6938
-
sempronius18 #1598 Hát régen minden sokkkalll job voolt. XD -
sempronius18 #1597 Az nem számít mert fiatalkorában neki is divatos volt a frizurája ebből következik, hogy egy kis primadonna volt Kálmán bá is. :) -
G_ArchAngel #1596 Akkor meg férfiak fociztak es az F1-ben is gyakoribb volt a halálos baleset, mint most a tiszta előzés -
#1595 am tök szép a lelátó így tele sárga és piros mezes emberekkel olyan mintha a székek mintázata lenne alapból ilyen -
#1594 Mészöly bá a Brazilok ellen törött vállal, felkötött karral játszotta végig a meccset. Gólt is rúgott, de az mellékes :D -
j0rmungandr #1593 Azért a brazilok nyomása az egyik legerősebb az egész VB-n szereplő csapatok közül. -
G_ArchAngel #1592 Mexikóiak jobban védik a kaput, mint az amerikai határt :) -
sempronius18 #1591 Berakok neked ilyen képet focijátékosokról is ha kéred ami a rögbisrol van.
Egy combszakadás sokkal jobban fáj amúgy, mint egy felszakadt szemöldök attól, hogy nem vérzik. -
G_ArchAngel #1590 Összeségében a rugby jó kifogás meleg amerikai focistáknak, hogy védőfelszerelés nélkul ölelgessenek férfiakat :) -
TomStorm #1589 Jujj az gól lett volna és megadja?!XD -
#1588 ez hülyeség,meg fölösleges beszúrni pont a futball csúcseseményének a topikjába. -
#1587 durva lehet élőben a hangulat... -
#1586 i call bullshit on this -
#1585 -
#1584 úgy legyen. felőlem is nyerhet bárki, amíg mexikó az a bárki... -
#1583 csak a bíró ne fújja el a meccset. nyerhet bárki csak fair legyen -
G_ArchAngel #1582 Hangulat van, azt meg kell hagyni -
TomStorm #1581 Engem meg az egész Holland és Német csapat idegesít.Örülj,hogy téged csak 2 játékos:DD -
TomStorm #1580 Hajrá Brazilok!:)
Mexikót se írom le azért.Jó meccset várok de semmiképp sem Mexikói győzelmet.Előző meccsem nagyon szépen bejött hát ennek is be kéne a Brazilokkal -
#1579 Dani Alves és Neymar egymás mellett úgy néz ki,mint egy kiöregedő díszbuzi,és egy fiatal izlésficamos selyemfiú...komolyan idegesít ha rájuk nézek -
#1577 a hollandok,meg a németek teljesítménye azért eléggé csalóka. A hollandok egy baszott gyenge,kiégett,már az első percektől tanácstalan spanyol csapatot aláztak le,a németek pedig ugyan eljutottak önerőből 2-0-ig,de aztán jött Pepe kiállítása,onnantól pedig már az egyetlen épkézláb emberküknek,Ronaldonak is elment minden kedve az egésztől,persze hogy kaptak még két gólt. -
SergioAmigo #1576 Hajrá Brazilok! -
#1575 ez a váll fogós kisétálás annyira köcsögség :D nemtom, idegesít... -
#1574 Te szerintem nem is érted miről beszélek. -
sempronius18 #1573 Ennyire nem jók ők nem tudom emlékszel-e a 2008-as EB-re szerintem most is az lesz velük. -
#1572 nekem elég ismerős volt ez a bedarálás taktika. most az h nem látszott, de azért fárasztották az arabokat.
én szinte minden selejtezőjüket láttam, és mindnekit bedaráltak előbb-utóbb. (köztük horvátokat és szerbeket) -
Coral Springs #1571 A hollandok nem véletlenül tolták meg a spanyolok ellen, törleszteni valójuk is volt. Szerintem a következő két meccsükre bealszanak. -
G_ArchAngel #1570 "A Hollandok, Németek már most maxon vannak ezért búcsúznak majd a 8 között. :)"
Mi van, ha még nincsenek a maxon? :) -
sempronius18 #1569 Hagyjuk már ezt a sírást hány világversenyen láttunk már olyat, hogy egy csapat a csoportkörben szenvedett aztán az egyenes kiesésben végig ment a mezőnyön. Ilyen csapatoknak, mint az Argentin, Brazil, Belga, Francia akik a csoportkörben meg tehetik, hogy lazsáznak nem is szabad 100%-on lenni.
A Hollandok, Németek már most maxon vannak ezért búcsúznak majd a 8 között. :) -
#1568 Sem tulertekelni, sem leszarozni nem kell a belgakat. Egyenek alapjan megitelve kisse felfujtak az eselyeiket, de ahogy lattuk nem igazan van meg osszerakva taktikajuk nem latszott, h mi, de majd, ha komoly ellenfeluk lesz biztosan kicsit jobban ossze fognak olvadni. -
G_ArchAngel #1567 Ti amúgy elhiszitek ezt a sok baromságot, amit írtok? -
G_ArchAngel #1566 A Lannistereket voltak, miattuk van ez is! -
#1565 Eleve fel sem javultak. Szo nincs itt semmilyen bundarol, ennyit tudnak es kesz.
Talaltak egy golt es utana kontraztak megegyet. Kozben ugyanolyan hulladekok voltak mint az elso felidoben, mikozben egy 0 ellenfellel jatszottak, akik olni akartak a focit.
Meg is latszodott a 2. gol utan meg ritmust se tudtak valtani. -
Coral Springs #1564 Kedvencem voltak a brazilok az eddigi VB -ken (általában is), de a múltkori meccs után, és hogy van ez az agyonsztárolt hülyegyerek Neymar néven eléggé elidegenített tőlük. Nem valószínű hogy pont Mexikótól fogják kapni az első vereséget, de remélem hogy meglesznek szorongatva. -
#1563 Én nem áltatom magam, ha áltatnám ,akkor elhinném ,hogy feljavultak és mákoltak két gólt de nem így volt. VB is tele van bundával, csak kicsit finomabban nyomják, mint egy sima bajnoki meccsen, mert nagyobb figyelmet kap az egész. -
#1562 Persze-persze cask altasd magad. Mikozben a kontran kivul mast nem tudtak csinalni csak ivelgetni a labdat a felpalya kozepetol, abbol talaltak az elso goljukat is. -
#1561 Milyen szerencse? Ez így volt lezsírozva, első félidőben csak lődörögtek ,hogy hátha az ellen lő egy gólt, de hát nem tudtak így kénytelenek voltak csinálni nekik egy 11-est, második félidőben meg "jól" cserélt Wilmots aztán megfordították. Az ázsiai maffia meg megint elfáradhat a pénztárakhoz :) -
ManoNegra #1560 -
G_ArchAngel #1559 Tudtak, hogy nyernek, az ilyen csapatoknak 10 perc is elég es a mezt sem kell kimosni, mert nem izzadtak bele. -
#1558 Ez a belgium lenne a titkos eselyes ? egy hulladek gyenge csapat aki ezt a merkozest is csak szerencsevel huzta be egy hihetetlenul gyenge ellenfel ellen.