Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
eddig lófasz ez a meccs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Miért szurkol az egész stadion Algériának? Belgákat meg fütyülik? Vagy az összes nézõ algir? 😊

Hát mondjuk Algéria ellen papíron nem lesz nehéz dolguk. Bár gondolom Uruguay is így kezdte...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Dembélé - Chadli, De Bruyne, Hazard - Lukaku.

4 támadószellemû játékos a kezdõben,a belgák nem szaroznak,már az elsõ meccsen megmutatják hogy kell velük számolni

Nekem még egy kurva tippem sem jött be... Nem hogy a gólok, hanem az 1,2,X téma sem 😄

rain70
Aha, jó meccs volt. Nem is tudtam eldönteni, hogy kinek szurkoljak, végül semleges maradtam. 😊
bakkerman
belgákat várom mit produkálnak,brazil-mexikón bármi lehetNE,ha nem otthon játszanának,így az fix brazil nálam

Na bazd.....

Ma szerintem Belgium behúzza, brazíl-mexikón meg lesznek gólok. Mindkét csapattól várok.

Effe88
autóban nem hagyunk értéket
mi van veled

LasDen
úúú ú😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

neee😄

mondjuk Baloé még mindig etalon xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ToCsEk

<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

pfff...hol hagytad a kocsidat te?

ha leparkoltál a 8 kerben akkor meg is érdemled😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de jó kis mérkõzés volt ez az Usa-Ghána😊 mondjuk a 4 évvel ezelõtti nyolcaddöntõ után várható volt...az egyenlítés nagy nehezen összejött erre szögletbõl fejeltek egy gólt az amcsik😄 nem kis dráma volt a végén...

Google vagy Apple papírokkal

http://gaborszantai.co.uk/

w77d
Meg hogy rohadjon meg. Ma kéne egy jó nagyot kaszálni, mert erõsen bukta az elmúlt pár nap. Megkoronázandó az egészet ma reggel kilopták a kocsiból a táskám benne a tétjeim sokszorosával 😞((

na ma min lehetne nagyot szakítani?

Este remélem a muchachok elintézik a brazilokat 😄 ha megint nem adják meg a góljaikat, az már nagyon feltûnõ lesz!
Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Örülök a gyõzelemnek de egyben csalódott is vagyok, ezzel a játékkal az amerikaiak kevesek lesznek a továbbiakban. Persze én a portugálokkal is megelégszek továbbjutóként, de a mai meccsüket látva hozzájuk se fûzhetek túl sok reményt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jim Morrison
Szegény Ghána 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mindkét csapat megérdemelte volna a gyõzelmet, szar az ilyen eredmény

Amerika nem ilyen fosgyenge lövéseket eresztene meg, mar lehetne 4-1

ProGabe
Makker g*cik, nem érdemlik meg. Ghánaiak meg egy kicsit lennének fegyelmezettebbek, már vezethetnének.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
ott van!!!!!! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison
yeeee, ha Ghána most még lõ 1 et 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
na nee.

Yeeeee

Jim Morrison
húú majdnem, önzõzni kellett volna 😄

Legyen 2-2

Széép na még egy jó lenne
Jim Morrison
GÓÓÓÓÓL 😊

Jim Morrison
Jó ez a Ghána. Lõhetnének egy gólt :c

Fasza! Ideje csomagolni 😞 Nagyon bírom Ikert, de most szét van esve...

szegény Altidore..😞

Mor3llo
le kellene már feküdnöm, de nagyon jó meccs 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hmm szóval csak az 5. leggyorsabb gól volt...

na mentem ágyból nézem😉 jó8

na valahogy ez más, mint Nigéria-Irán😄DD nem tudnám megmondani miért😉

Muszáj lesz válaszolni ez így nem maradhat ne csinálják ezt velem😄D
Aha.Mert zavar?Majd hozzászoksz..
SLICK
lol már socceresék milyen hamar gólt lõttek :|

lehet megszületett az új rekord? megdõlt Hakan Sükür gólrekordja?

Dempsey!!😄DD 1. perc...vb leggyorsabb gólja

Uhhhh

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hisztizel meg hugica?

német meccs jó volt, igaz portugáliát gajjra tette a kiállítás, ennek ellenére legalább Németország focizott...

Afrika kupa megint más...ott sok esetben 11-esek döntenek a kiesési rendszerben, mert nem bírnak szintúgy gólt lõni egymásnak...nagyon csalóka ám a kép...pár éve egy Kamerun-Elefántcsontpart döntõn is az döntött...nem mérvadó...

Egyiptom 2x nyerte meg egymás után és egyszer nem láttam még õket vb-n mióta élek😄DD

Shep
Hát tele zsebbel én sem izgattam volna magam😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!