6938
VB 2014
  • bakkerman
    nahogy tudod hova menjél,én vicceltem ám,de látom te nem :DD nem rossz a "csomag"
  • G_ArchAngel #2311
    nekem nincs TV-m :(((
  • G_ArchAngel #2310
  • LasDen #2309
    a felvágós kulák mindenedet...
  • bakkerman
    van a szobában 2 plazmám,az asztalon 2 asus laptopom,az ágyamon 3 ipad air,köszi,nincs kedvem játszani
  • Zenszkij
    húzz már a picsába komolyan mondom, verd szét a fejeden a tv-t
  • JeffSaid
    Gyerekek, találtam egy nagyon jó játékot, ami ingyenes, csak annyi a dolgod hogy össze állítod a " te " csapatod a világajnokságban, mindig az napi meccsekből, és ha a tieid produkálnak a legjobban nyersz !

Minden nap az első 3 nyer valamit, illetve az összesitésben a vb végén az első egy PLAZMA TV-t a 2. laptopot, a 3. tabot stb. és ingyenes, ha itt regeltek be akkor kis pontot kaptok tölem :

http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=3NxF_Nfd
  • Shep
    Tök mindegy, hogy mikor nyernek, a sérülések miatti ráadás is beleszámít.
  • G_ArchAngel #2304
    Lehet oromfoci lesz :)
  • Shep
    Beteg ez a Márió

Balotelli az angol királynőt akarjajún. 20. 01:59OlaszországAz olasz válogatott futballistája azt írta a twitter-oldalán, hogy csapata segít az angolokon, vagyis legyőzi Costa Ricát és Uruguayt is. Ezért cserébe nem kér se többet, sem kevesebbet, mint egy csókot a királynőtől.
  • DasIsFuck
    Azt hiszem a mai éjféli találkozót nyugodt szívvel ki lehet hagyni:D
  • precision
    azt amúgy is buknám ha az egyik csapatra tennék...
  • Láma!
    döntetlennél meg bukod a tétet
  • G_ArchAngel #2299
    gondolom ez miatt sokan nagyobb osszeggel fogadnak - ha 90 percen belul nyernek az olaszok, akkor senki nem nyer semmit, a penz visszajar, ha 90+ nyernek, akkor bukta
  • precision
    ez a fogadás miért éri meg az oldalnak? vagy valamit nem jól értelmezek?

szóval ha itt Costa Rica -ra fogadok és ők nyernek akkor nyerek, ha az olaszok akkor vissza kapom a feltett összeget?
  • precision
    nem... van értelme még bekapcsolódni a játékba vagy már annyira elhúztak azok akik kezdettől fogva játszanak, hogy esélytelen utolérni őket?
  • orichalcos
    Játszik itt valaki Sportgéza tippelős játékán ahol Xbox-ot lehet nyerni? Nem tudjátok miért nem frissül a pontszám?
  • precision
    fikazabáló beteg állatok... a seggükben nem turkálnak, azt nem eszik meg?
  • AnuluWork #2294
    Várjál, ez még a jobbfajta.

Tegnap előtt a Praktikerben. Na mondom ott a Knézy egy szőke bigével. Erre elsunnyog a pénztár mellett bizbaszokhoz, orrba be az ujj, majd ki, és ham ham, mint az Együtt PMes Szigetvári Viktor, majd megkerül a bige és kéz a kézben tovább. :) Ezek úgy látszik megesznek mindent, azt is ami nem él és nem mozog. :)
  • G_ArchAngel #2293
    Valogatottak határátkelők nélkul
  • Coral Springs
    Bajba kerülhetnek a horvátok és az oroszok.
  • Coral Springs
  • IXEMGabeo
    fegyelmezettek voltak...ezért is volt érdekes a mérkőzés...voltak itt ott helyzetek...nem ez volt a vb legjobb mérkőzése, de szódával elment:D

szép álmokat
  • Coral Springs
    A japánok harmatgyengék, Kolumbia ellen tuti hogy nincs esélyük így kiesnek, a görögöknek pedig még van esélyük sajnos. Remélem hogy drogbáék majd hazaküldik őket.
  • Coral Springs
    Egy értelmes helyzetet nem tudnak kidolgozni a japánok, az összes görög meg tömörül a 16 -oson belül.
  • Coral Springs
    Nem ebben a sorrendben de nálam is kb ezek voltak a top meccsek eddig, bár a mai Uruguay - Anglia nem tetszett annyira.
  • IXEMGabeo
    Ausztrália - Chile is baromi izgalmas volt, valahová holt versenybe tudnám beszúrni;)

nehéz, annyi sok jó meccs volt, hogy nehéz a választás

sokak által lesajnált és élvezhetetlen Német-Portugál meccs is odavágott
  • IXEMGabeo
    Top 5 legjobb nálam:

1. Ausztrália-Hollandia
    2. Uruguay-Anglia
    3. Anglia-Olaszország
    4. Mexikó-Brazília
    5. Spanyolország-Hollandia

Színvonalat, végig tartó élvezhetőséget, izgalmakat, drámát, gólokat vettem figyelembe...

ilyen alapon a Mexikó-Brazília kiemelkedő meccs lehetne, de a 0-0 ellenére is top 5-ös volt nálam annyira tetszett, amit csináltak
  • Coral Springs
    Volt már néhány meccs ezen a VB -n amik felpakolták a lécet, lehet hogy ez az oka annak hogy nem minden meccsben lelem örömöm.
  • IXEMGabeo
    Top 5 kevésbé élvezhető mérkőzés:

1. Irán-Nigéria
    2. Kolumbia-Görögország
    3. Franciaország-Honduras
    4. Svájc-Ecuador
    5. Dél-Korea - Oroszország 70 percig

• IXEMGabeo
    te majdnem minden második meccsre azt írod, hogy nem jó, nem élvezed, szar...

túl nagyok az igényeid;)

nekem már bőven elég az is, ha helyzet van...színvonal nem az igazi, de legalább becsülettel mennek előre...és volt a görögöknek is helyzetük...

leggyengébb meccs vitán felül Irán-Nigéria volt...azt én sem tudtam élvezni;)

egyébként a fejemben van a sorrend melyek voltak a legjobb meccsek és melyek azok, amik felejthetők voltak
  • Coral Springs
    Jó ? Akkor lehet hogy nem ugyanazt nézzük, én azt se tudom hogy milyen kaját hozzak be még a szobámba hogy ne unatkozzak. A görögök tolják a szokásos bunkerfocit, a japánok pedig túl gyengék ahhoz hogy megtalálják ennek az ellenszerét, úgy is hogy a görögök már csak 10 -en vannak.
  • IXEMGabeo
    bedurvultak a görögök...

Katsuranis kiesett máris...

Japán megnyerheti a meccset
  • [HUN]FaTaL
    Gundel.

Még P Fülöp elviselhető, Menczer és Mezei értékelhetetlen.
  • IXEMGabeo
    :DDD Honda powaaa
  • LasDen #2277
    ha minden jól megy, Japán lesz a világbajnok...
  • IXEMGabeo
    hülyeségei és a hibái ellenére Gundel...hangszíne jó

egész jó ez a japán-görög meccs eddig pedig ettől tényleg nem sok jót vártam:D
  • LasDen #2275
    Ki a torna legjobb kommentátora eddig? :D külföldit nem ér, csak a magyarok játszanak :DD
  • IXEMGabeo
    az elvárások nagyok, nekem se tetszik a keretük, de a csoportjuk sem gyenge el kell ismerni...

védelem az, ami nem acélos az angoloknál egyértelműen...

önmagában Sturridge és Rooney elég veszélyesek ott elől, Gerrard is jó formában van...tán egy jó szűrő hiányzott tőlük...
  • SLICK
    hát ez biztos valami vicc :D