6938
-
#1757 de katalán válogatott van :D
-
Nyiri #1756 Nem mondod? Baszki! :D -
G_ArchAngel #1755 Konnyed holland gyozelem, dontetlen vagy egy golos gyozelem spanyoloknak (az uj csapat szerintem bizonyitani akar), sima horvat gyozelem -
#1754 Ma jó meccseket várok, holland tömés,spanyol parádé és horvát alázás:) -
#1753 mert katalónia mint különálló ország jelenleg még nem létezik?:D -
Nyiri #1752 :D:D:D -
#1751 szánalomból? :D -
Nyiri #1750 Szerintem is egy kutya. Ha annyira nemzeti érzelműek akkor miért játszanak a spanyol válogatottban? :) -
#1749 úgyse megyek oda mostanában, szóval leszarom :D -
#1748 Vigyázz, ezért ott ölnek. :D -
#1747 katalán, spanyol, egy kutya -
#1746 ejj barátom,Barca topikba jársz,és nem ismered fel a katalán zászlót? -
Zenszkij #1745 minden vb-n, eb-n van egy bombameglepetés, hogy az egyik sztárcsapat beég, idén szerintem a spanyolok -
#1744 Idióta... Még a színművészetire se vennék fel ezzel. -
Coral Springs #1743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SergioAmigo #1742 2010
-
Nyiri #1741 Nehogy már! Spanyol zászlóval a logódban ne X-t vizionálj! :D -
Coral Springs #1740 Ez már csak azért is lenne fontos mert volt két 0-0 -ás meccs, leromlott a gólátlag. -
karajjj #1739 lazulásból bevernek vagy 8-at :D -
Coral Springs #1738 Remélem nem az lesz amit tegnap írtam hogy a hollandok most már lazulnak kicsit, hanem bevernek vagy 8 -at. -
#1737 Ausztrália-Hollandia 0-2
Spanyolország-Chile 1-1
Kamerun-Horvátország 1-2 -
Zenszkij #1736 Mik a tippek mára emberek? Hollandok -1 gól hendikeppel tűnik nekem a legszimpatikusabbnak, továbbá horvát győzelmet predesztinálok. Jó lenne valamit visszahozni az elbukott brazíl meccs miatt. Horvát hendin is agyalok még. Eto sérült, Mandzukic játszik. -
#1735 na ma ha nyernek a hollandok,akkor elkerülik a brazilokat a 16 között,de a spanyol-chile se lesz kis meccs,nekem döntetlen szagú -
IXEMGabeo #1734 70. perc után az egyik legjobb meccs volt:DDD így abszolút nem a legszarabb meccsek közt van
Akinfeev is jó kapus mégis mekkorát potyázott...előfordul az ilyesmi -
G_ArchAngel #1733 Ott a Vimeo, azon szinte az osszes letiltott video fent van es nezheto Germaniaban is. Es nincs gond finoman erotikus cuccokkal sem :)
-
IXEMGabeo #1732 volt Ervin Koemanunk és sokra nem mentünk vele...
bár a védekezésünk akkor volt a legjobb talán mikor ő itt volt -
#1731 Jah nagyon gáz hogy minden második videó tiltott majdnem :S -
karajjj #1730 már megint? -.-
kellene egy hg, aki törli ezeket a reklámszarokat -
JeffSaid #1729 A Foosio egy szenvedélyes futballrajongó és játék-közösség. Egy forradalmian új, ingyenes, online játékban állíthatod össze Álomcsapataidat hétről-hétre, megtippelve azt, mely focisták játszanak majd a legjobban soron következő bajnokijukon! Versenyezz mások, vagy barátaid Álomcsapatai ellen, és bizonyítsd be, a te választásod volt a legjobb!
Itt tudsz regisztrálni, aki a legjobb VB csapatot állitja össze LCD TV-t nyerhet, Tabot, Laptopot
Próbáld ki, ha rajtam keresztül regisztrálsz plusz pontot kapsz :
- http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=3NxF_Nfd -
G_ArchAngel #1728 Eleg vicces, de UK-ben tiltva van. Meg mindig jobb, mint nemeteknel, ahol a YouTube is ki van herelve. -
#1727 Max ott ahol vagy, kb ahogy kijött reklám napont meghallgatom spotifyon^^
Tényleg fasza reklám csak kár hogy szarok a dre fülesek :D -
G_ArchAngel #1726 Tenyleg nagyon jo, ellenben valakinek a k.anyjat, mert ez a dal le van tiltva Spotify-on. -
karajjj #1725 igaz, hogy reklám, de ez gecijó
-
Zenszkij #1724 jah van pár impotens, akit nem mozgat meg a téma :D -
#1723 :D :D "Aztaaaaaaa, mekkoraaaaa! :O" xDD -
G_ArchAngel #1722 Szakadok :D -
#1721 Brazilokon elment tegnap egy kis pénz. Jó lenne ma vissza termelni a spanyolokkal :D -
Nyiri #1720 Szerintem igen. Van már várható kezdő és eléggé más mint a Hollandok ellen. Én bizakodó vagyok :D -
#1719 Mit gondoltok behúzzák ma a spanyolok? Muszáj lenne nekik ha tovább akarnak menni. -
Nyiri #1718 Nézve az ilyen Irán, Elefáncsontpart, Honduras meccseket simán kint lehetne a Magyar válogatott is. Ílyen meccseket mi is tudnánk hozni.