Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Hajrá Uruk!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hajrá Forlanék😊
Jó szórakozást😛 lássuk Forlan és Cavani mit tud😉)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mázli, hogy szombat van😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Coral Springs
<#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Én fennt maradok az E.csontpart-Japán meccsre is.Azt is megnézem:-)
remélem ez most jobb meccs lesz, mint az elõzõ
ez fájt😄DD

hmm igazad van...még rémlik is De Rossi nagy kapufája...

VB-n viszont nem rémlik ez a párosítás😉 nem sûrûn találkoztak

w77d
XD

nem kellett megvárni, míg elpárolog 😄
Lacee86
A kolumbiaiak elé is le merték fújni a fehér csíkot... Nem kérdés, hova lett utána. 😄 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

én is ezt mondtam, hogy Mourinho tette tönkre Casillast😊 nagyrészt igaz, amiket írsz...teljes káosz volt a második félidõ:S

hagyjuk ezt, hogy szart sem ér😊 történelmet írnak és nem hiszem, nem gondolom, hogy a közel jövõben lesz olyan válogatott, amely zsinorban 3 nagy nemzetközi tornát bezsebel...

w77d
hát ha ez a max amit tudnak, akkor nem hogy kieshetnek, hanem biztos, hogy szerzett gól nélkül repülhetnek haza a csoportkörök után.

Lacee86
Igen, a meccsek jók, gólmennyiség sztem az utóbbi vb-k átlagát messze túlszárnyalja, de a bíráskodás eddig messze szinten aluli. A mostani meccsen legalább nem volt játékvezetõi hiba, ez az elsõ eddig...

Coral Springs
Azt vártam hogy a görögök majd a szokásos védekezõ szart játsszák, majd bemákolnak egy gólt. Szerencsére a kolumbiaiak gyorsan lerendezték õket.

Mi ez a jó kis harmonika alapú zene, tudja valaki ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sima kolumbiai gyõzelem😉 ez a görög válogatott már nem a régi...szép, hogy kijutottak, de simán kieshetnek...

SLICK
+1

a bíráskodástól eltekintve, nekem is pozitív eddig a VB a meccsek minõségét tekintve. Mondjuk ez a Kolumbia - Görögo. meccs nem volt túl nagy eresztés, de ez se volt élvezhetetlen

w77d
azóta viszont gyorsan elfelejtettek mindent 😄 ez a mai kritikán aluli volt, passzolni nem tudtak, ha meg véletlenül hozzájuk gurult a labda gyorsan megijedtek és egy röhejesen béna mozdulattal el is adták. Futás nem ment, akárcsak a labdavezetés és a lövés. Komolyan mondom, hogy amatõr alkalmi focisták nagyobbat játszanak fényévekkel.

AnuluWork
Õk verték meg a rozsomákokat akik minket 3:0ra Butarestiben. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bõdületes,hogy egy gólt nem tudnak szerezni a Görögök.Vicc!
w77d
gyerekek nem is tudtam, hogy van szarabb a mi kis szerény válogatottunknál 😄 Ezt a görög válogatottat még a szomszéd suli diákjai is lefociznék uzsiszünetben XD

kicsit hagy térjek vissza még röviden a tegnap éjszakai meccsekre: kurtajó volt mind a kettõ, ilyet várnék egy világbajnokságtól, nem kell sok gólnak lennie, csak hajtás, pörgés legyen

egyébként ezek a görögök kb annyit tesznek hozzá most a meccshez, mintha a mi falábú fiaink lennének ott...
ressy14
még mindig nem aggódsz? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
Samarasnak mennyi esze volt 😊

Zenszkij
nem aggódok ez a meccs X lesz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
itt a gyors gól
Zenszkij
Én Casillast cserélném De Gea-ra.

dave9004
Kolumbia elég ígéretes, persze Falcaoval volt az. Én legalábbis a selejtezõik 80%-át néztem és nem hiába lettek 2.-ak argentinok mögött. a görögök megölik majd a focit ahogy szokták, hacsak nem lesz gyors kolumbiai gól.
banok
Ha valakinek mégis probléma : streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Upsz ez #782-re ment.

szucsy89-nek akartam,hogy remélem igen😊
M1 mindenkinek van.Alap,hogy ott legyen a VB
Láma!
akkor meg bognárgyurik szakértenének puhlsanyikkal, igaz, a ahogy fuj a bíró félidõ végén, egybõl némítom az adást itt is... szóval akár sport1 is adhatná😄

a.carkey
Majd megkapják a retek országos frekvenciáját, és akkor talán övék lesz a EB-VB is. 😊

A medve nem játék.

SLICK
még ami zavart, az a kommentátor. Ilyen nyomorékokat minek visznek ki egyáltalán meccsre? Minden gólnál mintha jól ánuszon pakolták volna úgy csinált.
Kár, hogy nem a Sport Tv kapta meg a közvetítési jogokat, ott legalább élvezetesen lehetett volna nézni a meccseket.

SLICK
most nézem a spanyol-holland ismétlést, mert este melóztam.

Hát ez tényleg nagy alázás lett. Mondjuk lehet más képe lett volna a meccsnek ha Silva be tudja lõni a ziccerét az elsõ félidõben.

Amúgy nem értem del Bosquért, hogy Xavit egyáltalán minek vitte el a VB-re. Talán a rutin? Oké lehet, de az elmúlt 2 évben semmi olyat nem mutatott amivel kiérdemelné a szereplést. A megoldásai körülményesek, meg alibi passzokkal van tele a játéka.
Piqué szintén egy határ szar, olyan lassú, hogy az már fájdalmas. Robben elsõ góljánál simán szerelhetett volna, de elbénázta. Következõ meccsen Albiol simán kezdhetne a helyén.
Ramost meg mintha kicserélték volna. Amilyen nagyot játszott Madridban a szezon 2. felében, most kb akkora szar volt õ is. Amikor Robben lesprintelte, hát az no comment. Pedig bíztam benne, hogy képes lesz ellensúlyozni Piqué bénázásait, de kb vele egy szintet hozott...
Nem értem azt sem miért Alonsót hozta le del Bosque a középpályáról, benne legalább van egy kis kreativitás is és egész szezonban a Madrid motorja volt.
Torres is valami vicc? Évek óta sehol nem jegyzik akkora fos, de baszki nehogy már alanyi jogon lehessen bekerülni ebbe a csapatba. Soldado, Negredo? Hol vannak?

A másik dolog, Casillas. Rajta már végképp nem tudok elmenni, hogy mi lett vele. Sztem Mourinho úgy megtörte lelkileg, hogy nem bír magára találni. Erre ugye jött Ancelotti aki szintén nehéz helyzetbe hozta. Kupa meccseken játszatja, amibõl lényegesen kevesebb van és nem folyamatos mint a bajnokság. Érzõdött rajta a meccshiány. Következõ meccsen azért még kezdetném, hátha összekapná magát.

Egyébként azt gondoltam, hogy 1 góllal megverik a hollandokat, viszont nem fognak sokáig menetelni a VB-n mert nem kis terhelést kaptak a játékosok ebben a szezonban, hulla fáradt mindenki, meg ugye elve a keret is elég gázos.

következõ meccsen megnéznék egy ilyen kezdõt, hogy ezzel mire viszik:
Casillas, Azpilicueta, Ramos, Albiol, Jordi Alba, Xabi Alonso, Javi Martinez, Silva, Mata, Iniesta, Costa

Egyébként az egész spanyol csapatra jellemzõ volt a lassúság, ezzel így nem is fogják sokra vinni. A tiki-takának meg már 2 éve vége van, ideje lett volna még idõ elõtt újítani.

LasDen
aha. jó volt

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
jó meccs volt a chile, megnézzem ismétlésként majd?
Zenszkij
nah, azt lehet kihagyom 😄

ressy14
és a hajnali 3-mas japán-elefántcsontpart meccsel mi lesz? 😄

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Na kettõkor végre szabadulok melóbol. A mai elsõ meccs nem tûnik túl igéretesnek. Kolumbia nem elég erõs szerintem, hogy megüsse a görögöket. Ez egy nagyon x szagú dögunalmas meccs lesz. Uruguay szerintem simán behúzza, este meg menézhetjük, mire képesek az angolok. Remélem az esti meccs izgalmas lesz. Pizza, jéghideg sör, amivel ma felfegyverkezem 😄.

bakkerman
hatalmas kép!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lacee86
Olasz drukkerként örülnék neki, de inkább X-et érzek. 2-2 a tippem.

szucsy89
na, ma az olaszok megverik az angolokat? 😊
limperatore
realosok jol kuldik eddig, ongol, baki

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

a.carkey
És a tegnapi Bánfi megvan?

„Hajszálon múlt, hogy nem kerültek egygólos hányásba." 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A lányom négykor kel minden nap, és máris nálunk van a hálóban. Pedig rácsos ágyban nyomja, és mégis. Utána jön a show. 😊 Ez csinálja tavaly július óta ... Szóval hétvége nálam mást jelent. Max. azt, hogy még több meló van itthon, mint hétköznap. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tök mindegy? A brazilok ellen mennek és Brazíliában van a VB. A horvátok ellen már látszott, hogy milyen a bíráskodás. 😊

A medve nem játék.