Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messi csak a csoportmeccseken brillírozott, Di María csak Svájc ellen volt döntnök, de Lavezzi, Aguero már semmire se mentek igaz utóbbi sérült is volt...
Argentínának csak a védekezése kiemelendõ...Garay, Mascherano jó vb-t futnak, de Rojo is igen hatékony a szélen...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A németek nagyobb, erõsebb ellenfelek ellen mutattak eredményesebb focit, az argentinok nem. Egy valami tény és ezt kár tagadni: az argentinok a legkeményebb ellenfelük azaz a hollandok ellen jól szervezett játékot mutattak, és a sokat kritizált argentin védelemre nem lehetett panasz. Egysíkú volt a játék, na de ha a hollandokat 25x is meg tudták szopatni a jobb szélen, akkor egyértelmû hogy ezt játsszák. Csak sajna gól nem talált. A németektõl 4 éve csúnyán kikaptak aminek védelmi hiba miatt jött korai gól volt a legfõbb oka, remélhetõ ebbõl tanulnak (leginkább Sabella Maradona hibájából, bár ez már most látszik)
Viszont a németek meg nem az a népség aki eg 7:1 miatt elszállna magától. Szerintem ugyanazt a szervezett játékot fogják mutatni mint eddig, nem azt mondom, nyilván az argentinoknak szurkolok, de ha a németek nyernek (ami valószínûbb), nem fogom tõlük sajnálni.
Ok ott volt Robben, de rajta kívül gyenge volt amit a többiek nyújtottak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aztán persze elfogytak, ahogy írtátok.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sajnos a hollandok megint a szokásos utat járták be, csúcsformában kezdték és elhasználtan fejezik be a VB-t.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
De oké, szóval ha Portugáliát, Franciaországot és Brazíliát nem tartom gyenge válogatottnak, akkor az csak azért van, mert mindenem a Nationalelf. Logikus.
(Megsúgom, én a magyar válogatottnak szorítok, de mivel sehol sem vagyunk, és a kedvenc csapatom a Bayern, így engedtessék meg nekem, hogy szimpatizáljak a németekkel. Remélem megengeded.)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mert az emberek megosztjak a velemenyeiket, de a sok troll ellepett itt mindent, ha nem a nationalelf akkor hulye mindenki,nyaljatok ki a seggem
Írok egy privátot majd olvasd el ps
Te mindig meg tudsz lepni a butaságaiddal 😊
http://gaborszantai.co.uk/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

http://gaborszantai.co.uk/
"Európa Amerika ellen. Varázslatos párosítás lesz. Argentína védekezése nagyon erõs, egységes, szervezett. Támadásban olyan kiválóságaik vannak, mint Messi és Higuaín. Jól fel kell készülnünk, és örülünk, hogy ott lehetünk majd a pályán Rióban"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
/sóhaj/
Ha nem ert volna bele a kipattano utan Vlaar, akkor ert volna 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
maga Robben vallotta be az 1. félidei feldobásokat...
nem volt a helyzet magaslatán a bíró azon a meccsen maradjunk annyiban...
látom volt itt szájkarate😄
Nagyon jó fej az öreg. Látszik rajta õ igazi szurkoló, nem mint volt olyan brazil ruhás szurkoló aki félidõben is vigyorgott mikor képre került...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.