Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Ez annyira csúnya volt... spanyol szemszögbõl persze. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

horpeti
Casillas esetek 99%ában elrúgja a hátra guritott labdát (amióta látom játszani a Madridban), bármi legyen. Most már értem, miért. Nem hagy esélyt a hibára. Most mégis megtette. 😊

horpeti
Azért gondolom nem csak a spanyolok voltak gyengék, de a hollandok voltak jók. Csak a gólokat látom, abból látszik, hogy mind a gyorsvonatok, úgy kontráztak.
Úgyhogy több szemszögbõl is lehet nézni a dolgot. 😊

A köv. meccset majd remélem már látom (mindkettõjükét).

Hogy is van most ez? Ha Chile-nek leadja Hollandia a meccset akkor kiesett a Spanyol? De ha Chile-t és az Ausztrálokat is megveri a Spanyol akkor ott a gólarány számít? Mert akkor 3 darab hatpontos lesz... Vagy hogy van? 😄

Lacee86
Én amúgy már majdnem azt hittem, h 8-1 lesz ez is. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
szerencsétlen Casillast sajnálom nagyon,persze 3 gól is az övé volt,de mit csináljon olyan védelem mögött

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A játékosokat sem értem. "Szart" sem ér a 2010-es VB és a 2 éve újra meglett EB ha ilyen fos játékkal szégyenben fürödve mennek haza a csoportkör végén. Mert ez fogják évekig emlegetni, nem azt hogy 2010-ben mi volt. Lehet szépen is búcsúzni nem kell VB-t nyerni csak játszanak már értelmesen.

Évek óta megvan... Látszik a Barca játékán. Mégsem voltak képesek változtatni. Hiányzik Puyol 😞

tobias88
Az a baj sajnos hogy meg van ellenük az ellenszer. Be kell állni védekezni, majd mikor labdát veszítenek sprintelni elõre mint az õrült és védelem mögé bepasszolni a labdát. Xavi Busquets Iniesta 3as nem fut vissza védekezni, legalábbis nem futnak ahogy tudnak. A futballban amúgy is egy a lényeg, hogy emberfölényes szituációkat ki kell dolgozni és ezt a Spanyolok ellen már meg tudja mindenki tenni.
horpeti
Ha a másik két meccsen jól játszanak és nyernek a spanyolok, még akkor is továbbjuthatnak.
Ha összetörnek 1 meccs után (miért törnének), akkor persze nem.
Persze ha ennyi van most bennük, mert fáradtak, stb, akkor lehet tényleg kifújt ez a generáció nemzeti szinekben is.
A meccset nem láttam, csak a gólokat néztem meg most, elég komolyak voltak. 😊

Tegnap hazafele sokat gondolkodtam. Fórumokon alázták szegényt és a spanyol válogatottat. Tény hogy szarul nyomták. De basszus. Iker az Iker. Egy hõs. Alázattal játszik és látszik rajta, hogy megviseli. Nagyon sajnálom. Ha fos a védelem, nem tud sok mindent tenni és látszott rajta, hogy szétesett a 2. gól után. Spanyol drukkerként félek, hogy nem megyünk tovább innen.

Nalunk egy oraval elobb lesz, de majd nem spoilerzek <#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

ReszegKoldus
a 2 évvel ezelõtti EB nem számít nagy tornának?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az nem akadály.Hétvége van😊
a.carkey
Éjfél után kezdõdik. 😊

A medve nem játék.

precision
félek, hogy az angol - olasz meccs rohadt unalmas lesz 😊 de azért hajrá angolok, ha már a kettejük közül kell választani

a tegnapi meccs pedig nagyon nagy volt 😊 Csak egy nagyon picit tudom sajnálni a spanyolokat... 😄 annyira azért nem mondjuk 😊 szép verést kaptak az biztos...

Bazinga!

Tegnap az Oxford Circus-on iszogattunk, el is felejtettem, hogy holland meccs van, de egyszer csak feltunt a halotti csend, ahogy egy nagy tarsasag - oltonyos ferfiak, szotlanul merednek egy iranyba: 'It's a fuckin' execuiton mate'
Ekkor mar 4-1 volt.
Ma reggel megneztem a meccset, a golokat ezerszer es mar semmi nem fogja letorolni a vigyort az arcomrol.
Remelem az olaszok sem kapnak kevesebbet, bar az angolok felelmetesen erdektelenek szamomra.

Iker bácsi szerintetek még véd a vb-n? <#vigyor2>
a.carkey
Este volt, és nem esett. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
1954ben voltak egy csoportban, de a hülye kiemelés miatt nem játszottak egymással. 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
Túl hirtelen volt az a két gól és ráültek, elbízták magukat, utána meg nehézkes felébredni. A spanyolok ellen biztos hogy nem ezt fogják játszani a chileiek, és akár még x is lehet a spanyolok mai játékát elnézve. Az ausztrálok meg jól játszottak, de hiányzott a játékosokból a kreativitás, azok a villanások amiket a top játékosok tudnak. Bekerültek a kapu elé és topogtak, azt se tudta egyik másik hogy mit csináljon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

grat

holnap jön majd a meccs, amire sokan várunk😉

Anglia-Olaszország

ezt a párosítást életembe nem láttam, sosem láttam õket összekerülni nagy tornán

nagyon kemény ez a csoport Uruguay se lesz egyszerû...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
nah 3-1 megvan a tipszmiksz 😊 ugyanakkor gratula az ausztráloknak, kemény meccs volt

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

3-1 eldõlt

húú pedig a 2. félidõben jók voltak az Aussiek...

kevés lesz ez a játék a spanyolok ellen Chilétõl😉 már, ami a védelmet illeti nem a legjobbak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Fasza meccs 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

milyet passzolt a bíró😄

Ausztrálok az elmúlt 2 vb-n mindig élvezetes meccseket toltak...nem tudom ki emlékszik a 2006-os 2-2-es horvátok elleni meccsre...ott is, ha jól rémlik 2-0-ról jöttek vissza még Simunic 3x kapott sárga lapot😄, vagy 4 éve mikor megverték a szerbeket hátrányból és Ghána ellen is tudtak egyenlíteni😮

nagyon nagy akarat erõ van bennük még így is, hogy a nagy generációjuk már nincs...kivéve ezt a 2 embert Cahillt és Brescianot

Schwarzer, Chipperfield, Neill, Emerton, Kewell, Viduka, Aloisi

csak ilyen nevekre elég gondolni😉

Nahát ezt a Chile-t még bárki szorongathatja..
Bresciano!!!! mit védett a kapus ááá

2 öreg marha jól tolja😊 Chile védelmén van mit javítani

és valóban les volt😉

ez a bíró jó😄 de komolyan

tobias88
Rosszul tolódtak <#idiota> Idézte Pintér Attila-t...
tobias88
Remélem a 2. félidõ is ilyen jó lesz, mert akkor megérte fent maradni. Cahill növelte a Spanyol esélyeket, jó lenne ha kiegyenlítenének
most sokan sajnálhatják, hogy ezt nem várták meg😄

spanyol - holland is jó volt, de itt nagyobb az iram annál is, ott meg inkább a színvonal és a technikai megoldások tetszettek

Jó a meccs😊<#eljen>
kurva jó meccs😊

egyik oldalon helyzet másik oldalon gól😊

eddig, ahogy vártam ez a legjobb találkozó

Cahill gól😊

na ezt megérdemelte az öreg😊 szép fejes volt

2-1 😊

gyors ez a chilei csapat...4 éve is továbbjutottak a csoportból úgyhogy bármire képesek lehetnek...még a hollandokat is elkaphatják és õk lehetnek a csoportelsõk, na erre ki gondol😉

Vagyis az Ausztrálokat😊
Meg ne temessük még ezt a meccset
Pontosan ezt írtam én is
[HUN]FaTaL
Még õk is kaphatnak egy zakót a hollandoktól (nem valószínû) és a spanyolok is megszórhatják Ausztráliát.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Chile most ejti ki a Spanyolokat. Ellenük egy döntetlen is elég, amire bõven képesek és a gólarány számít akkor. Ami meg... <#action>
ressy14
már 2

Dum spiro, spero.

Kezdõdik itt is te jó ég-.-
mekkora gól😄 atya ég Valvídia..

micsoda focit tolnak ezek ááá

Chile máris vezet😊

ááá éreztem, hogy jók lesznek

Nem értem az Ausztrálok miért nem zöld nadrágban tolják...fura ez az abszolút sárga mez, amiben látom õket

Barca drukkerként olvastam már hasonlót az elmúlt két évben és nem történt semmi.