6938
-
IXEMGabeo #6333 Argentína támadóit könnyebb levenni, mint a németekét...eddig úgy nézett ki legalább is...
Messi csak a csoportmeccseken brillírozott, Di María csak Svájc ellen volt döntnök, de Lavezzi, Aguero már semmire se mentek igaz utóbbi sérült is volt...
Argentínának csak a védekezése kiemelendő...Garay, Mascherano jó vb-t futnak, de Rojo is igen hatékony a szélen... -
Zenszkij #6332 A németeknek sebezhetőbb a védelme szerintem, ráadásul az argentinoknak jobb a támadósoruk, csak a csapategység szól a németek mellett, a többi mind Argentína felé dönti a mérleget meglátásom szerint. Az biztos, hogy itt nem rúgnak hetet, kérdés rúgnak-e egyáltalán. Kíváncsi lennék hátrányban hogy futballozik a Nationalelf. -
rsnbeni #6331 Érdekes vélemény, és hülyeség szerintem, ezt argentin drukkerként mondom.
A németek nagyobb, erősebb ellenfelek ellen mutattak eredményesebb focit, az argentinok nem. Egy valami tény és ezt kár tagadni: az argentinok a legkeményebb ellenfelük azaz a hollandok ellen jól szervezett játékot mutattak, és a sokat kritizált argentin védelemre nem lehetett panasz. Egysíkú volt a játék, na de ha a hollandokat 25x is meg tudták szopatni a jobb szélen, akkor egyértelmű hogy ezt játsszák. Csak sajna gól nem talált. A németektől 4 éve csúnyán kikaptak aminek védelmi hiba miatt jött korai gól volt a legfőbb oka, remélhető ebből tanulnak (leginkább Sabella Maradona hibájából, bár ez már most látszik)
Viszont a németek meg nem az a népség aki eg 7:1 miatt elszállna magától. Szerintem ugyanazt a szervezett játékot fogják mutatni mint eddig, nem azt mondom, nyilván az argentinoknak szurkolok, de ha a németek nyernek (ami valószínűbb), nem fogom tőlük sajnálni. -
#6330 Van Persie az utolsó meccsre kipukkadt. És ennyi. -
#6329 szerintem meg túl gyenge volt a keretük és az a pár sztár akinek kelett volna egy stabil jó teljesítmény elmaradtak.
Ok ott volt Robben, de rajta kívül gyenge volt amit a többiek nyújtottak. -
#6328 Hát, igen. -
#6327 Csak gondolom muszáj volt a kezdetekkor a nagy lendület, mivel egy elég fiatal, kvázi még nem sztárokból álló alakulat ha nem kapja el az elején, a fonalat, akkor könnyen nagy cumi lehet, akár csoportkörös kieséssel.
Aztán persze elfogytak, ahogy írtátok. -
#6326 Hollandokkal kapcsolatban teljesen egyetértek. Nem lehet sajnos teljes erőbedobással végigtolni egy vb-t. Esélyes, h a kezdeti túl nagy lendület hátráltatta őket később. -
#6325 Az argóknak az impotens focijuk miatt volt nehéz útjuk. Ellenfelek tekintetében Hollandiát leszámítva egy komolyabb csapat sem állt eddig velük szemben.
Sajnos a hollandok megint a szokásos utat járták be, csúcsformában kezdték és elhasználtan fejezik be a VB-t. -
#6324 Ezzel Jordanék is vicceltek, amikor az írek megverték őket 94ben? Aztán az olaszok válaszoltak: Italy IN, Ireland OUT :D -
TomStorm #6323 :DDD -
#6322 Ha jól láttam ez még nem volt :/ -
#6321 világ 2. leggazdagabb országa, ha akarnak nagy focit is csinálhatnak -
#6320 Meglátjuk. -
Zenszkij #6319 megkövetem magam, de szerintem az argentinoknak nehezebb volt az útja, nem játszottak olyan meggyőzően, mint a németek, de nekem masszívabbnak tűnnek, mellesleg nem vagyok németellenes, meglátjuk -
#6318 Nem az a hülyeség, h nem a németeknek szurkolsz, hanem, h kijelented, h mennyire egyértelmű, h az argentinok nyernek, ráadásul egy olyan indokkal, ami egyszerűen nem igaz. -
#6317 Semmi ilyesmiről nincsen szó. Nem kell egyből elküldeni a francba a másikat.
De oké, szóval ha Portugáliát, Franciaországot és Brazíliát nem tartom gyenge válogatottnak, akkor az csak azért van, mert mindenem a Nationalelf. Logikus.
(Megsúgom, én a magyar válogatottnak szorítok, de mivel sehol sem vagyunk, és a kedvenc csapatom a Bayern, így engedtessék meg nekem, hogy szimpatizáljak a németekkel. Remélem megengeded.) -
Zenszkij #6316 ez azert egy forum
mert az emberek megosztjak a velemenyeiket, de a sok troll ellepett itt mindent, ha nem a nationalelf akkor hulye mindenki,nyaljatok ki a seggem -
TomStorm #6315 Én is gondolkozok rajta.Az VB-n eddigi nyeremény felét legalább rátenni.Bár megfogadtam elődöntő meccsekre és utána már befejezem de ez most hát nem is tudom.
Írok egy privátot majd olvasd el ps -
#6314 Ja hát jah, a brazilokat még nem is említettem... -
#6313 Mert a portugálok, franciák? Egyértelmű? Mitől lenne egyértelmű? Ilyet mondani egy vb döntőről... -
#6312 Értem. Portugália, Ghána, USA, Franciao., és Brazília smafu.
Te mindig meg tudsz lepni a butaságaiddal :) -
G_ArchAngel #6311 Rendben. -
Stockbauer33 #6310 Timo Glock-ot sem kell egy kis stuffolásért a szomszédba küldeni. A DTM német pilótája biztos Augusto Farfus (brazil) szívébe lopta magát ezzel
-
Zenszkij #6309 Szerintem egyértelmű, hogy Argentína lesz a világbajnok, 3 európai csapatot vertek ki, hány gólt is kaptak tőlük? Na ugye. Első komoly ellenfele a németeknek, el is fognak hasalni. Meg is teszem nem kis téttel. -
#6308 Hát emberibb külseje van így rövid hajjal, bár kétségtelen, h ez a miki fazon elég egyedi volt. :D -
Stockbauer33 #6307
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/man-united/sokkolo-kep-fellainirol -
#6306 -
G_ArchAngel #6305 -
TomStorm #6304 Meg kellene adni neki is a lehetőséget,kellenek a lelkes csatárok is erre a meccsre.Szerintem a gól is össze jönne neki.Most mondom/írom jó meccs lesz,Németek megkapják az ellenfelüket ezt Löw is nyilatkozta:
"Európa Amerika ellen. Varázslatos párosítás lesz. Argentína védekezése nagyon erős, egységes, szervezett. Támadásban olyan kiválóságaik vannak, mint Messi és Higuaín. Jól fel kell készülnünk, és örülünk, hogy ott lehetünk majd a pályán Rióban"
-
Coral Springs #6303 -
TomStorm #6302 -
#6301 Na bazze ha ezt viktor elolvassa nekünk annyi,.... -
#6300 Mindeközben Kínában ... -
#6299 Palaciot a kezdőbe -
#6298 Jó hír az argentin szurkolóknak! Di María speciális edzésmunkát végzett ma, a hírek szerint játszani akar a döntőben. -
Coral Springs #6297 Távoli kameraállásokból úgy tűnik mintha tényleg visszapörgött volna a kapuba, viszont amikor mutatják közelről látszik hogy vállal segítette vissza a labdát. Találniuk kellett egy szálkát a fanoknak. -
#6296 „Nem én tanítottam Romerót tizenegyest védeni az AZ-nél, a kérdés is megalázó. Igen, én voltam az első edzője Európában, de ennyi – mondta a szakember. – Két játékos is visszautasította az első rúgás lehetőségét, így lyukadtam ki Vlaarnál. Remekül játszott, tele volt önbizalommal, végül őt jelöltem. Ez lett a vége, ez benne van a játékban.”
/sóhaj/ -
#6295 Blikk... -
#6294 http://www.blikk.hu/blikk_sport/van-gaal-tanitvanya-utotte-ki-hollandiat-2266421