Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
eddig 6-ból 3 meglepetés, nem semmi

Dum spiro, spero.

Jakuza1
Hat mar a masik is megerdemelte volna a felpalyanal azt a felugrasbol sipcsontra talpalast.

Zenszkij
ez is egy tippmixgyilkos meccs volt, teljesen megérdemelt a Costa Rica gyõzelem, szégyellhetik magukat az uruk, remélem ki is esnek

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Gratulálok Pereirának....1 perccel vége elõtt piros lap

Itt csak simán elgurult a gyógyszer szerintem
Ezért nem szeretem az urukat, elég mocskosan játszanak, ha nem nekik áll a zászló.
Ez nagyon szép Costa Rica bemutatkozás.

Mondjuk én holnaptól nem tipmixelek tovább😄
Oziris666
A lesajnált Costa Rica háháh bazze

petee
Én is csak füleltem, megállt a vacsi a számban 😄

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Zenszkij
uruknak létkérdés a gyõzelem, habár Anglia gyenge mint a harmat, és az olaszok is képesek bárkitõl lenyalni

Jakuza1
De legalabb beindult a meccs, mert az elso felido az nagyon gyatra volt.

dave9004
ezek ketten még az olasz-angol csapatot is megfoghatják. lesz körbeverés.
Zenszkij
ez a Cavani egy kutyaütõ

Akkor nem csak én hallottam 😄
Zenszkij
gyengék az uruk, nem érdemelnek gyõzelmet

rendesek ezek a Costa Rica-i szurkolók, hogy azt skandálják, hogy "Hungária!" 😄
Jakuza1
Es a mostani lovese is gyonyoru volt, es tisztan lathato hogy tudatosan belsovel akarta a felsobe rugni.

Mor3llo
nagy csalódás az uruk játéka

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jakuza1
Erdekes, ez az uruguay, a vedelmuk volt a biztos pont es igazan zartan vedekeznek altalaban erre kapnak egy ilyen golt, hogy elotte mar eljaszottak ellenuk par perccel korabban.

Suarezról levették a szájkosarat, ha bejön, harapósabb lesz a támadójáték 😄
ressy14
hát így nemigen fognak továbbjutni az uruk, pedig vb 4-dik hely aztán copa america gyõzelem...

Dum spiro, spero.

Oziris666
És az Arsenal parádés csatárai közé nem fér be 😄

Mor3llo
vezet Costa Rica 😊))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na, akkor lassan megvannak a csoport továbbjutói? 😄
Nem pont így gondoltam 😄
Jakuza1
Ez a Campbell nem egy rossz zsugas, egesz merkozesen nagyon jol jatszik.

Föh micsoda gól 😄 na most remélem beindul a meccs
Reklám delban htx!
Több, mint 5000 € összdíjazás!
Most a VB alatt értékes nyereményekért játszhatsz.
Próbáld ki magad menedzserként, és találd el azt a kezdõ 11-et aki a legjobban teljesít a forduló során!

Regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények valamelyikét:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration%2Frefer&refcode=vO2Cywqn

A Foosio a tippjátékok, a fantasy futball menedzser és a stratégia ötvözete, ahol a focisták következõ meccsükön nyújtott teljesítményét kell megjósolnod.

Valós játékos teljesítmények valódi meccseken, valós idõben! Foosio - Football with Fantasy egy ingyenes, online, napi fantasy futball menedzser játék. Más játékokkal ellentétben, akár minden meccsnapon állíthatsz össze új fantasy-álomcsapatokat valódi játékosokból, akiktõl a legjobbat várod. Nincs átigazolási keret, nincsenek transzferek, semmi sem korlátozza elképzeléseidet! Mérkõzz meg a többi Foosio menedzser ellen a Játék-asztaloknál, és bizonyítsd be: a te választásod volt a legjobb! Kövess mindent élõben - valódi meccsek eseményeit, eredményeit, a játékosok teljesítmény-pointjait és fantasy csapatod helyezését. Gyõzz és nyerj értékes jutalmakat!

Regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények valamelyikét:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration%2Frefer&refcode=vO2Cywqn
dave9004
élete formáját futotta. sérülésbõl épül épp fel. az is csoda h itt lehet.
Jakuza1
Amugy erthetetlen az is hogy Suarez nem jatszik. Cavani egy tulertekelt jatekos, lattuk ma is es lattuk peldaul a Chelsea ellen is a BL-bn miket kepes kihagyni, mikozben Suarez az elete formajat futja.

<#eljen>
Jakuza1
Pont ez az, hogy masik oldalt detto ugyanaz, de ott mas volt a leanyzo fekvese, mert a kiscsapatoknak kevesbe adjak meg az ilyet a birok, es ott erdekes modon mar mas a szabalyertelmezesuk.

Pedig akkor legalabb konzekvensen fujnak be az azonos szituaciokat, de azert egy vicc hogy latja mindenki, hogy mar szineszet az egesz foci es ahelyett, hogy a birok ezt a szemleletet kiakarnak irtani, ahelyett inkabb segittik a jatekvezetoi felfogasukkal a szineszkedo jatekosokat.

Hát sportszerûségbõl esetleg, de ezt valóban naivság lenne elvárni ilyen tét mellett.

Amúgy épp az a baj, hogy most volt egy hasonló a másik oldalon, amit meg nem adott meg a bíró. Legalább lenne konzekvens. Persze a szakértõ riporter jól megmagyarázta rögtön, hogy az miért volt más helyzet. Pff.
Jakuza1
Na es akkor a maki riporter megmagyarazza, hogy nem mindegy mikor engedi el a masikat. 😛

dave9004
amíg nincs videobíró addig ez lesz. ha meg megadogatják, akkor miért ne használja ki mindenki
Jakuza1
Es atkarolta ? Ez akkor mi van? Lerantotta, nem ?
Ellenben az uru mit csinalt ? Meg a kezeit is kinyujtotta mintha pisztollyal tarkon lottek volna ugyanmar. Vagy lehet azt hitte elotte a medence aztan fejest akat ugrani. Ilyet megadni a szanalom legalja. Es ezt ugy mondom, hogy 3:0-t tippeltem az uruknak.

A horvát meg miért ért hozzá Fredhez? Pontosan ugyanaz a helyzet. Amíg a bírók nem állnak hozzá máshogyan ehhez a bohóckodáshoz, nem fog változni a helyzet.
Azért a 11-es annyival elkerülhetõ lett volna, nem karolja át. Minek tette? Nem is volt közelében a labda.
Jakuza1
Pontosan, ez ugy volt lerantas, hogy sehogyan.Szanalmas szinesz mar az osszes jatekos.

Persze, hogy megadható - ugyanúgy, mint ahogy a brazil tizenegyes is az volt. De egyik sem igazi tizenegyes - ha a magyarok ellen fújta volna be ezt egy spori, most mindenki hisztizne azért 😊

Az ismétlés alapján is nevetséges a helyzet, ezek rögtön esnek, ha érzik, hogy hozzájuk érnek a 16-oson belül.
dave9004
ha nem rántott rajta, akkor is átkarolta két kézzel, abszolut megadható.
Na, pont akkor tizenegyes, mint az elsõ meccsen - ahogy érezte magán a fogást az uruguayi, már esett is.
Azért ez 130000szer jogosabb 11-es.
Jakuza1
Majom biro ez is.

LasDen
én is maradok, lévén a japánok az egyetlenek akikkel favorizálok igazán....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azért az uruk kapusnak elég jampi a kukásnarancssárga rucija a pink cipõvel 😄
dave9004
megpróbálok veled tartani 😄
Láma!
Hajrá Uruk-hai!