6938
-
#2629 Hát az már csak részletkérdés :) -
IXEMGabeo #2629 igen...méghogy nem támadtak...ha már egy csapatnak vannak helyzetei nem lehet elmondani, hogy csakis bunkerfocit tolnak...Iránnak is megvoltak a lehetőségei...Romero jó napot fogott ki -
#2628 am miért Messi a csk? szerintem egyáltalán nem olyan játékos, akinek a karszalag való.... -
Ferrari23 #2627 Azok is bírói segítséggel :D -
#2626 Az egész VB-n asszem egyedül a Brazilok nyertek kis szorzóval úgy ,hogy a hendi is jött. -
#2625 Tudnám értékelni, ha németek kikapnának, de sajnos nem fognak. -
Ferrari23 #2624 Az lehet, de aki meg nagyobb arányú argentin win tett, meg sok gólt, meg hendit, azok nem pár ezren voltak szerintem az egész vilgon :D Hanem pár tízezren :D -
#2623 Egyébként az argentínok ugyanolyanok, mint 4 éve, világ helyzete kevés nekik 1 gólhoz, ugyanúgy ki fognak hullani, mint legutóbb is. -
#2622 abszolút -
#2621 Elhiheted, hogy voltak párezren, és a végén, hogy izgulhattak. -
Zenszkij #2620 fogadtam rájuk, amúgy torkon xarom őket :D ráadásul sokkal.... -
#2619 Hát kár érte, irániak megérdemelték volna az x-et. -
#2618 egész meccsen semmit nem csinál,sétálgat,hosszabbításban beleáll egy lövésbe,és eldönti a meccset. Hát igen,Leo -
Ferrari23 #2617 Sima Argentín Win, ki tett sima győzelemre 1,1-ért? :D -
#2616 En orulok hogy rugtak egy golt, lehet hogy full szarok voltak (ami igaz) de legalabb tamadtak, fasz kivancsi iranra hogy vedekezik 90 percig -
Susarc #2615 91. perc Argentína lő egy gólt Iránnak..... GRATULÁLOK BAZDMEG! DE JÓK VAGYTOK! :(((((( -
#2614 hogy kötné össze valaki a cipőjét...
köcsög :''((( -
G_ArchAngel #2613 Argentína kevés lesz egy komolyabb csapat ellen.
Aminek örülök. -
IXEMGabeo #2613 Romero és Messi érnek valamit ebben a válogatottban jelenleg:) így nem jutnak sokáig -
Zenszkij #2612 MESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII -
#2611 Nincs igazság. Ez a fostaliga argentín csapat megérdemelte volna ezt a leckéztetést... -
#2610 Ugy orulnek mintha vb t nyertek volna :D -
#2609 na ez a szargentín törpecickány... -
G_ArchAngel #2608 Ennyi -
#2607 Messi :D -
IXEMGabeo #2606 Messiiiiii:D
sajnálom Iránt, de komolyan...megint a 90. perc után -
Zenszkij #2605 ezt szerintem lebundázták, menjenek a picsába -
#2604 buzi Argentína... -
#2603 vicc basszameg hogy Romero tartotta ma meccsben az argentínokat... -
IXEMGabeo #2602 sokat köszönhetnek Romeronak is az argentínok -
#2601 úgyis bemákolnak egy gólta buzi argentínok :( -
sempronius18 #2600 Télen volt az U20-as Vb ott voltak ők is és a csapatuk fele valamelyik nyugat-európai csapat utánpótlásában tolta. -
#2599 a nagy argentín sztárok lealibizik a meccset,Irán meg szívvel lélekkel küzd hajt,megérdemelnék az egy pontot mostmár! -
IXEMGabeo #2598 ellenfelekkel volt szerencséjük...bár Ausztrália megszorongatta őket...Ukrajna ellen könnyű dolguk volt ott is jól tolták -
:D -
G_ArchAngel #2596 Lehet a jatekosmegfigyeloknek lassan ideje lenne nyitni a perzsa piac fele is -
sempronius18 #2595 Ott az Olaszok max az elődöntőbe sziporkáztak a többi meccsen azt hozták, mint most Costa Rica ellen csak sokkal nagyobb mákkal. -
IXEMGabeo #2594 spanyolok nem játszottak anti futballt sosem...az igaz, hogy a 4 évvel ezelőtti vb-t megnyerték úgy, hogy alig lőttek gólt, de náluk csalóka a kép mivel nem kényszerültek védekezésre akkori ellenfeleikkel szemben egyszerűen csak mindenki beállt ellenük és már akkor is kínkeservesen tudták feltörni a védelmeket, viszont akkor az övéké is rendben volt...Spanyolország nem játszott sosem Catenacciót...2008-as EB-t, 2012-es EB-t érdemes visszanézni...
2010-ben nem volt sziporkázó játékuk, de kicsit merész összehasonlítani ahogyan a görög válogatott megnyerte az EB-t...teljesen másképp játszottak. Ők tényleg megölték a futballt...
Olaszok 2006-ban pedig pont nem a bunkerfocijukkal nyertek vb-t;) sok meccsen sziporkáztak... -
G_ArchAngel #2593 Szerintem is teljesen rendben van ez a meccs és ez főleg Iránnak köszönhető -
IXEMGabeo #2592 Iránnak szabályosan több helyzete van
amúgy ez nem szar meccs nem tudom mi bajotok van