6938
-
#2351 Egyébként az azért durva ,hogy az olaszok igazából ugyanolyan hulladékok, mint az angolok, csak a szigetországiak mellett még ők is jónak hatottak :) -
#2350 Nem is emlékszem olyanra mikor normális, élvezhető focit játszottak, pedig nem tegnap kezdtem focit nézni. -
#2349 Costa Rica meg megnyeri a VB-t :) -
#2348 rohadt macskazabálók húzzanak is a kecybe, nincs itt keresnivalójuk... simán felférnek a spanyolok mellé még a következő gépre XD -
#2348 jó lenne ha kiesnének... ronda focit játszanak... -
Zenszkij #2347 nem merem megrakni az olasz gólt, bénák nagyon -
#2346 Az de szép lesz ha az olaszok is kiesnek, márpedig ha ma nem nyernek akkor potyogás lesz. -
#2345 kéne még egy Costa Rica gól... nehogy leikszeljenek az olaszok... -
Ferrari23 #2344 Csak akkor, ha királynő csókot ad neki _:D -
#2343 Balotelli megmondta, hogy elverik mindkettőt, vagyis akkor 2-1 :) -
#2342 igen. 1-1 lesz a vége -
Zenszkij #2341 szerintetek rúgnak gólt az olaszok? -
#2340 remélem kikapnak az olaszok :) -
Gabe18 #2339 Ha 0-0 a félidő azt írtam volna tipikus olasz csoportmeccs, ahol egy százalékkal se hajlandóak többet tenni mint ami kell, és majd valami nyomi góllal úgy is nyernek a végén.
Hát így már nem tudom... -
Coral Springs #2338 Még le is lett reagálva a #2192 -ben. -
#2337 bocs ha vótmá
-
Coral Springs #2336 Már ordibáltam hogy megint egy kúrva játékvezetői hiba dönti el a meccset a meg nem adott 11 -es miatt, aztán a gólvonal technológia lenyugtatott. Pont egy ugyanilyen gólt nem adtak meg az angoloknak 2010 -ben. -
#2335 azé beláthatjuk, hogy egy igazi troll tippmixgyilkos VB ami éppen zajlik XD -
#2334 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2333 nah, Costa rica VB-t nyer? :D -
Ferrari23 #2332 Az meg 100% os 11-es volt -
Zenszkij #2331 tetű olaszok, menjenek a bús picsába egy perc kellett volna a félidő x-hez, zúgjanak ki a picsába -
#2330 Jó ez a costa rica :_DDD -
Ferrari23 #2329 Na lehet tényleg zakó lesz :D De az akkor weed miatt :D:D -
#2328 lol -
Ferrari23 #2327 Itt zakó csak neked lesz, szokás szerint :D:D -
#2326 Faszom már Balotellibe nem bírja bevágni... -
Zenszkij #2325 majd meglátjuk, lehet kijönnek a 2. félidőre játszanak 15 percet és nyernek -
#2324 nna ezek az olaszok sem nyernek ma... zakó van kinézőben -
#2323 Mi ez az esokabat olaszokon? Multkor is ebbe jottek ki. Vagy ikyen speci cucc es huti oket? -
#2322 Balo már a bevonuláson hozza magát, fél lábbal ugrált be a pályára :D -
Takezó #2321 konkrétan azt mondta, hogy egy másik életükben tett bűnükért bűnhődnek :D én sem akarnék alkalmazni ilyen ostoba embert :D -
#2320 :DDD
-
#2319 ... majd ezért elküldenék ... -
#2318 Aztán továbbjutnak az angolok, megnyerik a vébét, mi meg törölgetjük a napszemüvegünket, hogy ezt most hogy. :)
Egyébként nem csodálkozom semmin. Amikor egy Hoddlet azért küldenek el, mert meggondolatlanul beszélt a mozgássérültekről, és nincs senki, aki megvédené, mert polkorrektség a lényeg, akkor min is csodálkozunk? :D
Olyan, mintha leszerződtetnénk valami nagyágyút, őt meg félreforítanák, a "nem szereti a rumot helyett nem szereti a romát"-ra. :) -
#2317 Ezt egyértelműen valami idióta írta, különben nem használná a "futballnagyhatalom" szót egy angol válogatottról szóló cikkben. :D -
#2316 Jó írás, de én ismerek egy másik országot is, amelyikre igaz. Csak egy picit kell módosítani a szöveget:
"Orvosok szokták mondani mindig: a gyógyuláshoz első körben az kell, hogy a páciens elismerje a betegséget. Amíg a(z) angolok/magyarok erre nem hajlandóak, addig minden marad a régiben, kereshetik az éppen aktuális bűnbakot, élcelődhet a sajtó, kesereghetnek könnyes szemekkel a sarokban. Be kell végre látni, a(z) angolmagyar focival nem az a baj, hogy rosszul fúj a bíró, hogy benézi a kapus, hogy félrepasszol egy játékos. Strukturális problémák vannak, kevés a tehetség, a béka feneke alatt csücsül az utánpótlás, elkopott a stílus, kiismerhető a taktika. Ráadásul edzőik sincsenek, a(z) angolmagyar szakma évtizedek óta nem produkált semmiféle hozzáadott értéket a futballban."
-
#2315 gyorsan szervezünk egy topik gyűjtést érted! :D
de am király a monitortartód :D -
#2314 Anglia, te szerencsétlen hülyegyerek
Itt a szomorú igazság kérem! -
sempronius18 #2313 Oszt vágódeszkád van-e?