Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha jól láttam a keretet akkor nincs ott Marco Reus:S:S ezt nem is értem, hogy lehet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha most nem nyernek semmit, akkor Löwöt elküldik😊

2006 óta csak építik, építik a németek ezt a fiatal csapatot...és mindig elbuknak az elõdöntõben...pl. az Olaszoktól...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

áá nem azért😄DD

csak érdekes módon egy bizonyos Panathinaikosz-Honvéd kupa meccsen 5-öst kapott a Honvéd, és kiderült utólag, hogy a bíró aranyláncot kapott, azért, hogy vezesse el a meccset...és ez nem ma volt, hanem hajdanán a 70-es években

Gatti
én remélem bedaráljá ka németek a protugálokat , nálam a német a favorit az egész vb n 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
Mexikó - Kamerun 3-1
Spanyolo. - Hollandia 1-2
Chile - Ausztrália 2-2

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Tyler1
Holland-Portugál mekkora nagy volt, bár az már kiesés ellen ment, azért szabadult el a pokol 😊 Ebben a szakaszban még ilyenekre nem kell számítani szvsz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
chile nyer 2-1-re
kamerun is
és a germán-latin rangadó meg 1-1 lesz.😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
picit tényleg sajnos érezhetõ volt, hogy lejt, de most én a tizit nem feltétlen soorlnáme bbe, mert mint mondani szoktam a bírók elkövetnek hibákat ide-oda de ez nem azért van emrt ez vagy az lefizeti õket.

fussunk neki újra😄

Mexikó - Kamerun
Spanyolo. - Hollandia
Chile - Ausztrália

küldheted a tipped😄

DasIsFuck
lol összekevertemXD

akkor Ausszi-Chile 1-2
Mexico-Kamerun -1-2
Holland-Spanyol 1-1

DasIsFuck
Mai tippek?

Mexikó-Chile 1-2 chilének
spanyol-holland 1-1(szerintem hasonló lesz mint a legendás holland-portugál😄)
ausztrália-nem tudom ki: 2-1 az aussziknak.

Mexikó mindenképpen favorit, mert imádom a sorozataikat a húsos, chilis babos kaját😄, Kamerunban ott van Eto'o személyes kedvencem

Spanyol - Holland meccsen egyértelmûen Viva Espana😉

az Ausztrál-Chile meccs is számomra semleges, bár Alexis Sanchezre kíváncsi leszek mit alkot, valamint, hogy a nagy öregek Bresciano és Cahill is játszani fog-e

DasIsFuck
fociban ez túl nagy többlet költség lenne és maximum a nagy gazdag ligákba,bl,nagy tornákon lehetne alkalmazni emiatt.

Ehhez külön bírói kamerák kellenének,plussz egy videó bíró aki csak ezeken követi a meccset így kb 0.5-1 mp-n belül tudna jelezni a kérdéses eseteknél.

Gatti
ui: A holland meccset egy bárból nézem majd haverokkal nagy kivetítõn , hideg sörrel 😊

Gatti
Ma hajrá Mexikó és Hollandia! 😊

Hát kéne olyan tényleg, mint a teniszben a sólyomszem akkor lenne lehetõség a kiugró eseteket végignézni, de megállítani se tudnák a meccset 5 percenként, de nem mi döntünk.
igen, de erre Nishimura is rátett egy lapáttal😉

mellesleg ne aggódj, mert nem csak a házigazda effektusnál jön elõ az igazság...

én ugyanúgy háborogtam a Mexikó-Argentín és az Angol-Német meccsen mennyire vakok, ostobák vagy éppen korruptak a bírók...4 éve is a videobíró miatt könyörögtem, de nem...

szóval itt arról van szó, hogy ez egy világverseny és nem jó látni, ha így beleavatkoznak a külsõségek...

2002-es vb sokkal rosszabb volt e tekintetben, mert az az ecuadori gyökér kiejtette a spanyolokat szó szerint

Ha a 11-es jogos lett volna (most valóban nem volt az) akkor is ugyanez menne, hogy tolni kell a Brazilokat bla bla bla.

Elõre borítékolható volt, hogyha lesz Brazil 11-es, vagy Horvát kiállítás akkor ezzel lesz tele a világ és fõleg magyarország nete, ja és fõleg a magyar bárhogy játszik Neymar szidásával.
Mindkét tippem bejött.
Lacee86
Hát jah, más világ volt... Meg amúgy ahogy nézegeti az ember a régi vb videókat, ahol még tesigatya, póló stb. mindent pofon egyszerû, és tényleg csak a foci volt a lényeg, és ahogy haladunk elõre, ez az arány erõsen változott. Persze nem azt mondom, h miért vannak az újítások, meg persze kellenek modernebb szerelések stb., de ami megy, az sokszor már erõsen a ló túl oldala. -.-

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

én tuti minden meccset végignézek😉 VB-t, EB-t...ez itt hagyomány

98-tól nálam így mûködik...bár az akkori idõkbõl kevésre emlékszem fõleg a csoportmeccsekrõl csak halvány emlékeim vannak...

Ausztrálok alig kértek valamit <#banplz><#eljen><#ejnye1> Angolok se semmi...

Uruguay tetszik😉 nekik elég a légkondi

Aki "csalás"-ról beszél az szerintem téved. A "szabálytalan" gól az tényleg szabálytalan volt szerintem, szemmel látható kapustámadás volt. A 11-es pedig: ha ez nem a nyitó meccsen, hanem ma a Mexikó-Kamerun meccsen történik meg tizedekkora zsivaj nem lenne. Szerintem nem volt tizenegyes, nagyon nagyon véleményes a befújása, de ettõl függetlenül nem a brazilok hibája, hogy szemüveg kell a bírónak/partjelzõnek. Lefizetés/elõnyhöz juttatás: ez egy világverseny, ahol nyilvánvalóan hiba történt, de ezt nem a hibából elõnyt szerzõn kell leróni. Lehet X lett volna, lehet 2-1 mert becsúszott volna egy gól, na és akkor mi van? Ha egy strandlabdáról pattan be aminek a pályán keresni se volt dolga, az is gól, az is elõny, mégis el fogadandó.
Lacee86
A másik kettõt természetesen nézem. 😊

Lacee86
Én sem melózóm, de a teljes meccset nem vszínû, h végig bírom nézni. Elsõ félidõt talán.

bakkerman
én holnap nem melózok,de esélytelen hogy csak egy Alexis miatt fenntmaradjak 😄 elég lesz nekem a spanyol-holland is,azt szabadtéren nézzük 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én tervezem, de a tegnapit is már alig bírtam végignézni. Bár mondjuk a második félidõ eléggé unalmas volt.
Zenszkij
holnap melóznom kell,de torkon xarom, nézem XD

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Fasza a design <#eljen>
Ma Mexikó, Spanyol és Chilei gyõzelmet várok. Ki nézi az éjféli chile-ausztrál meccset is? 😄

Dum spiro, spero.

tenkjú
Jim Morrison
<banplz> 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
csak spoilerbe,nehogy sértõdés legyena dologból 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az angol válogatott játékosai meglátogattak egy árvaházat Brazíliában: "Szívszorító volt látni a szomorú, remény nélküli arcokat." - mondta José (6 éves).

SLICK
Spanyolok 1 góllal nyernek, Mexikó meccsen meg 2-3 gól lesz, ez az én tippem 😄

bakkerman
Mexikó gyõz szerintem

Nagyon fasza a topik design-ja,hatalmas pacsi annak aki csinálta!! <#taps><#worship>

SLICK
ez itt az SG, neked nem szóltak? :c

Mondjuk már egy X-nek örülnék, mert akkor ne lenne elcseszve a hétvégére a hangulata. Ha nyernek a narancsok, akkor hallgathatom hetekig 😄

Zenszkij

a.carkey
Kizárt a döntetlen spanyol-hollandon. Ha a bírók célja az, hogy a brazilok a döntõig menjenek, akkor ezen a meccsen a bírók valakinek be fognak fújni minimum egy kamu 11eset, hogy eldõljön ki a második, akit majd lehet szopatni sárgákkal, hogy pont kipontozódjanak a srácok mire a Brazilok ellen kell játszaniuk. 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
Ez ízléstelen volt, még így egy fórumon is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Lacee86
Engesztelõ szex? 😄

Spanyol drukkerként 2-0 😊 Vicces hogy a feleségem Oranje drukker és a 4 évvel ezelõtti VB-n összekaptunk 😄 Most eldöntöttük, hogy máshol nézzük a "visszavágót" 😊

Azért most kapott tõlem egy Holland mezt engesztelésül...

bitedanke
Zenszkij
Ma estére mit tippeltek? Szerintem a spanyol-holland meccs országos 0-0. Mexikó Kamerun háromesélyes. Remélem a mexikopók azért behúzzák 😊.

Jim Morrison
Gondolom a kint lévõ szurkolók nem szarják le 😄
Igen, szerintem is hiba volt nekik adni a VB-t, Olimpiát, De a mi véleményünk semmit sem számít. 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Lehet csak az emlékezetem csal, de ez így szokott lenni....
Nem, nekem sem tetszik, én is mérges voltam emiatt. Kb annyi fog történni max, hogy nem vezet több mecccset a bíró. Én nem lepõdnék meg azon se, hogy majd a döntõt õ fújja 😄
Ha a bíró meg tényleg nem beszél angolul ahogy lentebb írták, akkor az egész egy nagy röhej, mehetne kabaréba az egész sztori.

Ki nem szarja le ha harcok vannak az utcán... Ha ekkora buta a nép hát legyen. Akkor nem kellett volna idehozni.

Lacee86
Na, így már mindjárt csinosabb a topik. 😊

a.carkey

A medve nem játék.

Coral Springs
De mi ez valami napközi hogy segíteni kellett a braziloknak ? Ez egy VB, a világ talán legrangosabb football megmérettetése, így is kéne kezelni. Tegnap ami történt az csalás volt, és valakinek felelnie kell érte. Nem lehet annyival lerendezni hogy jaj hát mi lett volna ha be bukják a meccset a brazilok. Ki a faszt érdekel ?! A tegnapi meccs egy X kellett volna legyen, ehelyett csalással megnyerték a brazilok, teljesen máshogy alakul a tabella mint ahogy kellett volna.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Most olvastam, hogy a japan jatekvezeto nem beszel angolul, igy nem tudtak vele kommunikalni 😄DD

Vicc ez a VB eddig.

http://gaborszantai.co.uk/