Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2006 óta csak építik, építik a németek ezt a fiatal csapatot...és mindig elbuknak az elõdöntõben...pl. az Olaszoktól...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
csak érdekes módon egy bizonyos Panathinaikosz-Honvéd kupa meccsen 5-öst kapott a Honvéd, és kiderült utólag, hogy a bíró aranyláncot kapott, azért, hogy vezesse el a meccset...és ez nem ma volt, hanem hajdanán a 70-es években
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Spanyolo. - Hollandia 1-2
Chile - Ausztrália 2-2
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kamerun is
és a germán-latin rangadó meg 1-1 lesz.😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Mexikó - Kamerun
Spanyolo. - Hollandia
Chile - Ausztrália
küldheted a tipped😄
akkor Ausszi-Chile 1-2
Mexico-Kamerun -1-2
Holland-Spanyol 1-1
Mexikó-Chile 1-2 chilének
spanyol-holland 1-1(szerintem hasonló lesz mint a legendás holland-portugál😄)
ausztrália-nem tudom ki: 2-1 az aussziknak.
Spanyol - Holland meccsen egyértelmûen Viva Espana😉
az Ausztrál-Chile meccs is számomra semleges, bár Alexis Sanchezre kíváncsi leszek mit alkot, valamint, hogy a nagy öregek Bresciano és Cahill is játszani fog-e
Ehhez külön bírói kamerák kellenének,plussz egy videó bíró aki csak ezeken követi a meccset így kb 0.5-1 mp-n belül tudna jelezni a kérdéses eseteknél.
mellesleg ne aggódj, mert nem csak a házigazda effektusnál jön elõ az igazság...
én ugyanúgy háborogtam a Mexikó-Argentín és az Angol-Német meccsen mennyire vakok, ostobák vagy éppen korruptak a bírók...4 éve is a videobíró miatt könyörögtem, de nem...
szóval itt arról van szó, hogy ez egy világverseny és nem jó látni, ha így beleavatkoznak a külsõségek...
2002-es vb sokkal rosszabb volt e tekintetben, mert az az ecuadori gyökér kiejtette a spanyolokat szó szerint
Elõre borítékolható volt, hogyha lesz Brazil 11-es, vagy Horvát kiállítás akkor ezzel lesz tele a világ és fõleg magyarország nete, ja és fõleg a magyar bárhogy játszik Neymar szidásával.
Mindkét tippem bejött.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
98-tól nálam így mûködik...bár az akkori idõkbõl kevésre emlékszem fõleg a csoportmeccsekrõl csak halvány emlékeim vannak...
Uruguay tetszik😉 nekik elég a légkondi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ma Mexikó, Spanyol és Chilei gyõzelmet várok. Ki nézi az éjféli chile-ausztrál meccset is? 😄
Dum spiro, spero.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon fasza a topik design-ja,hatalmas pacsi annak aki csinálta!! <#taps>#taps><#worship>#worship>
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azért most kapott tõlem egy Holland mezt engesztelésül...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Igen, szerintem is hiba volt nekik adni a VB-t, Olimpiát, De a mi véleményünk semmit sem számít. 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem, nekem sem tetszik, én is mérges voltam emiatt. Kb annyi fog történni max, hogy nem vezet több mecccset a bíró. Én nem lepõdnék meg azon se, hogy majd a döntõt õ fújja 😄
Ha a bíró meg tényleg nem beszél angolul ahogy lentebb írták, akkor az egész egy nagy röhej, mehetne kabaréba az egész sztori.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
Vicc ez a VB eddig.
http://gaborszantai.co.uk/