Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti amúgy elhiszitek ezt a sok baromságot, amit írtok?

http://gaborszantai.co.uk/

A Lannistereket voltak, miattuk van ez is!

Jakuza1
Eleve fel sem javultak. Szo nincs itt semmilyen bundarol, ennyit tudnak es kesz.
Talaltak egy golt es utana kontraztak megegyet. Kozben ugyanolyan hulladekok voltak mint az elso felidoben, mikozben egy 0 ellenfellel jatszottak, akik olni akartak a focit.
Meg is latszodott a 2. gol utan meg ritmust se tudtak valtani.

Coral Springs
Kedvencem voltak a brazilok az eddigi VB -ken (általában is), de a múltkori meccs után, és hogy van ez az agyonsztárolt hülyegyerek Neymar néven eléggé elidegenített tõlük. Nem valószínû hogy pont Mexikótól fogják kapni az elsõ vereséget, de remélem hogy meglesznek szorongatva.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Shep
Én nem áltatom magam, ha áltatnám ,akkor elhinném ,hogy feljavultak és mákoltak két gólt de nem így volt. VB is tele van bundával, csak kicsit finomabban nyomják, mint egy sima bajnoki meccsen, mert nagyobb figyelmet kap az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jakuza1
Persze-persze cask altasd magad. Mikozben a kontran kivul mast nem tudtak csinalni csak ivelgetni a labdat a felpalya kozepetol, abbol talaltak az elso goljukat is.

Shep
Milyen szerencse? Ez így volt lezsírozva, elsõ félidõben csak lõdörögtek ,hogy hátha az ellen lõ egy gólt, de hát nem tudtak így kénytelenek voltak csinálni nekik egy 11-est, második félidõben meg "jól" cserélt Wilmots aztán megfordították. Az ázsiai maffia meg megint elfáradhat a pénztárakhoz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#hehe>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tudtak, hogy nyernek, az ilyen csapatoknak 10 perc is elég es a mezt sem kell kimosni, mert nem izzadtak bele.

Jakuza1
Ez a belgium lenne a titkos eselyes ? egy hulladek gyenge csapat aki ezt a merkozest is csak szerencsevel huzta be egy hihetetlenul gyenge ellenfel ellen.

Shep
Zsebre játszottak ezek is a 2/1-el.

jaja 😄 Bár Németország nem Törökország megyéje? 😄

Na legalább a fogadás nem megy el rajtuk. De ettõl még messze vannak bármilyen favorit dologtól. Nagyot kell javulniuk mert ennél az Orosz/Korea páros ellen is több kell. Ilyen kósza 45 perc lötyörgés ott már végzetes lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dave9004
svájccal és németországgal határos 😄
1-3 szagú meccs
Belgium Afrika melyik részén található ? 😛 😄

Jim Morrison
akkor papírforma?: D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zenszkij
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

desigo
szépen bevágta léc alá....
gabi89
Ott a második 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Tessék

dave9004
ollé
Zenszkij
GÓÓÓL, még egyet, nyerjetek fiúk!!!

Jim Morrison
kapcsolom a streamet, erre már jön a gól értesítõ. Pont GÓÓÓÓL mire bekapcsol 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

1 perce kapcsolatam be 😊

Na csak sikerült benyomniuk egyet...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Agyon sztárolt, de középszar csapat az a Belga. A továbbjutás is esélytelen a játékuk alapján legalább 20 csapat van elöttuk a VB-n tudásban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

horpeti
Nekem nem szimpik a belgák. Egymásra mutogatnak, stb. Biztos túl nagy az egyéni ego, csapatként meg nem nagyon küzdenek. Semmi küzdés, csoszogás egyelõre.
Aztán még lehet változik a véleményem.

Zenszkij
átlövésekbõl kell operálni, lövöldözni messzirõl

Zenszkij
tippmixgyilkos mocskok 😄, egy jöttment Algéria röhögve levédekezi õket, dögunalmas lesz a 2. félidõ is

Jó az is igaz ennyire védekezõ csapat ellen qrva nehéz. Volt elõbb pillanat, amikor a 16oson belül 9!!!! Algériai állt + ugye a kapus.

bakkerman
sajnos ez igaz,én vártam õket,hogy mit mutatnak,de egy nagy büdös nulla,bár a csoportjuk elég humbuk,ha itt fordítanak akkor még továbbmehetnek,de szembe jön velük egy komolyabb csapat és zakó a vége

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Witsel is csak azért,mert csak adogatnak a középpályán a belgák,Lukakut meg a kezdõ sípszó óta keresi a belga rendõrség,mert eltûnt

Jelen...
Atya isten. "Titkos esélyes", meg "Aranygeneráció". Aztán Algéria ellen nem képesek egy helyzetet kidolgozni 44 percig. Röhögnöm kell.
Persze még a 2. félidõben fordíthatnak is akár, de ettõl még ez a Belgium egy nulla, ami a komolyabb célok elérését illeti.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csak megállapítottam, mint tényt :d De remélem akkor te már ki is kapcsoltad a TV-t 😄

Jakuza1
Miert te meg 5 percig akartad nezni ezt a szenvedest ?

Az 1 perc hosszabbítás is vicces 😄 Algérok csak a bedobásokkal elcsaltak vagy 5öt 😄😄

Eddig kb. Witsel és Hazard van a pályán.
Na aki belgákra tett, az aszem baxhatja a pénzét. Ezek egy nagy nullák 😄

bakkerman
én is azt figyeltem,hogy kb kinéz vagy 17 évesnek,és olyan ijedt arca van 😄D

A belga jobb oldal nem létezik. Hazard a középpálya hátsó vonaláig kell hogy hátra fusson. A védõk hátul gurítgatják a labdát. Hol a játék?
LasDen
ez a De Bryune úgy néz ki, mint akit megszállt az ördög...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Félidõbe adni kell nekik 1-1 pofont, ébredjenek már fel!
Zenszkij
25-30 perc alatt nem volt még egy csenevész helyzetük se, ezt bukták, meg én is a lóvémat 😄

LasDen
úgy játszanak a belgák, mint én a FIFA Worldben, mikor az egyértelmûen erõsebb csapat ellen a saját térfelemen passzolgatva próbálom kibekkelni a meccset......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ezután még inkább védekezni fognak belgák meg nem tudnak mit csinálni, eddig legalábbis egy nagy rakás FOS volt , amit mutattak 😄

Zenszkij
lófaxok a belgák, semmit nem mutatnak alibi foci, ez a vége

Shep
Vagy nem, mert betömörülnek és kivédekezik.

bakkerman
na most lesz ez kurvajó meccs!

HAHAHA😄 Ezután csak beindul a meccs.