépek lenni 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

juhujjj a szõke Belga nagyon komoly!!!

Mor3llo
persze, ez igaz, ráadásul én is szívesebben nézek meg +1 meccset, de valljuk be: nem biztos, hogy sok kedve van a küszöbön elbukó csapatoknak még bohóckodni egy meccs erejéig - tegyük hozzá, mondjuk ez a munkájuk

DasIsFuck
az biztos, hogy az egy jobb rendszer ami az eb-n van, ugyanakkor azért van legitimitása a 3. helyért lejátszott meccsnek + nyilván gazdasági szempontból is sokat nyom a latba a +1 meccs.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
a 3. viszi a prímet nálam<#wink>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A Japó nagyon jó😊
szucsy89
elsõ és utolsó adja😄
De ez VB,itt kell a 3.hely.Max feladják majd ha ennyire nem akarnak már tovább focizni vagy ha csak az edzõ ilyen depis akkor ne legyen Nemzeti csapat edzõje.
Biztos megerõltetõ szegénynek,hogy szórakoztassa még csapatával a népet
Narxis
looooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mor3llo
Valahol egyetértek vele. Nem kell kisorsolni.
Az EB-n megoldják egyszerûbben: nincs bronzmeccs, az elõdöntõt elbukó 2 csapat egyaránt 3. helyen végez.

Mor3llo
úúúúristen az utolsó japó csaj 😮OOOO

Breki33
Úgy néz ki, elég érdekes faszi, már ki is parodizálták edzésen.
Breki33
Azért raktam be, de nekem õ jobban tetszik :-)

És õk is

Lacee86
Hm, finom. <#finom><#finom>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

*sok
Van Gaal szerint - "Nem lenne szabad lejátszani a bronzmeccset, mindig ez volt a véleményem, nem most találtam ki, 10-15 éve mondom. Nincs helye ennek a mérkõzésnek a futballban, nem szabad erre kényszeríteni a játékosokat. Ráadásul az sem fair, hogy egy nappal kevesebbet pihentünk."

Na most akkor mit csináljanak mégis?Sorsolják ki a 3.-at?Ez sehol sem így mûködik azért.
De ha semmit nem számít egy csapatnak a Világbajnoki bronzérem az azért szánalmas kicsit.
Sokan összetették volna 2 kezüket ha Bronzal távoznak..
Ja kapott Sabella 2 segítõt ilyen esetre?😄D

Amúgy meccs utáni egyik nyilatkozata:
"A hollandok elleni háború sokat kivett a csapatból, néhányan fáradtak, sérültek vagy mindent kiadtak magukból - fogalmazott Sabella. - Ez a mérkõzés teljesen egyértelmû döntetlen volt, akkor is ezt mondtam volna, ha mi veszítünk tizenegyesekkel. Nagyszerû csapat ellen játszottunk. Bejutottunk a döntõbe, ahol egy olyan gárdával fogunk találkozni, amely egy nappal többet pihenhetett. Munkával és alázattal készülünk, mindent megteszünk azért, hogy végül csúcsra érjünk."
Hát nagyon sikert nekik!!
a.carkey

A medve nem játék.

Breki33

Breki33
Breki33
UUUU
Csak áltasd magad a saját hülyeségeddel.

Kettonk kozott a kulonbseg, hogy en leirtam, hogy buta vagyok a focihoz. Te ahhoz is, hogy ezt belasd.

http://gaborszantai.co.uk/

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

UUUU
Máshoz se.

Breki33
az a fájdalmas, hogy ezeket komolyan is gondolod

tényleg nem értesz a focihoz
Majd amikor sir Breki33, hogy az utolso 4 nemet gol szabalytalan volt 8-1-es meccsen 😄

Mor3llo
nekem aztán tök8 kit vernek el a németek a döntõben <#nyes>

Breki33
Breki33
Breki33
bíró megítélte, szabálytalanság nem történt

a probléma az, hogy Argentína kiverte Hollandiát és egyesek ezt nehezen tudják megemészteni.