6938
-
G_ArchAngel #2669 Szerintem holland, Mexikó és Columbia is jó -
#2668 Nekem is az ő játékuk tetszett leginkább, még akkor is ha egyébként nem szeretem őket, de náluk volt fantázia, meg elképzelés, persze majd ha ők is kapnak egy nehezebb ellenfelet meglátjuk ,hogy alakul. -
Coral Springs #2667 Ráadásul Ghána nem antifocit játszik, de amikor egy-egy időre betömörülnek echte kifulladnak a német támadások. -
Zenszkij #2666 őszintén mondva eddig a franciák játéka a legjobb, brazilok erőtlennek tűnnek, argentinokat ma láttuk, németek még összerázhatják magukat, a többieknek nem sok esélyt látok -
#2665 az semmi a svájci kerethez képestXD -
#2664 Na mit mondtam 1 hete? A németek kapnak egy kicsit komolyabb ellenfelet aztán megáll a tudományuk, bár ennek ellenére ezt a meccset hozni fogják, mert egy gólt találnak majd valahogy, valamikor, de nem bánnám ha nem így lenne. -
Zenszkij #2663 én erre a meccsre már nem tettem :D jól tettem 1.36-os szorzó pedig kecsegtető volt, nyertek egy meccset a németek ezért félgőzzel játszanak -
Nyiri #2662 Komolyan srácok. Az első 2 forduló után ti még mertek fogadni? :) -
Ferrari23 #2661 Na hol van a nagy német válogatott? :D Nem sok mindent mutattak eddig ma.... -
#2660 rohadjatok meg, németek! :P -
#2659 -
Zenszkij #2658 ne fárassz már, nem az afrikaiakra írtam, hanem főként Kamerunra -
#2657 ah, gyökér németeken megy el a fogadásom... nem hiszem el... -
Susarc #2656 jó a meccs............. -
G_ArchAngel #2655 Jöttek az afrikaiak zsebet tömni, nem szívvel jatszik ez a sok zsoldos! -
#2654 rúgjatok már egy nyamvadék gólt szerencsétlenek... -
#2653 BUNDA! Direkt rúgta ki a labdát -
#2652 most látom bwinen az egyik szelvényen az argetin meccset félidő/végeredményre x/argentínára raktam :D bejött :D ugyanezen a szelvényen van még félidő/végeredmény német/német... szóval gyerünk németek, rúgjátok csak a gólokat :D -
Nyiri #2651 Vicces, hogy Német - Ghána meccsen két Boateng van és testvérek de az egyik Német a másik a Ghána csapatát erősíti...
Erről EZ a cikk jut eszembe :) -
IXEMGabeo #2650 azt tudom, de 100 Ft-ért nem fogadnék egy eseményre még, ha 10x szorzó is;) 1000-1500 Ft felett érdemes -
wednes #2649 Azért ez messze nem igazi antifoci volt, amit Irán mutatott. Mikor nálad a labda és akkor sem mozdulsz előre egy centit sem vagy csak 0.5km/h sebességgel mennek előre.
Iráni csapat próbált kontrázni rendesen, ennyi erővel az argentinok is k@csögök mert a legtöbb kontrát az elején elfojtották és nem hagyták érvényesülni irányi csapat támadó játékát. :D
Azért k@csög a védő mert kifejeli a beívelt labdát...csúnya rossz védő. -
#2648 100 Ft a minimum tét TxPro-n van ahol meg akár 2 Ft is felrakható :D -
IXEMGabeo #2647 irigylem őket, amiért ennyi lóvé van játszadozni:D -
#2646 egyetértek, azért nem kell itt köcsögözni meg buzizni, mert bukták a pénzüket hülyeségen.
vagy ha meg felrakta a pénzét akkor viselje a következményeket. -
IXEMGabeo #2645 akkor ilyen alapon ne szidjuk a spanyolokat sem;) csak ott Chilet azért is dícsérte mindenki, mert lőttek 2 gólt...
Iránnak is megvoltak a helyzetei egyébként -
#2644 nem igazán értem miért kell Iránt szidni amiatt, mert egy argentin csapat ellen nem állt fel 3 csatárral...
nem voltak durvák, nem voltak alattomosak, egyszerűen (majdnem) megtalálták Messiék ellenszerét. Inkább dicséret illetné őket ezért, nem itt köcsögözni... jah, hogy elvitte a mixet? ezért szerencsejáték... -
ManoNegra #2643 Jah, én is sajnáltam szegény csórit. Pedig az argentinok szimpatikusak, de Irán megérdemelte volna az x-et. -
Coral Springs #2642 Lehet itt elégedetlenkedni, de valószínűleg bármelyik top csapat megtud torpanni, ha egy ilyen antifocit játszó csapattal találja szembe magát. Mind a 11 perzsa köcsög szinte ott tömörült a kapuban, a beadásokat rendre kifejelték, amit meg nem azt a kapus fogta meg, akinél a labda volt arra minimum hárman rontottak rá. Annyiban hibásak az argentinok, hogy ennek a retesznek a feltörésével, megkerülésével próbálkoztak, és nem olyan átlövésekkel amiből végül Messi gólja is született. -
Zenszkij #2641 szerintem alibi lesz ott is, nem akarnak kifáradni a vb végére
ráadásul Ghána nem Irán -
#2640 Messi bekaphatja :D elbaszta a döntetlenem. :( Vajon németek mennyit lőnek? Az csak papírform lesz már. -
#2639 elég lazák -
#2638 -
SergioAmigo #2637 Mi a zene címe amikor megy az animáció? :D meccs végén -
Ferrari23 #2636 Hát ez nagy hiba volt :D Ismerve Irán játékát, erre a meccsre a legjobb tipp a semmi volt :D -
#2635 Megint buktam a mixem... Handybe raktam az argentinokat, erre alig tudnak kiszenvedni egy 1-0-t... :S -
#2634 Egyébként a magyar favágó brigád példát vehetne az irániak akarásáról, küzdőszelleméről. -
#2633 Szegény Iráni kapus full mindent megfogott kivéve az uccsót... -
IXEMGabeo #2632 volt azért Leonak is egy helyzete mikor lendületbe jött csak mellélőtte;) -
Zenszkij #2631 hát ezek után már nem vagyok biztos semmiben :D -
Ferrari23 #2630 Na német - ghánán lehet tolni az overt, azok nem fognak beállni védekezni, mint ez az antifocit játszó irán.