6938
VB 2014
  • Jakuza1
  • G_ArchAngel #2033
    - Thierry, hogy lehet ezt feldolgozni, mit érkezhetnek ilyenkor?
    - Köszönöm, hogy emlékeztetsz rá...

(Röhögés)
  • Sippie
    hja, lemaradtam :D
  • w77d
    na ez ennyi volt, a spanyolok a szállodában elfogyasztott kajákon kívül mást nem tettek le Brazíliában :D elment rajtuk a mixem, de mégis röhögök, ugyanis ez nem egy sima kiesés volt, hanem teljes megszégyenülés nulla tartalommal :D
  • sz4bolcs
    Sic transit..

Am nagyon szimpi volt, h. nem álltak be sünbe a chileiek 2 gól után sem. Szimpi csapat
  • Zenszkij
    egy szurkoló, őt mutatták
  • Zenszkij
    a spanyolok legalább 3-4 csapatot ki tudnának állítani, a negyediket honosíthatnánk tiki taka ide vagy oda :D
  • IXEMGabeo
    igen..sajnos ennyi

és ebből látszik, hogy a Barcelona adta a csapat lelkét immáron 6. éve...már akkor is megmondtuk:P
  • Sippie
    ki vitte hova?
  • DasIsFuck
    még szép, mert azok a horvátok lesznek:D
  • Jim Morrison
    adios spana :D csak ezért vitt tabletet :D
  • Sippie
    a nagy chelseasek megmondják hogy costa az isten (mostmár :D ) a többiek a szarok :D
  • Jakuza1
    Inkabb a spanyolok nagyon gyengek. Azert valljuk be a chilenek igazan kidolgozott helyzete nem volt, csak a mecs elso par perceben.
    Azt jatszottak amit mar reg megtanult mindenki a barcelona ellen. Letamadni az ellenfelet sajat terfelen es visszaallni, ha ez nem sikerul.
  • IXEMGabeo
    Chile és Mexikó remélem nem kerül össze:S jó lenne, egy Holland-Mexikó, Brazíl-Chile meccs:)

na vége:((
  • Shep
    Én még egy ilyen lesajnált spanyol csapatnak is örülnék :)
  • Zenszkij
    én egy csöppet se sajnálom a spanyolokat, ez nagyon gyenge volt, bárcsak nekünk lenne ilyen csapatunk, mint Chile
  • Shep
    Na de azok is minek vették meg, hogy legyen egy újabb Torresük, mert szerintem kb annyit fog ő is nyújtani.
  • precision
    na megint ugrott a tippmixem... de nem baj
    egy ilyen csapat menjen csak haza szotyizni...

mentem aludni :)
  • Shep
    Igazából nem olyan erősek, csak hajtanak és látszik, hogy akarnak, valamint jól alkalmazzák ezt a letámadós, többen rontunk rá taktikát, ja és persze nincsenek beszarva.
  • IXEMGabeo
    Diego Costa esete azért is érthetetlen, mert, ha így akarják mondjuk "árulni" akkor az sem lenne indokolt, mivel a Chelsea megvette őt az Atleticotól
  • IXEMGabeo
    pénz és kapcsolatok;)
  • Shep
    Ja, az a másik,, azt sem értettem mit akarnak tőle, mikor már az első meccsen sem csinált semmit, erre megint kezdő volt. Vannak érdekes döntések azért az edzők részéről.
  • Zenszkij
    ez a Chile nagyon erős csapat, kíváncsi leszek meddig jutnak, mekkora lenne ha kivernék a brazilokat :D
  • IXEMGabeo
    még ez se megy be:D buzi Ramos
  • Jakuza1
    Hat lehet hogy van a braziloknak is magusuk, mint ghanaiaknak es ugyanugy megatkoztak, mint a CR-t, de az biztos hogy most a brazilok karorvendoen rohognek costan. :P
  • precision
    eleve miért egy csatárral mentek ki...
    megérdemlik, saját maguknak köszönhetik...
  • IXEMGabeo
    6 perc hb...mi a fasznak
  • IXEMGabeo
    Fred 2...
  • Shep
    Diego Costat ki se kellett volna küldeni a pályára. Persze ha a láthatatlan csatár szerepét kapta, akkor azt jól játszotta :D
  • Jakuza1
    Szerintem nem csereli le a szovetseg, mert a VB utan lemond.
  • Shep
    Havernak a VB előtt mondtam ,hogy a spanyolok kiesnek a csoportból de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire simán egy ilyen nulla játékkal.
  • Kontrakcio
    vagy 2 eb-ig
  • [HUN]FaTaL
    Csak Iniesta hajt az egész csapatból.
  • Zenszkij
    ennyi volt fiúk, majd négy év múlva
  • IXEMGabeo
    2016-os EB-re az 1. változást úgy kellene eszközölni, hogy őt lecseréli a szövetség;) sajnos elérte már, amit akart...szemléletváltás kellene
  • Kontrakcio
    bravo , Bravo
  • Susarc
    nem értem hol van a szívük ezeknek????? a 2. félidőben is csak tengnek-lengnek
  • IXEMGabeo
    ááá Ini..

Bravó is jól véd azért
  • Jakuza1
    Eleve diego costat is bent kellett volna tartani, itt mar egyszeruen nem is lehetett volna mast tenni csak kockaztatni es vedot vagy kp-t kellett volna lehozni.
    Erre csatart csatarra cserelni, es meg szerkezeti valtoztatast se csinalni,az igen gazos gy exvilagbajnok edzojetol.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem VDB-n kívül senki.