Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Argentína támadóit könnyebb levenni, mint a németekét...eddig úgy nézett ki legalább is...

Messi csak a csoportmeccseken brillírozott, Di María csak Svájc ellen volt döntnök, de Lavezzi, Aguero már semmire se mentek igaz utóbbi sérült is volt...

Argentínának csak a védekezése kiemelendõ...Garay, Mascherano jó vb-t futnak, de Rojo is igen hatékony a szélen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
A németeknek sebezhetõbb a védelme szerintem, ráadásul az argentinoknak jobb a támadósoruk, csak a csapategység szól a németek mellett, a többi mind Argentína felé dönti a mérleget meglátásom szerint. Az biztos, hogy itt nem rúgnak hetet, kérdés rúgnak-e egyáltalán. Kíváncsi lennék hátrányban hogy futballozik a Nationalelf.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Érdekes vélemény, és hülyeség szerintem, ezt argentin drukkerként mondom.

A németek nagyobb, erõsebb ellenfelek ellen mutattak eredményesebb focit, az argentinok nem. Egy valami tény és ezt kár tagadni: az argentinok a legkeményebb ellenfelük azaz a hollandok ellen jól szervezett játékot mutattak, és a sokat kritizált argentin védelemre nem lehetett panasz. Egysíkú volt a játék, na de ha a hollandokat 25x is meg tudták szopatni a jobb szélen, akkor egyértelmû hogy ezt játsszák. Csak sajna gól nem talált. A németektõl 4 éve csúnyán kikaptak aminek védelmi hiba miatt jött korai gól volt a legfõbb oka, remélhetõ ebbõl tanulnak (leginkább Sabella Maradona hibájából, bár ez már most látszik)

Viszont a németek meg nem az a népség aki eg 7:1 miatt elszállna magától. Szerintem ugyanazt a szervezett játékot fogják mutatni mint eddig, nem azt mondom, nyilván az argentinoknak szurkolok, de ha a németek nyernek (ami valószínûbb), nem fogom tõlük sajnálni.
a.carkey
Van Persie az utolsó meccsre kipukkadt. És ennyi.

A medve nem játék.

DasIsFuck
szerintem meg túl gyenge volt a keretük és az a pár sztár akinek kelett volna egy stabil jó teljesítmény elmaradtak.
Ok ott volt Robben, de rajta kívül gyenge volt amit a többiek nyújtottak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lacee86
Hát, igen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mor3llo
Csak gondolom muszáj volt a kezdetekkor a nagy lendület, mivel egy elég fiatal, kvázi még nem sztárokból álló alakulat ha nem kapja el az elején, a fonalat, akkor könnyen nagy cumi lehet, akár csoportkörös kieséssel.
Aztán persze elfogytak, ahogy írtátok.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Lacee86
Hollandokkal kapcsolatban teljesen egyetértek. Nem lehet sajnos teljes erõbedobással végigtolni egy vb-t. Esélyes, h a kezdeti túl nagy lendület hátráltatta õket késõbb.

Kit--Kat
Az argóknak az impotens focijuk miatt volt nehéz útjuk. Ellenfelek tekintetében Hollandiát leszámítva egy komolyabb csapat sem állt eddig velük szemben.

Sajnos a hollandok megint a szokásos utat járták be, csúcsformában kezdték és elhasználtan fejezik be a VB-t.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Ezzel Jordanék is vicceltek, amikor az írek megverték õket 94ben? Aztán az olaszok válaszoltak: Italy IN, Ireland OUT 😄

A medve nem játék.

😄DD
Jim Morrison
Ha jól láttam ez még nem volt :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

limperatore
világ 2. leggazdagabb országa, ha akarnak nagy focit is csinálhatnak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Meglátjuk.

Zenszkij
megkövetem magam, de szerintem az argentinoknak nehezebb volt az útja, nem játszottak olyan meggyõzõen, mint a németek, de nekem masszívabbnak tûnnek, mellesleg nem vagyok németellenes, meglátjuk

Lacee86
Nem az a hülyeség, h nem a németeknek szurkolsz, hanem, h kijelented, h mennyire egyértelmû, h az argentinok nyernek, ráadásul egy olyan indokkal, ami egyszerûen nem igaz.

Mor3llo
Semmi ilyesmirõl nincsen szó. Nem kell egybõl elküldeni a francba a másikat.
De oké, szóval ha Portugáliát, Franciaországot és Brazíliát nem tartom gyenge válogatottnak, akkor az csak azért van, mert mindenem a Nationalelf. Logikus.
(Megsúgom, én a magyar válogatottnak szorítok, de mivel sehol sem vagyunk, és a kedvenc csapatom a Bayern, így engedtessék meg nekem, hogy szimpatizáljak a németekkel. Remélem megengeded.)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
ez azert egy forum
mert az emberek megosztjak a velemenyeiket, de a sok troll ellepett itt mindent, ha nem a nationalelf akkor hulye mindenki,nyaljatok ki a seggem

Én is gondolkozok rajta.Az VB-n eddigi nyeremény felét legalább rátenni.Bár megfogadtam elõdöntõ meccsekre és utána már befejezem de ez most hát nem is tudom.
Írok egy privátot majd olvasd el ps
Lacee86
Ja hát jah, a brazilokat még nem is említettem...

Lacee86
Mert a portugálok, franciák? Egyértelmû? Mitõl lenne egyértelmû? Ilyet mondani egy vb döntõrõl...

Mor3llo
Értem. Portugália, Ghána, USA, Franciao., és Brazília smafu.
Te mindig meg tudsz lepni a butaságaiddal 😊

Rendben.

http://gaborszantai.co.uk/

Timo Glock-ot sem kell egy kis stuffolásért a szomszédba küldeni. A DTM német pilótája biztos Augusto Farfus (brazil) szívébe lopta magát ezzel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Zenszkij
Szerintem egyértelmû, hogy Argentína lesz a világbajnok, 3 európai csapatot vertek ki, hány gólt is kaptak tõlük? Na ugye. Elsõ komoly ellenfele a németeknek, el is fognak hasalni. Meg is teszem nem kis téttel.

Lacee86
Hát emberibb külseje van így rövid hajjal, bár kétségtelen, h ez a miki fazon elég egyedi volt. 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lacee86
<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Meg kellene adni neki is a lehetõséget,kellenek a lelkes csatárok is erre a meccsre.Szerintem a gól is össze jönne neki.Most mondom/írom jó meccs lesz,Németek megkapják az ellenfelüket ezt Löw is nyilatkozta:
"Európa Amerika ellen. Varázslatos párosítás lesz. Argentína védekezése nagyon erõs, egységes, szervezett. Támadásban olyan kiválóságaik vannak, mint Messi és Higuaín. Jól fel kell készülnünk, és örülünk, hogy ott lehetünk majd a pályán Rióban"
Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

<#eljen>
BooMiller
Na bazze ha ezt viktor elolvassa nekünk annyi,....

a.carkey

A medve nem játék.

limperatore
Palaciot a kezdõbe

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
Jó hír az argentin szurkolóknak! Di María speciális edzésmunkát végzett ma, a hírek szerint játszani akar a döntõben. <#wave><#eljen>
Coral Springs
Távoli kameraállásokból úgy tûnik mintha tényleg visszapörgött volna a kapuba, viszont amikor mutatják közelrõl látszik hogy vállal segítette vissza a labdát. Találniuk kellett egy szálkát a fanoknak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mor3llo
„Nem én tanítottam Romerót tizenegyest védeni az AZ-nél, a kérdés is megalázó. Igen, én voltam az elsõ edzõje Európában, de ennyi – mondta a szakember. – Két játékos is visszautasította az elsõ rúgás lehetõségét, így lyukadtam ki Vlaarnál. Remekül játszott, tele volt önbizalommal, végül õt jelöltem. Ez lett a vége, ez benne van a játékban.”

/sóhaj/

Lacee86
Blikk...

Breki33
zaki
mégis bement az elsõ kimaradt holland tizenegyes?

Ha nem ert volna bele a kipattano utan Vlaar, akkor ert volna 😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó mondjuk én Mexikónak drukkoltam😉 ritka ideges is voltam a meccs után...

maga Robben vallotta be az 1. félidei feldobásokat...

Breki33
jah, köszönöm mindenkinek a plusz pontokat :-)
fõleg befújni ilyet a 92. perc környékén:S

nem volt a helyzet magaslatán a bíró azon a meccsen maradjunk annyiban...

látom volt itt szájkarate😄

FrezeR
Nagy tisztelet neki! Tényleg jó fejt volt 😊

Mor3llo
<#worship>

A brazil vb-dráma legszomorúbb fotójának megható története

Nagyon jó fej az öreg. Látszik rajta õ igazi szurkoló, nem mint volt olyan brazil ruhás szurkoló aki félidõben is vigyorgott mikor képre került...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

10 évig jártam ki olaszba.Még véletlenül se hasonlítsd össze a mi gyönyörû csajainkat azokkal a rusnya emberfejû asszonyokkal(csúfság az összes).1edül a Rai1-ba rakják be azt a 8-10 jó nõt <#wave>