6938
-
#6455 -
#6454 mióta vagy te ekkora lazio drukker?? o_O -
#6453 este csak Klose miatt hajrá németek!! és hangolódásnak a kedvenc Miro gól!!!
-
#6452 Hát a szuperkupa az sztem nem barátságos. :) Na mind1, úgy tűnik, a mennyeiben még ez is másképp van. :D -
Ferrari23 #6451 Az lehet, bár kinézem a dolgot simán észak-koreából :D -
#6450 mert ez a szabály -
Takezó #6449 Elég ciki, mert állítólag dél-koreai dialektusban beszél a hivatkozott videóban a riporter. Valószínűleg valami dél-koreai vicc csak az egész: ) -
Takezó #6448 Mert barátságos meccs, és nem akarják fárasztani a játékosokat. -
Ferrari23 #6447 12:25-ös hír az origón :D -
#6446 OFF: A magyar szuperkupa döntőben 90 perc után hogyhogy egyből a 11-esek jöttek? :D -
#6445 Ez hol? Valami 1966os cikk? :D -
Ferrari23 #6444 Dübörög az észak-koreai sikerpropaganda: a hadsereg főparancsnoka, Kim Dzsong-un utasítására álhírekkel tájékoztatják a közvéleményt. Próbálják meggyőzni az embereket, hogy érdemes szurkolniuk a csapatnak, mert eddig hibátlan produkcióval jutott be a legjobb 16 közé. Japán, Egyesült Államok és Kína legyőzése után immár a Cristiano Ronaldóval felálló Portugália lesz Észak-Korea ellenfele a legjobb 8 közé jutásért. -
#6443 Mit 7 v 8! 10. 10:1 :) -
#6442 Pontosan emlékeszek rá :) de most stúdióról volt szó nem kommentátorról, a kettő nem ugyan az. Miután Knézy után átkapcsoltak a stúdióba akkoriban egyből ment a mundérvédő szöveg. -
#6441 Jól teszi. Kár, h ilyen utolsó meccseket kellett átélnie. :( -
TomStorm #6440 Hát ennyi volt J.Cesar:
Az elveszített világbajnoki bronzmeccs után Julio Cesar bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól.
"Eljött az idő más kapusok számára, és úgy vélem, Brazíliában van hét vagy nyolc, aki kész arra, hogy átvegye a válogatott mezt"
-
#6439 De azért voltunk ilyenek is ...
-
#6438 -
#6437 Akkor te nem emlékszel Knézy Jenőre ... :D
-
#6436 Ha TSt kiállítják és szabadrúgás, szerintem nem 3:0 a vége. :D -
#6435 És játszott? :) -
#6434 Esti meccset 1:0ra vagy 3:2re tippelem az argentinoknak. De nem kizárt a tizenegyespárbaj sem, amivel a németek még lehetnek világbajnokok. :() -
#6433 Hát jah, az összes jó meccs szinte a csoportkörben volt. A Hollandia-Mexikó meg a németek brazil tömése az, ami említésre méltó talán. -
#6432 Hány jó meccset is láttunk az egyenes kieséses szakaszban, egyet? Álom VB a javából. Ma két variáció lehetséges, Argentínok kibekkelik 120 percig (esetleg találnak egy gólt és akkor csak 90-ig védekeznek), vagy a németek hamar betalálnak aztán vágnak még 3-4-et és megint lesz egy egyoldalú pocsék meccs. Azt ugyanis nem nagyon tudom elképzelni ,hogy pl 3-2 legyen a vége. -
#6431 :D :D :D :D -
#6430 jó meccs volt a tegnapi,de gyerekek én olyan szinten berugtam,hogy hazaestem,és faternak 1 kérdést tettem fel,mennyi lett a német-argentín meccs,és Suarez jól játszott-e :DDDDDDD -
#6429 Na meg érdemes lenne körülnézni a brazil MB1 házatáján is. Legalább stadionjaik már vannak. -
#6428 brazilok ráfenéje hasonló mint a miénk, még mindig azt hiszik, hogy ők a világ legjobbjai meg szamba futball és egyebek, holott ez már kb 7-8 éve nem így van.
az előző 2 vb-jükön nem véletlen nem jutottak idáig sem, most is csak azért, mert a kuka ágon mehettek végig és elkerülték a komolyabb/erősebb európai válogatottakat egészen az elődöntőig.
-
Coral Springs #6427 Hát a bíró eldöntötte a meccset, a nyitómeccset most duplán visszakapták a brazilok, a végére már kezdtem megsajnálni őket. Ennek ellenére a hollandok megérdemelték a harmadik helyet, nem szerepeltek rosszul a VB -n. -
#6426 Egyébként igen. Ha Chile ellen kiesnek, akkor is nagy csalódottság lett volna, persze, de legalább az lett volna, h hát a 11-es lutri, sajnos pechjük volt, nem ők jutottak tovább. Így meg egy enyhén szólva gyászos végük lett. 10-1-es gólkülönbség az uccsó 2 meccsen... -
IXEMGabeo #6425 ja szerencsétlenségünkre pont aznap játszottak a legrosszabbul:((( -
IXEMGabeo #6424 bármennyire is nem szimpi a Holland csapat grat nekik totál megérdemelték a bronzérmet...
igaz a bíró ritka retek volt, ennek ellenére ez a Brazília kurvára szét van csúszva...és hát igen nulláról kell elkezdeniük építkezni... -
#6423 -
#6422 Azért érdekes az m1 stúdió, brazilia kikap 7-1 majd 3-0 ra kilátástalan játékkal és jön a szöveg hogy brazíliának hatalmas futball reform kell(szerintem csak egy sokkal jobb edző), viszont mikor mi kapunk ki a hollandoktól 8 góllal akkor sajnálatos vereség, benne van a fociban :D -
Ferrari23 #6421 És egy továbbjutó Kolumbiával talán faxább két meccset láthattunk volna mi is. -
TomStorm #6420 Mennyivel jobban jártak volna ha már kiesnek régebben ezek a szerencsétlenek legalább nem égették volna magukat 2 meccsen keresztül -
Ferrari23 #6419 Mi a troll azon te IQ harcos, hogy a holland válogatottban 1 játékos volt, aki 1 percet sem volt a pályán, a harmadik számú kapus. Ezért cserélte be. -
#6418 Ronaldo már nem tud focizni. Meghízott és öreg már. Esélye sem lenne már ezen fiatalokkal szemben. -
#6417 Neymar nélkül ez a brazil válogatott egy nagy nulla :) -
#6416 Azért vannak ezek a brazilok a vb-n mert rendezok...ha mi rendezzuk mi is igy jarunk :D