6938
VB 2014
  • NagyiBMX
  • LasDen #6454
    mióta vagy te ekkora lazio drukker?? o_O
  • Darthmushroom
    este csak Klose miatt hajrá németek!! és hangolódásnak a kedvenc Miro gól!!!
  • Lacee86
    Hát a szuperkupa az sztem nem barátságos. :) Na mind1, úgy tűnik, a mennyeiben még ez is másképp van. :D
  • Ferrari23
    Az lehet, bár kinézem a dolgot simán észak-koreából :D
  • ReszegKoldus
    mert ez a szabály
  • Takezó
    Elég ciki, mert állítólag dél-koreai dialektusban beszél a hivatkozott videóban a riporter. Valószínűleg valami dél-koreai vicc csak az egész: )
  • Takezó
    Mert barátságos meccs, és nem akarják fárasztani a játékosokat.
  • Ferrari23
    12:25-ös hír az origón :D
  • Lacee86
    OFF: A magyar szuperkupa döntőben 90 perc után hogyhogy egyből a 11-esek jöttek? :D
  • a.carkey
    Ez hol? Valami 1966os cikk? :D
  • Ferrari23
    Dübörög az észak-koreai sikerpropaganda: a hadsereg főparancsnoka, Kim Dzsong-un utasítására álhírekkel tájékoztatják a közvéleményt. Próbálják meggyőzni az embereket, hogy érdemes szurkolniuk a csapatnak, mert eddig hibátlan produkcióval jutott be a legjobb 16 közé. Japán, Egyesült Államok és Kína legyőzése után immár a Cristiano Ronaldóval felálló Portugália lesz Észak-Korea ellenfele a legjobb 8 közé jutásért.
  • a.carkey
    Mit 7 v 8! 10. 10:1 :)
  • DaemoonHunter
    Pontosan emlékeszek rá :) de most stúdióról volt szó nem kommentátorról, a kettő nem ugyan az. Miután Knézy után átkapcsoltak a stúdióba akkoriban egyből ment a mundérvédő szöveg.
  • Lacee86
    Jól teszi. Kár, h ilyen utolsó meccseket kellett átélnie. :(
  • TomStorm
    Hát ennyi volt J.Cesar:
    Az elveszített világbajnoki bronzmeccs után Julio Cesar bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól.
    "Eljött az idő más kapusok számára, és úgy vélem, Brazíliában van hét vagy nyolc, aki kész arra, hogy átvegye a válogatott mezt"
  • a.carkey
    De azért voltunk ilyenek is ...

• a.carkey
  • a.carkey
    Akkor te nem emlékszel Knézy Jenőre ... :D

• a.carkey
    Ha TSt kiállítják és szabadrúgás, szerintem nem 3:0 a vége. :D
  • a.carkey
    És játszott? :)
  • a.carkey
    Esti meccset 1:0ra vagy 3:2re tippelem az argentinoknak. De nem kizárt a tizenegyespárbaj sem, amivel a németek még lehetnek világbajnokok. :()
  • Lacee86
    Hát jah, az összes jó meccs szinte a csoportkörben volt. A Hollandia-Mexikó meg a németek brazil tömése az, ami említésre méltó talán.
  • Shep
    Hány jó meccset is láttunk az egyenes kieséses szakaszban, egyet? Álom VB a javából. Ma két variáció lehetséges, Argentínok kibekkelik 120 percig (esetleg találnak egy gólt és akkor csak 90-ig védekeznek), vagy a németek hamar betalálnak aztán vágnak még 3-4-et és megint lesz egy egyoldalú pocsék meccs. Azt ugyanis nem nagyon tudom elképzelni ,hogy pl 3-2 legyen a vége.
  • Lacee86
    :D :D :D :D
  • bakkerman
    jó meccs volt a tegnapi,de gyerekek én olyan szinten berugtam,hogy hazaestem,és faternak 1 kérdést tettem fel,mennyi lett a német-argentín meccs,és Suarez jól játszott-e :DDDDDDD
  • Muki100
    Na meg érdemes lenne körülnézni a brazil MB1 házatáján is. Legalább stadionjaik már vannak.
  • DasIsFuck
    brazilok ráfenéje hasonló mint a miénk, még mindig azt hiszik, hogy ők a világ legjobbjai meg szamba futball és egyebek, holott ez már kb 7-8 éve nem így van.

az előző 2 vb-jükön nem véletlen nem jutottak idáig sem, most is csak azért, mert a kuka ágon mehettek végig és elkerülték a komolyabb/erősebb európai válogatottakat egészen az elődöntőig.

• Coral Springs
    Hát a bíró eldöntötte a meccset, a nyitómeccset most duplán visszakapták a brazilok, a végére már kezdtem megsajnálni őket. Ennek ellenére a hollandok megérdemelték a harmadik helyet, nem szerepeltek rosszul a VB -n.
  • Lacee86
    Egyébként igen. Ha Chile ellen kiesnek, akkor is nagy csalódottság lett volna, persze, de legalább az lett volna, h hát a 11-es lutri, sajnos pechjük volt, nem ők jutottak tovább. Így meg egy enyhén szólva gyászos végük lett. 10-1-es gólkülönbség az uccsó 2 meccsen...
  • IXEMGabeo
    ja szerencsétlenségünkre pont aznap játszottak a legrosszabbul:(((
  • IXEMGabeo
    bármennyire is nem szimpi a Holland csapat grat nekik totál megérdemelték a bronzérmet...

igaz a bíró ritka retek volt, ennek ellenére ez a Brazília kurvára szét van csúszva...és hát igen nulláról kell elkezdeniük építkezni...
  • Solten
  • DaemoonHunter
    Azért érdekes az m1 stúdió, brazilia kikap 7-1 majd 3-0 ra kilátástalan játékkal és jön a szöveg hogy brazíliának hatalmas futball reform kell(szerintem csak egy sokkal jobb edző), viszont mikor mi kapunk ki a hollandoktól 8 góllal akkor sajnálatos vereség, benne van a fociban :D
  • Ferrari23
    És egy továbbjutó Kolumbiával talán faxább két meccset láthattunk volna mi is.
  • TomStorm
    Mennyivel jobban jártak volna ha már kiesnek régebben ezek a szerencsétlenek legalább nem égették volna magukat 2 meccsen keresztül
  • Ferrari23
    Mi a troll azon te IQ harcos, hogy a holland válogatottban 1 játékos volt, aki 1 percet sem volt a pályán, a harmadik számú kapus. Ezért cserélte be.
  • TBTPumpa
    Ronaldo már nem tud focizni. Meghízott és öreg már. Esélye sem lenne már ezen fiatalokkal szemben.
  • Krisztiam #6417
    Neymar nélkül ez a brazil válogatott egy nagy nulla :)
  • Jim Morrison
    Azért vannak ezek a brazilok a vb-n mert rendezok...ha mi rendezzuk mi is igy jarunk :D