Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Gondolkodtam, hogy Robben gólt ver...mért nem tettem meg?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Coral Springs
Windows 7 -em van, nem tudom használni azt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Na végre :_D

Jim Morrison
Mindigtv app tenyleg jo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na mivan a holland naranccsal, eddig kb pályán sincsenek.....

Coral Springs
Közbe regisztráltam erre a broadsport -ra mert másoknak többen is ajánlották korábban, de a minõség egy rakás szar, felesleges volt regisztrálni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

THE TOP EIGHT SPRINTERS IN WORLD FOOTBALL
Arjen Robben: 37 km/h
Theo Walcott 35.7
Antonio Valencia 35.2
Gareth Bale 34.7
Aaron Lennon 33.8
Cristiano Ronaldo 33.6
Lionel Messi 32.5
Wayne Rooney 32.1

http://gaborszantai.co.uk/

DarkHorSe
Ja nalam is egy rakas szar, fasszopo geci m1

Swedish people are albino monkeys

Coral Springs
Nézhetetlen a kúrva stream, percenként megakad. Ez aztán a teljesítmény 2014 -ben, költözhetek megint máshova nézni a meccset. <#levele>

Jim Morrison
Ajjajj hollandok beszorultak<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
de katalán válogatott van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem mondod? Baszki! 😄

Konnyed holland gyozelem, dontetlen vagy egy golos gyozelem spanyoloknak (az uj csapat szerintem bizonyitani akar), sima horvat gyozelem

DasIsFuck
Ma jó meccseket várok, holland tömés,spanyol parádé és horvát alázás😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
mert katalónia mint különálló ország jelenleg még nem létezik?😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

😄😄😄

Láma!
szánalomból? 😄

Szerintem is egy kutya. Ha annyira nemzeti érzelmûek akkor miért játszanak a spanyol válogatottban? 😊

LasDen
úgyse megyek oda mostanában, szóval leszarom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lacee86
Vigyázz, ezért ott ölnek. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

LasDen
katalán, spanyol, egy kutya <#mf2>

bakkerman
ejj barátom,Barca topikba jársz,és nem ismered fel a katalán zászlót? <#ejnye1><#ejnye1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
minden vb-n, eb-n van egy bombameglepetés, hogy az egyik sztárcsapat beég, idén szerintem a spanyolok

Lacee86
Idióta... Még a színmûvészetire se vennék fel ezzel.

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2010
Nehogy már! Spanyol zászlóval a logódban ne X-t vizionálj! 😄

Coral Springs
Ez már csak azért is lenne fontos mert volt két 0-0 -ás meccs, leromlott a gólátlag. <#nevetes1>

lazulásból bevernek vagy 8-at 😄
Coral Springs
Remélem nem az lesz amit tegnap írtam hogy a hollandok most már lazulnak kicsit, hanem bevernek vagy 8 -at. <#eljen>

bakkerman
Ausztrália-Hollandia 0-2
Spanyolország-Chile 1-1
Kamerun-Horvátország 1-2

Zenszkij
Mik a tippek mára emberek? Hollandok -1 gól hendikeppel tûnik nekem a legszimpatikusabbnak, továbbá horvát gyõzelmet predesztinálok. Jó lenne valamit visszahozni az elbukott brazíl meccs miatt. Horvát hendin is agyalok még. Eto sérült, Mandzukic játszik.

bakkerman
na ma ha nyernek a hollandok,akkor elkerülik a brazilokat a 16 között,de a spanyol-chile se lesz kis meccs,nekem döntetlen szagú

70. perc után az egyik legjobb meccs volt😄DD így abszolút nem a legszarabb meccsek közt van

Akinfeev is jó kapus mégis mekkorát potyázott...elõfordul az ilyesmi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ott a Vimeo, azon szinte az osszes letiltott video fent van es nezheto Germaniaban is. Es nincs gond finoman erotikus cuccokkal sem 😊

volt Ervin Koemanunk és sokra nem mentünk vele...

bár a védekezésünk akkor volt a legjobb talán mikor õ itt volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Count Adyn
Jah nagyon gáz hogy minden második videó tiltott majdnem :S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

már megint? -.-

kellene egy hg, aki törli ezeket a reklámszarokat
A Foosio egy szenvedélyes futballrajongó és játék-közösség. Egy forradalmian új, ingyenes, online játékban állíthatod össze Álomcsapataidat hétrõl-hétre, megtippelve azt, mely focisták játszanak majd a legjobban soron következõ bajnokijukon! Versenyezz mások, vagy barátaid Álomcsapatai ellen, és bizonyítsd be, a te választásod volt a legjobb!

Itt tudsz regisztrálni, aki a legjobb VB csapatot állitja össze LCD TV-t nyerhet, Tabot, Laptopot

Próbáld ki, ha rajtam keresztül regisztrálsz plusz pontot kapsz :

- http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=3NxF_Nfd
Eleg vicces, de UK-ben tiltva van. Meg mindig jobb, mint nemeteknel, ahol a YouTube is ki van herelve.

Jim Morrison
Max ott ahol vagy, kb ahogy kijött reklám napont meghallgatom spotifyon^^
Tényleg fasza reklám csak kár hogy szarok a dre fülesek 😄

Tenyleg nagyon jo, ellenben valakinek a k.anyjat, mert ez a dal le van tiltva Spotify-on.

igaz, hogy reklám, de ez gecijó

Zenszkij
jah van pár impotens, akit nem mozgat meg a téma 😄

Lacee86
😄 😄 "Aztaaaaaaa, mekkoraaaaa! 😮" xDD

gibson9
Brazilokon elment tegnap egy kis pénz. Jó lenne ma vissza termelni a spanyolokkal 😄

Szerintem igen. Van már várható kezdõ és eléggé más mint a Hollandok ellen. Én bizakodó vagyok 😄

gibson9
Mit gondoltok behúzzák ma a spanyolok? Muszáj lenne nekik ha tovább akarnak menni.

Nézve az ilyen Irán, Elefáncsontpart, Honduras meccseket simán kint lehetne a Magyar válogatott is. Ílyen meccseket mi is tudnánk hozni.