Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Én is azon hajrázok hogy bárkivel is kerülnek össze ejtsék ki õket a faszba, a tegnapi meccs nagyon felháborított.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jim Morrison
Twitter újítása a foci vb-re 😊

Szerintem most kicsit túlpörögtétek ezt a meccset. Nyitómeccs, segíteni kellett a braziloknak. IGAZ, hogy a tizit úgysem kellett volna megadni, és a Horvátok tényleg megérdemeltek volna egy x-t, de ez van. Remélhetõleg a többi meccs már jó lesz, semmi probléma (és most nem a fûre meg stadionra gondolok). A meccsekre többségében brazilok mennek, ha itt kikapnak csak harcoltak volna az utcán. Sajnos ez a vb ilyen (lesz) 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bercy
A mostani brazil csapat lattan elkepzeltem, hogy annak idejen mondjuk Romario vagy Bebeto szivecskeket mutogat a goljai utan felnyalt hajjal...
Remiszto es egyben szurrealis kep volt 😄
Gatti
Nagyon remélem kikapnak a brazilok minél elõbb. Ez a Neymar gyerek meg egy bu*i agyon van sztárolva. Sajnálom a horvátokat , egy X et megérdemeltek volna. Sajnos nem hagyhatták hogy már az elején kikapjanak a brazilok mert akkor felkelés lett volna Brazíliába. Remélem a németek majd rugnak nekik vagy 4 et ha összekerülnek! Hajrá Nationelf! 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

a.carkey
"Egy betû nagyon sokat számít a Twitteren is, ez derült ki tegnap este a nyitómeccsen Marcelo öngólja után - ugyanis az internetezõk pokoli haragja nem a 12MarceloV név alatt twittelõ brazil balbekket, hanem a Marcello mûvésznevû olasz modellt találta be.

A srác persze nehezen kezelte a vádakat, hiszen nem sokat tehetett az öngólról, volt olyan is (elég sokat), aki azt is felrótta neki, hogy a meccs közben válaszolgat a tweetekre." 😄

A medve nem játék.

DasIsFuck
3.gólt szabálytalanság elõzte meg a tizenegyes nem volt az és a horvátok meg ugyan így nem kaptak meg 1 tizenegyest.

A meccs hullaszar volt, de ez a Brazil csapat meg szégyen, ha vb-t nyernek akkor rájuk nézve lesz szégyen, hogy egy ilyen csapattal vb-t nyernek.

Ez a Neymar imádat meg különösen szánalmas volt, nincs annyi kraft ebben a Neymar-ba hiába akarja annyira a felszopó média beállítani vmi atomklasszis szintre, nem az.
Szarrá van hypolva, semmi több.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lacee86
Hát az elsõ az a no comment kategória... Algéria nem vitte túlzásba. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Breki33
Ki mit kért a szervezõktõl ... :-)

Portugália: játékkonzolt és hat biztonsági õrt, közülük kettõnek Cristiano Ronaldo szobáját kell õriznie.
Franciaország: kétfajta folyékony szappant, egyet kézmosáshoz, egy másikat zuhanyozáshoz. A franciák azt is kérték, hogy a falak egyszínûek legyenek, ugyanolyan árnyalatúra festve minden szobában.
Uruguay: csendes légkondicionálókat.
Algéria: minden szobába a Korán egy példányát.
Ecuador: egy kosár gyümölcsöt, benne különféle ecuadori banánfajtákkal.
Anglia: vadonatúj bútorokat, ágyakat, parkettát és légkondicionálót. Csak erkélyes szobában hajlandóak aludni.
Honduras: hat spanyol nyelvû tévécsatornát, köztük két hondurasit.
Japán: jakuzzit minden szobába.
Chile: vadonatúj ágyakat és síkképernyõs tévéket.
Costa Rica: egy hatalmas közös szobát, heverõkkel, tévékkel és videojátékokkal.
Ausztrália: a szobák elé a folyosóra két kávéautomatát és a legfrissebb újságokat a világ minden pontjáról. Brazil ételeket vörös húsból, halból és csirkébõl, de mindegyiket diétásan elkészítve.

Szerintetek ki a legszemtelenebb "szerény" ?
Lacee86
Mégis mit mondjon... Tudja jól õ is, h nem volt 11-es, de ez a "kötelezõ".

Scolari: jogos volt a büntetõ
„Emberek milliói szerint nem volt tizenegyes? Nos, a játékvezetõ látta, s õ az, aki dönt – értékelt a brazilok kapitánya, Luiz Felipe Scolari. – Mi úgy véljük, jogos volt a büntetõ. Nem tizenegyest elemezni jöttem ide, de legalább tízszer láttam már a képernyõkön, szerintem az volt. Voltak hibáink, de ezt majd a játékosaimnak mondom el, nem a sajtónak. Többet nem mondhatjuk, hogy a Sao Pauló-i közönség nem támogat minket, segítettek átlendülni a nehéz pillanatokon"
Claudia Leitte,Brazil énekesnõ
a.carkey
Ki a jobboldali? A szája legalább nagy, ami sokszor jó.<#awink>

A medve nem játék.

Lacee86
Atyaég, ez a Pitbull úgy nézett ki, mint vmi török turiból felöltözött cigó. -.-

Nem volt megvéve, csak õ a japán Kassai 😄
a.carkey
Ne legyen igazam, de a spanyol-holland ágról aki a második helyre kerül, azt majd szarrá sárgalapozzák a brazilok elleni meccsre, plusz bírói segítség. Tuti nem lesz a spanyol-holland döntetlen, gyorsan meg kell lennie az elsõ helyezettnek a csoportban, hogy a másodikat kicsinálhassák a bírók, hogy ha már a brazilok ennyi manit beleöltek a vébébe, gondolom a játékvezetõkre is jutott pénz ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a japó bíró kilóra meg volt véve. Elfogadom, hogy a braziloknak ezt a meccset hozniuk kellett ebben a csoportban, de roppant gyengék voltak, és a horvátok jól felkészültek belõlük. 2:2 igazságos lett volna. A 3:1 nevetséges.

A medve nem játék.

bakkerman
Nyitómeccshez képest azért elég jó meccs volt,bár ez a büntetõ rányomta a bélyegét szerintem az egész VB-re...a brazilok gyengébbek mint a "hírük",a védelmük egy teljesen kifáradt,már a VB kezdetére is leeresztett védelemnek tûnik,a 16 között a spanyol-holland-chile hármasból bármelyik meglepheti majd õket. Neymar pedig fejben még mindig maradt azon a szinten,mint a Santosban,egy bohóc,hazai pályán meg még inkább játssza a fejét,kifele csinálja a dolgokat. Fel kéne nõnie mert tõle várják a VB trófeát otthon,a Barcaban is az élre kéne lépnie 1-2 éven belül,de amíg ilyen gyerekes addig marad egy szupertehetség szintjén. Mai spanyol-holland meccset nagyon várom!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

smith09
Kassai itthon pihen - bár tudom h neki is voltak hibáji, olyan amilyen- de ennél a tegnapi bírónál simán jobb.
És akkor most jöhetnek azzal h kell ázsiai bíró, meg afrikai, meg óceánai. könyörgöm, minek és ne jöjjenek azzal h minden földrészrõl kell bíró is azért vb. hát gratulálok azoknak akik ezt a helyzetet kialakítptták.
Kintvoltam a szabadság téren pesten és üzeném a nagy horvát fanoknak már ha van ilyen?! a meccs végén kurvára nem kéne fütyparádét rendezni meg anyázni
igen, nosztalgikusan gondolunk vissza a régi hõsökre...de ez nem számít, hisz most õk vannak mûsoron😉

3-1 nem rossz nyitó meccsnél és a Dél-Afrika-Mexikó találkozónál jobb volt azért

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pedig Gundel mintha azt mondta volna a bíróról, hogy nem szeret belenyúlni a játékba....

Amúgy szar ez az egész VB. Ezek a mai fiatalok nem olyanok mint a NAGY RÉGIEK.
Csak a hajukat tudják fújni.
Coral Springs
Ennyi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

rage
"„Ha ez tizenegyes volt, akkor nincs szükség többé a futballra. Játsszunk inkább kosárlabdát. Ez szégyen. Jobb, ha most rögtön feladjuk és hazamegyünk." - Niko Kovac

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nem a brazilok a hibásak, csak az emberek ha igazságtalanságot látnak, akkor elfordulnak attól, akit ezzel az igazságtalansággal támogatnak.

Dél-Korea sem tehetett róla 2002-ben, de túl sok rajongójuk nem maradt a végére...:-)

A brazil csapat meg jelenleg minden idõk egyik leggyengébb brazil válogatottja, ez azért a torna során mutatkozni fog.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Erröl csak a bíró tehet.Miért kellene már a Brazilok ellen fordulni?Persze,hogy kihasználják ki az a hülye aki nem?Megvolt a lehetõség a Horvátoknál hát egyet se rúgtak be most ezért ne a Brazilok legyenek már a hibásak lol
Coral Springs
Mekkora szégyen volt ez a brazil válogatott, a sok kibaszott színészkedéssel elmehetnek az anyjukba ezek is. Azt sem értem mire hype-olják ezt a hülyegyereket > Neymar, tiszta vicc az ember. Azt a kamu 11 -est meg el se hittem, a végére már azon drukkoltam hogy legyen 3-1, így is szánalmas de nagyobb szégyen lett volna ha egy ekkora kamuval húzzák be a meccset a brazilok. Lesz itt még probléma a köcsög bírók miatt.

Azt néztem mondjuk,hogy került labda hirtelen Oscar-hoz.Én nem láttam az elõzményeket lehet pont nem figyeltem.Majd biztos lesz valami visszajátszás azon megnézem de akkor is így kell mozdulni egy kapusnak egy ilyen rárúgásra?😊
rage
Ez a brazil csapat meglepõen gyenge, ha a védelmükön múlik, már a legjobb 8 között kiesnek.
De a hazai pálya elõnye a döntõig repítheti õket...

Nagyon nehéz lesz minden ellenfélnek idegenben, 14 ember ellen játszani.

Mondjuk így, hogy már az elsõ meccsen nagy segítséget kaptak, a fél világ ellenük fordul, a FIFA is gyorsan kell valamit lépjen látszólag, a VB elsõ kiesõje a japán bíró lesz emiatt, aki szerintem a hétvégét már otthon tölti...

igen, de, hogy😊 2. félidõ lazán mehetett volna unalomba, mert a horvátok a tizi gól után kénytelenek voltak veszélyesebbek játszani...1-2 helyzetük volt és még azt mondom, hogy a 3. gól is igencsak vitatható volt...Rakiticet fellökték szerintem, de senki nem tett róla említést...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
Ha nem fujja be a biro lehet kituzikma fejet szogletzaszlora mint csinaltak a 3. Osztalyba

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Azt tudjátok esetleg,hogy C.Ronaldo sérült vagy játszik az elsõ meccsén a Portugáloknak?
Azért 3 pontot azonnal behúzták Brazilok.
MrSpock
Nem tudom mit vártatok! Elsõ meccs,feszültség,kis para. Nem izgultam,mert annyival jobbak a brazilok,hogy a végén behùzzàk. A 11est megadta a bíró. Horvátok hány gólt rúgtak? Nyugi lesznek még szarabb csapatok is. Horvátoknak kemény lesz még.

Go Jeff Go!!!!

De a végén még ez a gól,hát nevetnem kellett😊
Azért remélem ettõl komolyabb meccsek lesznek..
Oziris666
Jó braziloknak mindig ilyen volt az elsõ meccs!Emlékezzetek Skótok vagy törökök ellen anno, mindig bemákolják éppen az elsõ meccset...

limperatore
Brazil drukkerkent ez szegyen...rivaldoektolmhol vannak ezek....

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

örülhettek jó néhányszor, mert Julio Cesarnak kellett védeni jó párat...

David Luiz tény és való jól játszott a védelembõl...kimagasló teljesítménye volt ez vitathatatlan

engem ezek a jogtalan ítéletek bosszantanak kurvára és bár bírom Neymart õ volt a meccs hõse, de mit kell neki bohóckodnia a 11-eseknél...

ezek a szememben nem hõsök, hanem gyerekek...sehol nincs ez a brazíl csapat mentálisan a 94-es, 98-as és a 2002-es csapathoz

Egy keményebb bírónál ilyen nincs mondjuk igaz.Brazilok egész meccs alatt azt csináltak amit akartak szinte aggódni valójuk nem volt.Ezt tudták vagy érezték.
Bíró volt fostos de nagyon.Nem ide való VB-re hiába független meg a világ másik felérõl származik,lehet pont ez a baj
Érdekes egy meccs volt.Horvát kapust gyengének láttam vagy õ izgult a csapatból legjobban(persze neki kellene magabiztosnak lenni na mind1😊

Kamu 11-es HÁT persze,hogy a házigazdának ez máshogy nem is történhet-.-
De a meccsre visszavetítve ha nincs az öngól sem a 11-es akkor is sima 1-0 lett volna
Braziloknál nagyon profi a védelem,nehéz dolga volt a Horvátoknak egy gólt se tudtak rúgni,azért ez valamit elárul:/
+1pont ezt akartam mondani, de Gundel említést se tett róla<#merges2><#merges2>

Egyébként Olic lábát is összekoccantották a 16-os vonalánál...ennyi erõvel az is szabadot ért volna

tobias88
Amúgy nem azért, de a minimális visszajátszás amit beadtak az alapján a 3. gólnál is Rakitic azért adta el a labdát mert enyhén szólva szabálytalankodtak ellene. A meg nem adott gól az tényleg jogtalan volt, viszont Alvesnél meg elmaradt az elsõ félidõben egy 11es ami az is volt.

Szánalmas ez így, Korea effektus eddig
1. félidõ jó volt, de a 2. félidõ sajnos nem hozta az elvárt szintet...

köszönjük Nishimurának a kamu 11-est, mert én annak láttam...

ha nem megy a brazíloknak segítsen a bíró nekik...már látom, hogy nem fogom a bírókat szeretni

[HUN]FaTaL
Hullafos meccs volt, remélem a holnapi spanyol - holland jobb lesz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy normális kapus valószínû védi az elsõ meg a harmadik góljukat is, de mire ez a Pletikosa megmozdul vége a meccsnek... A 11-es meg ordas nagy kamu volt.
Ezt látva kemény lesz még a Mexikó-Kamerun páros is a Braziloknak, mert azok se gyengébbek. Ettõl valószínû a csoportból valahogy továbbmennek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ilyen nevekkel a Brazilok jobbak lehettek volna.

Jakuza1
Micsoda makos fos csapat ez a brazil.
A jatekvezetot meg eltiltanam oroke a jatekvezetestol.

BooMiller
+1 meglepõdtem rajtuk!

REALista
Hát ez a Brazil válogatott fix hogy még a legjobb négy közé sem fog bejutni ilyen játékkal...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!