6938
-
#2233 :( -
TomStorm #2232 Suarez vs England
kezd elegem lenni az egészből:( -
j0rmungandr #2231 SUAREEEZ -
Zenszkij #2230 ez a bíró egy barom -
Zenszkij #2229 még egyet és nem ment el a tippem :D come on ENGLAND -
TomStorm #2228 Most azonnal kell még egy gól,hajtani kell nagyon durván Angoloknak talán meglesz ez. -
Nyiri #2227 Végre. Rooney megérdemelte már -
#2226 YEEEEEEEE -
#2225 no most már kétszer annyi gólt rúgtak, mint 5pa1n -
#2224 VÉGRE MÁR!!! -
Zenszkij #2223 ROOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY -
TomStorm #2222 1 gól 2 meccsen eddig.Ennyit a Spanyolok is elértek.. -
Zenszkij #2221 rakat kakik -
TomStorm #2220 Nem érdekli az Angolokat mi lesz ha kikapnak most? -
karajjj #2219 angolok szokásosan szarok, vb-t csak otthon tudnak nyerni... -
#2218 ja látom már volt , azért belinkeltem -
#2217 akkor ezért sírt... -
Coral Springs #2216 Amúgy egyetértek az itt előttem szólókkal, nagy nulla eddig az angolok játéka. Legalább az olaszok elleni szintet megismételhetnék, de még a két kedvencem akiket említettem sem csinálnak semmit. Rooney meg egy vicc most is, kiégett, nem tudom mit keres a kezdőben egy VB -n. -
Coral Springs #2215 Ez nem csak a neted sebességétől függ, hanem a stream szerver sebességétől is, és hogy mennyien próbálnak csatlakozni hozzá. -
#2214 Pár év és ők is a mi szintünkön lesznek, csak figyeljétek meg. -
Coral Springs #2213 Respect. -
#2212 Én nem mertem eredményre fogadni csak egy tizit fogadtam, hátha lesz 1db.
Mindkét csapatot kedvelem. -
#2211 Angolok egy az egyben, mintha a spanyolokat látnám. Ötlettelen nulla játék, annyi különbséggel ,hogy ezek legalább akarnak. Na de Rooney mit keres még a pályán, egyáltalán miért volt kezdő, évek óta túl van a csúcson, kiégett, most is inkább csak ártott, mint használt, labdát nem tudja fedezni, passzolni szintén nem tud, labda felé nem mozog, akkor mégis minek van ott? Ennyi erővel én is sétálgathatnék a pályán, hogy a létszám meglegyen. -
Zenszkij #2210 életképtelen ez az angol válogatott komoly szinten, elmehetnek a búsba
a Premier Ligát is a külföldiek tartják életben, egyáltalán lőnek ezek gólt? talán arra még érdemes lenne fogadni, hátha visszajön a cash -
#2209 hát ez eddig elég gyengus :( -
Zenszkij #2208 ezzel én is így vagyok, tudtam, hogy ma nem kéne fogadni, ez max x lesz vagy kontrából vernek még egyet az uruk
angolok meg csak hozzák a szokásosat, lebőgés -
#2207 persze h a patkány fejű.. -
#2206 :( -
Susarc #2205 AZA FEJES! -
#2204 háháhá angolok :D nekem nem fognak hianyozni :D -
TomStorm #2204 Óó Suarez gól.Gondolhattam volna ha játszik akkor nagy valószinüséggel nyernek is.Megint magam ellensége voltam ezzel a fogadással az Angolokra -
#2203 Lehet rossz ötlet volt 1x is:D -
Susarc #2202 kiborító,hogy 120 megás nettel nem megy rendesen az a qrva stream -
Zenszkij #2201 kiba bet365 véletlen 2szer raktam az angolokra, a fene egye meg, hogy problémák vannak az oldallal -
#2200 gyökér Webb az előző meccsen megint visszafújt egy szabályosan elvégzett szögletet, pedig már láthatott ilyet pár éve :) -
Zenszkij #2199 le a kalappal előtte! -
#2198 Azért így pályára lépni ... :( -
#2197 latin vonal miatt inkább az uruknak szurkolok,de legyen jó foci ez a lényeg,ha Anglia nyer,hát akkor ők -
#2196 HARAPJANAK AZOK AZ OROSZLÁNOK!!! COME ON ENGLAND!!! -
Zenszkij #2195 csökkent az odds, megbaxhatják :D akkor várunk, elején úgyse lesz gól