6938
-
Susarc #1677 -
TomStorm #1676 YaY jönnek a komcsik:DD
Ez a meccs mi lesz lol -
IXEMGabeo #1675 kapjátok be, hogy a belgákat szidtátok délután...
egy ilyen betömörülő ellenfél ellen Brazília se ment volna többre...
hozták a kötelezőt, ahogy Svájc is és a játékuk ennél csak jobb lesz... -
TomStorm #1674 Azért írtam a jószerencsét is,hogy bele rúgták kapusba;-) -
Nyiri #1673 Kurva jól védekeztek a Mexikóiak. Komoly kontrákkal. Ez volt pl a spanyolok baja. Remélem a spanyolok nézték a meccset. Amint elvesztette Mexikó a labdát a középpályások is rohantak vissza védekezni.
A Brazil csapat egyáltalán nem volt kiemelkedő! -
G_ArchAngel #1672 Brazilok engem sem a horvátok ellen nem nyugoztek le, sem ma. Továbbjutnak szerintem a legjobb nyolcig, de annyira nekik sem lejthet a hazai pálya, hogy ennyivel amit a két meccs alatt mutattak döntőt játszanak, netán meg is nyerjék -
#1671 de felkurtam magam ezen a meccsen -
IXEMGabeo #1670 egyik legjobb meccs volt és 0-0 lett:) szétizgultam magam rajta...így viszont 4-4 pontja van a 2 csapatnak és a horvátokon a nyomás...nyerniük kell különben nem lesz esélyük
Belgákban nem csalódtam:) csak megcsinálták...Algéria szívós falat, már 4 éve is bunker focit toltak... -
#1669 ez igaz, de még ghána is egy nagy lutri, hogy mit nyújt éppen:D
-
#1668 jah majd azt megnezed azt utana csondbe maradsz, ha nem. -
#1667 Tipikusan az a döntetlen, amiből csak a gólok hiányoztak. Remélem mostantól ez lesz az alap színvonal (úgysenem). -
#1666 Az első fejesnél, amit épp hogy kitolt jobbra, kb a vb védését mutatta be. -
#1665 majd megnézem mikor a horvátok legyőzik őket és még csoportból sem jutnak tovább akkor hogy kell majd velük számolni:) -
#1664 mert bent állt a kapuba?
azért nem olyan világra szóló bravúrókat mutatott be csak minden lövést belelőttek. -
#1664 Ja mert egy jobb meccsuk volt jah.
Ellenben ez egyertelmuen egy jo csapat es ezert kell szamolni veluk es nem a balfasz beszolasod miatt. :P -
G_ArchAngel #1663 Afrikaiak közül egyedül Ghána tud focizni, a többiek csak statisztálnak -
#1662 horvátok még továbbmehetnek, de a brazilok nem tudnak kikapni kameruntól ez 100 -
Zenszkij #1661 tudtam, hogy nem gyengék, de azt nem gondoltam volna, hogy egy gólt se kapnak, sőt támadtak, szépen játszottak -
G_ArchAngel #1660 Soha rosszabb döntetlent ne lássunk -
#1659 dehogy nyeri ez a Brazília a VB-t, még a csoportból kijutás is necces lesz ?D -
#1658 vicces, hogy van 1 jobb meccsük és máris számolni kell mindenkivel:D -
#1657 Szimpatikus kis csapat ez a mexiko. Szamolni kell veluk meg kesobb is. -
#1656 Hát erre elég kicsi az esély :) -
Zenszkij #1655 átérzem a helyzeted, túl van hypeolva ez a brazil "sztárcsapat" -
TomStorm #1654 Hát ezt csúnyán bebuktam:( -
#1653 MOTM - Guillermo Ochoa -
#1652 hát geci nem lehet megtenni egy kurva tippmixet mert legalább egy meccs tuti elmegy ezen a kibaszott VB-n -
Zenszkij #1651 balfax brazilok, ezek nem lesznek világbajnokok, elmehetnek a búsba, többet nem teszek rájuk -
#1650 hát ja, gólokat azért lőhettek volna ^^ -
#1649 Vagy nem, még lesz egy Mexikó - Horvátország. Ha a horvátok megverik Kamerunt és Mexikót is akkor továbbjutnak. Ugyanígy kipottyanhatnak még a brazilok is, ha kikapnak Kameruntól az utolsó fordulóban. -
G_ArchAngel #1648 En nem bánom a döntetlent, de lehetett volna 2-2 vagy 3-3 -
#1647 Jól elfáradtak a kis mehíkóiak:))))
-
#1646 Gyanús nekem ez a 0-0, így szépen tovább megy mindkettő. -
G_ArchAngel #1645 Iker Casillas uj példaképe a mexikói kapus, kérni fog tőle aláírt pólót :) -
Zenszkij #1644 horvátokkal jól kibasztak -
j0rmungandr #1643 Brazília csak a mexikói pontatlan távoli lövéseknek meg a szerencsének köszönheti lassan a gól nélküli döntetlent. -
TomStorm #1642 Mexikói lassan csak a jó szerencsének meg a kapusuknak köszönhetik a gól nélküli döntetlent -
#1641 Spanyolok átmennek ma megkérdezik hogy a kapus az véletlenül nem kettős állampolgár:)))))))) -
#1640 nem hiszem el hogy buzi brazilok nem bírnak egy kurva gólt belőni -
#1639 ERRE katt, vársz egy darabig míg betölt az áruház majd telepítés