Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
fociban olyan tétel nincs, hogy visszakapják :-)
DasIsFuck
ha érdemre adnák a továbbjutást, mind a 2 csapat kiesett volna.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
milyen kamu büntetõrõl beszélsz?

az elsõ félidõben volt egy eggyértelmû büntetõjük amit nem adott meg a bíró, a végén max visszakapták ezt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mondjuk en ertek itt legkevesbe a focihoz, igy ertekelnek egy linket, ahol elismert szakemberek, egykori labdarugok vagy sport ujsagirok tamogatjak a velemenyedet.
Vagy maradjunk annyiban, hogy pont akkor pislogtal, amikor raleptek Robben labfejere?

http://gaborszantai.co.uk/

UUUU
Bizony szoltal. Bizony szemelyeskedtel.

A focihoz meg annyi eszed van mint egy lepkenek.
De persze aki egy merkozes alatt ketszer annyit tamad es veszelyesebben mint az ellenfel, az rosszabbul jatszik.
Ezerszer lattunk mar jobban jatszo csapatokat kikapni es itt nem az eredmenyesebb csapat ertelmezeserol beszelunk, jobban jatszas teren.

Svajc pedig nem jatszott jobban argentinanal, sot...
A vegen volt egy helyzetuk,amivel egyenlithettek volna maximum es ennyi volt az egesz merkozesen mutatott jatekuk.
A ketszinu sirast meg tartsd meg magadnak, azokutan, hogy mit engedtel meg magadnak korabban.

Breki33
Azért kamu büntetõzök mert kamu büntetõvel szerintem jogtalanul jutottak tovább azon a meccsen Mexikó érdemelt volna továbbjutást, utána meg 11-esekkel vergõdtek tovább. Nem kell ennyire a hollandok fenekét nyalni :-)
Lacee86
Mit személyeskedsz? Miféle holland farokcidázásról beszélsz? Szóltam én így hozzád?
Vegyél vissza legyél olyan kedves. Köszi.
Ha pedig száraz tények alapján akarsz fociról beszélni, akkor az a bizonyos hályog a te szemeden van, megbocsáss.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

UUUU
Ja, szurkehalyog mogul argentin utalattal es holland farok cidazassal, amit mar costa rica ellen is elhintettel.
Az adatok pedig nem hazudnak, minden teren az argentinok jobbak voltak.
Ezek a szaraz tenyek.

a.carkey
Nem a hollandok miatt .... (lsd. utolsó 7 perc!)

A medve nem játék.

Lacee86
Köszi, ki tudom guglizni a statisztikát. Én meg láttam a meccset. ;)

a.carkey
<#eljen>

Ezért is örültem volna egy német-holland döntõnek, mert az argentinok 86 óta szar focit nyomnak, még ha sokszor eredményesen is.

A medve nem játék.

Szep lesz a brazilok szentelyeben, amikor Messi felemeli a kupat - azt hiszem a Kozel-Kelet tundermese lesz ahhoz kepest, amit a brazil hazafiak rendezni fognak az elkovetkezendo hetekben az utcakon... (/viccel)

UUUU
Azert mert svajcnak volt egy kapufaja ? Ok.

Argentina vs Switzerland
1 : 0

78 Dangerous attacks 35
29 Total attempts 14
18 Deliveries in Penalty area 8
13 Clearances 44
587 Passes Completed 335

Ball possession
61% vs 39%

a.carkey
Várj! A hosszabbítás utolsó 7 percbén a hollandok átjátszották az argentin védelmet, és nem mûködött a lestaktika. :D

A medve nem játék.

Lacee86
De mit kamu büntetõzöl. Én nem errõl beszélek, hanem a mutatott játékról.

a.carkey
Ugyanilyen szar meccs lesz a német-argentin. Én szóltam. :D

A medve nem játék.

Breki33
És ennyit a könnyebb ágról
Breki33
Breki33
ott nem emlékszem kamu büntetõre
Lacee86
Mert argentinoknak Svájc ellen pl.? :)

Breki33
Ez elég elfogult. Szerintem tegnap a jobbik csapat nyert hollandoknak meg már Mexikó ellen ki kellett volna esniük !
Ilyet még egy komoly szakértõ se mondana ennek a két csapatnak a tekintetében, hogy egyik vagy a másik sokkal jobb. Maradjunk annyiban, hogy a világ élvonalába tartozó két csapatról van szó akik mostani aállás szerint 10 bõl 10 szer hasonló ki-ki meccset vívnának.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Úgy érted, sokkal jobb csapat és Robben? :D
Lacee86
Az a meccs engem nem érdekel. Nem fogok fujjogni, mert a hollandok minket elhupáltak. A holland válogatott sokkal jobb csapat, mint az argentin, ennyi. Függetlenül a tegnapi meccstõl.

Coral Springs
Hasonlót sikerült nekem is leírni az elõbb. Egy hatalmas taktikai harc ment a pályán amit az argentinok fölényesen megnyertek, nem volt egy élvezetes meccs de jogosan jutottak tovább.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

UUUU
Sot azt is bele kellene szamolni, hogy minket elvertek 8:1-re, ezert sokkal jobban megerdemlik.

Amúgymeg adják a vb trófeát a bronzmeccs gyõztesének, a döntõ gyõztese meg kap aranyérmet és akkor a brazilok még lehetnek világbajnokok!
Lacee86
Ez a tegnapi meccs egy fos volt, és ez alapján valóban nem lehetett eldönteni. De ha az egész vb-n az eddigi szereplést és teljesítményt nézzük, a hollandok kb. 3x jobban megérdemelték volna a döntõbe jutást... :/ De hát -hogy közhellyel éljek- a foci nem mindig igazságos.

contraste
Mindket csapat tovabbjuthatott, volna, de hat a fociban csak egy maradhat:D ismet egy nagy igazsag

ain't got no history

jugen
Le se kell játszani a döntõt...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Jó hogy itt vagy te és elmondod mi a valóság. Köszönöm :)

contraste
Jo szar egy meccs volt, senki nem akart ugy jarni, mint a brazilok:D

De vegre kiestek a Hollandok..

ain't got no history

Szoval az elodontok merlege: ket jo csapat szarul jatszott, egy jo csapat nagyon jol jatszott, a brazilok meg otthon maradtak?

Coral Springs
Azt azért tegyük hozzá, ahhoz hogy egy csapat ilyen játékkal is eredményes tudjon lenni mint az argentinok masszívnak, és jó felállásúnak kell lennie, minimális hibalehetõséggel. Ehhez náluk megvannak a jó játékosok is, csapatszinten tudnak akkora nyomást gyakorolni az ellenfélre hogy védekezésre kényszerítsék õket. Innentõl kezdve meg nincs mirõl beszélni, megtehetik hogy azt játsszák amit, bár csak ilyen "szar" focit játszana a magyar válogatott is.

Én tegnap azt láttam hogy az argentinok tartották a labdát, támadásokat építettek, és talán az a plusz hiányzott belõlük mint ami megvan akár a németeknél, a jobb összhang és helyzetkihasználás a kapu elõtt. Ilyen szempontból nagy érvágás Di María hiánya. Ellenben a hollandok leginkább védekezésre kényszerültek, támadásokat nem tudtak építeni, a félpályánál egy-két alkalmat leszámítva nem jutottak tovább. A semmi nem jött be nekik helyett inkább mondjuk azt hogy a kapuig se jutottak el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Asszem azt lassan kijelenthetjük, hogy a Zenitnél nagy vétel volt Garay...
UUUU
Valaki magasba emelte argentinat ? Te olyasmit latsz, amit te latni akarsz, de koze nincs a valosaghoz, ugyanis senki nem magasztlta argentinat,csak a tenyek voltak leirva.

Mor3llo
jaja, így van
a Sneijder nyilatkozat baromság, de mindkettõ csapat ugyanolyan szar volt

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Azért ne emeljük az egekbe Argentínát. A mutatott kép alapján mindkét csapat továbbjuthatott volna, mert 120 perc szenvedésért mindkettõ kitett magáért. A 11-es párbaj meg lutri. Akár pénzt is dobhattak volna fel. Szerintem mindkét csapat simán továbbmehetett volna a mutatott játék alapján.

UUUU
Biztos jobban jartak, hogy bronzmecsen kell jatszaniuk es nem a dontoben az aranyert. /sarcasm/

Valaki irta valahol, hogy a hollandok jobban jartak, mert egy szetesett brazilia ellen kell bizonyitani. Messiekre pedig kemeny analszex var.

UUUU
Sneijder: "Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelmûen a 11-espárbajra játszottak."

Milyen pofatlan. Arra biztos nem emlekszik, hogy pont ok voltak akik arra jatszottak 5 vedovel.
Az argentinok legalabb probalkoztak, volt 2 szaz szazalekos ziccerjuk is.
A hollandok meg csak ivelgettek 50 meterrol oldalrol, a kapu fele a labdat, ha neha eljutott odaig Kuyt es meg az is pontatlan volt altalaban, utana meg szaladtak hatra 10 mezonyjatekossal vedekezni. Semmi mast meg se probaltak jatszani.

Azt hiszem azok jartak igazan (szerencsere koztuk voltam), akik aludtak :D

Én már csak akkor ébredtem fel, amikor elköszönt a mûsorvezetõ :(
Mor3llo
még ekkora hulladék meccset, mint ami tegnap volt!
nem szokásom bealudni egy meccsen - fõleg egy VB elõdöntõn -, de olyan királyul elszunyókáltam a 2. félidõben, mint a sicc
poén, hogy pont a 11-esek kezdeténél felébredtem

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
Harmadjara is nemet-argentin donto, ha jol szamolom innentol ez a VB-dontok leggyakoribb parositasa (brazil-olasz volt ketszer).
A meccsen az argentinok tettek tobbet a gyozelemert, de inkabb a hollandok akarata ervenyesult, hogy aztan szokas szerint pocsekul rugjak a buntetoket.
Pedig sokszor a szar foci eredményes igazán, Mourinho meg Capello nagy mestere ennek.
a.carkey
A hollandokat erre kényszerítik amikor kifognak egy védekezõs-lesrefuttatós-fetrengõs csapatot. Costa Rica ellen azért nyomták rendesen, de a hosszabbítás sokat kivehetett belõlük. A vébén nem volt olyan meccs, ahol alibiztek. Ez volt az elsõ, fõleg mert az argentinok ellen SEMMI nem jött be nekik. Mire a hosszabbításban rájöttek, hogy több kell, ha nem tizenegyesekkel akarnak továbbmenni, már késõ volt. Ritka szar focit nyomnak az argentinok, viszont baszott eredményesek. Ez van. :( A röhej, hogy NEM utálom egyiket sem. Csak zavar, ha szar focival eredményes valaki. Ezért is utálom az olasz válogatottat, pedig mint válogatott, bírom õket, de ..., remélem érthetõ. Áh. Kár ezért a vébéért!

Eddig két német-argentín döntõt láttam. Abból a 86os zseniális volt. Partiban voltak a németek, sõt, 2:0ról álltak fel (Rummenigge és Völler), de aztán jött a faszom Dunga szintû Burruchaga és eldöntötte, de 90ben két piroslap után a döntõben elkapták õket egy 11essel a németek. Hasonló meccsre számítok ezen a harmadikon is, csak döntetlen lesz és tizenegyesek, vagy megszerzik az argentinok a vezetést, és 90 percen át ülnek majd az eredményen. :(

A medve nem játék.

Molnibalage
Az 1990-es döntõ visszavágója jön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én igaz, hogy fáradt voltam, de a elaludtam a meccsen. Az utolsó 11-es utáni üvöltsére ébredtem fel...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM