6938
VB 2014
  • G_ArchAngel #2074
    Egy idióta volt, saját csapatát hozta kellemetlen helyzetbe a forrófejűsége miatt.
  • Jim Morrison
    Itt azért van 4-5 jó passz is :c
  • Coral Springs
    Ez a kamerun - horvát meccs olyan mint ha NB1 -et néznék. Szar meccs de biztos a horvát győzelem, főleg hogy kamerun már emberhátrányban van, viszont a mexikóiak ellen ez már evés lesz.
  • Jim Morrison
    Song piros :(
  • Jim Morrison
    Szép gól
  • IXEMGabeo
    Olic góllal vezetnek

szép gól volt...eddigi legszebb összjáték Mertens gólján kívül
  • Pukkka
    A vicc, hogy egy értelmes csapatnyi fiatalt hagytak otthon a spanyolok, hogy a nulla szar tikitakát megpróbálják századszorra is. Sikerült.
  • IXEMGabeo
    Assoue Ekotto űzzed hajtsad:DD
  • Shep
    Én meg remélem nem :)
  • SLICK
    remélem horvátok behúzzák
  • Láma!
    az én tippemet annyiban érintette a spanyol meccs, hogy nyertem vele. mivel várható volt azután a pofon után, és chile első meccsét látva, hogy lehet itt meglepetés...
  • IXEMGabeo
    Horvát-Kamerun...

aki győz annak még lesz esély
  • SLICK
    hát elég gáz ez a spanyoloktól... gondoltam, hogy nem jutnak messze, na de hogy még a csoporton se mennek túl... del Bosque meg jó nagyot kummantott, méghogy Casillason kívül mind a 10 mezőnyjátékost kicseréli a holland égés után.. Erre kik vannak bent?
    Mindegy, mivel a tippmixemet érintette ezért jobban bosszant a vereség, amúgy annyira nem érdekel, sose drukkoltam nekik.
  • Coral Springs
    Az te vagy.
  • IXEMGabeo
    szóval ez tabletes megoldás:) eskü benéztem...

öregszem...
  • JohnnyNapalm
    amit mondasz, annak pont semmi köze a képhez
  • JohnnyNapalm
    na kint van a kezdő, Perisic - Mandzukic - Olic lehetőleg tarolni fog
  • Nyiri
    Ott van egy VB-n és a kurva twittert kell nézn!!! Faszomat már. Én programozó vagyok és egész nap gép előtt ülök. Ha nyaralok még a telefont sem kapcsolom be. Netet is leszarom.
  • G_ArchAngel #2056
    Miért is?

2014 van, egyrészt tudatos brazil védi az Amazonasi erdőket, másrészt egy tableten lehet követni ismetleseket, twittert, facebookot es ő is posztolhat
  • JohnnyNapalm
    ez annyira tipikus :D
    nem ám felírod egy papírra, amit összehajtasz és elfér zsebbe, á semmi esély :D
  • Nyiri
    Szánalmas... Mekkora sírást fog ez a csávó lenyomni a csoportkör után :)
    Nem gond. Nekem sokat adott ez a spanyol brigát az elmúlt 6 évben. Azért végigverték európát kétszer is egymás után. Közben VB-t is nyertek közben.
  • Coral Springs
    Most akartam beszúrni. Remélem még az ausztrálok is lekaszálják őket, ha már kizúgnak akkor essenek nagyot.
  • G_ArchAngel #2052
    Massa? :)
  • ToCsEk

• Misuka963
    Akkor meg Mexikó kapja be :D
  • Misuka963
    Azt én is megnézném,pedig azt mondtam,hogy szarok ebbe a VB-be de mégis érdekel :D
  • IXEMGabeo
    majd Mexikó kiszivatja őket akkor mit fog megint nézni a nagyérdemű:D
  • w77d
    Egy Német-Holland döntőt tényleg szívesen megnéznék. Nagy meccs lenne, nagyon nagy.
  • Misuka963
    Nyerjék meg a VB-t a hollandok,a 2010-es VB-n így is hajszállal vesztettek,másodikok lettek,remélem ők nyerik meg ;)
  • w77d
    még az is lehet, de nem elsőként mindenkit megelőzve XD
  • w77d
    beszarok XXXXXD
  • Nyiri
    Nagyon bírom hogy a magyar "szurkolók" nagy része nem valakinek hanem valaki ellen szurkol... Ennyire keserű szar élete van az embereknek.
  • Mor3llo
    :DDDDDDDDD
  • G_ArchAngel #2041
    egyszer? :D
  • Misuka963
    Vagy többször :D
  • Jakuza1
    A nemetek is kiesnek majd, jo ha felkeszulsz ra. :P
  • Misuka963
    Furcsa,de egyszer ők is kikaphatnak :D

• IXEMGabeo
    gondolkodj el azon inkább, hogy legközelebb ne hagyd feleslegesen a kocsidat veszélyes helyeken...újgazdag vadmarha
  • G_ArchAngel #2036
  • Kontrakcio
    de jó h megéltem ezt a sapnyol égést ^^