6938
VB 2014
  • Ferrari23
    Azért faxa lehet így kizúgni a VB-ről, hogy egy szabálytalan góllal kikapnak :D:D

Bár azt is hozzátehetjük, hogy ma dzekoék raklap szarok voltak....
  • G_ArchAngel #2827
    koszi
  • Ferrari23
    Na ez a Nigéria remélem minél hamarabb ki fog esni, ilyen időhúzó szarházi bandát rég láttam.
  • Irokez
    Besic. És úgyis elviszik a VB után.
  • G_ArchAngel #2824
    Ki jatszik a Fradiban?
    Most mondtak az angol kommentatorok, hogy nem akarjak megserteni a magyar ligat es a Ferencvarost, de XY szinte barmelyik Bundesliga csapatba jatszhatna.
  • Ferrari23
    Hát ritka fos meccs lett.... Unalmas, most meg már elhúzzák az időt....
  • Irokez
    Hogyne futottak volna. Most is mennének előre ,ha nigéria nem törné el.
  • Coral Springs
    Én már alig bírom nézni ezt a meccset. A bosnyákok nagyon gyengék, legalábbis a befejezéseket rendre elbasszák, szépen lassan lecsorog a meccs, a bírók eldöntötték. Nevetséges...
  • Ferrari23
    Hát ezzel az eredménnyel elég sokan szopják ezt is :D
  • Jim Morrison
    Ezek a bosnyákok első félidőben sem futottak?
    Mezei meg a szokasos...
    Mai radiokabare egy jelenete jutott eszembe...
  • Irokez
    NA ez jó. :) Bár én is meglepődtem ,de a brazilok is allemánoknak híjják a nímeteket. A francia VB-n tűnt fel először. Merthogy ők is. (kicsit off ,de mezeitől rájöttem ,hogy lehetne megszabadulni - fel kéne neki ajánlani a meccs után egy all-inclusive favella kirándulást és lelökni a buszról a közepén. Ez se jönne többet haza.)
  • G_ArchAngel #2817
    Most vettem észre, hogy Nigeriat mar nem NIG-nek rövidítik - anno vicces volt a németek ellen NIG-GER volt kiírva :)
  • Irokez
    Ne reklámozzuk tovább ,mert a végén a döntőt is rábízzák... Elképzelem amint emögött a díszfasz mögött ott áll két kisegítő és nézik a papírost ,hogy éppen ki ér labdához és bökik a vállát. Nem bírom elhinni ,hogy senki nem szólt neki itthonról. Egy hete anyázza mindenki és továbbra is ezt az inkompetens "valamit" nyújtja. A végén visszasírom a kisJenőt. Sőt már most. Na többet nem is érdemel a téma. Bocs. BABATÜNDE bassszameg.
  • Muki100
    Bírók így is szeretnek (persze nem ezen a vb-n) kompenzálni tizenegyesekkel... ha adott az egyiknek megadja a másiknak is, persze ha másodjára is szabálytalanul lerántják már nem adja meg a második büntetőt mert milyen már az hogy egy meccsen befújok kettőt.
    Az a baj hogy így szépen értelmét vesztik a szabályok, illetve hogy mit szabad mit nem. Sárga lapoknál a mérlegelés ugyanez, sárgát érne ahogy felrúgja de kiállítani azért mégsem akarná, úgyhogy inkább nem ad neki semmit.
  • Ferrari23
    Ez a Mezei katasztrófa......
  • Irokez
    Ha következetes a bíró ,akkor azt simán befújja kifelé szabadnak (márhogy a bosnyák védő lerántását.) Főleg ,hogy akkor már tudhatta mekkorát bakiztak a lesnél. Kompenzál és kész.
  • ReszegKoldus
    egyszerűen hagyni kéne zászlólengetés és sípolás nélkül a kérdéses szitut és ha gól akkor visszanézni, hogy les volt-e
  • Irokez
    Nyilván jó bírók kellenének nem ilyen kutyaütők ,de ezek is ugye kvótával mennek ki földrészenként. Meg is van az a eredménye.
  • j0rmungandr
    Szerintem a nigériai gólt megelőző labdaelvezetés nem volt szabálytalan, de igazságtalan, hogy nem X az állás, mert a játék képe alapján (1-1 gól is) annak kéne lenni.
  • Irokez
    No én nem akarok vitába szállni veled ,de az alapállás a folyamatos játék. Ezért vezették be nagynehezen a gólbírót és ezért nincs még Challenge meg időleállítás. Kérdés melyik a jobb. Az USA.-ban így játszák a profi sportokat máshol meg nem. Ezért tökölnek régóta ,hogy mit csináljanak. Folyamatos játék vagy tördelt. Én se tudom a jó választ.
  • Ferrari23
    Ha visszajátszanák nem lenne hibás döntés... Ahogy a gólvonal marhaságot is visszajátsszák stadionba, úgy egy kényes les szitu visszajátszása se kerülne semmibe, ráadásul itt azt se lehet mondani látták lengeti zászlót partjelző és a védők leálltak, mivel védők 3 méterrel hátrébb le voltak maradva, ha nem állnak le is gól.
  • Irokez
    Pedig ez pofonegyszerű. Hibás döntés esetén közfelháborodás esete forog fenn. Képzeld el ,ha a stadionban visszajátszák pl. Maradona isteni kezét anno. Mi lett volna ott.
  • G_ArchAngel #2806
    Sokszor azért lesz gól, mert a védők mar hallják a sípot vagy látják a zászlót es megállnak, igy viszont hiába nézik vissza es szabályos a gól, a jelzések már megzavarják a védőket.
  • Zenszkij
    nézd meg az új propaganda FIFA mozifilmet majd megtudod, orrvérzésig reklámozzák
  • Ferrari23
    Továbbra se értem leseket miért ne lehet visszanézni, főleg akkor ha gól van...
  • Irokez
    Azért jó lenne már tudni ,hogy Mezei Danikát kiafasz dugja a királyi tévénél ,hogy évről-évre világeseményket közvetíthet. Lövése sincs mi történik a pályán vagy kinél van a labda. Elképesztő.
  • w77d
    én mondtam vazze hogy az 1x nem lehetetlen...
  • Zenszkij
    hülye új- zélandi barmok
  • argo001
    Gratula a vezetésnek, tipszmiksz. :D
  • Ferrari23
    Na ez fasza :D Elveszik szabályos gólt aztan meg NIgériai gól :D:D
  • j0rmungandr
    Na itt számít a meg nem adott gól!
  • dave9004
    ha kikap ma bosznia, akkor kiesnek igen.
  • j0rmungandr
    Ha itt nyer Nigéria akkor ugye elég jó esélye van továbbjutni (4 pontja lesz, Irán meg nem hiszem legyőzi Boszniát) Fontos lehet azaz elvett gól. (ugye ha kikap Bosznia kiesik ha jól számoltam)
  • Coral Springs
    Nevetséges a játékvezetés ezen a VB -n, nem győzöm eléggé hangsúlyozni.
  • dave9004
    na bíró ezt jol benézte a haverod. -1 gól boszniától
  • Zenszkij
    szégyen, Új-Zélandi bíró bazd
  • j0rmungandr
    Szemüveget a partjelzőknek:D
  • Ferrari23
    Mekkora bírói hiba megint......
  • dave9004
    Obemwingie....D helyett B-t mond folyton. Mezei még a neveket sem tudja elmondani rendesen
  • LasDen #2789
    itt meg #vótmá :D