6938
-
G_ArchAngel #2074 Egy idióta volt, saját csapatát hozta kellemetlen helyzetbe a forrófejűsége miatt. -
#2073 Itt azért van 4-5 jó passz is :c -
Coral Springs #2072 Ez a kamerun - horvát meccs olyan mint ha NB1 -et néznék. Szar meccs de biztos a horvát győzelem, főleg hogy kamerun már emberhátrányban van, viszont a mexikóiak ellen ez már evés lesz. -
#2071 Song piros :( -
#2070 Szép gól -
IXEMGabeo #2069 Olic góllal vezetnek
szép gól volt...eddigi legszebb összjáték Mertens gólján kívül -
Pukkka #2068 A vicc, hogy egy értelmes csapatnyi fiatalt hagytak otthon a spanyolok, hogy a nulla szar tikitakát megpróbálják századszorra is. Sikerült. -
IXEMGabeo #2067 Assoue Ekotto űzzed hajtsad:DD -
#2066 Én meg remélem nem :) -
#2065 remélem horvátok behúzzák -
#2064 az én tippemet annyiban érintette a spanyol meccs, hogy nyertem vele. mivel várható volt azután a pofon után, és chile első meccsét látva, hogy lehet itt meglepetés... -
IXEMGabeo #2063 Horvát-Kamerun...
aki győz annak még lesz esély -
#2062 hát elég gáz ez a spanyoloktól... gondoltam, hogy nem jutnak messze, na de hogy még a csoporton se mennek túl... del Bosque meg jó nagyot kummantott, méghogy Casillason kívül mind a 10 mezőnyjátékost kicseréli a holland égés után.. Erre kik vannak bent?
Mindegy, mivel a tippmixemet érintette ezért jobban bosszant a vereség, amúgy annyira nem érdekel, sose drukkoltam nekik. -
Coral Springs #2061 Az te vagy. -
IXEMGabeo #2060 szóval ez tabletes megoldás:) eskü benéztem...
öregszem... -
#2059 amit mondasz, annak pont semmi köze a képhez -
#2058 na kint van a kezdő, Perisic - Mandzukic - Olic lehetőleg tarolni fog -
Nyiri #2057 Ott van egy VB-n és a kurva twittert kell nézn!!! Faszomat már. Én programozó vagyok és egész nap gép előtt ülök. Ha nyaralok még a telefont sem kapcsolom be. Netet is leszarom. -
G_ArchAngel #2056 Miért is?
2014 van, egyrészt tudatos brazil védi az Amazonasi erdőket, másrészt egy tableten lehet követni ismetleseket, twittert, facebookot es ő is posztolhat -
#2055 ez annyira tipikus :D
nem ám felírod egy papírra, amit összehajtasz és elfér zsebbe, á semmi esély :D -
Nyiri #2054 Szánalmas... Mekkora sírást fog ez a csávó lenyomni a csoportkör után :)
Nem gond. Nekem sokat adott ez a spanyol brigát az elmúlt 6 évben. Azért végigverték európát kétszer is egymás után. Közben VB-t is nyertek közben.
-
Coral Springs #2053 Most akartam beszúrni. Remélem még az ausztrálok is lekaszálják őket, ha már kizúgnak akkor essenek nagyot. -
G_ArchAngel #2052 Massa? :) -
-
#2050 Akkor meg Mexikó kapja be :D -
#2049 Azt én is megnézném,pedig azt mondtam,hogy szarok ebbe a VB-be de mégis érdekel :D -
IXEMGabeo #2048 majd Mexikó kiszivatja őket akkor mit fog megint nézni a nagyérdemű:D -
#2047 Egy Német-Holland döntőt tényleg szívesen megnéznék. Nagy meccs lenne, nagyon nagy. -
#2046 Nyerjék meg a VB-t a hollandok,a 2010-es VB-n így is hajszállal vesztettek,másodikok lettek,remélem ők nyerik meg ;)
-
#2045 még az is lehet, de nem elsőként mindenkit megelőzve XD -
#2044 beszarok XXXXXD -
Nyiri #2043 Nagyon bírom hogy a magyar "szurkolók" nagy része nem valakinek hanem valaki ellen szurkol... Ennyire keserű szar élete van az embereknek. -
#2042 :DDDDDDDDD -
G_ArchAngel #2041 egyszer? :D -
#2040 Vagy többször :D
-
#2039 A nemetek is kiesnek majd, jo ha felkeszulsz ra. :P -
#2038 Furcsa,de egyszer ők is kikaphatnak :D
-
IXEMGabeo #2037 gondolkodj el azon inkább, hogy legközelebb ne hagyd feleslegesen a kocsidat veszélyes helyeken...újgazdag vadmarha -
G_ArchAngel #2036 -
#2035 de jó h megéltem ezt a sapnyol égést ^^