6938
VB 2014
  • Shep
    Hát az már csak részletkérdés :)
  • IXEMGabeo
    igen...méghogy nem támadtak...ha már egy csapatnak vannak helyzetei nem lehet elmondani, hogy csakis bunkerfocit tolnak...Iránnak is megvoltak a lehetőségei...Romero jó napot fogott ki
  • LasDen #2628
    am miért Messi a csk? szerintem egyáltalán nem olyan játékos, akinek a karszalag való....
  • Ferrari23
    Azok is bírói segítséggel :D
  • Shep
    Az egész VB-n asszem egyedül a Brazilok nyertek kis szorzóval úgy ,hogy a hendi is jött.
  • Shep
    Tudnám értékelni, ha németek kikapnának, de sajnos nem fognak.
  • Ferrari23
    Az lehet, de aki meg nagyobb arányú argentin win tett, meg sok gólt, meg hendit, azok nem pár ezren voltak szerintem az egész vilgon :D Hanem pár tízezren :D
  • Shep
    Egyébként az argentínok ugyanolyanok, mint 4 éve, világ helyzete kevés nekik 1 gólhoz, ugyanúgy ki fognak hullani, mint legutóbb is.
  • bakkerman
    abszolút
  • Shep
    Elhiheted, hogy voltak párezren, és a végén, hogy izgulhattak.
  • Zenszkij
    fogadtam rájuk, amúgy torkon xarom őket :D ráadásul sokkal....
  • Shep
    Hát kár érte, irániak megérdemelték volna az x-et.
  • bakkerman
    egész meccsen semmit nem csinál,sétálgat,hosszabbításban beleáll egy lövésbe,és eldönti a meccset. Hát igen,Leo
  • Ferrari23
    Sima Argentín Win, ki tett sima győzelemre 1,1-ért? :D
  • DarkHorSe
    En orulok hogy rugtak egy golt, lehet hogy full szarok voltak (ami igaz) de legalabb tamadtak, fasz kivancsi iranra hogy vedekezik 90 percig
  • Susarc
    91. perc Argentína lő egy gólt Iránnak..... GRATULÁLOK BAZDMEG! DE JÓK VAGYTOK! :((((((
  • LasDen #2614
    hogy kötné össze valaki a cipőjét...
    köcsög :''(((
  • G_ArchAngel #2613
    Argentína kevés lesz egy komolyabb csapat ellen.

Aminek örülök.
  • IXEMGabeo
    Romero és Messi érnek valamit ebben a válogatottban jelenleg:) így nem jutnak sokáig
  • Zenszkij
    MESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Molnibalage
    Nincs igazság. Ez a fostaliga argentín csapat megérdemelte volna ezt a leckéztetést...
  • Jim Morrison
    Ugy orulnek mintha vb t nyertek volna :D
  • ReszegKoldus
    na ez a szargentín törpecickány...
  • G_ArchAngel #2608
    Ennyi
  • [HUN]FaTaL
    Messi :D
  • IXEMGabeo
    Messiiiiii:D

sajnálom Iránt, de komolyan...megint a 90. perc után
  • Zenszkij
    ezt szerintem lebundázták, menjenek a picsába
  • precision
    buzi Argentína...
  • bakkerman
    vicc basszameg hogy Romero tartotta ma meccsben az argentínokat...
  • IXEMGabeo
    sokat köszönhetnek Romeronak is az argentínok
  • LasDen #2601
    úgyis bemákolnak egy gólta buzi argentínok :(
  • sempronius18
    Télen volt az U20-as Vb ott voltak ők is és a csapatuk fele valamelyik nyugat-európai csapat utánpótlásában tolta.
  • bakkerman
    a nagy argentín sztárok lealibizik a meccset,Irán meg szívvel lélekkel küzd hajt,megérdemelnék az egy pontot mostmár!
  • IXEMGabeo
    ellenfelekkel volt szerencséjük...bár Ausztrália megszorongatta őket...Ukrajna ellen könnyű dolguk volt ott is jól tolták
  • [HUN]FaTaL

:D
  • G_ArchAngel #2596
    Lehet a jatekosmegfigyeloknek lassan ideje lenne nyitni a perzsa piac fele is
  • sempronius18
    Ott az Olaszok max az elődöntőbe sziporkáztak a többi meccsen azt hozták, mint most Costa Rica ellen csak sokkal nagyobb mákkal.
  • IXEMGabeo
    spanyolok nem játszottak anti futballt sosem...az igaz, hogy a 4 évvel ezelőtti vb-t megnyerték úgy, hogy alig lőttek gólt, de náluk csalóka a kép mivel nem kényszerültek védekezésre akkori ellenfeleikkel szemben egyszerűen csak mindenki beállt ellenük és már akkor is kínkeservesen tudták feltörni a védelmeket, viszont akkor az övéké is rendben volt...Spanyolország nem játszott sosem Catenacciót...2008-as EB-t, 2012-es EB-t érdemes visszanézni...

2010-ben nem volt sziporkázó játékuk, de kicsit merész összehasonlítani ahogyan a görög válogatott megnyerte az EB-t...teljesen másképp játszottak. Ők tényleg megölték a futballt...

Olaszok 2006-ban pedig pont nem a bunkerfocijukkal nyertek vb-t;) sok meccsen sziporkáztak...
  • G_ArchAngel #2593
    Szerintem is teljesen rendben van ez a meccs és ez főleg Iránnak köszönhető
  • IXEMGabeo
    Iránnak szabályosan több helyzete van

amúgy ez nem szar meccs nem tudom mi bajotok van