6938
VB 2014
  • Jakuza1
    Csak utanad, mert azt megakarom nezni ahogy elsirod magad az angolok tavoztaval. ":}
  • Tyler1
    Nem vagyok benne biztos, évek óta szégyen amit csinálnak.
    De amíg a City és a Chelsea kemény 2-2 ember tudott az angol válogatottba szolgáltatni(abból ugye a Gerrard-Lampard duó az egyik), addig sok jóra nem is kell számítani.
    Fos ez a keret, fos az egész angol szövetség, remélem 10 éven belül minden nagy csapatot felvásárol egy arab vagy orosz, és majd a Southampton meg az Everton tudja biztosítani az angol nevelések beválogatását.
  • IXEMGabeo
    ez a Görög himnusz nagyon bejön:) dallamos...Uruguayi meg olyan, mintha egy szimfónikus zenekart hallanék:)
  • LasDen #2269
    A SportGéza szerint a jövő Spanyol kerete:
    A jövő kerete
    Kapusok: De Gea, Casillas, Valdes, Reina.

Védők: Carvajal, Ramos, Piqué, Javi Martinez, Jordi Alba, Bartra, Alberto Moreno.

Középpályások: Koke, Busquets, Thiago Alcantará, Fabregas, Isco, Mata, Iniesta, Deulofeu, Pedro, Jese Rodriguez, José Callejon (Cazorla, Arteta).

Csatárok: Morata, Diego Costa, Muniain.

Kezdőcsapat: De Gea - Carvajal, Ramos, Piqué, Jordi Alba - Koke, Busquets - Isco - Deulofeu, Iniesta - Morata.

:DD
  • IXEMGabeo
    C csoportból azért lenne esélyük az angoloknak;)

kemény kvartettbe kerültek nem vitás és 2 2-1-es vereség nem olyan szégyenteljes, mint a spanyolok veresége...
  • Norbi1990
    Nem, de nem csak rajta múlott. Rooneynak bemehetett volna az a helyzet amit Muslera kiütött, nagyon erőtlenül találta el a labdát.
  • Tyler1
    A keret felének köze nincs a válogatott szinthez. Ez a Hodgson meg...nem gondolták komolyan az FA-nél sem.
  • Darthmushroom
    LOL te még létezel.. azt hittem kihaltál már a hülye besszóllásaiddal együtt.
  • IXEMGabeo
    csodát ő sem csinált...

Sturridge játéka továbbra is tetszik...nagy tehetség a srác
  • TomStorm
    Amúgy ez a Hart nem idegbeteg kicsit?Valahogy olyan pszicho egész meccsen-.-
  • DasIsFuck
    egy jó irányító kellett volna a csatársoruk mögé, mert azért a csatársorukba van kurázsi.
  • Norbi1990
    Szerintem Barkley jól játszott miután beállt.
  • IXEMGabeo
    2. félidőben bealudt Uruguay...meggyőződésem, hogy így is úgy is kikaptak volna...1. félidőben kimaradtak a helyzetek (pl. Forlané, Cavani ajtó ablak helyzete is), mert a kapus jól védett
  • IXEMGabeo
    ebben az angol válogatottban még így is Rooney a legjobb:) nem sokra mennek ilyen Lallanákkal meg Barkleyval...

Lampardot én pl behúztam volna, ő tuti hozott volna színt 36 évesen is
  • TomStorm
    Costa Rica jó csapat de Suarez nélküli Uruk ellen nyertek.Nem volt nagyon gólérzékeny csapata Uruknak ellenük és szépen kihasználták.
    Az Olaszok kicsit más téma lesz,azokba szerintem benne van a gól.
  • TomStorm
    Te meg innen
  • SLICK
    elverik svájcot
  • TomStorm
    Na ja mondjuk,igaz
  • IXEMGabeo
    ááá micsoda mérkőzés micsoda vb...Suarez pedig nagy forma:DD

Rooney is gólt érdemelt, de hatalmas küzdeni tudásról tett tanubizonyságot Uruguay...éreztem, hogy jók, de Costa Rica ellen nagyon bealudtak...

röhögnék, ha Costa Rica megverné az olaszokat és a halál csoportban a 3 nagy világbajnok ütögetné egymást:DD

Kolumbia pazar játékot tolt délután, de Elefántcsontpart is szépen hajtott, küzdöttek becsülettel...afrikaiak közül ők és Ghána tudnak játszani, Kamerun, Algéria és Nigéria csalódás...
  • Jakuza1
    Ha sir Suarez, hanem. Egy a lenyeg az angolok huzzanak haza.
  • Darthmushroom
    majd oda lép neki valaki úgy és kész :D utána meg sírhat mint a CP ellen :D
  • DasIsFuck
    ha Suarez játszik, akkor nem hiszem:D
  • Shep
    Holnap franciák elverik az órásokat?
  • Darthmushroom
    Ezután hajrá olaszok! Vámpír patkány csak hiába rúgjon az angoloknak kettőt.. :D
  • Jakuza1
    Zsir.
    Most mar csak egy kis olasz iksz kell. :P
  • Zenszkij
    nah a meccs végére élő fogadással visszanyertem amit ezekre a kutyaütőkre tettem, nullszaldósan sikerült kijönni ebből a ganéból :D
  • TomStorm
    Na majd az Olaszok lerendezik ezeket:)

Angolok sajnos ma se voltak jók
  • Shep
    Itt látszik, hogy mennyire nulla az angol utánpótlás is, van egy erős bajnokságuk és ennyiben ki is merültek.
  • Count Adyn
    Aranyosak vagytok amikor reménykedni kezdtek:DD
  • Shep
    Na ezek is utaznak haza, de legalább nyertem.
  • precision
    Suarez - Anglia 2:1
  • Susarc
    a faszért túrja az összes focista az orrát! Suarez is ül a kispadon és a saját pulóverébe fújja az orrát baszki!!!!!!! kamera meg TOTÁLBA veszi......
  • LasDen #2241
    hurr durr les hurr durr suks hurr durr...
  • Jim Morrison
    mégsem
  • Susarc
    észrevette :D
  • j0rmungandr
    Hogy lett volna les? Hogy nem látta ki fejelt?
  • ReszegKoldus
    mondjuk már amúgy is 2. sárgával le kellett volna zavarni az urut az első félidőben :)
  • [HUN]FaTaL
    Gundel mi a lószart néz? Hogy lett volna les, mikor angol játékosról csúszott tovább a labda? :D
  • ReszegKoldus
    na akkor 4 év múlva jöhet a lesbíró...
  • Darthmushroom
    természetesen les... nem is angol meccs lenne..